Firmy v kategorii Kurzy, školení (201)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



Techmania Science Center o.p.s. - ID 97305926 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Planetária 2969/1, Plzeň, 301 00 

Plzeňské science center Techmania je experimentální stanice pro zvídavé. Představuje most mezi neformálním vzděláváním a populární turistickou destinací. Cílem Techmanie je pomáhat žákům, studentům i rodinám s dětmi nacházet a rozvíjet osobní vztah k vědě a technice a v obecné rovině objevovat možnosti lidského poznání.

Science center nabízí stálé i putovní interaktivní expozice zaměřené nejen na fyziku, astronomii, chemii nebo biologii, ale i na problematiku výživy, svět filmu nebo tematiku špionáže a tajných služeb. Fyzika, chemie, matematika, astronomie či biologie jsou rovněž námětem populárně-vzdělávacích show a programů v laboratořích a dílnách.

Jako iniciátor, partner či koordinátor řady českých i mezinárodních projektů působí tým Techmanie velmi aktivně na poli komunikace vědy; jeho projektové aktivity sahají od pořádání edukativních soutěží či seminářů přes tvorbu vzdělávacích materiálů či organizaci tematických výstav věnovaných potenciálu vědeckovýzkumných center až po národní koordinaci tak významných akcí, jako je např. Noc vědců.

Budoucnost projektu Techmanie, u jehož zrodu stála v roce 2005 společnost ŠKODA Investment a.s. a Západočeská univerzita v Plzni, je jasná: Techmania chce být i nadále pevnou součástí neformálního vzdělávání v České republice.

ANAG, spol. s r.o. - ID 96648274 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kollárovo nám. 698/7 , Olomouc , 779 00  

Nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG působí na českém trhu již od roku 1990 a patří bezesporu k firmám s nejdelší tradicí v oblasti pořádání odborných seminářů, vydávání odborných publikací a časopisů. Firma působí po celé České republice.

Zaměření

Naše činnost je zaměřena především do tří oblastí:

  • vydávání ekonomické a právní literatury a publikací pro zdraví a volný čas
  • vydávání odborných časopisů
  • pořádání seminářů

Naše produkty naleznete zejména v těchto oblastech: práce, mzdy, pojištění, ekonomika, daně, účetnictví, personalistika, clo, pracovní a obchodní právo, životní styl, alternativní léčba, pozitivní myšlení, vaříme pro zdraví, knihy pro maminky aj. Na našich www vedeme i široký sortiment odborných publikací jiných nakladatelství, rozšířený navíc i o oblasti managementu a marketingu, počítačové literatury, odborných slovníků, encyklopedií a autoatlasů.

POBOČKY:

Ostružnická 326/8, 779 00 Olomouc
Jungmannova 748/30, 110 00 Praha 

 

Základní škola T. G. Masaryka Praha 7, Ortenovo náměstí 34 - ID 90739209 - NÁHLED ZÁZNAMU

Ortenovo náměstí 34, Praha, 170 00 

Od roku 2016 naše škola nabízí výuku podle studijního programu Step by step (Začít spolu) a výuku angličtiny od 1. třídy (i s rodilým mluvčím), němčinu od 7. třídy. V rámci zvyšování kvality výuky je již od 2. ročníku v rámci školního vzdělávacího plánu posilována výuka češtiny a matematiky. Od září 2014 jsme otevřeli pro zájemce anglickou družinu, kde se budou děti jednou týdně dorozumívají celé odpoledne pouze anglicky. Provozujeme velké množství kroužků (sportovní, jazykové (angličtina), ručních prací, keramiky, taneční, hudební, počítačové), výchovu ke zdraví máme jako samostatný předmět. Podporujeme zdravou výživu.

Středisko služeb školám a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno - ID 96769033 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hybešova 253/15, Brno, 602 00 

Zajišťujeme další vzdělávání pedagogů. Poskytujeme poradenství v oblasti komunikačních a informačních technologií, mezd a účetnictví.

VECTOR NW s.r.o - ID 93273597 - NÁHLED ZÁZNAMU

5. května 410, Slatiňany, 538 21  

Pomáháme manažerům, obchodníkům i všem, kdo je podporují.

