Firmy v kategorii Chovatelství (189)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



MVDR. VLASTISLAV BARNET - ID 95511552 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Sila 1139, Liberec, 46311 

Provoz laboratoře klinické biochemie a hematologie a poskytování veterinární služeb.

VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. MICHAEL MAZOCH - ID 98849313 - NÁHLED ZÁZNAMU

Čechova 99/5, Olomouc, 77900 

Nabízíme komplexní veterinární služby od počátku roku 1992. V naší databázi je evidováno již přes 18.255 majitelů zvířat. V roce 2017 jsme oslavili 25 let viz fotogalerie. V roce 2015 došlo k významnému rozšíření pracoviště a jeho generální rekonstrukci s modernizací.

V roce 2003 jsme se stali součástí Integrovaného záchranného systému Olomouckého kraje. Poskytujeme veterinární asistenci Městské policii Olomouc a Litovel a ostatním obcím v regionu.

Pečujeme o služební psy Vězeňské služby v Olomouci. 

Klinika je vybavena diagnostickými přístroji pro interní medicínu a chirurgii např.: Biochemický a hematologický analyzátor k lab. vyš. krve s výsledky do 20 minut,  RTG, ULTRASONOGRAF, EKG, INHALAČNÍ ANESTEZIE, přístroji pro monitoring životních funkcí, ale i stomatologickým vybavením. K dispozici je hospitalizační část se 7 hospitalizačními boxy.

Provádíme chirurgické zákroky včetně postnarkotizační hospitalizace. Rekonstrukce operačního sálu v říjnu 2020.

Laboratorní diagnostiku nám zajišťují akreditovaná pracoviště v Olomouci, Brně, Hradci Králové aj.

Jsme certifikované pracoviště pro aplikaci mikročipů a vydávání EUROPASŮ pro psy, kočky a fretky, včetně veterinárních potvrzení pro cesty do zahraničí.

Zakoupíte u nás VETERINÁRNÍ DIETY a krmiva renomovaných světových značek. Postaráme se o zdravý vývoj Vašich mláďat výběrem kvalitních krmiv, na vakcinace Vás včas pozveme e-mailem, sms, či písemně poštou. Myslíme i na starší jedince prováděním preventivních prohlídek.

Na klinice je sídlo soudního znalce v oboru veterinární medicíny se specializací na malá, drobná a zoo zvířata, veterinární péči v chovech koní.

Běžně přijímáme i bezhotovostní platby bankovními kartami. U nás je vždy konečná cena za odborné služby i zboží stejná, bez příplatků - ať využijete hotovostní nebo bezhotovostní platbu. 

MVDr. Havlíček Jiří - ID 95742360 - NÁHLED ZÁZNAMU

Husova 347, Konice, 798 52 

Jsem absolventem fakulty všeobecného veterinárního lékařství Vysoké školy veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Studium jsem ukončil v roce 1994. Absolventskou praxi jsem absolvoval v Horažďovicích (velká zvířata) a v Českém Těšíně (malá zvířata).

Provádím veterinární preventivní a léčebnou činnost v několika chovech skotu a koní. Dále provozuji základní ošetření malých zvířat v ordinaci v Konici.

BUDWEISER EXPORT-IMPORT s.r.o. - ID 95068808 - NÁHLED ZÁZNAMU

Náměstí 289, Ledenice, 37311 

NABÍZÍME VÝKUP JATEČNÉHO, ZÁSTAVOVÉHO A PLEMENNÉHO SKOTU I OVCÍ.

Naše společnost se zabývá nákupem a prodejem převážně hovězího dobytka.

Nakupuje jak jatečný dobytek všech kategorií, tak zástavový (jalovičky, býčky) a březí jalovice.

ATK- akvaterakrmiva - ID 98333726 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pozděchov 205, Valašská Polanka, 756 11 

Velkoobchodní prodej krmiva a potřeb pro zvířata.

