Firmy v kategorii Instalace, servis, opravy (518)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



ADÁMEK & OREL-STAVBY s.r.o. - ID 93060723 - NÁHLED ZÁZNAMU

Újezd 436, Strážnice, 696 62 

Společnost vznikla v roce 2013 a navázala na dlouholetou úspěšnou činnost stavební firmy pana Petra Orla.

V současné době disponuje firma pracovníky v profesích potřebných pro komplexní dodávky, malou dopravou, nářadím a vybavením potřebným pro většinu rozsahu staveb pozemního stavitelství, vlastním skladovacím, dílenským, administrativním zázemím.

Firma provádí kompletní dodávky staveb a většinu stavebních prací provádí vlastními pracovníky. Dodávky zařízení budov (práce elektro, ZTI, ÚT apod.) zadává osvědčeným a zkušeným subdodavatelům, za které nese plnou zodpovědnost vč. záruky za dílo.

SPEL Praha - ID 99138050 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tusarova 1215/55, Praha 7 − Holešovice, 170 00 

Firma SPEL Praha vznikla v roce1995 po předchozích aktivitách v oboru časomíry v rámci jiných firem nebo spolupráce s nimi. Počátky sahají do roku 1985, kdy vznikl první elektronický systém pro autonomní ovládání venkovních hodin. Tento systém byl postupně nasazen do více než 400 ks veřejných hodin. V devadesátých letech následovaly nové modernější systémy využívající radiový příjem absolutně přesného času – dlouhovlnný DCF 77,5 kHz, nebo satelitní GPS.
V současné době firma vyrábí a používá již čtvrtou generaci vysoce spolehlivého elektronického hodinového systému v mnoha modifikacích. Hlavní oblasti použití jsou:

  • venkovní hodiny, ovládání chodu a osvětlení autonomních hodin
  • hlavní a spínací hodiny pro jednotný čas a školní zvonění
  • věžní hodiny, řízení chodu, odbíjení a nátahu
  • číslicové LED hodiny, digitální světový čas

Kromě vývoje a výroby hodinových elektronických systémů je hlavní náplní firmy výroba, montáž, rekonstrukce a údržba nejrůznějších typů venkovních hodin jako jsou pouliční, reklamní, sloupové, fasádní nebo věžní hodiny. Dále hodiny atypické a zakázkové podle požadavku zákazníka.

Pro věžní hodiny jsme vyvinuli a vyrábíme elektrické hodinové stroje, bicí stroje a součásti hodinových rozvodů.

Do interiéru vyrábíme kromě číslicových LED hodin také analogové hodiny nástěnné, stolní, podružné nebo autonomní.
Dalším oborem činnosti je světelná otočná reklama. Buď samostatně nebo jako součást venkovních hodin.

Hydraulická kladiva s.r.o. - ID 90840946 - NÁHLED ZÁZNAMU

Čikov 75, Čikov, 675 78 

Společnost Hydraulická kladiva s.r.o. se zabývá prodejem špičkové demoliční techniky a hydraulických boracích kladiv.

Společnost je založena na základě vlastních 20-ti letých odborných zkušenostech jejího manažéra v oblasti oprav techniky. Na základě vlastních skušeností s opravami hydraulických bouracích kladiv všech značek, jsme vybrali dodavatele kvalitních špičkových hydraulických bouracích kladiv OSA demolition equipmen které nabízíme, a získali jsme také exkluzivní zastoupení společnosti OSA demolition equipmen pro ČR.

STAVEBNÍ FIRMA MAREK - ID 97559576 - NÁHLED ZÁZNAMU

Svatováclavská 148/6, Krnov, 794 01 

Provádíme:

  • Hrubé stavby
  • Rekonstrukce RD a BD
  • Sádrokartony
  • Omítky
  • Výkopové práce
  • Bourací práce
  • Dlažby
  • Obkladačské práce
  • Fasády
  • Podlahy
  • Více po konzultaci

Petr Exner - Výškové práce - ID 94995534 - NÁHLED ZÁZNAMU

Chrudimská 47, Velká Polom, 747 64 

Specialista na výškové práce

Od roku 1999 zajišťuji kompletní výškové práce po celé ČR v libovolnou roční dobu pomocí horolezecké techniky. Používám nejmodernější technologie a postupy bez pomocí lešení nebo plošin a tím snižuji náklady. Zákazníkovi jsem schopen navrhnout nejoptimálnější řešení, vypracuji kompletní nabídku a celou akci zrealizuji na klíč sám nebo ve spolupráci s profesními kolegy. Usiluji o co nejlepší možnou kvalitu výškových prací a mým cílem je Vaše spokojenost!