Zaměřujeme se na kvalitu a zvyšování výkonu v obchodu a rozvoj řídících dovedností manažerů.

Pro naše klienty přinášíme unikátní koncept propojení odborných dovednostních tréninků s lekcemi kondiční chůze Nordic Walking.

Bohemia Training Institute s.r.o. - ID 94504273 - NÁHLED ZÁZNAMU

V Malé Doubravce 1242/27, Plzeň , 312 00  

Naší jedinečností jsou komplexní služby pro HR management – lépe poznáme vaše potřeby a individuality.

Naše regionální působnost nám umožňuje užší kontakt s vámi a efektivnější komunikaci.

Naší specializací jsou vzdělávací programy pro mistry, které jsme rozšířili o výměny zkušeností přímo na pracovištích.

Podporujeme individuální řešení a vzdělávání in-house formou.

Široká síť partnerů nám umožňuje řešení akcí na klíč a vám usnadní koordinaci jednotlivců.

Máme schopnost přistupovat k vašim požadavkům tvůrčím, přesto profesionálním způsobem.

Svoji práci milujeme, děláme ji s profesionální lehkostí i kreativním nadhledem.

Našim klientům nabízíme více než dodavatelské služby, jsme jim již 10 let spolehlivým partnerem.

MIURA HOTEL - ID 93700614 - NÁHLED ZÁZNAMU

Čeladná 887, Čeledná, 739 12 

Vítejte v MIURA,

hotelu Art & Design MIURA hotel poskytuje ubytování ve 44 pokojích, včetně 4 Junior Suite a Miura Suite. Hotel se nachází přímo na 7. fairwayi golfového hřiště Čeladná, kde se pořádal golfový turnaj European PGA Tour – Czech Open. Tento jedinečný hotelový koncept nabízí nečekané spojení designu, umění, Miura SPA, golfu a přírody v srdci Beskyd – v Čeladné. Restaurace MIURA pod vedením šéfkuchaře Michala Götha nabízí delikatesy regionální Beskydské kuchyně. 

NEMODIVING.CZ - ID 99921493 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pražská 810/16, Praha, 102 00 

Připravili jsme pro Vás obchod, který není běžným a kterých není mnoho. Nehledejte zde tisíce položek, ze kterých si nemůžete vybrat. Nehledejte zde úžasně nízké ceny, které často vznikají na úkor kvality zboží.

V našem obchodě najdete pouze to potápěčské zboží, které my sami používáme a proto ho doporučujeme i našim potápěčům, kamarádům, známým a v neposlední řadě i úspěšným studentům naší potápěčské školy NemoDiving.cz.

Pokud zde zůstanete a něco si zde objednáte, děkujeme. Pokud ne, děkujeme za návštěvu a přejeme Vám mnoho potápěčských zážitků.

Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín, příspěvková organizace - ID 97949471 - NÁHLED ZÁZNAMU

Louka 52, Louka Nad Veličkou, 69676 

Jsme malotřídní škola s pěti ročníky ve třech třídách, jejíž součástí je školní družina a školní jídelna – výdejna. Výuka všech pěti ročníků probíhá podle školního vzdělávacího programu pro základní vzdělávání  “Učíme se pro život“.

Výuka probíhá v moderně, vkusně a funkčně zařízených třídách a učebně PC. Třídy jsou vybavené interaktivními tabulemi a počítači. Škola má tak všechny předpoklady, aby mohla poskytovat žákům kvalitní základy všeobecného vzdělání.

Co nabízíme:

  • výuku v klidném, přátelském a ohleduplném prostředí
  • nízký počet žáků ve třídách
  • individuální přístup k žákům
  • vybavení tříd kvalitními učebními pomůckami, nábytkem a výpočetní technikou
  • vzájemný respekt a toleranci
  •  plavecký výcvik
  • individuální péči žákům s poruchami učení
  • stravování ve školní jídelně
  • účast na řadě akcí pořádaných školou
  • širokou nabídku zájmových útvarů
  • projekt "Ovoce do škol "