VETERINÁRNÍ AMBULANCE ČESKÁ TŘEBOVÁ - ID 94929270 - NÁHLED ZÁZNAMU

Klácelova 79, Česká Třebová, 56002 

Naše ordinace se specializuje na ošetření malých a drobných zvířat již od roku 1989. Z toho vyplývá, že některé poznatky z léčby zvířat máme ověřeny dlouholetou praxí a zkušenostmi. Proto v odůvodněných případech upřednostňujeme základní klinické vyšetření a konzultace před drahými přístrojovými vyšetřeními se stejným výsledkem.

VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. RICHARD BAŤKA - ID 99791315 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tyršova 306/30, Přerov, 75124 

Naše veterinární pracoviště poskytuje komplexní veterinární péči pro psy a kočky a základní ošetření drobných savců 7 dní v týdnu včetně víkendů a státních svátků.

VETERINÁRNÍ KLINIKA LOUNY - ID 92014962 - NÁHLED ZÁZNAMU

Karlova 614, Louny, 44001 

Naše veterinární klinika je v severočeském městě Louny a zajistí kompletní péči o malá i velká zvířata.

Veterinární ordinace MVDr. Blanka Tešnarová - ID 90911198 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dobrovského 1125, Roudnice nad Labem, 41301 

Veterinární ordinace pro malá zvířata Roudnice nad Labem.

VETORDINACE - ID 90693002 - NÁHLED ZÁZNAMU

Sadová 636, Hořejší Předměstí, Domažlice, 34401 

Provozuji veterinární ordinaci pro malá zvířata v Domažlicích. Zaměřuji se na zejména na prevenci, ale také léčbu nemocí psů, koček, drobných savců, ptáků a plazů chovaných v zájmových chovech.

Snažím se propojit postupy klasické západní medicíny s alternativními způsoby léčby, vždy tak aby to bylo v první řadě ku prospěchu pacienta a zvýšení jeho kvality života.

Dělám poradenství v oblasti výchovy, výživy, reprodukce, tak aby Vaše společné soužití bylo co nejpohodovější.

Snažím se sledovat nové trendy, ale nebráním se ani tradičním, osvědčeným metodám.

Nebojte se na cokoliv zeptat, ráda Vám poradím. 

AGRODAM Hořepník, s.r.o. - ID 89625855 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Tvrzi 285, Hořepník, 394 21 

Naše firma vznikla transformací bývalého Zemědělského družstva Hořepník. Zabýváme se pěstováním krmných plodin a obilovin.

Naší specializací je pěstování brambor a řepky ozimé. Další činností je chov holštýnského skotu, výroba mléka a prodej malých býčků.

Nabízíme pronájem a práce zemními, stavebními, manipulačními a zemědělskými stroji, včetně traktorů.

AGROREGINA - ID 98947219 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Polská 549/28, Olomouc, 779 00 

AGROREGINA Olomouc se specializuje na prodej zemědělské techniky Pottinger, komunální techniky, strojů malé mechanizace, zametacích vozů apod. Kromě samotného prodeje zajišťuje také servis a prodej náhradních dílů.

ZAHRADA SE ZVÍŘATY NA WINDÜBELU - ID 89728907 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Bítov 8, Uherčice u Znojma, 671 01 

ZOO na hradě Bítov  je již minulostí !!!      

Zvířata z hradní zahrady státního hradu Bítov byla přesunuta  do  zahrady Windübel.      

Ta se nachází cca 600 m nad hradem, přímo vedle hradního parkoviště.

OKLEŠTĚK MILOSLAV - ID 96950766 - NÁHLED ZÁZNAMU

Výšovice 13, Vřesovice, 798 09 

Prodej přívěsů pro přepravu koní, hospodářských zvířat, automobilů, valníky, zaplachtované valníky, skříňové a sklopné přívěsy a mnoho dalších přívěsů za automobily do 3,5 tuny. Otevírací doba po telefonické domluvě kdykoliv (soboty i svátky). Všechny přívěsy od nás nově v maximální rychlosti až 130 km/hod.

