Firmy v kategorii Voda, topení, plyn (221)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



KOLÁŘ JAN - VODOTOP - ID 94462896 - NÁHLED ZÁZNAMU

Okružní 195, Prachovice, 538 04 

Poskytuji kompletní služby Vodinstalace–Topenářství–Plyn–Kanalizace pro bytové jednotky,rodinné domy, společenství vlastníků jednotek a všude tam kde nastal problém v odvětví, které vykonávám. V tomto oboru se pohybuji a realizuji 20 let. Montáže provádím v místě bydliště a okolí, převážně Pardubicko a Chrudimsko, ale nejsou překážkou i vzdálenější lokality.

V případě zájmu o mé služby společně domluvíme schůzku na místě realizace a podle Vašich představ vybereme nejlepší řešení dle možností a prostředků.

Pokud zvažujete rekonstrukci koupelny, montáž nebo výměnu kotle,plynového topidla, ohřívače TUV, nebo třeba výměnu wc, umyvadla, vodovodní baterie,  tak jste zde správně. Zajistím veškerou dokumentaci k realizacím spojené s Voda–Topení–Plyn–Kanalizace.

Těším se s Vámi na brzkou spolupráci.

INSTALATÉRSKÉ A TOPENÁŘSKÉ PRÁCE - KŘIVÁNEK ALEŠ - ID 99464786 - NÁHLED ZÁZNAMU

Sedláčkova 1588/12, Tábor, 390 02 

Provádíme instalatérské a topenářské práce. 

FLUCTUS s.r.o. - ID 99356902 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pod Hájem 210, Vroutek, 439 82 

Společnost zabývající se distribucí těsnění, vyrovnávacích klínů, spojovacího materiálu, přírub a litinových tvarovek pro vodovody a kanalizace.

Vznik společnosti byl logickým vyústěním několikaleté praxe v oboru. Materiály dodáváme od renomovaných výrobců a distributorů z celého světa.

ZVU a.s. - ID 90997190 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pražská třída 322/4, Hradec Králové, 500 04 

Společnost ZVU a.s. zajišťuje po vzniku holdingové struktury komplexní správu areálu ZVU, spočívající jak ve správě infrastrukturních sítí (silniční komunikace a železniční vlečka) a v ostraze celého areálu, tak v zajišťování dodávek elektřiny, zemního plynu a technických plynů a v provozování vodovodu a kanalizace. 

Další významnou aktivitou společnosti je pronájem administrativních, výrobních a skladových nebytových prostor se zajišťováním jak základních služeb spojených s pronájmem, tak doplňkových služeb v oblasti informačních technologií, telekomunikačních služeb a provozování pultu centralizované ochrany a kamerových systémů.

V rámci skupiny ZVU společnost dále zajišťuje služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně-hospodářské povahy, včetně služby spisovny.

Cílem společnosti je být dlouhodobým a spolehlivým partnerem všech uživatelů areálu ZVU s respektováním potřeb a požadavků pro realizaci jejich podnikatelských aktivit.

VODA - TOPENÍ Václav Regner - ID 91266851 - NÁHLED ZÁZNAMU

T.G.Masaryka 136, Sušice, 34201 

Nabízíme spolehlivé vodoinstalatérské a topenářské služby v Sušici a okolí. Provádíme rekonstrukce koupelen, montáže a rekonstrukce rozvodů vody a odpadů, instalace sanitární keramiky a jiné instalatérské práce. Dále montujeme elektrické kotle a kotle na tuhá paliva, radiátory a rozvody podlahového vytápění.

Veškerý instalatérský materiál, sanitární keramiku a další potřeby, můžete zakoupit na naší prodejně v ul. T. G. Masaryka 136, v Sušici.

Velmi nám záleží na tom, aby naši zákazníci byli se službami vždy spokojeni a s důvěrou se k nám rádi vraceli.

Pavel Vrtěl - ID 92837542 - NÁHLED ZÁZNAMU

Malé Heraltice 1, Velké Heraltice, 74775 

KOMPLEXNÍ STAVEBNÍ ČINNOST

Se svým týmem zkušených řemeslníků provádím kompletní rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů a nebytových prostor (veškeré práce a služby spojené s výstavbou). Po dohodě realizujeme i exteriéry.