Základní škola Vítězslava Hálka Odolena Voda - ID 96330610 - NÁHLED ZÁZNAMU

Školní 200, Odolena Voda, 250 70 

Základní škola Vítězslava Hálka Odolena Voda

Škola je komplexem budov s rozdílným stářím. Nejstarší část vznikla v roce 1941, později v roce 1964 byla přistavěna nová budova s tělocvičnou, školní jídelnou a třemi místnostmi školní družiny. V roce 1994, kdy bylo zrušeno odloučené pracoviště ve Veliké Vsi a kapacita školy nestačila, vznikla přístavba s počítačovou učebnou, učebnou výtvarné výchovy a jedna nová třída. Od školního roku 2000-2001 má škola třídy pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami, pro něž byly v roce 2013 vybudovány 2 samostatné učebny. V roce 2014 byl postaven pavilon pro školní družinu, 4 samostatná oddělení. V roce 2015 proběhla kompletní rekonstrukce školy, zateplení a výměna oken, zároveň došlo ke zvětšení školní jídelny a rekonstrukci stávající školní družiny.

Základní škola s třídami pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami pro 850 žáků.
Školní jídelna s kapacitou 800 jídel denně. 
Školní družina s kapacitou 270 žáků.

GYMNÁZIUM JANA PIVEČKY A SOŠ Slavičín - ID 94598349 - NÁHLED ZÁZNAMU

Školní 822, Slavičín, 763 21 

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín, takový název nese od 1.1. 2012 nový sloučený subjekt. Tato optimalizace je nevyhnutelným ekonomickým a demografickým důsledkem vývoje posledních let nejenom ve Slavičínských školách, ale je také trendem v celé České republice směřující ke zvýšení kvality poskytovaného středoškolského vzdělávání. Budování otevřené školy k veřejnosti u všeobecného a odborného vzdělávání, k seberealizaci žáků a učitelů, k zabezpečení uplatnitelnosti na trhu práce absolventů, k nabídce možnosti celoživotního vzdělávání (firemní vzdělávání, rekvalifikace, kurzy) a k formování školy jako podnikatelského prostředí pro zaměstnance, veřejnost i firemní partnery – to musí být hlavní cíl nejenom vedení školy, ale všech, kteří mohou jakkoliv školu ovlivňovat. Díky všem zaměstnancům může nová škola navazovat na kvalitu v pedagogicko-výchovném procesu a musí být nadále schopna oslovovat potenciální uchazeče atraktivností oborové nabídky a moderním programem výuky. Budování školy je podmíněno širokou spoluprací s rodiči, podnikatelskými subjekty, základními školami, městem Slavičín, zřizovatelem Zlínským krajem a veřejností. V uplynulém období tato spolupráce byla zásadní podmínkou existence jak gymnázia tak střední odborné školy. Následující léta si vyžádají tuto vzájemnou pomoc ještě více prohloubit, neboť jenom tak se může škola dále rozvíjet a být schopna zaujmout, oslovit a vytvářet dobré jméno v povědomí celého regionu jižního Valašska.

Základní škola Hovězí, okres Vsetín - ID 89435501 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hovězí 426, Hovězí, 756 01 

