Firmy v kategorii Skladování (40)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



STAVOUNION - ID 95414911 - NÁHLED ZÁZNAMU

Čechová 164/1, České Budějovice, 370 01 

Kanceláře k pronájmu

Nabízíme cenově výhodné kancelářské prostory k pronájmu.

Budova Stavounion se nachází v centru města, cca 400 metrů od náměstí v bezprostřední blízkosti všech úřadů. Naproti budově jsou zastávky MHD, vlakové i autobusové nádraží je vzdáleno 300 metrů.

Ke kanceláři je možné pronajmout parkovací místa nebo skladovací prostory.

K pronájmu nabízíme prostory o velikosti 18 - 38 m2. Všechny kanceláře je v případě potřeby možné propojit. Pevná cena za m2 zahrnuje veškeré náklady na elektřinu, topení, vodné, stočné, úklid, služby recepce a podatelny. Žádné náklady nerozpočítáváme ani nedoúčtováváme.

K dlouhodobému pronájmu nabízíme rovněž tři sály o velikosti 107, 175 a 177 m2 s možností připojení na kancelářské prostory.

POBOČKA:

  • STAVOUNION - Novohradská 394/3, České Budějovice 6
  • STAVOUNION - Žižkova tř. 309/12, České Budějovice 6

Cargologix s.r.o. - ID 90988690 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Dlouhém 85, Říčany, 25101 

Zajišťujeme logistické služby včetně skladování, třídění, balení a etiketování.

Nabízíme jak tuzemskou tak mezinárodní přepravu zásilek.

Dále zprostředkujeme leteckou nebo námořní dopravu.

NAGEL ČESKO s.r.o. - ID 94925550 - NÁHLED ZÁZNAMU

Zděbradská 68, Říčany u Prahy, 251 01 

Skupina Nagel je od svého založení rodinným podnikem. Skupina Nagel, která je solidní a inovativní zároveň, řídí rovnováhu mezi tradicí a pokrokem. Dnes je společnost organizována ve formě evropské akciové společnosti (SE).
Řídícím a dozorčím orgánem společnosti je představenstvo. Určuje základní linie podnikové činnosti a sleduje jejich implementaci. Představenstvo se skládá z členů skupiny akcionářů Nagel a dalších externích odborníků. Při plnění svých povinností jedná představenstvo s představenstvem důvěryhodným způsobem.

POBOČKA:

  • NAGEL ČESKO s.r.o. - Na Statkách ul., Olomouc-Slavonín

FIALA TRANSPORT s.r.o. - ID 90530165 - NÁHLED ZÁZNAMU

Očadlíkova 1350, Holešov, 769 01 

Autodoprava FialaTransport vznikla v roce 2003 a od té doby poskytuje kvalitní služby našim zákazníkům po celé ČR. V roce 2007 proběhla transformace společnosti na společnost s ručením omezeným.

Náš vozový park disponuje vozidly o celkové hmotnosti od 3,5t, přes 12t, 18t až po 42t návěsy.

Proč my?

  • profesionální jednání a zkušenosti
  • operativnost a rychlost
  • naše reprezentativní vozidla jsou i vaší image
  • satelitní monitorovací systém a navigace GPS
  • zkušení řidiči s aktivní znalostí jazyků
  • pravidelné kontroly technické stavu vozidel
  • pojištění nákladu
  • silná a stabilní firma

TRANSEXPRESS INTL. spol. s r.o. - ID 95800615 - NÁHLED ZÁZNAMU

Orlovská 791/40, Ostrava, 713 00 

Dovolujeme si Vám představit ryze českou společnost TRANSEXPRESS INTL., která vznikla již v roce 1991. Jako jedna z prvních soukromých zasílatelských firem v České republice začala ihned po svém vzniku nabízet ucelené dopravní služby širokému spektru klientů.

Společnost TRANSEXPRESS INTL. je zákaznicky orientovanou firmou, která vždy usilovala o dlouhodobé kvalitní partnerství se zákazníkem. Stěžejní činností naší firmy je mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství, kde zajišťujeme dopravu kusových i celovozových zásilek v systému jak silniční nákladní dopravy, tak i letecké a námořní dopravy.

Naprostou samozřejmostí je bezplatný poradenský servis, případné pojištění přepravovaného zboží, zajištění služeb celní deklaracea zastupování klientů v celním řízení. V neposlední řadě je prováděno rovněž zpracování výkazů o statistice vyváženého a dováženého zbožív rámci systému Intrastat. Společnost disponuje vlastním vozovým parkem, sklady celními i necelními. Ve skladových prostorách je zbožípřekládáno, třízeno, baleno apod. a následně distribuováno ke klientům. Předmětné sklady lze využít i pro uskladnění Vašeho zboží, nezávisle na přepravě.