Provádím veškeré práce jako jsou:

  • kompletní renovace fasád (včetně oprav balkónů, říms)
  • mytí oken a fasád výškových budov
  • opravy, rekonstrukce a zhotovení střech
  • nátěry, čištění a opravy fasád
  • spárování a zateplování panelových domů, opravy mezipanelových spár
  • čištění výrobních a továrních hal
  • montáže a demontáže objektů (sila, ocelové haly)
  • nátěry železných konstrukcí, stožárů vysokého napětí a jiných
  • opravy a nátěry výškových komínů
  • demolice zděných komínů postupným rozebíráním
  • kácení a prořez stromů pomocí horolezecké techniky
  • odstraňování sněhu a ledu ze střech

JCA STAVEBNÍ s.r.o. - ID 91026851 - NÁHLED ZÁZNAMU

V zahradách 110, Mariánské Radčice, 435 32 

Česká firma JCA byla založena v roce 1993 a jako společnost s ručením omezeným, registrována dne 07.04.1994.

Díky materiálně-technickému zázemí a dlouholetým zkušenostem našich zaměstnanců jsme schopni rychle a pružně řešit jakékoliv potřeby našich obchodních partnerů v celém spektru poskytovaných služeb.

Za dobu svého působení jsme již prováděli služby v oblasti BOZP a PO pro řadu významných firem na území celé České republiky. V současné době naše společnost zajišťuje služby v oblasti BOZP a PO pro více než 100 firem po celé České Republice. Reference společnosti jsou dostupné na stránkách www.jca-bezpecnost.cz.

Pro účinné řízení firmy a poskytování služeb disponujeme potřebnými softwarovými nástroji a programovým vybavením, na zakázku jsme schopni zajistit i zprostředkování dalších činností či produktů.

Tradice, kvalita služeb a snaha maximálně uspokojit zákazníka. Takto lze zhodnotit činnost společnosti, která v roce 2018 oslavila své pětadvacáté výročí od založení. Za tuto dobu se dostala společnost do povědomí mnoha významných firem, známých na celém území České republiky.

Rozsah našich služeb v oblasti předmětu podnikání je omezen pouze požadavky obchodních partnerů, jelikož společnost je schopna kreativně přizpůsobit poskytované služby dle specifických nároků toho kterého zákazníka.

Naše společnost je pravidelně certifikována na systém managementu kvality splňující požadavky ČSN EN ISO 9001 v oboru bezpečnostně technické služby v oblasti bezpečnosti práce a technicko – organizační činnost v oblasti požární ochrany.

POBOČKA:

  • JCA-BEZPEČNOST PRÁCE A POŽÁRNÍ OCHRANA - V zahradách 110, 435 32 Mariánské Radčice

RENASTAV s.r.o. - ID 99652254 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Strakonická 37, Praha, 159 00 

Společnost RENASTAV s.r.o. je rodinná stavební firma, která je spolehlivým partnerem pro své zákazníky již od roku 2002. Vznikla transformací z fyzické osoby Jána Potanky stavitele z dlouholetou praxi, který podniká v stavebnictví již od roku 1997.

Sídlo naší společnosti je v Praze, rozsahem zakázek ale pokrýváme celé území Středočeského kraje a příležitostně svou činnost vykonáváme i v zahraničí.

Zajišťujeme komplexní dodávky a práce "na klíč" od návrhů a projekce, až po kolaudaci stavby.

Disponujeme jenom zkušeným managmentom a vysoce kvalifikovanými pracovníky. 

V průběhu naší dlouhodobé existence jsme se zařadili k firmám s dobrým jménem, a jsme pro investory zárukou kvality, dodržování sjednaných termínů a poskytování dlouhodobých záruk.

Hlavním cílem společnosti RENASTAV s.r.o. je rozšíření okruhu spokojených zákazníků a posílení pozice na trhu dodavatelů stavebních prací.

TSM DESIGN s.r.o. - ID 92134719 - NÁHLED ZÁZNAMU

Wilsonova 368, Hlinsko v Čechách, 539 01 

Jsme společností s dlouholetou tradicí a zkušeností. Původně jsme se věnovali jen dodávkám nábytku zejména v regionu východních Čech. Naše působnost se ale postupně rozrůstala a z Hlinska jsme se přesunuli po celé ČR, kde k nábytku přibyly kompletní interiéry a stavební práce. Také pomáháme s financováním.

Stavební a truhlářské práce

Zabýváme se návrhy a realizací interiérů i exteriérů. Naší předností jsou dlouholeté zkušenosti v oboru a používání jak nových moderních, tak i starých, léty osvědčených metod. Navrhujeme domy, byty, zahrady, ložnice, kuchyně, koupelny, šatny, pokoje a mnoho dalšího.