První zmínka o škole na Hovězí pochází z Fernandovy kroniky.Tam se uvádí, že první školní budova byla dřevěná a byla postavena kolem roku 1740.
Roku 1778 byla postavena nová zděná školní budova, zde vyučoval bratr zdejšího duchovního Ignác Březovský od roku 1779.Zemřel 6.5.1816.
V roce 1878 je dostavena nová dvoutřídní škola a v říjnu se v této škole začíná vyučovat.
Ani tato škola však nemohla stačit všem žákům a tak se v roce 1886 začala stavit škola na Bařinách, později také v údolí Huslenky.V budově obecné školy u kostela se vyučuje do roku 1957, kdy je postavena nová škola.
Roku 1953 počíná školskou reformou reorganizace, která znamená vznik jednotné školy.
Do jejího vzniku zde ještě působili tito učitelé: Anděla Měštánková, Vlasta Hamanová, Jarmila Horáková, Alžběta Ragerová, Jaroslav Babica, Milada Konečná, Vladislav Měštánek, Ludvík Hodulák, Olga Kleinová, Jiří Parduba, Josef Ludvík, Milada Kobylková, Helena Vochopnová, Milada Bubelová, Josef Sábl, Františka Hajná, Ladislav Mynář, Anna Velíšková, Vojtěch Košábek, Drahomíra Chovančíková, Vladimír Novotný a Miroslav Šotlík.
Úsilí všech občanů se stupňuje po rozdělení obce a v roce 1955 je rozhodnuto ministerstvem školství,že škola bude postavena v Hovězí za řekou Bečvou na ploše velké 2 ha, 57arů a 77m.
S pracemi bylo započato v červenci a 25.září 1955 je položen základní kámen za účasti zástupců složek všech úřadů a občanů z celého okolí.Stavba trvala 2 roky a 25.srpna 1957 se za velké účasti občanů uskutečnilo slavnostní otevření.
Škola tehdy měla 17 učeben, pracovnu pro biologii a fyziku s chemií. V suterénu byly(a i nadále jsou)šatny, dílny, sprchy a šatna pro tělesnou výchovu.Vstupní hala(vestibul) je dodnes vyzdobena dvěma obrazy akademického malíře Jana Kobzáně s tématikou historického Valašska.
Proti vchodu byly úřední místnosti(sborovna,ředitelna), v levém křídle byla kuchyň s jídelnou a v pravém pak tělocvična.

KLINICKÁ LOGOPEDIE Mgr. ŠÁRKA BOCIANOVÁ s.r.o. - ID 91019842 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vídeňská 1021/6, Brno, 639 00 

Zlepšete stav jazyka a řeči u sebe nebo u svého dítěte

Správná komunikace je nedílnou součástí mezilidských vztahů v každém věku. Zlepšete stav jazyka a řeči u sebe nebo u svého dítěte. Poskytujeme špičkovou komplexní péči včetně pracovních materiálů a pomůcek sestavovaných přímo na míru klienta. Zaručujeme pravidelné termíny a intenzivní terapii.

U nás v ambulanci poskytujeme také psychologické poradenství pro děti i dospělé. Logopedické i psychologické poradenské služby ovládáme i v anglickém jazyce.

Jsme proškoleni pro práci se systémem myOSA® a TALKTOOLS®.

Facility4House s.r.o. - ID 93454803 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na hlavní 27/38, Praha, 182 00 

Společnost Facility4House vznikla v roce 2015 a je logickým pokračováním činnosti podnikající fyzické osoby, která ve svém oboru působí od roku 1994. Veškeré odborné znalosti a zkušenosti z minulých let ve firmě pokračují.

Dlouholeté zkušenosti ve výše zmíněných oborech, flexibilita, dobré komunikační schopnosti a spolehlivost nás řadí mezi vyhledávané odborníky v dané oblasti služeb.

Máte-li zájem o spolupráci s námi, podrobnější informace nebo máte jen dotaz, můžete nás kontaktovat zde.

PRONÁJEM KLIMENTSKÁ s.r.o. - ID 96214812 - NÁHLED ZÁZNAMU

Klimentská 1443/50, Praha, 110 00 

Začneme od začátku ...

Jaká je vlastně historie místa, kam vás zveme?

Protože na místě záleží! ... tak nejsme součástí openspace prosklené novostavby. Právě proto tady milujeme léta s "přírodní" klimatizací starého kamenného domu. Užíváme si v zázemí domu s historií a tradicí na Praze 1. A že staré domy mívají svá kouzla a tajemství? I ten náš to tak má. Podělíme se s vámi o to, JAKÁ, dnes, když nám bylo už 9 let.

