Firmy v kategorii Plasty (48)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



RAMA BOHEMIA, a.s. - ID 98723702 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Obříství č. 231, Obříství, 277 42 

Společnost RAMA BOHEMIA a.s. působí na trhu výrobců plastových výlisků od roku 1989. Zaměřuje se na výrobu přesných technických a estetických výlisků z termoplastů. Do výrobního portfolia jsou zařazeny i plastové výlisky potlačovány, výrobky vyžadující technologii dvojstreků, jakož i montážní sestavy a podsestavy obsahující kromě lisovaných plastových dílů i prvky z různých technických materiálů jakými jsou kovy, uretanové pěny, fólie, magnety a jiné.

ELPRO - ID 94594789 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hankova 7, Smiřice, 503 03 

Naše firma je na trhu již 24 let. Výroba je zaměřena na výlisky určené pro automobilový a elektrotechnický průmysl, logistiku, reklamní předměty na podporu prodeje, výrobu plastových obalů – blistrů a výrobu technických dílů.

Pracujeme na lisech do rozměru 2000 x 1000 x 500 mm a 1600 x 1200 x 500 mm a díly obrábíme na 3 až 5 osých frézkách, případně na výsekových lisech. Součástí naší výroby je i ohýbání a lepení plastů, případně kompletace s dalšími druhy materiálu.

Významnou součástí naší výroby je také výroba frézovaných a odlévaných forem z hliníku, duralu, obomodulanu a pryskyřice.

ELKOPLAST CZ, s.r.o. - ID 94213453 - NÁHLED ZÁZNAMU

Štefánikova 2664, Zlín, 760 01 

ELKOPLAST CZ, s.r.o. je česká rodinná výrobní společnost. Působíme především v oblasti odpadového hospodářství (produkty pro sběr, třídění, přepravu a zpracování odpadů) a hospodaření s vodou (nádrže na dešťové i splaškové vody a další kapaliny).

Víme, že férové jednání a důvěra je základem dlouhodobých partnerství a že kvalita a spolehlivost základem úspěchu. Proto se snažíme tyto základy soustavně budovat.

FALCON CZECH s.r.o. - ID 99715453 - NÁHLED ZÁZNAMU

Osvoboditelů 2649, Louny, 440 01 

Provozujeme maloobchod, velkoobchod a internetový obchod s chladícími kapalinami pro obrábění kovů. Také prodáváme maziva, řezné oleje, tmely, lepidla, emulze, čističe, sorbenty, penetranty apod.

POSKYTUJEME, NEBO ZPROSTŘEDKOVÁVÁME TYTO SLUŽBY:               

RENOVACE ČERPADEL, TURBÍN a jiných dílů pomocí kompozitních tmelů. Poškozený díl otryskáme, odmastíme, poškozená místa vyplníme tmely Chester Molecular a celý povrch opatříme otěru odolným keramickým tmelem.

RENOVACE POŠKOZENÝCH HŘÍDELÍ, POUZDER a jiných obrobitelných strojních dílů. Opotřebené místo obrobíme, zatmelíme kompozitním tmelem a znovu obrobíme na konečný rozměr, s přesností 0,01 mm.

OCHRANNÉ POVLAKY CISTEREN A NÁDRŽÍ povrchy odolné vůči působení agresivních chemických látek, kyselin, louhů apod. Cisternu otryskáme a opatříme ochranným povlakem.

POKRYTÍ POVRCHŮ PRUŽNÝM POLYURETANOVÝM POVLAKEM je vynikající alternativa pryžových i kovo-keramických povlaků. Povrch otryskáme a opatříme pružným polyuretanovým povlakem o síle 1 až 20 mm. Tvrdosti 60, 85 a 95 ShA

DODÁVKY A ZAŠKOLENÍ FIREM TECHNOLOGIÍ MetaLine – nabízíme zcela unikátní technologii ochrany povrchů pružným materiálem MetaLine.                   