Dynamicky se rozvíjející společnost v letech 1994 - 2004 zřídila kromě již existující provozovny v Ostravě, provozovnu na Ruzyňském letišti v Praze a na letišti v Mošnově.

Nastoupený trend naší společnosti směřuje ke snaze poskytovat špičkové služby ke spokojenosti našich zákazníků. Sehraný tým odborníků je připraven Vám nabídnout komplexní logistická řešení vašich problémů. Hlavními prioritami jsou kvalita, flexibilita a respektování individuálních potřeb našich zákazníků. Vše co v dopravě potřebujete, uděláme my. Velice rádi budeme nápomocni při realizaci Vašich vizí, snů a obchodních záměrů.

POBOČKY:

  • TRANSEXPRESS INTL. spol. s r.o. - Mošnov  
  • TRANSEXPRESS INTL. spol. s r.o. - Aviatická 1048/12, 161 00 Praha 6-Ruzyně

Luděk Volšička – VOLŠATRANS - ID 89444957 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mstětice 1, Zeleneč-Mstětice, 250 91 

AUTODOPRAVA - kompletní servis v oboru logistiky

Mezinárodní doprava

Luděk Volšička - VOLŠATRANS nabízí svým zákazníkům kvalitní služby v oborech mezinárodní dopravy. Tento transport provádíme výhradně vlastními vozy. Mezinárodní dopravu koordinuje pan Miroslav Volšička, pro více informací nás můžete kontaktovat zde. Jsme schopni pro Vás zajistit přepravu v kamionech po celé Evropě, naše nejčastější trasy jsou zde. Vaše zásilky jsou vždy k náhledu pod přístupovými kódy, které obdržíte vždy při objednání přepravy. 

Vnitrostátní doprava

Zajištujeme vnitrostátní dopravu kusových zásilek až po celovozy, sóla či kamionové soupravy - pravidelné linky sběrné služby. Mezi naše dlouholeté zákazníky patří napříkald PEPSI Česká republika. Tím je jasné, že vyjdeme vstříc nejnáročnějším zákazníkům v této oblasti. Vnitrostátní dopravu koordinuje pan Luděk Volšička, pro více informací nás můžete kontaktovat zde. Jsme schopni pro Vás zajistit přepravu v kamionech po celé České republice. Vaše zásilky jsou vždy k náhledu pod přístupovými kódy, které obdržíte vždy při objednání přepravy.

Frigo transport

Frigo transport je zajištěn naší společností pod kontrolovanou teplotou a vždy pod Vaším dohledem. Vaše zásilky jsou vždy k náhledu pod přístupovými kódy, které obdržíte vždy při objednání přepravy. 

Distribuce zboží

Zajištujeme distribuci kusových zásilek až po celovozy, sóla či kamionové soupravy - pravidelné linky. Mezi naše dlouholeté zákazníky patří napříkald PEPSI Česká republika. Tím je jasné, že vyjdeme vstříc i těm nejnáročnějším zákazníkům v této oblasti. Distribuce zboží je koordinována panem Luďkem Volšičkou, pro více informací nás můžete kontaktovat zde. Jsme schopni pro Vás zajistit přepravu v kamionech po celé České republice. Vaše zásilky jsou vždy k náhledu pod přístupovými kódy, které obdržíte vždy při objednání přepravy.

Skladování a logistika

Potřebujete se věnovat vývoji,výrobě a prodeji Vašich výrobků a nemáte čas věnovat se logistice a distribuci nebo nejsou Vaše sklady pro Vás dostačující? Nabízíme Vám komplexní logistické služby v oblasti skladování a distribuce v našich skladech v Praze a Chlumci nad Cidlinou. Zbylé destinace v České Republice a Evropě jsme schopni zajistit díky našim prověřeným smluvním partnerům včetně distribuce ke konečnému příjemci či spotřebiteli. Ke skladování pro Vás nabízíme i kompletní celní služby.

PTK SERVICE s.r.o. - ID 96658514 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Studánkách 2690, Rakovník, 269 01 

PTK service s.r.o. je firma s mnohaletou tradicí a zkušenostmi v oblasti mezinárodních a vnitrostátních dopravních služeb. Společnost vznikla v roce 1997 pod jménem PVK logistics a v roce 2011 byla založena společnost s ručením omezeným PTK service s.r.o. Toto je důkazem stále rostoucího zájmu o naše služby a zárukou kvality a profesionálního přístupu, který garantujeme.

Zabýváme se především vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravou a spedicí. Přepravu poskytujeme téměř po celé Evropě, v závislosti na požadavcích klientů.