Něco pro historiky: Historii domu z Klimentské 50 krásně vystihuje kniha Pavla Novotného, Petrská čtvrť - dům od domu, celou jsme ji neopsali, ale kousek je tady: "Současný pozdně klasicistní dvoupatrový dům vznikl přestavbou klasicistního domu z konce 18.století majitelem parního mlýna ve Josefem Stárkou v letech 1862-1864 ... větší část objektu zabírala obchodní prostory související s parním mlýnem. Na konci 19. století dům do ulice vlastnil městský inženýr Antonín Halla. Nárožní pozdně klasicistní budova má dvě křídla s pavlačí se schodištěm ze dvora a jednopatrovým, patrně mladším přístavkem ve dvoře. Vjezd do objektu je z ulice Klimentské, jeden přímo z nároží a další s původními tepanými železnými dveřmi z Helmovy ulice. Před válkou dům vlastnil obchodník Nathan Klein. Mezi válkami v objektu sídlilo jednatelství Carl a Leo Weizsaecker a velkoobchod s koloniálním zbožím Josef Fallada. Roku 1948 byla v domě znárodněna firma J.F.Wolf a později celý dům. Po restituci v 90. letech došlo k několika změnám majitelů. V roce 2000 již současný majitel Ing. Gustav Mistrík provedl půdní vestavby. Po povodních 2002 byl celý objekt rekonstruován a modernizován pro komerční účely."

Takže když si to trošku shrneme: parní mlýn, kdysi tradiční koloniál, romantická pavlač, starobylé železné dveře se lvími hlavami (no vážně ... jsou tu dodnes ... přijďte se podívat!), pak bezohledná stoletá voda roku 2002 a po ní znovu, skoro jako od základů, objevování ztracených zákoutí během návratů k původním vizím... A my ještě dodáváme, že v Klimentské 50 sídlila v minulosti například první internetová lékarna v České republice  a dnes tady můžete potkat první "živé" roboty. Aktuálně je v domě nebytová a bytová část. Přízemí a první patro okupujeme my společně s vámi v našem vzdělávacím centru a v dalších patrech máme kanceláře a apartmány k pronájmu.

Chtěli jsme vytvořit místo, kde vás to bude bavit a kam se budete rádi vracet.

Náš první zákazník přišel na konci léta 2011 a je s námi dodnes. Od té doby skupina lektorů, koučů a vzdělávacích společností, kteří u nás školí a pracují, šplhá k pěti stovkám.

SAFETHING s.r.o. - ID 90359194 - NÁHLED ZÁZNAMU

Palackého třída 1178/57, Královo Pole, Brno, 612 00 

KOMPLEXNÍ SLUŽBY BEZPEČNOSTI PRÁCE

Naše společnost se specializuje na poskytování služeb koordinátora BOZP a komplexních služeb týkajících se bezpečnosti práce, které zahrnují poradenský servis, provádění školení, vypracování dokumentací či účast na jednáních se stáními institucemi.

Máme bohaté zkušenosti se zajištěním služeb BOZP nejen v oblasti pozemních a liniových staveb, ale i v oblastech investiční výstavby energetických děl.

Díky těmto zkušenostem a našemu zodpovědnému přístupu přesvědčíme Vás i vaše zaměstnance, že dodržování požadavků v oblasti BOZP na pracovištích nebude vnímáno jako nutné zlo, ale jako dobře vynaložené prostředky, které Vám pomohou předejít ohrožení nebo poškození nejen lidského zdraví ale i firemního majetku.

HELPING HOME s.r.o. - ID 92009384 - NÁHLED ZÁZNAMU

Šedesátá 7015, Zlín, 763 14 

Jsme vzdělávací agentura s více než desetiletou praxí.

Nabízíme kurzy pro širokou veřejnost formou seminářů s tématy ošetřovatelství, psychologie a zdravý životní styl.

Nabízíme akreditované kurzy MPSV pro pomáhající profesionály, sociální pracovníky, pracovníky v sociálních službách.

Jsme registrované lektorky v systému Akris MPSV a působíme po celé České republice.

Naše společnost HELPING HOME, s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení, které získalo na zdravotním odboru Krajského úřadu Zlínského kraje registraci k poskytování komplexní péče o pacienta ve vlastním domácím prostředí. Cílem naší domácí zdravotní péče je udržení a podpora zdraví, rozvoj a udržení soběstačnosti, prevence zdraví.

Gymnázium Vlašim - ID 96292256 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tylova 271, Vlašim, 258 01 

Státní všeobecné gymnázium na čtyři či osm let. Čtyřleté studium pro žáky z devátých tříd ZŠ, osmileté studium pro žáky z pátých tříd ZŠ. Gymnázium Vlašim se řadí k nejvýznamnějším školským zařízením nejen města,stará budova ale také benešovského okresu.