NÍZKÉ POŘIZOVACÍ NÁKLADY, BEZ VULKANIZACE, VYJÍMEČNÁ KVALITA

DODÁVKY čistících kapalin a servis mycích stolů IBS výměnným způsobem. Po vyčerpání mycího účinku kapaliny zajistíme dodávku nové čistící kapaliny, včetně ekologické likvidace kapaliny již použité.

RENOSTAV, spol. s r.o. - ID 91106088 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jedlí 109, Zábřeh, 789 01 

Společnost Renostav spol. s r.o. - provoz Jedlí, lisovna plastů vznikla zakoupením bývalého areálu MEZ Postřelmov v roce 1994 a rozšířila svou působnost i do oblasti strojírenské výroby - technologií vstřikování termoplastů s cílem vybudovat si stabilní pozici mezi významnými výrobci a zpracovateli plastů. Jsme ryze česká firma s právní formou společnost s ručením omezeným.

T DESIGN s.r.o. - ID 96783632 - NÁHLED ZÁZNAMU

Brněnská 1997/29a, Hradec Králové, 500 06 

Firma T design s.r.o. byla založena v roce 1997 a milníkem rozvoje společnosti byl rok 2012, kdy se společnost vybavila nejmodernější a nejkvalitnější obráběcí technikou. Požadavky zákazníků zajišťuje mladý a perspektivní tým pod vedením zkušených manažerů s primárním zaměřením na kvalitu, termín a cenu.

Tato moderní strojírenská a designová firma se zaměřením na zakázkovou výrobu produktů z polyuretanových, epoxidových, plastových a dřevěných materiálů je díky dlouholetým zkušenostem, modernímu strojnímu vybavení a vysoké kvalifikaci pracovníků spolehlivým partnerem firem z celé Evropy.

RAPIDCAST s.r.o. - ID 91844497 - NÁHLED ZÁZNAMU

Svitáčkova 883/38, Střelice, 664 47 

Společnost RapidCast s.r.o. se zabývá výrobou plastových a kovových prototypů pro které využíváme aditivní technologie (Additive Manufacturing (AM)) 3D tisku plastových master modelů, které dále zpracovávame podle zákazníkem vybrané služby. Používané prototypové materiály splňují konstrukční vlastnosti standartních vstřikovaných plastů jako například (HDPE, PP, PE, ABS, PS, POM a PA6). Prototypujeme vysokoteplotní materialy s odolností 210°C jako (PPS, PEEK), transparentní, elastické, samozhašivé a materialy pro styk s potravinami. Vyrábíme prototypové formy pro vstřikované materialy na vstřikovacích strojích (Soft Tool). Výroba plastových výlisků je zajišťována v kooperaci.

Kovové prototypové odlitky vyrábíme odléváním do přesných pískových forem. Ve vhodných případech používáme odlévání do sádrové směsi. Metodou přesného lití vyrábíme jakostní odlitky přístupem Rapid Prototyping, ale i standartně přes voskové stromečky do keramických skořepinových forem. Materiál volíme podle zákaznické specifikace bez omezení druhu a typu slitiny.

Vyrábíme prototypy plastové, silikonové, kovové následujícími metodami:

  • gravitační odlévání kovů do pískové směsi
  • gravitační odlévání metodou přesného lítí do keramických forem
  • vakuové odlevání plastových prototypových materialů
  • vakuové odlevání vosků
  • vakuové odlevání silikonových prototypových materialů
  • odlévání sádrových modelů i sádrových forem

DYKA s.r.o. - ID 91473002 - NÁHLED ZÁZNAMU

Unhošťská 505, Velká Dobrá, 273 61 

Přední výrobce plastových potrubních systémů

Společnost DYKA patří mezi přední výrobce plastových potrubních systémů v Evropě. Firma působí na mezinárodních trzích a má pobočky v několika evropských zemích, mimo jiné i v České republice. DYKA dodává vysoce kvalitní produkty kanalizačních, odpadních a tlakových systémů.

DYKA je holandským producentem plastového potrubí a tvarovek pro vodovody, kanalizace, vnitřní odpady a průmyslové systémy z PVC, PP, PE či ABS.