MYPAK s.r.o. - ID 92328328 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pekařova 1789, Turnov, 511 01 

Společnost Mypak s.r.o. je ryze česká firma zabývající se třemi základními předměty činnosti: průmyslové mytí přepravních obalů kompletace, montáž, balení, vstupní a výstupní kontrola logistika, skladování, dodávky obalů. Nabízíme našim zákazníkům rychlé komplexní a flexibilní služby. Našimi zákazníky jsou převážně subjekty z automobilového a elektrotechnického průmyslu, jsme ovšem schopni vyhovět požadavkům každého klienta. Mycí linka od společnosti Nerkon plně vyhovuje náročným kvalitativním požadavkům našich zákazníků. Veškerá činnost splňuje přísná pravidla důležitá pro ochranu životního prostředí. Lázeň s mycími prostředky je ekologicky likvidována specializovanou firmou.

ATLANTA LOGISTIC, a.s. - ID 94212881 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dyje 75, Znojmo, 669 02 

Nabídka pronájmu nebytových prostor. V nabídce jsou skladové prostory s výměrou 10 000 m2 s ukládáním do regálů. Moderní hala umožňuje nakládání přes rampu, kontejnery, nebo boční nakládku.

DEXION, s.r.o. - ID 93175714 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Na strži 2102/61a, Praha 4-Nusle, 140 00 

Společnost Dexion (ve starořečtině znamená „správně“) byla založena Demetriem Cominem. Comino vyvinul model „Dexion Slotted-Angle“ (1947), který světu představil nastavitelné skladování a pokračoval v cestě za účelovým systémem paletových a policových regálů Dexion. Dnes jsme předním světovým poskytovatelem řešení pro logistiku skladu. Od ledna 2018 je Dexion členem skupiny Gonvarri Material Handling Group, která zahrnuje také přední průmyslové značky Constructor, Kasten, Stålteknik a Kredit. S celkem 7 výrobními závody v Německu, Rumunsku, Rusku, Finsku, Švédsku a České republice dodáváme našim zákazníkům po celém světě logistická řešení na míru. Od statických regálů po plně automatizovaná řešení skladování poskytujeme našim zákazníkům po celém světě kompletní řešení pro jejich sklad. V Evropě zaměstnáváme 1300 lidí. Jsme také zastoupeni v Evropě a ve velkých částech světa, jako je Afrika, Střední východ, USA a Jižní Amerika, s rozsáhlou distribuční sítí. Bez ohledu na to, kde jste, jako globální hráč jsme vždy po ruce.

AGRO TEPLICE, a.s. - ID 99190134 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Emilie Dvořákové 843/38, Teplice, 415 01 

Společnost AGRO Teplice, a.s. dovršila v roce 2019 10 let své existence. Od samého počátku svojí činností navazovala na tradice, které v těchto oblastech založily společnosti vzniklé privatizací státních podniků po roce 1990. Majetek, který společnost na základě projektů odštěpení oddělením sloučením postupně nabyla od společností působících v regionech severních a středních Čech, byl postupně redukován tak, aby využití majetku bylo pro podnikatelskou činnost společnosti co nejefektivnější. Struktura majetku společnosti tak umožnila rozvíjet podnikatelskou činnost v regionech bývalých okresů Teplice, Most, Louny a Beroun.

  • Nákup a prodej rostlinných výrobků včetně jejich technologického ošetření, vážení na mostních váhách, provádění laboratorních rozborů ve všech provozovnách společnosti.
  • Prodej přípravků na ochranu rostlin, hnojiv, osiv a pohonných hmot především zemědělským podnikatelům. Společnost a její provozovny jsou zapsány do registru distributorů přípravků na ochranu rostlin a v registru distributorů pohonných hmot. Ve spotřebitelském balení prodej i drobným spotřebitelům.
  • Provozovny zajišťují maloobchodní prodej krmiv pro králíky, drůbež, prasata, koně, ryby, ovce, kozy, morčata, pštrosy, myši.
  • Prodej obilovin, řepky a slunečnice v pytlích o váze 40-50 kg.
  • Prodáváme vitamíny, krmnou sůl, minerální lizy, sušené mléko, rybí moučku, krmivo pro psy a kočky - pytlované nebo kusové.
    Krmiva v uvedeném sortimentu se prodávají především ve skladu Proboštov, v omezeném sortimentu i v dalších provozovnách.
  • Prodej stavebního materiálu především pro drobné stavebníky (obrubníky, tvárnice, cihly, dlažby, stavební hmoty, lepidla, tmely, dveře, zárubně, stavební nářadí…) především ve skladu Proboštov a v omezeném sortimentu i v dalších provozovnách.
  • Prodej písků, štěrků a praných kačírků různých frakcí, mulčovací kůry, tříděné zeminy, uhlí (ořech I a II) především ve skladu Proboštov a v omezeném sortimentu i v dalších provozovnách.