Moderně zařízený objekt se nachází v obci Výšovice, 5 km jihovýchodně od Prostějova a 3 km od dálnice Brno - Olomouc (exit 17 - Vranovice - Kelčice).

Využít se dá jako klasická ubytovna, i jako rekreační zařízení (hypostanice) pro rodiny s dětmi. V areálu jsou k vidění koně, psi, kočky, divoká prasata a drůbež. Poloha ubytovny může být ideálním výchozím bodem pro návštěvy turistických cílů na střední Moravě - od Kroměříže až po hrad Bouzov (viz. Turistické cíle).  

Ubytovací zařízení nabízí solidní komfort. Na pokojích je umyvadlo, TV a Wi-Fi. Parkoviště se nachází před ubytovnou, v případě potřeby však lze parkovat i v uzamčeném objektu ubytovny.

Vnitřní prostory lze využít také jako úschovnu jízdních kol, případně jako místo k ustájení koní při vašich toulkách po republice. Zejména v letních měsících je možné využít posezení ve dvoře s možností grilování.  

 

HORSKý HOTEL LESNÁ - ID 93821683 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lesná 22, Boleřov, 431 21 

Horský hotel Lesná se nachází na hřebenu stejnojmenného návrší v Krušných horách v nadmořské výšce 911 m n. m., jen 7 km od německých hranic. Ač leží uprostřed netknuté přírody, cesta do podkrušnohorských měst Chomutov nebo Most je pouhých 20 minut autem. 

Oproti jiným českým a moravským horám mají Krušné hory jednu velkou výhodu – při svých výletech nebudete narážet na davy turistů a budete si moci okouzlující krásu okolní přírody vychutnat plnými doušky. Okolí hotelu nabízí hustou síť cyklistických a turistických tras. V zimní sezóně jsou v těsné blízkosti hotelu upravovány běžecké stopy, které jsou součástí Krušnohorské bílé stopy a spojují Lesnou s dalšími zimními středisky Krušných hor.  

V hotelu je možno uschovat kola či zapůjčit lyže. V našem areálu je možná přítomnost psů - i v hotelu, musí však být na vodítku, pes musí být vycvičený a reagovat na pokyny svého majitele.

Úněšovský statek a.s. - ID 96249526 - NÁHLED ZÁZNAMU

Úněšov 76, Úněšov, 330 38 

Zaobíráme se zemědělskou prvovýrobou v oblasti živočišné a rostlinné výroby. Pěstujeme řepku, mák a pšenici. A dále chováme skot pro maso či mléko.

RYBÁŘSTVÍ TŘEBOŇ HLD. a.s. - ID 96728994 - NÁHLED ZÁZNAMU

Rybářská 801 , Třeboň, 379 01  

Rybářství Třeboň Hld. a.s. je mateřskou firmou holdingu, zahrnující dceřiné společnosti Rybářství Třeboň a.s. a FISH MARKET a.s., kde je zároveň jediným akcionářem.

Hlavním předmětem činnosti je správa majetku realizovaná pronájmem rybníků, pozemků, staveb, bytů a nebytových prostor a prodejem nevyužívaných nemovitostí.

Dále společnost poskytuje ekonomické poradenství, finanční a účetní služby společnostem v holdingu, administrativní činnosti související se správou nemovitostí a dalších majetkových aktiv a poradenství v oblasti produkce ryb.

KRMIVA SALAČ - ID 99967702 - NÁHLED ZÁZNAMU

Technologická 861/18, Olomouc, 779 00 

VELKOOBCHOD SALAČ vznikl v roce 1991 a od této doby nepřetržitě působí na českém trhu krmiv pro malá zvířata. Po celou dobu naší činnosti se snažíme přicházet s posledními novinkami od nejlepších světových výrobců. Můžeme tak našim zákazníkům nabídnout jak nejkvalitnější krmiva, tak i široký sortiment prvotřídních pamlsků, hraček, misek a dalších doplňků, což odráží prvořadý zájem firmy - aby v naší nabídce své zboží našel každý zákazník.