V mém týmu najdete šikovné zedníky, instalatéry, topenáře, elektrikáře, sádrokartonáře, podlaháře a další profese potřebné k realizaci Vašich snů.

V oboru stavebních činností se pohybuji již více jak 15 let.

V případě potřeby Vám zprostředkuji stolařské práce (výrobky) mého bratra, vč. montáže. Veškerá výroba probíhá v jeho vlastní dílně. Je schopen Vám dodat kuchyně, vestavěné stěny, a další výrobky ze dřeva, vhodné do Vašeho nového domova.

Autodoprava a zemní práce Miroslav Vaněček - ID 96691003 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mšec 341, Mšec, 27064 

Působíme od roku 2006 převážně ve Středočeském kraji. Pro zemní práce používáme osvědčené stroje značky Tatra,Komatsu a Bobcat.
Stroje se vyznačují vysokou produktivitou, spolehlivostí a možností nasazením v těžkém terénu.
Naše stroje řídí vyškolená obsluha s několikatiletou praxi v zemních pracech. Všichni naši pracovníci prošli ŠKOLENÍM O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI ( PŘEDPIS SŽDC Op 16 ) 
Každý bagr je vybaven širokým příslušenstvím pro zemní práce, např. velký výběr podkopových lžic různých šířek.
Zemní a výkopové práce provádíme s traktorbagr Komatsu, otočný bagr Komatsu 180 a Bobcat.

V naší nabídce najdete

  • výkop základových pásů
  • výkopové práce pro inženýrské sítě                                                                  
  • svahování a úprava terénu, těžba zeminy
  • terénní úpravy rovinných i svažitých terénů
  • hloubení základů rodinných domů
  • realizace zahrad-modulace terénu
  • skrývku zeminy při archeologických průzkumech
  • úklid sněhu, ploch, parkovišť, soukromých objektů, nakládání sněhu apod.              
  • manipulace s materiálem, paletizační vidle
  • zajišťujeme složení, nakládku a přepravu různého materiálu včetně paletového zboží.
  • demoliční a bourací práce
  • bourání asfaltů, podkladových betonů a železobetonů, demolice objektů. Nabízíme také odvoz a likvidaci suťového materiálu.
  • zařídíme také odvoz zeminy, dovoz kamene a písku, převoz stavebních materiálů a zeminy po stavbě. Nosnost našich vozidel je Tatra 815 S3 11 t, Tatra Phoenix 158 S3 13 t.

Vodoinstalace Miroslav Holub - ID 91745089 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pražská 268, Chlumec nad Cidlinou, 50351 

Provádíme vodoinstalatérské práce. Působíme v Chlumci nad Cidlinou a v blízkém okolí.

Instalatérské práce Petr Zlatohlávek - ID 98901696 - NÁHLED ZÁZNAMU

Blanická 971, Protivín, 39811 

Našich služeb můžete využít v oblasti PÍSECKA, STRAKONICKA, ČESKOBUDĚJOVICKA

Provádíme:

INSPEKCE ODPADŮ KAMEROVÝM SYSTÉMEM

Inspekci provádíme u těchto komponent: Rozvod vody, odpadní potrubí, komíny, elektrická klimatizace, kabelové trubky, potrubí vzduchotechniky

ČIŠTĚNÍ ODPADŮ A KANALIZACÍ

Umyvadla, dřezy, sprchové kouty, vany, kanalizace, WC, dešťové svody

INSTALETÉRSKÉ PRÁCE

Opravy a montáže vodovodního potrubí a odpadů, výměny WC, umyvadel, baterií, výměny bojlerů, připojení praček myček, rekonstrukce rozvodů vody a odpadů

ANVILA-instalo s.r.o. - ID 90165914 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mokrá 321, Mokrá-Horákov, 66404 

Firma ANVILA-instalo s.r.o. nabízí tyto služby:

  • Vodoinstalatérské práce
  • Topenářské práce
  • Plynové rozvody
  • Kanalizace
  • Montáž výměníkové stanice
  • Plynové kotelny

Stavovald s.r.o - ID 97658583 - NÁHLED ZÁZNAMU

Příční 118/10, Brno, 60200 

STAVBA RODINNÝCH DOMŮ

Rodinné domy na klíč

Naše firma se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč. Společnost byla založena v r. 2000, a to jako firma Vald Vladimír, až později proběhla změna na Stavovald s.r.o.