Společnost byla založena již v roce 1954 Albertem van Dijkem, který sehrál hlavní roli v rozvoji, uvedení a přijetí plastových materiálů v Holandsku. Jeho podíl na vynálezu - tvarovka z jednoho kusu byla světová novinka. Od roku 1987 je DYKA součástí divize výroby plastových potrubních systémů nadnárodní skupiny Tessenderlo Group, která je zalistovaná na Bruselské burze.

Tessenderlo Group zaměstnává v celosvětovém měřítku více než 4 900 lidí a má ustálený roční obrat 1.6 miliard Euro. V rámci divize Plastic Pipe Systems (PPS)  se stará o své zákazníky na více než 70 pobočkách. Dnes má PPS výrobní závody v Nizozemí, Belgii, Francii, Polsku, Německu a Maďarsku a dále působí i ve Velké Británii, Rumunsku, Slovensku  a České republice. Přes pobočku DYKA Export znají naše produkty i v dalších 50 zemích jižní i západní polokoule

 

POBOČKY:

DYKA s.r.o. - Těšínská 222, 739 34 Šenov
DYKA s.r.o. - Olomoucká 1166/75, 627 00 Brno-Černovice
DYKA s.r.o. - Novohradská 226, 379 01 Třeboň 

TBA PLASTOVÉ OBALY s.r.o. - ID 98688729 - NÁHLED ZÁZNAMU

Havířská 1015, Havlíčkův Brod, 580 01 

Společnost TBA Plastové obaly je dynamickou, výrobně obchodní společností patřící mezi přední dodavatele přepravních, manipulačních a skladových obalů.

Mezi naše zákazníky patří společnosti působící v potravinářském, strojírenském, automobilovém, technickém a spotřebním průmyslu.

Prioritním cílem je navrhnout a aplikovat průmyslový obal s co nejlepším poměrem - užitná hodnota / cena. Vynikající poloha ve středu České republiky spolu s naší logistickou koncepcí zajišťují kvalitní distribuci našich produktů. Působnost v tomto oboru, znalosti a zkušenosti nám umožňují zvolit optimální komplexní řešení vašich logistických požadavků.

 

Euro SITEX s.r.o. - ID 97072234 - NÁHLED ZÁZNAMU

K Podlesí 630, Příbram, 26101 

Euro SITEX s.r.o. je moderní, dynamická společnost vybudovaná na základě tradice, zkušeností a odborné specializace svých tuzemských i zahraničních společníků a partnerů. Díky těmto zdrojům disponuje firma specialisty, kteří tvoří ve svém oboru absolutní špičku. Společnost působí na trhu dvacet let a je největším českým dodavatelem průmyslových sít. Intenzivně také působí na trhu s technickými tkaninami, perforovanými materiály, drátěnými dopravními pásy a filtry.

Kvalitou svých výrobků a vysokou úrovní poradenských služeb se společnost Euro SITEX s.r.o. prosadila nejen na českém ale i na evropském trhu. V současné době působí prostřednictvím svých obchodních zastoupení a dceřiných společností na Slovensku, v Litvě, Rusku, Estonsku, Lotyšsku, Polsku, Rumunsku, Bulharsku, Bosně, Srbsku, Bělorusku, Slovinsku, Chorvatsku, Makedonii, Ukrajině, v Moldávii a nově také v Kazachstánu.

BEMA LANŠKROUN s.r.o. - ID 92953592 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Dukelských hrdinů 1192, Lanškroun, 563 01 

Ve stálé nabídce u nás naleznete plastové lahve PET a HDPE, plastové dózy, kelímky, kbelíky, sudy, kanystry na různé zboží.

Český výrobce plastových obalů a PET lahví. Inovujeme Vaše obaly tak, aby zachovaly Vaši identitu a zákazníka na pultu zaujaly něčím novým, odlišily se.
Vyrábíme nejen z čistého granulátu, ale umíme vyrábět až ze 100% r-PET, recyklátu. 
Dodáváme plastové obaly pro malé výrobce mléka, džusů, vinárny a pivovary, až po milionové dodávky. 