V posledních letech došlo k významnému rozšíření sortimentu krmiv především o superpremiová krmiva italského výrobce s více než padesátiletou tradici zn. MONGE a B WILD a prémiového krmiva Gemon. Od firmy Monge nabízíme i velmi kvalitní veterinární diety pro nemocné psy.

Firma JAN SALAČ je též výhradním dovozcem pro Českou a Slovenskou republiku amerického superprémiového krmiva EARTHBORN HOLISTIC®, PRO PAC Ultimates®, prémiového krmiva SPORTMIX®. Dále v naší nabídce najdete kvalitní španělské granule značek Willowy Gold a Acti-Croq. Nabízené produkty distribuujeme po celé republice ze dvou velkoobchodních základen na Borku u Staré Boleslavi a v Olomouci, kde taktéž najdete naše firemní prodejny.

Značková prodejna: Borek 77 u Staré Boleslavi, 277 14 Dřísy

Jihočeská zoologická zahrada Hluboká nad Vltavou - ID 94098042 - NÁHLED ZÁZNAMU

Ohrada 417, Hluboká nad Vltavou, 373 41  

Zoo není jen procházka mezi zvířaty

Přijďte se k nám také dozvědět něco nového, zajímavého, hrát si a bavit se. 

Renáta Kašturová - ID 90037752 - NÁHLED ZÁZNAMU

Startovní 1359/4, Ostrava, 700 30  

Kvalitní stříhání psů - specializace na společenská plemena - Pudl, Jorkšírský teriér, Bišonek, Boloňský psík, Maltézáček, Ši-tzu, kříženci apod. - dlouholetá praxe. Stříhání, trimování, koupání, fénování, vyčesávání, celková úprava srsti na výstavy, speciální úpravy (balíčkování, olejování apod.), čištění uší, stříhání drápků, rozčesávání zaplstěných pejsků, rozčesávání dlouhosrstých plemen, čištění análních žlázek, prodej kosmetiky, oblečků a doplňků. Bezplatná poradenská činnost.

JAROUŠOVÁ KARLA - ID 90869612 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pod městem 449 , Úpice , 542 32  

Prodej chovatelských potřeb a zdravé výživy.

RYBY-RYBKY-RYBIČKY, s.r.o. - ID 94954714 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Stará osada 3984/15, Brno, 615 00 

Rybářské potřeby Ryby-Rybky-Rybičky v Brně nabízí velký výběr zboží za nepřekonatelné akční ceny, žhavé novinky, rybářské sety 1+1 ZDARMA a dárky k objednávkám. Jsme profesionálové, poradíme vám se správným výběrem rybářské výbavy. Naše nabídka zahrnuje všechny věkové kategorie od dětí, přes dospělé až po rybáře v důchodovém věku. Odborně poradíme i ženám, které chtějí vybrat dárek pro své muže.

KVATRO-EKOSTATEK, spol. s r.o. - ID 96148832 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Velká nad Veličkou 942, Velká nad Veličkou, 69674 

Specializujeme se na chov koní a masného skotu. Také prodáváme ekologické luční seno a senáž. 

MVDr. Leo Sochor veterinář - ID 91621973 - NÁHLED ZÁZNAMU

Horní Stropnice 231, Horní Stropnice, 37335 

Veterina Horní Stropnice - veterinář MVDr. Leo Sochor

Nabízíme komplexní veterinární péči včetně chovatelského poradenství a poradenství ve výživě. Veterinář MVDr. Leo Sochor je tady pro Vás, ať už Váš pes či kočka potřebuje akutní pomoc nebo jen sháníte veterinární ordinaci pro preventivní vyšetření, očkování či jiné služby.