  • 3D grafické návrhy pro každý projekt
  • Cenová kalkulace zdarma
  • Záruční i pozáruční servis
  • Věnujeme se i netypickým zadáním
  • Řešíme i menší zakázky

MARSYCO s.r.o. - ID 92660617 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lužec nad Cidlinou 256, Lužec nad Cidlinou, 50362 

Nabízím elektromontáže a realizaci slaboproudých rozvodů.

ROOFTEC - ID 98887782 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Jana Černého 92/34, Hradec Králové, Věkoše, 50341 

ROOFTEC - profesionální renovace střech

Renovujeme střechy a střešní krytiny všech typů, čímž výrazně prodlužujeme jejich životnost a současně jim navracíme jejich zašlou krásu. 

Renovace střech a střešních krytin je relativně levný a zároveň účinný způsob, jak prodloužit jejich životnost, zamezit růstu mechů a lišejníků, odstranit problémy se zatékáním či netěsnostmi a navíc nesrovnatelně zlepšit vzhled vaší střechy.

Odborně provedená renovace střechy, při které jsou využívány kvalitní a k tomu určené nátěrové hmoty (barvy), dokáže prodloužit životnost střechy až o 20 let. 

Spolehněte se na naše dlouholeté zkušenosti, odbornost v dané problematice i za všech okolností seriózní a vstřícný přístup. Na základě dodané dokumentace nebo osobní návštevy u vás doma zhodnotíme, zda-li je možné střechu renovovat a připravíme vám nezávaznou cenovou nabídku. 

DALŠÍ POBOČKA:

  • ROOFTEC Brno - Hutařova 1720/22, 621 00 Brno

Servis plynových kotlů Karel Jeníček - ID 93776415 - NÁHLED ZÁZNAMU

Maxe Švabinského 125/32, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, 25001 

Firma Karel Jeníček – Servis plynových kotlů, která vznikla rozdělením firmy Termo servis s. r. o., působící na trhu od roku 1994, je nyní jako samostatný podnikatelský subjekt od roku 2002. Hlavním předmětem podnikání je především servis a opravy plynových kotlů, jejich údržba a uvedení nových kotlů do provozu. Portfolio služeb je orientováno na koncového zákazníka, který vyhledává pomoc při problémech s plynovým kotlem.

Pokud vlastníte plynový kotel, na těchto stránkách naleznete návod, jak správně postupovat, nastane-li porucha plynového kotle nebo potřebujete-li nový plynový kotel zprovoznit.

Naše dlouholeté zkušenosti jsou zárukou úspor zbytečných nákladů spojených s provozem plynového kotle a profesionální přístup našich techniků vás zbaví zbytečných problémů.

GALS - ID 97169524 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Haldě 1842, Pardubice, 530 03 

Inženýringová společnost, která se od roku 1998 specializuje na komplexní modernizaci potravinářských provozů a podniků pro zpracování obilí.

Zajišťuje dodávky jak jednotlivých strojů a zařízení, tak i kompletních linek pro mlýny, pekárny, obilní sila, krmivárny, kafilérie aj.

Zabýváme se také překlady a tlumočením ruštiny a ukrajinštiny.

Vodoinstalace Miroslav Holub - ID 91745089 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pražská 268, Chlumec nad Cidlinou, 50351 

Provádíme vodoinstalatérské práce. Působíme v Chlumci nad Cidlinou a v blízkém okolí.

Instalatérské práce Petr Zlatohlávek - ID 98901696 - NÁHLED ZÁZNAMU

Blanická 971, Protivín, 39811 

Našich služeb můžete využít v oblasti PÍSECKA, STRAKONICKA, ČESKOBUDĚJOVICKA

Provádíme:

INSPEKCE ODPADŮ KAMEROVÝM SYSTÉMEM

Inspekci provádíme u těchto komponent: Rozvod vody, odpadní potrubí, komíny, elektrická klimatizace, kabelové trubky, potrubí vzduchotechniky

ČIŠTĚNÍ ODPADŮ A KANALIZACÍ

Umyvadla, dřezy, sprchové kouty, vany, kanalizace, WC, dešťové svody

INSTALETÉRSKÉ PRÁCE

Opravy a montáže vodovodního potrubí a odpadů, výměny WC, umyvadel, baterií, výměny bojlerů, připojení praček myček, rekonstrukce rozvodů vody a odpadů

Stanislav Šup - voda, topení Šumperk - ID 98558247 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hrabenov 8, Ruda nad Moravou, 789 63 