Ve svých začátcích působila firma ve většině projektů jako subdodavatel velkých společností, např. Skanská atd. Zde jsme nabrali spoustu zkušeností jak technologických, tak k získání kontaktů na dodavatele různých stavebních materiálů. Cca v druhé polovině svého působení na trhu se firma zaměřila na koncového zákazníka, a to na výstavbu RD na klíč. Pro tuto práci jsme získali různé certifikáty od kvalitního proškolení různých řemesel např. sádrokartonář, eletrikář, fasádník atd., tak i certifikaci na nízkoenergetické a pasivní domy. Výstavba RD se zaměřením na koncového zákazníka je naší hlavní činností.

Stavíme dle nových technologií

Neustále vzděláváme své zaměstnance, sledujeme a školíme se v nových technologiích. V letošním roce jsme začali aplikovat probarvenou fasádní omítku stříkáním, tento způsob aplikace zvyšuje rychlost a kvalitu a sníží cenu. Stále dokupujeme nové stroje a zařízení. Momentálně dáváme dohromady ve spolupráci se společností Xcela systém montovaných panelových domků, kde získáme rychlost montáže podobně jako u dřevostaveb, a přitom bude dům cihelné konstrukce.

J & J HAMPL - ID 96671450 - NÁHLED ZÁZNAMU

Týniště 12, Kutná Hora, 284 01 

Naše firma se zabývá především odvozem odpadních vod v okolí Kutné Hory.

Pro tuto přepravu používáme dva traktorové fekály o kapacitě 8300 a 5000 litrů.

Objednávky přijímame na mobilní telefon.

SUPLIKA s.r.o. - ID 95311113 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pekařská 658, Kladno, 272 01 

Suplika s.r.o. je firma z Kladna která má působnost napříč celým středočeským krajem, díky zvládnuté logistice.

Mezi Vašimi nejčastějšími dotazy řešíme, když naše firma provádí zemní práce tak zda pomůžeme i s výstavbou? Podívejte se na naše služby a zjistěte co je nás obor.

Naše služby:

Řešíme inženýrské sítě vodovody, kanalizace a plyn. Také zajišťujeme zakládání rodinných domů, demolice, bourací práce a úpravy terénu na Kladně a v celém středočeském kraji.

TEPLO ZLÍN, a.s. - ID 94863047 - NÁHLED ZÁZNAMU

Družstevní 4651, Zlín, 760 05 

Hlavní náplní činnosti společnosti je distribuce tepelné energie, tj. zajišťování dodávek tepelné energie pro vytápění a přípravu teplé vody do objektů odběratelů - především domácností.

Rozvod a transformaci tepelné energie provozuje Teplo Zlín, a.s. na základě licence skupiny 32 - rozvod tepelné energie, udělené Energetickým regulačním úřadem.

SIT Šebek - ID 93573935 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Borku 1619, Jirkov, 43111 

SIT Šebek - SERVIS A INSTALACE TEPLA

Buderus, Junkers, Thermona, Immergas, Viadrus,Schwank, GEA - Flakt Group, GoGas, Tecnoclima a další

  • Vytápění hal - montáž, roční kontroly , revize (VTZ plyn zařízení, plynové zářiče)
  • Montáž, roční kontroly, opravy a revize plynových a elektrických kotlů
  • Pro firmy zajištění kompletního servisu pro plynová zařízení - revize, kontroly, opravy, montáže, včetně spalinových cest a tlakových nádob v rámci servisu
  • Možnost servisní smlouvy
  • Rozvody domovních plynovodů (haly, byty, RD)
  • Regulace plynového vytápění
  • Detekce plynů
  • Rozvody topení, podlahové vytápění, instalatérské práce - kanalizace, rozvody vody
  • Kontroly a revize a montáže spalinových cest
  • Elektro instalace 
  • Revize tlakových nádob v rámci servisu

CN nabídka zdarma , konzultace zdarma  tel. 608 666 830

KANČI JAROSLAV - čistění kanalizace - ID 91811812 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mládežnická 1115/10, Český Těšín, 737 01 

Provádíme čistění kanalizace, revize a opravy.