Rybník ToJo - rybaření a prodej ryb - ID 92928672 - NÁHLED ZÁZNAMU

Nová Ves č. 489, Frýdlant nad Ostravicí, 73911 

Přijďte si užít ´Rybaření pro veřejnost´, ať už s rodinou nebo sami, v klidném rybníku plném hejnem ryb.

Standardně celoročně nabízíme kapra, pstruha a jesetera. Aktuální nabídka je v zimním období obohacena např. o candáta, štiku, sumce či amura.
 

KINSKÝ ŽĎÁR, a.s. - ID 91553594 - NÁHLED ZÁZNAMU

Zámek 1/1, Žďár nad Sázavou, 591 01 

Od roku 1628 je císařským výnosem potvrzen dědičný titul pánů Kinských. Členové rodu Kinských zastávali posty nejvyšších kancléřů, nejvyšších lovčí, získali pět rytířů řádu Marie Terezie a osm rytířů řádu Zlatého rouna. Po řadu století sídlili na dědičném panství Chlumec nad Cidlinou, aby v prvé polovině 20. století převzali sňatkem také správu panství Žďár nad Sázavou. Pro protinacistické postoje rodiny uvalili němečtí okupanti na jejich majetek nucenou správu, po válce pak byl zestátněn. Příslušníci rodu odešli do zahraničí, hrabě Radslav se uchýlil do Francie, kde působil jako světově známý vědec v reprodukční imunologii.

Novodobá historie tohoto starobylého českého šlechtického rodu se začala psát v roce 1992, když hrabě Radslav Kinský si převzal zestátněný majetek. V restitucích mu byl  vrácen zámek (bývalý cisterciácký klášter) ve Žďáře nad Sázavou, ke kterému patří i zemědělský statek s lesy (5600 hektarů), rybníky (470 hektarů) a polnostmi (180 hektarů). 

Ve smyslu rodové tradice, že majetek není něco, co slouží výhradně nám, ale je to věc, která slouží ve prospěch národa, přistupuje Radslav Kinský k obnově a hospodaření na celém restituovaném majetku. 

Za pomoci vytvořeného týmu odborníků znalých místních poměrů se podařilo vytvořit jeden funkční celek, jehož hlavním cílem byla obnova chátrajících objektů, zajištění vypracování nového lesního hospodářského plánu s cílem zajistit zachování a obnovu lesa jako národního bohatství tvořící nenahraditelnou složku životního prostředí. Dalšími z hlavních cílů bylo hospodařit na zemědělském půdním fondu, pokračovat v dobré tradici žďárského rybníkářství, udržet kmenová hejna plemenných ryb, zaměřit se na opravy a údržbu sádek a rybníků. 

Výčet činností a akcí za více než 15 let od návratu je velice obsáhlý. Od oprav střešních krytin, fasád, oken, interiérů, bytových a provozních jednotek, kulturních památek, přes opravy cest, komunikací, opravy sádek, hrází a výpustí, odbahnění rybníků až po zbudování zcela nových provozoven jako je obchodní dům se zahradním a dřevařským centrem.

POBOČKY:

  • KINSKÝ ŽĎÁR, a.s. - Dvorská 486, Žďár nad Sázavou
  • KINSKÝ ŽĎÁR-ORION Žďár nad Sázavou - Bezručova 39/4, Žďár nad Sázavou

RYBOLOV KOBLOV - ID 90019074 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jiráskova 566, Frýdek-Místek, 73801 

Rybník Koblov nabízí sportovní rybaření. Pro návštěvníky jsou k dispozici týdenní prodejky. Cena týdenní prodejky je 1500 Kč. Dále jsou k dispozici 3-denní prodejky za 1000 Kč. ! Lovení probíhá na základě "CHYŤ & PUSŤ" !Pro všechny zájemce je zde možnost parkování přímo u rybníka, samozřejmostí je možnost stanování. Parkování, vlastní bivaky, karavany nebo auta je ZDARMA.