Spolupracujte s námi i Vy. 

CZECH PLASTIC PRODUCTION, s.r.o. - ID 97380278 - NÁHLED ZÁZNAMU

Rudé armády 639/25, Karviná , 733 01 

VÁŠ VÝROBCE OBALŮ SE ŠIROKOU NABÍDKOU VÝROBKŮ Z PAPÍRU A PLASTU

Czech Plastic Production nabízí svým zákazníkům na trhu obalových materiálů rozsáhlou nabídku produktů s nejvyšší kvalitou. S více jak 10-ti letou zkušeností poskytujeme širokou škálu obalových řešení z papíru a plastu. Jako výrobce papírových a plastových tašek disponujeme vedle dlouholetých zkušeností také potřebným know-how. Naším cílem je nabídnout svým zákazníkům optimální obalová řešení „na míru“.

Investice zaměřené na budoucí rozvoj společnosti zajišťují vysokou úroveň kvality produktů a služeb. Významnou roli hraje také ochrana životního prostředí. Vysoký technický standard je doplněn odbornými znalostmi našich zaměstnanců, jejich dlouhodobými zkušenostmi na trhu s obalovými materiály a kvalitním servisem. Individuální zákaznické poradenství, inovace a rychlá realizace jsou zárukou optimálních obalových řešení s nejvyšší kvalitou.

CZECH PLASTIC PRODUCTION, s.r.o. - Vlastibořská 2787/5, Horní Počernice, Praha  (Pobočka)

SHARPLAYERS s.r.o. - ID 97186417 - NÁHLED ZÁZNAMU

U panelárny136, Buštěhrad, 273 43 

Odstraňovat bariéry, které vám brání ve výrobě zařízení, součástek a jiných věcí, po nichž toužíte a zatím neexistují. Jejich výrobu oceníte vy sami a kdoví, jednou třeba i celé lidstvo. V popředí jsou inovace, neotřelé způsoby uvažování, vynalézání a originální výrobky. Aktivitou se snaží těšit vás i okolní svět!

Gitterbox-service s.r.o. - ID 93431729 - NÁHLED ZÁZNAMU

Veveří 212, Ostrovačice, 664 81 

Naše firma se zaměřuje především na nákup, prodej, pronájem a opravy průmyslových obalů. Zajišťujeme dopravu vlastním vozovým parkem.

MEPAC CZ, s.r.o. - ID 95387083 - NÁHLED ZÁZNAMU

Nebory 547, Třinec, 739 61 

Jako Mepac CZ jsme tady pro vás už od roku 1992 a neustále dobýváme jednotlivá odvětví strojírenského průmyslu napříč evropskými zeměmi. Dnes se naše technologie a služby skutečně vyrovnávají i světové špičce a denně si vytváříme nové vztahy s novými klienty.
Přesná a kvalitní práce, řešení nejrůznějších problémů a vaše spokojenost je to, co nás upokojuje.
PŘESNOST
Od začátku si zakládáme především na přesnosti, a proto logo naší společnosti nese také slogan „přesné strojírenství“. Ať už konstruujeme lasery, integrujeme roboty nebo vstřikujeme plasty, na přesnost se zaměřujeme vždy a právě tímto se od jiných odlišujeme.
ŘEŠITELNOST
Těžko řešitelné situace nebo i menší problémy jsou naší výzvou k tomu posunout vaší výrobu dopředu a dotáhnout věci dokonce tak, abychom společně z finálních výsledku měli radost.
SPOKOJENOST
Vše děláme především k vaší spokojenosti, a proto flexibilně reagujeme na vaše požadavky a snažíme se je přivést k dokonalosti.
Budeme rádi, když nás kontaktujete. Společně vše můžeme probrat a vyřešit buďto online, nebo nad dobrou kávou u nás na pobočce.