Dále čištění jímek, tukové lapoly, revize šachty, dešťové vpusti.

Prohlídky kamerou.

Výkopové a zemní práce.

Stanislav Šup - voda, topení Šumperk - ID 98558247 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hrabenov 8, Ruda nad Moravou, 789 63 

Jsme firma, která působí na okrese Šumperk od roku 2014. Zakládáme si na výběru kvalitních materiálů a výrobků s ohledem na jejich bezporuchový provoz. Naše firma Vám poskytne odborný a profesionální přístup, založený na mnohaletých zkušenostech. Provádíme kompletní topenářské a vodoinstalatérské práce. Spolupracujeme s řemeslníky a firmami nabízející stavební práce velkých, ale i menších rozsahů, sádrokartonáři, obkladači, tesaři, pokrývači, kominické práce – vložkování komínů + revize, elektroinstalace, regulace topných systémů, ruční a strojní výkopové práce a vše co k novostavbě, rekonstrukci, nové koupelny, nebo menšímu zapravení po havarijním stavu patří.

KOUPELNY ŠOTA, spol. s r.o. - ID 95384707 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Šíji 278, Klatovy, 339 01 

Jsme největší prodejce obkladů, dlažeb, koupelnového vybavení a doplňků v Klatovech a okolí.

Díky více než 25leté tradici Vám nabízíme nejširší sortiment, velké skladové zásoby a v neposlední řadě i výhodné ceny.

Naše firma si zakládá na montážních pracích a kompletních realizacích. Jsme schopni nejen pokládky obkladů a dlažeb, montáže dodávaného sortimentu, ale provádíme i rekonstrukce bytových jader, prodej a montáže kuchyní a dveří.

Jsme progresivní firma a snažíme se našim zákazníkům vždy ukázat nové trendy. Čerpáme inspirace na pravidelných výstavách, veletrzích, kterých se zúčastňujeme, a vždy jdeme s dobou.

TOPINSTALSERVIS - ID 96620782 - NÁHLED ZÁZNAMU

Starokdyňská 97, Kdyně, 345 06 

Firma byla založena roku 1994. Nabízíme veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce. Zajistím zhotovení projektu, materiál dle požadavků zákazníka, kvalitní provedení služby a revizi plynových zařízení.

Orientujeme se na přání zákazníka, proto je samozřejmostí vypracování cenové nabídky a nabídka  sortimentu materiálu v různých cenových relacích. Splňuji požadavek na profesní kvalifikaci dle zákona 406/2000 Sb. pro montáž kotlů na biomasu a tepelných čerpadel spolufinancovaných z dotací. 

Zařídíme administraci kotlíkových dotací i dotací z programu Nová zelená úsporám.
.
 

BĚLKA JOSEF - VODO, TOPO, DOKONČOVACÍ ZEDNICKÉ PRÁCE - ID 94605022 - NÁHLED ZÁZNAMU

Longenova 996, Benešov, 256 01 

Provádíme veškeré instalatérské a topenářské práce v rámci Středních Čech a Prahy. Dále se zabýváme zednickými dokončovacími pracemi.

RAPET - servis s.r.o. - ID 96010206 - NÁHLED ZÁZNAMU

Prvomájová 110/34, Praha, 153 00 

V oboru technické zařízení budov nabízíme komplexní služby. Provádíme dodávky a montáže systémů vytápění, podlahového vytápění, rozvodů chlazení, vody, kanalizace a plynu. Dále dodáváme a montujeme plynové kotelny, tepelná čerpadla a sluneční kolektory.

Zajistíme zpracování projektové dokumentace, odborné poradenství.

TOPAV-TAKÁČ s.r.o. - ID 95063797 - NÁHLED ZÁZNAMU

Bystřická 266, Novosedlice, 417 31 

Naše firma byla založena již v roce 1990 panem Jiřím Takáčem. Hlavními činnostmi firmy byly od počátku vodoinstalatérství, plynoinstalatérství a topenářství. Postupně jsme se začali zabývat také stavebními pracemi. Zaměřujeme práce PSV na průmyslových a inženýrských stavbách prováděných největšími stavebními firmami v regionu. Realizujeme také práce PSV na stavbách rodinných domků, při rekonstrukcích bytových domů a občanské vybavenosti.