Jsme firma, která působí na okrese Šumperk od roku 2014. Zakládáme si na výběru kvalitních materiálů a výrobků s ohledem na jejich bezporuchový provoz. Naše firma Vám poskytne odborný a profesionální přístup, založený na mnohaletých zkušenostech. Provádíme kompletní topenářské a vodoinstalatérské práce. Spolupracujeme s řemeslníky a firmami nabízející stavební práce velkých, ale i menších rozsahů, sádrokartonáři, obkladači, tesaři, pokrývači, kominické práce – vložkování komínů + revize, elektroinstalace, regulace topných systémů, ruční a strojní výkopové práce a vše co k novostavbě, rekonstrukci, nové koupelny, nebo menšímu zapravení po havarijním stavu patří.

Stavební firma Jakub Drážný - ID 94456811 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Dolní brány 59, Broumov - Nové Město, 55001 

Jsme stavební firma z Broumova

Zabýváme se výstavbou, rekonstrukcí a renovací staveb, domů a bytů.

K2 LEŠENÍ, s.r.o. - ID 95858676 - NÁHLED ZÁZNAMU

Liberecká 300/17, Děčín, 405 02 

Společnost K2 Lešení, s.r.o. vznikla v roce 2011 na základě dlouholetých zkušeností z oblasti dodávky a montáže rámového i modulového lešení. Kvalifikace našich zaměstnanců a dlouholeté zkušenosti v oboru na nám dovolují realizovat zakázky, kteří ostatní odmítají.

Při naší práci klademe nejvyšší požadavky na bezpečnost práce, špičkové vybavení našich zaměstnanců – technické i znalostní. Používáme pouze originální systém lešení Layher. Jsme pojištěni proti podnikatelským rizikům. Dále jsme držiteli certifikátů ČSN EN ISO 9001:2009, ČSN OHSAS 18001:2018, ČSN EN ISO 14001:2015 a VCA**/SCC** - Version 2008/5.1.

Od roku 2018 nabízíme také služby v oblasti nákladní autodopravy.

SLUŽBY

Naše společnost zajišťuje kompletní lešenářský servis – montáž, demontáž, zapůjčení a dopravu lešení. Vzhledem ke stovkám realizovaných projektů a dlouholetým zkušenostem našich pracovníků dokážeme realizovat i ty nejnáročnější projekty. Specializujeme se na dodávku lešení v oblasti průmyslu a energetiky v rámci celé ČR a Evropy. Dále nabízíme autodopravu vlastním nákladním vozem IVECO STRALIS 460 s hydraulickou rukou a prodej a pronájem hliníkových pojízdných věží.

KOMPLETNÍ LEŠENÁŘSKÝ SERVIS SE SPECIALIZACÍ NA REALIZACE V PRŮMYSLOVÝCH OBJEKTECH

Specializujeme se na kompletní a generální dodávku lešení v průmyslových objektech v rámci celé Evropy:

  • Odstávky a údržby průmyslových provozů
  • Výstavby nových energetických zdrojů
  • Opravy a modernizace stávajících energetických zdrojů
  • Opravy železničních a silničních mostů
  • Atypické lešeňové konstrukce

NÁKLADNÍ AUTODOPRAVA

Nabízíme autodopravu vlastními nákladními vozy IVECO Stralis 460 nebo Volvo FH 500.

PRONÁJEM A PRODEJ POJÍZDNÝCH HLINÍKOVÝCH VĚŽÍ LAYHER

Náš sortiment pojízdných věží nabízí širokou škálu možností použití, je to dokonalý koncept, který byl promyšlen do posledního detailu. Spousta prostoru pro ukládání nářadí a materiálu, spousta prostoru pro pohyb a stabilita pro bezpečnou práci i ve velkých výškách.

Vlastnosti výrobku:

  • Montáž bez nářadí - je umožněno díky osvědčené Layher zaklapávací koncovce
  • Stavěcí rámy, zábradlí a diagonály z hliníku
  • Stabilní hliníkovo-překližkové podlahy s přístupovým poklopem
  • Stabilní kolečka - s různými běhouny pro citlivé a odolné povrchy podlah a chodníků
  • Volitelně se stabilizátory nebo stěnovou opěrou pro ještě lepší stabilitu a snížení závaží

Jiří Radiměřský - ID 97893662 - NÁHLED ZÁZNAMU

K Bytovkám 150, Tuklaty, 25082 

Nabízím veškeré tesařské práce. 