Škola klasické a sportovní masáže Mgr.Bc. Romana Šimáčka MBA - ID 92959155 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Čichnova 23, Brno-Komín, 624 00 

Nabízíme kvalitní, odbornou výuku umění masáže. Výuka probíhá ve vybraných učebnách. Ručíme za znalosti, které si od nás odnesete. Naučené postupy budete schopni okamžitě použít v praxi.

Plavecký bazén Liberec - ID 92625131 - NÁHLED ZÁZNAMU

nám. Tržní 1338, Liberec, 460 01 

Provozujeme bazén, dětský výukový bazén, brouzdaliště s hříbkem a vířivkou pro děti, skluzavkami a párou. Nabízíme sportovně relaxační aktivity jako je fitness, wellness, spinning a další. Bazén disponuje potápěčskou věží hlubokou 8.5 metru.

Hlavata Jaroslav, Ing.- Zbranenaobjednavku.cz - ID 95488339 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Husova 2708, Louny, 440 01 

Naše firma prodává, opravuje a upravuje zbraně, střelivo a veškeré doplňky a příslušenství pro střelce. Dále pak nabídka provozu střelecké školy pro uchazeče o zbrojní průkaz. Eshop.

Účetní služby - Ing. Petra Bičánová - ID 96543724 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mitrovická 931, Paskov, 739 21 

Nabízíme pro malé a střední firmy a neziskové organizace odborné zpracování účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy a celou škálu poradenství, které Vám pomůže lépe se orientovat v ekonomických aspektech podnikání, nedělat zbytečné chyby a dobře hospodařit s penězi

ROPE SKIPPING CENTRUM ČR - ID 92138576 - NÁHLED ZÁZNAMU

UK FTVS, José Martího 31, Praha , 160 00 

 Chcete udělat první krok do světa rope skippingu?

Přijdete na kurz KROK 1. Po kurzu máte možnost zaregistrovat se do ČRSA (Česká rope skippingová asociace) a poté se Vám otevřou další dveře a můžete udělat KROK 2 a vyběhnout na trať! Chcete běžet ještě rychleji? Již jste některý z našich kurzů absolvovali a rádi byste přišli na kurz znovu, nebo byste rádi vzali na kurz některého z vašich svěřenců do 17 let? Neváhejte nás kontaktovat a zjistit víc.

Přejeme Vám hodně zdaru!

Za ropeskipping.cz

Jana Černá a Jana Beránková – zakladatelky ČESKÉ ŠKOLY ROPE SKIPPINGU

I.L.T.S. PRAHA, s.r.o. - ID 89861771 - NÁHLED ZÁZNAMU

Washingtonova 1624/5, Praha, 110 00 

Společnost I.L.T.S. Praha, s.r.o. se od svého založení v roce 2005 zaměřuje na oblast jazykových služeb, především pak na překladatelské a tlumočnické služby. Realizujeme i tzv. soudní překlady a tlumočení, tedy ověřené překlady a tlumočení pro oficiální účely. Naše služby poskytujeme v České republice i zahraničí.

Společnost je certifikována dle normy ISO 9001 pro oblast překladatelských a tlumočnických služeb, tj. má zaveden a neustále zlepšuje systém managementu kvality.

Certifikovaný systém řízení zakázek a výstupní kontrola v souladu s požadavky managementu kvality zaručují vysokou kvalitu poskytovaných služeb.

Hlavní předměty činnosti společnosti

Politika kvality

  • Prioritou naší práce je spokojenost zákazníků.
  • Poskytované služby musí splňovat ty nejvyšší standardy.
  • Výsledný produkt našich služeb musí mít klient k dispozici v požadovanou dobu a v požadované kvalitě na požadovaném místě.
  • Realizované služby musí být šetrné k životnímu prostředí, a to ve všech aspektech, jež jsou z naší strany ovlivnitelné.
  • Nabízené produkty musí být vždy prováděny v souladu se všemi odbornými a zákonnými požadavky, ať se jedná o jakoukoliv oblast.
  • Zaměstnanci i dodavatelé musí být vedeni ke kvalitě práce cíleným prohlubováním znalostí, vzděláváním a výcvikem.
  • Výsledky pracovních procesů jsou vedením společnosti důsledně a pravidelně kontrolovány tak, aby mohl být co nejefektivněji odhalen prostor pro další zlepšování.