AGRICO s.r.o. - ID 91072095 - NÁHLED ZÁZNAMU

Rybářská 671, Třeboň, 379 01 

Firma AGRICO vznikla v roce 1991 a své působení započala v pronajatých prostorách Státního statku Třeboň se dvěma stálými zaměstnanci .

Hlavní  náplní firmy byla v té době dodávka a montáž počítačově řízených krmných technologií pro prasata. Současně se  utvářela myšlenka, která se později stala obchodním sloganem podniku - "Vše pro chov a výkrm prasat". K montážní a servisní činnosti se přidala vlastní výroba, nejprve plastových koryt a dalších dílů především pro vzduchotechniku, následně pak kovovýroba stájového hrazení, boxů a dalších technologických prvků pro farmy.

Prvotní soustředění na jeden segment zemědělské výroby se později rozšířilo na kompletní sortiment tak, aby chovatel  ve firmě našel vše, co potřebuje - od stájových objektů přes krmné technologie, větrací systémy, stájová hrazení, sklady obilí, míchárny krmných směsí až po velkokapacitní sila na skladování kejdy a stroje pro její ekonomickou aplikaci. Současný hlavní sortiment technologií pro chov a výkrm prasat doplňuje rovněž kompletní nabídka zařízení stájí pro skot. Ve spojení s dalšími firmami lze uzavřít cyklus výroby  technologiemi pro zpracování produkce (porážky apod.), případně dodávkou chovného materiálu (zvířat) v odpovídající kvalitě.

Procesem trvalého zlepšování a invencí se firma stala vedoucím dodavatelem stájových technologií pro chov a výkrm prasat v České republice, své výrobky exportuje dále do Německa, Dánska, Holandska, Slovinska, Slovenska, Estonska, Maďarska a Ruska. Nejdále byly výrobky "Made by AGRICO " exportovány na Filipíny a Tchajwan. V roce 2003 byly založeny dceřinné společnosti AGRICO Novi Sad d.o.o. v Srbsku a Černé Hoře a AGRICO Kiev o.o.o. na Ukrajině, v v dalších létech AGRICO Velika Gorica v Chorvatsku a AGRICO Otopeni v Rumunsku, AGRICO Vel’ký Kýr na Slovensku a AGRICO Plovdiv v Bulharsku.

Rozsahem vlastní výroby, komplexností sortimentu a kvalitou výrobků patří AGRICO ke špičce evropských firem ve svém oboru.

 

Jezdecká stáj Newport - ubytování Slavomír Žilinský - ID 91783923 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dolní Domaslavice 121, Dolní Domaslavice, 73938 

Stáj Newport se nachází v Dolních Domaslavicích nedaleko Žermanické přehrady z jedné strany a Těrlické přehrady ze strany druhé.

Jednou z našich nejdůležitějších aktivit je výuka jízdy na koni.

Mezi další nabízené sužby patří ubytování, jako část  jezdeckého areálu je zasazena do příjemného údolí, kde v okolí panují výběhy s koňmi a les.

Ideální pro milovníky přírody  jak pro rodiny s dětmi, tak pro jednotlivce.  Dále nabízíme možnost pořádání rodinných oslav, narozenin a také firemních akcí. 

Další naší specializací je chov, výcvik a prodej především sportovních koní různého věku a stupně výcviku.

Ti z Vás, kteří jste koním propadli, chcete se naučit základům jízdy na koni, popřípadě chcete své dovednosti zdokonalit, můžete využít kurzy jízdy nebo členství v našem klubu.

Pokud se chystáte pořídit si vlastního koně, nebo někomu z Vašich blízkých, možná právě  tohoto koně máme u nás ustájeného :) A jestli máte rádi přírodu a aktivní odpočiněk, určitě nás navštivte taky.


1 2 3 4


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)