ANTÉNY ŠIMŮNEK MARTIN - ID 96225205 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Ve Dvoře 189, Kostelec nad Labem, 277 13 

Firma byla založena v roce 1993 se specializací na montáže individuálních antén a satelitů na rodinných domech. Postupem doby byla činnost rozšířena i na instalace a opravy společných antén STA na činžovních domech a různých centrech. Máme též autorizaci pro odborné instalace Skylink a UPC Freesat. V současnosti se věnujeme i dalším slaboproudým komunikačním rozvodům jako jsou domovní videotelefony, kamerové systémy, zabezpečovací systémy a rozvody datových sítí. Ve spolupráci se spřátelenými (a prověřenými) firmami jsme schopni zajistit kvalitní kompletní provedení slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací v různých objektech.

Pracujeme v okresech Praha-východ, Praha-západ, Praha, Mělník, Mladá Boleslav, po dohodě i jinde.

Spolupracujeme s firmami PMS, Tommi holding, Liga, bytovými družstvy a dalšími stavebními firmami, které mají dobrou platební morálku.

SIT Šebek - ID 93573935 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Borku 1619, Jirkov, 43111 

SIT Šebek - SERVIS A INSTALACE TEPLA

Buderus, Junkers, Thermona, Immergas, Viadrus,Schwank, GEA - Flakt Group, GoGas, Tecnoclima a další

  • Vytápění hal - montáž, roční kontroly , revize (VTZ plyn zařízení, plynové zářiče)
  • Montáž, roční kontroly, opravy a revize plynových a elektrických kotlů
  • Pro firmy zajištění kompletního servisu pro plynová zařízení - revize, kontroly, opravy, montáže, včetně spalinových cest a tlakových nádob v rámci servisu
  • Možnost servisní smlouvy
  • Rozvody domovních plynovodů (haly, byty, RD)
  • Regulace plynového vytápění
  • Detekce plynů
  • Rozvody topení, podlahové vytápění, instalatérské práce - kanalizace, rozvody vody
  • Kontroly a revize a montáže spalinových cest
  • Elektro instalace 
  • Revize tlakových nádob v rámci servisu

CN nabídka zdarma , konzultace zdarma  tel. 608 666 830

REGIA a.s. - ID 90353394 - NÁHLED ZÁZNAMU

Západní 2755, Varnsdorf, 407 47 

Zajišťujeme správu všech bytových domů typových i netypových v majetku města Varnsdorf s vymezenými bytovými jednotkami, spravujeme a provozujeme dále nebytové prostory ve vlastnictví města Varnsdorf, na základě smluvních vztahů zajišťujeme komplexní správu Společenstvím vlastníků bytových jednotek (SVBJ) od účetnictví, přes rozúčtování a předpisy nájemného, dluhovou službu až po zajištění a pomoc při modernizacích a rekonstrukcích bytových domů včetně plánů krátkodobé a dlouhodobé údržby bytového fondu. Opravy a rekonstrukce bytů a bytových jader, koupelen, toalet. Technická údržba.

AUROTON COMPUTER, spol. s r.o. - ID 97679236 - NÁHLED ZÁZNAMU

Desenská 612/35, Praha, 190 00 

Firma Auroton Computer spol. s r. o. již od roku 1990 patří mezi spolehlivé dodavatele výpočetní techniky v České republice především v sektoru státní správy. Spokojenost našich zákazníků vychází z kvality a rychlosti našich poskytovaných služeb. Naše firma je certifikována a uznána ve shodě s normou ČSN EN ISO 9001:2008, dle normy ISO 14001:2004 a dále BS OHSAS 18001:2007. Společnost Auroton Computer s.r.o. se za dobu své existence stala spolehlivým dodavatelem výpočetní techniky včetně rychlého a kvalitního servisu, o čemž svědčí spokojenost našich klientů, mezi nimiž jsou  Ministerstvo vnitra, Ministerstvo obrany, Ministerstvo spravedlnosti, Ministerstvo financí, Český telekomunikační úřad, Ministerstvo práce a sociálních věcí, Ústřední vojenská nemocnice, Národní bezpečnostní úřad, Řízení letového provozu ČR, Parlament České republiky, Státní plavební správa, Úřad vlády a mnoho dalších.

BARA FC s.r.o. - ID 97568476 - NÁHLED ZÁZNAMU

Moravanská 224/98, Brno, 619 00 

Na naše realizace používáme výhradně certifikované materiály a systémy, které jsou v souladu s normami ČSN.

Veškeré činnosti zajišťujeme vlastními odborníky, kteří navíc pravidelně absolvují školení odborná i bezpečností. Díky tomu jsme schopni poskytovat vám kvalitní služby za použití prakticky ověřených materiálů a technologií. Naše společnost patří mezi jedny z mála firem disponující certifikátem a zkušenostmi s aplikací hydroizolačního sytému SikaProof A, SikaProof P.