VODA-TEPLO-SVĚTLO, s.r.o. - ID 94060150 - NÁHLED ZÁZNAMU

Blanenská 84, Rájec-Jestřebí, 679 02 

Naše firma zabezpečuje provoz vodovodů a kanalizací, výrobu a dodávku pitné vody, včetně náhradního zásobování, údržbu a opravy vodovodů a kanalizací, odvádění a čištění odpadních vod. Toto jsou hlavní činnosti společnosti, kterými se snaží co nejlépe sloužit veřejnosti v tak důležité oblasti jako je dodávka pitné vody.

Výše uvedené činnosti provádíme na infrastrukturním majetku, který je ve vlastnictví města Rájec-Jestřebí. Infrastrukturní majetek provozujeme na základě nájemní smlouvy již od roku 1999.

Dále poskytujeme služby uvedené v sekci poskytované služby.

Zásobování pitnou vodou v Rájci-Jestřebí a Karolíně je prováděno z vlastních zdrojů – vrt HV401 a 501 (Jestřebí) a SV1 (Karolín). V místní části Holešín je voda nakupována od firmy Vodárenská akciová společnost z vodovodní soustavy Boskovice -Blansko.

GAS-TM s.r.o. - ID 88976078 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vejdovského 1084/6, Olomouc, 779 00  

GAS-TM s.r.o. - Olomouc - nabízí nejen prodej varné a topné techniky, digestoří, kotlů, bojlerů, krbů, kamen, topidel, průtokových ohřívačů, radiátorů, náhradních dílů a příslušenství, ale také provádíme montáže a instalace zboží, které prodáváme. Dokonce i servisujeme některé z těchto výrobků jako AUTORIZOVANÝ SERVIS. Navíc provádíme i revize plynu v Olomouci a okolí.

HYDROSPOL, spol. s r.o. - ID 92591994 - NÁHLED ZÁZNAMU

Oblá 461/83, Brno, 634 00 

Firma Hydrospol spol. s r.o. byla založena již v roce 1991. Nabízíme 28 let zkušeností v oblasti vrtaných studní a průzkumných vrtů, které se snažíme každým rokem zdokonalovat a vylepšovat, ke spokojenosti našich zákazníků.

TOPMONT INSTAL s.r.o. - ID 90124616 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lískovec 490, Frýdek-Místek, 738 01 

Firma TOPMONT INSTAL s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oboru voda, plyn a topení. Instalatérské práce provádíme v bytových i nebytových prostorech, v rodinných i panelových domech, ve firemních a průmyslových objektech. Samozřejmosti je záruka na naší práci, protože používáme jenom kvalitní a atestovaný materiál. 

Poskytované služby: 

  • vodoinstalatérské práce
  • vodovodní přípojky a kanalizace
  • topenářské práce
  • podlahové vytápění a otopné tělesa
  • tepelné čerpadla
  • kotle na tuhá paliva
  • plynové kotle
  • solární kolektory
  • plyn, plynové instalace

ELEKTRO-PLYN ČECHURA - ID 92575848 - NÁHLED ZÁZNAMU

Čemínská 219, Město Touškov, 330 33 

ELEKTRO-PLYN ČECHURA

Firma byla založena v roce 1989, jako servis elektrospotřebičů. Po čtyřech letech jsme servis rozšířili i na plynospotřebiče.
Firma je umístněna na hlavní silnici v Městě Touškově čp. 219.Parkoviště pro zákazníky je na nádvoří firmy.
Dílna je vybavena moderní technikou pro diagnostiku a opravy i těch nejsložitějších spotřebičů.

Nijostav, s.r.o. - ID 99826762 - NÁHLED ZÁZNAMU

nám. 1. máje 631, Hostivice, 25301 

Hledáte někoho, kdo vám pomůže s instalatérskými pracemi, topenářskymi pracemi nebo s výstavbou domu na klíč? My jsme tou nejlepší možností! O kvalitě našich služeb vás přesvědčí dlouholeté zkušenosti a množství spokojených zákazníků, kteří naše služby neustále vyhledávají.
Pokud potřebujete pomoc v oblasti výstavby domů na klíč, se solárním ohřevem nebo s nízkoenergetickým ohřevem a topením, jste na správné adrese. Jsme firmou, která se také zabývá rekonstrukcí a montáží topení, vody, kanalizace a plynu.
To není všechno! Našim klientům nabízíme širokou škálu služeb – pomůžeme vám při výstavbě rodinných domů, plynových kotlů, elektrokotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů. Zajistíme vám i kvalitní podlahové topení nebo radiátory, kromě toho se zaměřujeme i na ohřev TUV a úpravu vody. Stejně vám pomůžeme i poradíme při problémech s termostatickými hlavicemi nebo domácími vodárnami.