POBOČKY:

MEPAC CZ, s.r.o. - Zlatohorská 648, Vrbno pod Pradědem

MEPAC CZ, s.r.o. - Vsetín č. 2095, Vsetín

RENOL CZ, s.r.o. - ID 91761051 - NÁHLED ZÁZNAMU

Průmyslová 1761, Vracov, 696 42 

Společnost RENOL CZ, s.r.o. byla založena v roce 2002. Jsme společnost se specializací na kašírování (laminování) plastových profilů pro výrobce oken.

Postupným růstem poptávky po povrchových úpravách profilů z jiných oborů, rozšiřovala společnost RENOL CZ nabídku služeb o kašírování (laminování) hliníkových, ocelových, dřevěných a kompozitních profilů.

BEZVAPLASTY.CZ - ID 92439390 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vinařice 12, Vinařice u Loun, 439 15 

Pro prodej vybíráme a dovážíme ty nejkvalitnější výrobky. Prodej prostřednictvím našeho internetového obchodu je možný jen na území České republiky.

Proč nakupovat na bezvaplasty.cz?

Více než 1000 kvalitních produktů

Doprava nad 1000 Kč ZDARMA

Bezkonkureční ceny všech produktů

Výhody pro stálé zákazníky

Goša Montaža Praha s.r.o. - ID 94916874 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na poříčí 1071/17, Praha, 11000 

Provádíme montáž, demontáž, opravy a zhotovování částí potrubí na stavbách a ve výrobních halách.

Pavel Brodský - ID 90561131 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hradecká 2658, Česká Lípa, 47006 

Plastové nádrže, jímky, septiky, nádrže na vodu, vodoměrné šachty.

KAPA ZLÍN, spol. s r.o. - ID 89978936 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

tř. Tomáše Bati 1685, Otrokovice, 765 02 
Výroba malosériových forem pro zpracování PUR pěny. Dále galvanoplastických forem pro zpracování PVC a galvanoplastických krycích šablon pro vakuové pokovení a lakovaní. Nabídka i forem pro vakuové tvarování.

ATEK s.r.o. - ID 96076300 - NÁHLED ZÁZNAMU

Svitavská 1599/66, Moravská Třebová, 571 01 

Jsme ryze česká společnost ATEK s. r. o. a na českém trhu působíme již od roku 2004 bez pomoci jakéhokoli zahraničního investora. Specializujeme se na výrobu plastových, pryžových výrobků a montáž komplikovaných celků hlavně pro automobilový průmysl. 

ZOMAplast s.r.o. - ID 96252594 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

nábř. Dr. Edvarda Beneše 3126/26, Přerov, 750 02 
Zabýváme se výrobou a prodejem plastových nádrží, vhodných pro roztoky agresivních chemických kapalin, odpadní vody, kapalná hnojiva i pitnou vodu. Další specialitou naší výroby jsou míchadla pro těžká korozní prostředí, jež jsou vhodná i pro extrémní teplotní zatížení.

Karel Procházka s.r.o. - ID 96250450 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Purkyňova 69, Lovosice, 410 02 

Zabýváme se prodejem technických plynů LINDE a Propan Butanu. 

MODEL MAKER - ID 91886518 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Říčanská 450, Průhonice, 252 43 

Firma MODEL MAKER byla založena v roce 1991 a zabývá se výrobou architektonických a technických modelů.

V naší provozovně v Roztokách u Prahy jsme podle požadavků zákazníků postupem času rozšířili činnost i v oborech výstav, reklamy a propagace. Na jaře roku 2015 jsme se přestěhovali do nových prostor v Průhonicích.

Naším hlavním cílem je spolehlivost a vysoká kvalita modelů a výrobků.

Opíráme se proto o profesionalitu a dlouholeté zkušenosti všech zaměstnanců firmy.
Pracujeme s veškerým materiálem dostupným na trhu reklam a výstav, tj. plasty, akryláty, barevné kovy, umělá dřeva a pryskyřice. Z klasických materiálů je to dřevo, různé dřevotřísky, MDF, laťovky atd.
Díky úzké spolupráci s renomovanými designery a konstruktéry jsme schopni vytvořit návrh, výkresovou dokumentaci, model, případně prototyp výrobku.