 

POBOČKA:

  • BARA FC s.r.o. - Moravanská 224/98, 619 00 Brno-Přízřenice

ÚSTŘEDÍ:

  • BARA FC s.r.o. - Na Veselí 1206/14, 140 00 Praha 4-Nusle 

HDB TRANS, s.r.o. - ID 94989812 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kraslická 77, Lomnice, 356 01 

Společnost HDB TRANS, s.r.o. nabízí své služby již více 20 let. Nabízíme služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní přepravy zboží a materiálu.

Zaměstnáváme výhradně profesionální a spolehlivé řidiče, kteří udělají vždy maximum pro to, aby vaše zásilka byla doručena v pořádku a včas.

Vlastimil Svoboda - ID 99455653 - NÁHLED ZÁZNAMU

Bylany 42, Bylany, 53801 

VZDUCHOTECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ - KLIMATIZACE - REKUPERACE

Jsme firma, která byla založena v roce 2004. Zabýváme se projektováním, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, rekuperace, včetně chlazení, topení a regulace. Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení, klimatizace a rekuperace provádíme dle požadavků zákazníka.

Realizace zařízení vzduchotechniky, chlazení a klimatizace provádíme v rozsahu dle zadání, včetně měření a regulace. Dodávky vzduchotechniky realizujeme komplexně. Zajišťujeme také záruční a pozáruční servis, a to  ve všech typech objektů - rodinné domy, kanceláře, průmyslové objekty atd.

Klimatizace Jiří Pospíšek - ID 92093746 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vladislava Vaculky 1012, Uherské Hradiště - Mařatice, 68605 

Zajišťujeme montáž, servis a revize klimatizací, přípravu rozvodů v rodinných domech. Prodej a montáž vzduchotechnických zařízení, nabízíme také odsávací zařízení.

Stanislav Mareček - ID 94044625 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pržno 141, Pržno, 75623 

NABÍZÍME:

VODOINSTALATÉRSKÉ PRÁCE

  • Rozvody vody
  • Vnitřní kanalizace
  • Zařizovací předměty
  • Drobné instalatérské práce
  • Domácí vodárny a čerpadla do vrtů

TOPENÍ

  • Kotle
  • Podlahové vytápění
  • Rozvody topení

Jiří Karásek - ID 99310531 - NÁHLED ZÁZNAMU

Smetanova 616, Hronov, 54931 

Nabízím poradenství v oblasti požární ochrany a revize hasících přístrojů. 

Studny Zdeněk Petřík - ID 95476312 - NÁHLED ZÁZNAMU

Bílá Třemešná 203, Bílá Třemešná, 54472 

Firma Zdeněk Petřík - opravy a čištění studní poskytuje následující profesionální a kvalitní služby v oblasti oprav a čištění studní:

Práce provádí v severních a východních Čechách.

HLADÍK a MLADÍK s.r.o. - ID 93848415 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mistrovice 58, Nový Oldřichov, 47113 

Provádíme vysokotlaké a strojní čištění kanalizací (průměr 30-300mm).

Čištění odpadů v domácnostech, ležaté domovní i venkovní kanalizace a dešťových svodů.

Nabízíme prohlídku potrubí kamerou a pořízení videozáznamu.

Nonstop havarijní servis pro Liberecký a Ústecký kraj.

DATAVOLT s.r.o. - ID 91523756 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kaplířova 715/1, České Budějovice 6, 37001 

Jsme mladá, dynamická, rozvíjející se elektromontážní firma, která se zabývá silnoproudou a slaboproudou technologií. Poskytujeme elektroinstalační práce pro soukromé vlastníky nemovitosti i pro velké firmy.

Jsme schopni pokrýt našimi službami všechny regiony České republiky.

Pokud potřebujete udělat nebo opravit elektroinstalaci, zabezpečit dům proti zlodějům, obraťtě se na nás.

POPITIMA s.r.o. - ID 90058526 - NÁHLED ZÁZNAMU

Holečkova 789/49, Praha, 15000 

Od počátku je naším cílem poskytovat komplexní služby v oboru pozemních staveb nejširšímu spektru zákazníků. Nabízíme vám nejen kvalitní projekt, ale i realizaci stavby včetně technického dozoru investora.