Jiří Plch - ID 92991582 - NÁHLED ZÁZNAMU

Za Zelenou liškou 967/2b, Praha, 14000 

V oborech voda, topení, plyn působím již od roku 1991. Mám také rozsáhlé zkušenosti s rekonstrukcemi bytů, bytových jader a koupelen.

Nabízím také veškeré další stavební práce související s rekonstrukcí rodinných domů, bytů a bytových jader. Všechny stavební práce provádím tzv. na klíč.

Které další stavební práce nabízím?

  • Pokládka podlahových krytin
  • Veškeré sádrokartonářské práce
  • Veškeré rozvody elektriky
  • Pokládání laminátových či dřevěných plovoucích podlah
  • Malování interierů a exterierů
  • Lakování oken, dveří a zárubní
  • Veškeré zednické práce
  • Dlažby a obklady – zámecká dlažba
  • Vložkování a revize komínů
  • Zateplování budov
  • Úklidový servis, vyklízení a odvoz odpadů
  • Poradenskou činnost v oboru vodovodních a plynových instalacích
  • Projekční činnost
  • Koordinace a zpracování projektové dokumentace
  • Zajištění a dodávka potřebných materiálů, komponentů a subdodávek
  • Dodávka a montáž oken
  • Dokončovací stavební práce

SMEJKAL A SYNOVÉ - ID 99370013 - NÁHLED ZÁZNAMU

Svatojánská 417, Telč, 58856 

SMEJKAL A SYNOVÉ

voda - topení - plyn Telč

 

Firma SMEJKAL a synové se věnuje instalatérství již od roku 1992. Provádíme montáže vody, čerpadel do studní, topení (plynové kotle i kotle na tuhá paliva), plynu, ale i solárních panelů na ohřev vody.

Provádíme také servis plynových kotlů značek Dakon, Junkers, Protherm, Immergas a Viadrus. Dále revize plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva.

KIMM INVEST s.r.o. - ID 97233981 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hořátev 104, Zvěřínek, 289 13 

Již přes patnáct let vlastníme a spravujeme areál Technologického Parku Hořátev. Našim nájemcům poskytujeme prostor pro podnikání a dodáváme jim všechny služby, které pro své provozy a výroby potřebují. V tomto prostředí probíhá bezproblémová a plynulá výroba tak náročných odvětví, jako je farmacie, přesná technologie zpracování nerezu a další, které v areálu jsou.

VILIMEC & PĚNČÍK PLYNOSERVIS s.r.o. - ID 98874528 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lipňanská 103/9, Přerov XIII-Penčice, 751 27 

Navrhneme vhodné řešení pro Váš topný systém.

Vyčistíme a odborně seřídíme Váš plynový spotřebič.

BIOINTERIER s.r.o. - ID 97851254 - NÁHLED ZÁZNAMU

Ve žlíbku 1800/77, Praha , 193 00  

Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva. Pouze příjemný, otevřený oheň.  

Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň? Pořiďte si biokrb, který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně. Biokrby nepotřebují komín ani náročnou údržbu. Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný prach ani špínu. Pořiďte si biokrby levně.

Biokrby využívají ekologické palivo

Biokrb vás překvapí, jak snadná je jeho instalace. Je vhodný pro interiéry, terasy či venkovní prostředí. Používá speciální palivo – ekologický biolíh. Při spalování se vytváří jen vodní pára a oxid uhličitý. Je to stejné, jako když vydechujete. 

Kristián Dřímal - ID 92977698 - NÁHLED ZÁZNAMU

Trávník 226, Kroměříž, 76701 

Provádím instalatérské a topenářské práce. Instalace plynu, realizace a rekonstrukce rozvodů vody a kanalizace, dodávku veškerého materiálu, podlahové vytápění, proplachování a čištění topného systému a jádrové vrtání.