ROMPA CZ s.r.o. - ID 97371715 - NÁHLED ZÁZNAMU

Cukrovarská 494/39, Vyškov, 682 01 

Jsme specialisté na plasty, našim zákazníkům z různých segmentů dodáváme plastové výrobky s vestavěnými elektronickými součástkami nebo třeba obaly z plastů.

Jsme tradiční firma působící na 3 kontinentech se sídlem v západní Evropě, která sbírá zkušenosti již od roku 1881.

Naši specialisté jsou maximálně kreativní, a také přímočaří. Skloubením vašich požadavků s našimi hodnotami a standardy kvality můžeme společně vytvořit mimořádné produkty.

ELIS-PLAST, spol. s r.o. - ID 98765765 - NÁHLED ZÁZNAMU

Chrást 134, Chrást , 330 03 

Firma Elis-Plast spol s.r.o. byla založena 1.1.1991 jako jedna z dceřiných společností firmy Elis Plzeň, spol s r.o. a je ryze česká soukromá firma.

Firma vznikla privatizací střediska plastických hmot Škody Plzeň a.s. a ve svém prvopočátku se zabývala především výrobou dílů pro jednotlivé závody Škoda a.s. ( díly pro výrobu elektrických lokomotiv a  trolejbusů ). V roce 1996 firma Elis-Plast spol. s r.o. koupila nové výrobní prostory a rozšířila svoje služby. Firma Elis-Plast spol. s r.o. zpracovává běžné a konstrukční termoplasty vstřikováním, vakuovým tvarováním a fluidním povlakováním.

Poskytuje služby od zpracování technické dokumentace, zajištění výroby forem až po zhotovení konečných výrobků. Firma nabízí výrobu vstřikovaných dílů do hmotnosti 300 g, vakuově tvarovaných dílů do velikosti 1600 x 700 mm a maximální tloušťky 6 mm. Fluidní povlakování kovových předmětů se provádí polyamidem Rilsan popřípadně PE do maximální délky 1400 mm.

VELKOOBCHOD - PTT GLOBAL, s.r.o. - ID 99356636 - NÁHLED ZÁZNAMU

Libušská 319/126, Praha, 142 00 

Provozujeme velkoobchodní e-shop s drogerií.

O našich produktech Nabízíme domácí potřeby, svíčky, produkty pro péči o vlasy, školní a kancelářské potřeby, osvěžovače vzduchu, úklidové přípravky, deodoranty, sprchové gely, kuchyňské potřeby, produkty pro péči o pleť a tělovou kosmetiku.

APTAR ČKYNĚ - ID 89190056 - NÁHLED ZÁZNAMU

Čkyně 299, Čkyně, 384 81 

AptarGroup je lídrem v oboru globálních dávkovacích systémů. Zabýváme se zpracováním a výrobou plastů, dodáváme tvářecí stroje a nářadí, obrábíme kovy.

Zelinger plast s.r.o. - ID 94711833 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tečovice 421, Zlín, 763 02 

Naším oborem je vstřikování plastů, zakázková výroba plastů pro partnery z ČR i zahraničí – od forem až k poradenství. Vlastní sortiment domovních klik, elektroinstalačního materiálu, dentálních lžic a dalších plastových dílů, lisovna plastů.

OK DESIGN, s.r.o. - ID 90846632 - NÁHLED ZÁZNAMU

Holická 170/47, Olomouc, 779 00 

OK Design - Výroba pro průmysl - Výroba pro reklamu

Melbax plastic s.r.o. - ID 93013097 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Záhlinice 69, Hulín, 768 24 

Společnost Melbax plastic s.r.o. Hulín je výrobní firma z regionu Kroměříž, Zlínský kraj, jejíž výroba je zaměřena na práškové plasty. Firma se zaměřuje i na recyklace plastových odpadů z výroby, racyklaci plastů do formy prášku. 


1


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)