Hlavní činností firmy jsou stavební práce v plném rozsahu – výstavba domů na klíč, rekonstrukce domů a bytových jader, půdní vestavby, fasády a zateplení domů, opravy a rekonstrukce výrobních a skladovacích objektů dle požadavků objednatele, zámečnické práce k jejichž kvalitě slouží firmě vlastní zámečnická dílna. Součástí služeb je i přeprava materiálu, autodoprava, odvoz suti a nepotřebného materiálu k čemuž slouží rozsáhlý vozový park.

THROTTLE PUNKS s.r.o. - ID 96383167 - NÁHLED ZÁZNAMU

V mezihoří 208, Praha, 180 00 

Jsme motorkáři narozený s benzínem v krvi. Mechanici, kterým za roky praxe rukama projely tisíce motorek. Drsní chlapi, co skáčou radostí jak malí haranti po každý hotový renovaci.

Throttle Punks jsou v překladu škrtící klapky. Malej zázrak v karburátoru, kterej máme fakt rádi.

Motocykl pro nás není póza, ale jedinečný kus originality a životní vášně. Stroje stavíme s úctou a pokorou ke starším generacím, který nevyužívaly všechny ty technologický vymoženosti.

Baví nás všechny možný typy. Endura, silničky, scramblery… Největší radost ale máme, když můžeme oprášit nějakej pěkně starej kousek.

Stojí ti v garáži zaprášená legenda, který se nechceš vzdát a ještě bys na ní rád zažil neskutečnou jízdu? Jo, tak v tom ti rozumíme. Ozvi se nebo mrkni, čemu jsme naposledy vdechli novej život. Příště takhle můžeme nakopnout tvoji mašinu.

Ondřej Roob - ID 92746748 - NÁHLED ZÁZNAMU

Karáskovo náměstí 2641/1, Brno, 61500 

 

Kape Vám kohoutek, potřebujete nainstalovat novou baterii nebo zrekonstruovat vodovodní potrubí ve Vaší koupelně? Pak jistě sháníte spolehlivého a dobrého instalatéra. Ondřej Roob - instalatérství Brno je Vám k dispozici! 

Nabízíme kompletní instalatérské a topenářské práce.

Sídlo našeho instalatérství je v centru města Brno, ale působností pokrýváme celé okresy Brno-město a Brno-venkov.

V našem instalatérství v Brně Vám pomůžeme od běžných drobných problémů s vodoinstalací až po havárie, ke kterým přijedeme IHNED.

Nainstalujeme Vám nové nebo opravíme staré WC, sprchové kouty, vany, baterie (sprchové, vanové, dřezové) a další. Nahradíme vadné fitinky, trubky nebo závity.

Firma instalatér Brno - Ondřej Roob byla založena 2. 9. 1992, takže disponujeme bohatými zkušenostmi a našim zákazníkům poskytujeme vysoce kvalitní služby.

Neváhejte nás kontaktovat. Budeme se těšit na spolupráci!

AZ FLEX, a.s. - ID 98872405 - NÁHLED ZÁZNAMU

Zelenkova 533/3c, Praha - Kamýk, 14200 

Jsme specializovaný velkoobchod zaměřený na prodej technických izolací, uceleného systému stropních podhledů s konstrukcí a pěnového skla Foamglas.

S více jak 25letou tradicí přinášíme zákazníkům řešení pro rozličné aplikace. Spolupracujeme s předními výrobci, kde cílíme především na kvalitu a spolehlivost nabízených materiálů.

Našimi zákazníky jsou realizační izolatérské firmy, dále obchodní společnosti a také výrobní závody, u kterých se námi dodávané produkty stávají součástí výrobních celků.

BBB krby - Zbyněk Bradáček - ID 94847360 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Zahrádek 684, U Zahrádek, 27711 

Stavba krbu pro nás není problém. Zajišťujeme stavby krbů v různých provedeních.

Realizace krbů BBB krby

Naše firma se zajišťuje stavbu krbů a kamen (teplovodních, akumulačních a teplovzdušných krbů a kamen). Topidla stavíme podle vašeho přání a součástí realizace je i 3D návrh. Návrhy vytváříme společně se zákazníkem, aby měl představu o umístění stavby krbu v interiéru a vhodnosti výběru topidla a materiálu na obestavbu.

V poslední době jsou v největší oblibě krbové vložky s teplovodním výměníkem, které dosahují vysoké účinnosti až 90% a ve vašem domě dokáží nejlépe rozvést teplo, aniž by docházelo k přetápění v místnosti s krbem.

LEŠENÍ MAREK - montáž a pronájem lešení - ID 98267665 - NÁHLED ZÁZNAMU

Křenice-Samota 543, Velké Meziříčí, 59401 

Firma Lešení Marek má dlouholetou zkušenost v oboru montáže, demontáže a pronájmu lešení. Dlouhodobě spolupracujeme s firmou SCASERV a.s. (předešlé HARSCO s.r.o – Hünnebeck – SGB Kovona). Pracujeme se systémy rámového fasádního lešení SPRINT.