BFZ Karlovy Vary - ID 94097373 - NÁHLED ZÁZNAMU

Horova 2017/12, Karlovy Vary, 360 01 

Společnost bfz byla založena silnou německou vzdělávací skupinou bbw e.V. Na českém vzdělávacím trhu působí úspěšně od roku 1994. Našimi strategickými partnery jsou státní orgány, zejména úřady práce, neboť poskytujeme pestrou škálu rekvalifikačních kurzů pro uchazeče o zaměstnání. V posledních letech jsme navázali spolupráci s českými firmami, kterým poskytujeme firemní vzdělávání. Veřejnosti pak nabízíme atraktivní nabídku zájmových kurzů. Ve vzdělávání je budoucnost. A my otevíráme její perspektivy.

Jako spolehlivý partner českého hospodářství nabízí bfz více než 150 kurzů, akreditovaných Ministerstvem práce a sociálních věcí a Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. V moderně vybavených učebnách 6 krajů vzděláváme pracovníky v sociálních službách, pedagogice i řemeslech. Manažeři našich partnerských podniků využívají služeb firemních kurzů na míru, zahrnujících celý cyklus podnikového vzdělávání. Novinkou jsou oblíbené zájmové kurzy pro veřejnost, koučink a workshopy.

POBOČKY:

  • BFZ Liberec - nám. Soukenné 115/6, Liberec III-Jeřáb, Liberec
  • BFZ Litoměřice - Zítkova 677/9, Předměstí, Litoměřice
  • BFZ Most - tř. Budovatelů 2830/3, Most
  • BFZ Ostrov - Klínovecká 998, Ostrov
  • BFZ Plzeň - alej Svobody 881/56, Severní Předměstí, Plzeň
  • BFZ Sokolov - Jednoty 1931, Sokolov
  • BFZ Teplice - Kollárova 2807/8, Teplice
  • BFZ o.p.s. - Provaznická 425/16, Cheb 

Profi Scaffrent s.r.o. - ID 91564644 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lukavecká 1732, Praha - Horní Počernice, 19300 

BOZP koordinátor

SEDLICKÁ KRAJKA, o.p.s. - ID 95674452 - NÁHLED ZÁZNAMU

náměstí T. G. Masaryka 114, Sedlice u Blatné, 387 32 

Výroba a prodej paličkované krajky. Prodej veškerých pomůcek určených k výrobě krajek. Výukové kurzy. Rekonstrukce historických vzorů a výroba replik historických krajek.

GAAD ÚČETNICTVÍ A DANĚ s.r.o. - ID 91458280 - NÁHLED ZÁZNAMU

Konečná 844, Bakov nad Jizerou, 294 01 

Firma Gaad se zabývá zpracováním účetnictví na profesionální úrovni. Poskytujeme činnost také pod záštitou právnické osoby ve formě s.r.o. Cílem je poskytovat vysoce kvalitní a precizní služby v oblasti účetnictví a daňové evidence. Samozřejmostí proto je neustálé vzdělávání se v oboru a prohlubování potřebných znalostí, abychom mohli nabídnout to nejlepší. Ať už potřebujete pouze poradit nebo zpracovat kompletní účetnictví, jsme zde pouze pro Vás.

Naše služby:

  • vedení daňové evidence
  • vedení účetnictví
  • zpracování mezd
  • zpracování daňových přiznání
  • optimalizace daní
  • činnost účetních poradců
  • daňově poradenství

Brož Lakosilová s.r.o. - ID 96837916 - NÁHLED ZÁZNAMU

Zenklova 139/224, Praha, 18200 

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany.

Svou činnost vykonáváme v rámci celé České republiky, nejčastěji však v Praze a Středočeském kraji. Našim cílem je zabezpečovat požadavky kladené na firmy dle příslušného zákona v oblastech BOZP a PO. Našimi klienty jsou firmy, SVJ, bytová družstva, soukromé bytové domy, OSVČ, státní instituce, hotely, školy a zdravotnická zařízení nevyjímaje.