ŠABATA Domažlice - ID 97895126 - NÁHLED ZÁZNAMU

Prokopa Velikého 570, Domažlice, 344 01 

Jsme rodinná firma, kde jsme od počátku stavěli na první místo individuální a přátelské vztahy s našimi zákazníky a v této filozofii se snažíme setrvat i s rozrůstající se velikostí firmy. Jedním z nejdůležitějších prvků podniku jsou naši zaměstnanci, kteří zaštiťují a řídí provoz svojí kompetentností, samostatností a vysokou odbornou úrovní.

Uvědomujeme si, že v dnešní době, kdy není času nazbyt, je třeba vycházet zákazníkům vstříc zejména rychlou obsluhou a flexibilitou. Samozřejmostí jsou pravidelné rozvozy zboží či objemnějších zakázek našim stálým zákazníkům. Díky dobré spolupráci s našimi dodavateli nabízíme široký sortiment materiálu skladem za konkurenční ceny.

Naším cílem je zachování udržitelnosti obchodu v dlouhodobém horizontu a vytváření hodnot, na kterých můžeme všichni stavět.

POBOČKY:

Domažlice - Prokopa Velikého 570, Týnské Předměstí, Domažlice
Ejpovice - Zemská 213, Ejpovice
Cheb - Dyleňská 355/6, Cheb
Kladno - Libušina 248, Dubí, Kladno
Plzeň - Doudlevecká 360/48, Jižní Předměstí, Plzeň
Praha - Hlavatého 664/13, Háje, Praha
Praha - Jeremiášova 947/16, Stodůlky, Praha
Příbram - Husova 366, Příbram IV, Příbram
Rokycany - Josefa Knihy ul., Nové Město, Rokycany
Rokycany - Zeyerova 905, Nové Město, Rokycany

HECKL Kralupy nad Vltavou - ID 95257333 - NÁHLED ZÁZNAMU

Přemyslova 153, Kralupy nad Vltavou, 278 01 

Jsme ryze česká společnost s vlastním výrobním závodem, distribuční sítí prodejen a velkoobchodních skladů po celé ČR.

Nabízíme kompletní sortiment z oblasti voda, plyn, topení a sanita. Již třetí desetiletí se zaměřujeme na vývoj, výrobu a distribuci produktů pro inženýrské sítě, především na dodávky materiálu pro výstavbu vodovodů, kanalizací a plynovodů.

Na našich prodejnách naleznete široký sortiment pro vnitřní instalace včetně prodeje obkladů a dlažeb. Provozujeme pět designových koupelnových studií, máme vlastní značku sanity a koupelnových doplňků Lansanit. Disponujeme vlastní dopravou a objednaný materiál zákazníkům dovezeme na místo určení.

O naše zákazníky pečují odborníci s rozsáhlými zkušenostmi a přehledem o nejmodernějších technologiích, řešeních a trendech. Přijďte se přesvědčit.

Česká prodejní síť má 16 poboček a specialisté prodeje jsou připraveni nabídnout to nejlepší řešení. Kvalita našich výrobků a dodávek je zajištěna certifikátem jakosti ISO 9001. Jsme hrdi na zařazení do prestižního českého systému sledování platební morálky firem a získali jsme certifikaci s dlouhodobým nejlepším hodnocením Excelent v Registru solventních firem.

Spokojenost všech našich zákazníků je pro nás na prvním místě.

Na zlepšování našich služeb neustále pracujeme a zpětné vazby si vážíme. Pravidelně provádíme mystery shopping a calling a výsledky následně pečlivě vyhodnocujeme, abychom byli schopni maximálně vyhovět všem zákaznickým přáním a potřebám.

KV-Pumps s.r.o. - ID 90604483 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hrnčíře 2, Ledeč nad Sázavou, 584 01 

Výhradní dovozce pro ČR odstředivých čerpadel firmy GEMMECOTTI, dodáváme dávkovací čerpadla EMEC, vzduchomembránová JESSBERGER a FLUIMAC, vertikální a filtrační zařízení CORODE.

Poskytujeme technickou podporu a poradenství. Dodáváme náhradní díly čerpadel.


1 2 3 4


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)