Montujeme modulové systémy CUPLOK, které jsou optimálním řešením pro složité prostorové konstrukce pracovních nebo podpěrných lešení v historických i moderních budovách, v průmyslových objektech a v mostním stavitelství.

Pronajímáme kvalitní schodišťové věže, CUPLOK nebo R- MODUL určené pro bezpečný výstup pracovníků a přepravu materiálu do vyšších pater při stavbách či rekonstrukcích průmyslových hal, nákupních center, mostů apod.

Půjčujeme také lehké hliníkové mobilní věže BOSS, které jsou výborným řešením tam, kde je třeba použít pojízdné lešení pro opravárenské, údržbářské a montážní práce.

V naší nabídce je dále mobilní oplocení, které je vhodné pro ohraničení využívaných prostorů, prvotní ochraně chodců a majetku před vedlejšími produkty při stavební činnosti, zvýšení bezpečnosti na stavbě či kulturní akci.

Zajistíme zaměření, projektovou dokumentaci, dovoz, montáž, demontáž a odvoz. Splňujeme všechny předpisy BOZP, ČSN a vše dle norem pro dočasné konstrukce.

JARO s.r.o. - ID 91077033 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Parcelách 223, Český Brod, 282 01 

Společnost byla založena v roce 1996 za účelem opravy silničních motorových vozidel. V roce 2007 byla působnost rozšířena o obchod s vojenskou technikou a náhradními díly. Následoval nákup bývalého vojenského areálu v Chrasti u Chrudimi, kam byla přesunuta celá vojenská divize a kde nyní působíme s opravami, obchodem, skladováním a dalším.

Společnost JARO s.r.o. vlastní povolení a oprávnění k činnostem

  • zbraně a střelivo
  • zbrojní licence v kategorii A, B, C, D
  • povolení k obchodování s bezpečnostním materiálem
  • licenci k zahraničnímu obchodu s bezpečnostním materiálem

Zemní a stavební práce Tomáš Martinec - ID 94124099 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Vápence 765, Železný Brod, 46822 

Provádíme zemní a stavební práce.

Josef Vyskočil - opravy kufrů, tašek a zavazadel - ID 98482296 - NÁHLED ZÁZNAMU

Žitomírská 487/12, Praha, Vršovice, 10100 

Provádíme veškeré opravy kufrů, tašek, kabelek a jiných zavazadel.

Opravy kufrů:

-  výsuvná madla
-  madla
-  zipy
-  kolečka
-  unašeče koleček
-  zámky
-  kódové zámky
-  opěrné nožičky
-  šití
-  lepení
-  pásky
-  potahy
-  dírky do pásků
-  zkracování pásků
-  výměna spon a kroužků, přezky

Opravy obuvi:

-  plátky na podpatky
-  výměna podpatku
-  podrážky:  (protiskluzové,  na pracovni boty,  na pohorky)
-  všíváni a výměny zipu
-  šití
-  lepení
-  kovové patniky

Opravy motokrosových bot.

HORÁCI STAV s.r.o. - ID 99328947 - NÁHLED ZÁZNAMU

Potoční 597, Nový Jičín, 74101 

Zabývám se výstavbou rodinných domů. Provádím zateplení fasád, obkladačské a tesařské práce.

INSTAX CREW s.r.o. - ID 94000056 - NÁHLED ZÁZNAMU

Rybná 716/24, Praha, 11000 

Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Jsme dlaždiči, obkladači, instalatéři, topenáři, zedníci.

Provádíme interiérové přestavby, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce panelových domů a stavby základových desek.

JOMA, spol. s r.o. - ID 92554270 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kazínská 12/4, Praha, 15900 

Naše firma se zaměřuje především na dodávky a montáže vzduchotechnického a klimatizačního zařízení administrativních budov, průmyslových hal, obchodů, ale také rodinných domů. Jsme schopni zabezpečit kompletní technické zařízení budov, jehož součástí je měření a regulace, chlazení, ústřední vytápění a elektroinstalace.

Nabízíme hlavně vysoce kvalitní chladivové klimatizační zařízení od renomovaných značek jako je Mitsubishi electricDaikin a Toshiba, v jejichž sortimentu nechybí velice úsporná tepelná čerpadla.

Jsme připraveni vyhovět Vašemu přání a pomoci Vám s technickým řešením Vašeho požadavku od projektu, nabídky až po realizaci.


1 2 3 4 5


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)