Našim cílem je vytvořit úzkou a dlouhodobou spolupráci s klienty. Není naší ambicí poskytovat korporátní způsob práce, ale zůstáváme firmou s osobním přístupem ke klientovi. Požární ochrana a bezpečnost je našim koníčkem, děláme vše, abychom své partnery ochránili před pracovními úrazy, nemocemi z povolání, jakýmikoliv újmami na zdraví či škodách na věcech.

Samozřejmostí je zastupování klientů při kontrolách státních orgánů zdarma, protože si umíme vždy svoji práci obhájit.

Jsme osoby odborně způsobilé dle Zákona č. 133/1985 o požární ochraně, v oblasti prevenci rizik (BOZP) dle Zákona č. 309/2006 Sb. Zpracujeme veškerou dokumentaci dle platné legislativy, následná aktualizace je poskytovaná zdarma. Školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců je samozřejmostí.

Součástí služeb je i zabezpečení všech zákonných revizí, jako například hasící přístroje, hydrantové systémy, klapky, ucpávky či elektrické zařízení a elektrickou instalaci budov.

Pravidelně navštěvujeme pracoviště klientů, kde provádíme kontrolu, vyhodnocujeme stav a s klientem spolupracujeme na odstranění nedostatků.

Jazyková škola Britannika - ID 95943144 - NÁHLED ZÁZNAMU

Bělehradská 10/79, Praha 2 − Vinohrady, 12000 

JŠ Britannika byla otevřena v roce 2009 v centru Prahy. Od té doby získala pověst populární školy, a to díky zajímavému výukovému programu, kvalitním lektorům, systému zapůjčení učebnic, příznivým cenám a atraktivním nabídkám pro věrné zákazníky. Ročně u nás absolvuje kurzy cca 1 300 studentů, od teenagerů po důchodce. Mezi věrné zákazníky patří i studenti, kteří docházejí na kurzy od samotného vzniku školy.

Vyučujeme deset světových jazyků. Nabízíme individuální, firemní a skupinové kurzy všeobecného zaměření, konverzační kurzy, obchodní, specializované, přípravu ke zkouškám nebo také intenzivní a víkendové kurzy.

Novinkou jsou i studijní pobyty v zahraničí. Mezi ně patří oblíbené destinace jako Malta, Itálie a Španělsko.

Při výuce využíváme jednotný metodický přístup pečlivě kombinující různorodé a kreativní procvičování ústních (poslech, čtení, mluvení) a písemných dovedností každého studenta. Moderní učebnice, audio a video prostředky jsou nedílnou součástí  výuky jazyků v naší škole. Naši lektoři Vám od první hodiny představí stručný a propracovaný plán celé výuky v souladu s vybraným jazykovým kurzem. Dále Vás povedou motivující cestou výuky, při které kromě umění  rozumět, mluvit, číst a psát, získáte spoustu informací o cizojazyčných zemích. Díky fascinujícím videomateriálům BBC a National Geographic poznáte také rozdíl mezi britskou a americkou angličtinou.

Proč zvolit kurz v jš Britannika. Čím se lišíme:

  • Garance malých studijních skupin (4-8 studentů, max.10), což umožňuje individuální přístup ke každému studentovi. Mluvit bude opravdu každý!
  • Zmeškanou hodinu je možné po předchozí domluvě nahradit v paralelních kurzech během stejného semestru.
  • Atraktivní nabídky kurzů pro naše věrné zákazníky
  • Moderní a účelné zařízení učeben, viz fotogalerie.
  • Spousta video/audio materiálů a video/audio aktivit během výuky.
  • Libovolná kombinace všech kurzů.
  • Sleva 25% na nezlevněné kurzy pro studenty a seniory!
  • Intenzivní express kurzy.
  • Doplňujeme výuku jazykovými hrami, čtením beletrie, novin a časopisů.
  • Nemusíte kupovat učebnice, během kurzu Vám je půjčíme oproti vratné záloze.
  • Beletrie Oxford Bookworms k zapůjčení jen za 50 Kč!
  • Pravidelné testování Vašich pokroků.
  • Unikátní materiály Oxford Press, včetně iTools, National Geographic, BBC, Klett a Langenscheidt.


1 2 3 4


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)