POBOČKY:

AGRO TEPLICE, a.s. - Tyršova 600/37, Hořovice
AGRO TEPLICE, a.s. - Mirošovice, Hrobčice
AGRO TEPLICE, a.s. - Sedlec, Korozluky
AGRO TEPLICE, a.s. - Proboštovská 480/24, Proboštov
AGRO TEPLICE, a.s. - Čs. armády 973, Zdice 
AGRO TEPLICE, a.s. - U Oharky 624, Žatec

SOKOLOVSKÁ UHELNÁ, a.s. - ID 94644388 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Staré náměstí 69, Sokolov, 356 01 

Sokolovská uhelná je jedním z největších nezávislých výrobců elektrické energie v České republice a zároveň nejmenší hnědouhelnou těžební společností. Tato činnost se neobejde bez vlivu na okolí. Společnost Sokolovská uhelná se ale dlouhodobě aktivně hlásí k systémové ochraně životního prostředí a minimalizaci těchto dopadů.

Firma byla založena v roce 1994 Fondem národního majetku. O deset let později došlo k její plné privatizaci a vzniku následnické organizace Sokolovská uhelná, právní nástupce, a.s.

Svou činností navazuje na bohatou historickou tradici dobývání a zušlechťování hnědého uhlí na Sokolovsku. Hlavními výrobky společnosti je elektrická energie, teplo a energetické uhlí.

Sokolovská uhelná hraje také významnou roli v oblasti rekultivace a revitalizace krajiny dotčené povrchovou těžbou.

Ročně firma vytěží kolem 3 milionů tun hnědého uhlí v lomu Jiří ve Vintířově.

Z celkového objemu hnědého uhlí přibližně 50 procent směřuje k tuzemským i zahraničním zákazníkům. Druhou polovinu firma zušlechťuje v rámci vlastních kapacit. Vyrobí tak ročně kolem 3500 GWh elektrické energie a zásobuje teplem Karlovy Vary i dalších města v regionu. Prodej tepla činí zhruba 1200 TJ.

Od svého založení firma významně investuje do modernizace svých technologických celků. Její těžební i zpracovatelská část tak patří ke špičce jak z hlediska technického, tak v oblasti minimalizace ekologických vlivů.

MATEŘSKÁ SPOLEČNOST:

SUAS REALITNÍ s.r.o. - Jednoty 1628, Sokolov
SUAS SERVISNÍ s.r.o. - Jednoty 1628, Sokolov
SUAS-STAVEBNÍ, s.r.o. - Vřesová
SUAS-TEPLÁRENSKÁ s.r.o. - Jednoty 1628, Sokolov

DISLOG, a.s. - ID 91350840 - NÁHLED ZÁZNAMU

Český Brod, skladový areál Hradešín, Český Brod, 282 01 

Naše společnost se zabývá logistikou již od roku 2006.
Vlastníme celý skladový areál. Tento rozsáhlý skladový areál se širokým využitím je situován v Hradešíně nedaleko Prahy, na trase s výbornou dostupností jak z D1, tak i z D11.
Díky odborné způsobilosti našich zaměstnanců a dlouholetým zkušenostem naší firmy, můžeme nabídnout vysoce profesionální služby v oblasti kompletní logistiky, mezinárodní a vnitrostátní spedice, včetně finální úpravy a kompletace zboží.
Nabízíme kompletní služby spojené se skladováním a distribucí zboží, tzn. skladování, manipulaci, konsolidaci objednávek a distribuci v rámci vlastního přepravního systému jak po ČR, tak  i do zahraničí.
Nabízíme jak venkovní hlídané prostory tak můžeme pronajmout i celé haly.

SLUMBI spol. s r.o. - ID 89790868 - NÁHLED ZÁZNAMU

Opavská 828/61, Bílovec, 743 01 

Společnost SLUMBI provádí:

  • čištění a údržba komunikací
  • nakládání s odpady
  • provoz sběrného dvora
  • provoz Reuse centra
  • údržba zeleně a veřejných prostranství
  • údržba veřejného osvětlení
  • zimní údržba
  • fogování prostor a dezinfekce povrchů

SPEDMAN GLOBAL LOGISTICS - ID 97839630 - NÁHLED ZÁZNAMU

Prvního pluku 621/8a, Praha, 186 00 

SPEDMAN GLOBAL LOGISTICS dnes provozuje síť námořních a letištních kanceláří pokrývající všechny hlavní logistické sektory v severských, pobaltských a středovýchodních zemích.

Náš tým se dnes skládá z více než 100 zkušených kolegů 15 národností, kteří se nacházejí ve 12 zemích a mluví 20 jazyky.

Usilujeme o dlouhodobé, stabilní spolupráce s našimi zákazníky, dodavateli a všemi obchodními partnery. 

SYSTEMATIC a.s. - ID 96681309 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vinohradská 1899/112, Praha, 130 00 

Jsme dynamická, výhradně česká společnost. Nabízíme komplexní služby a řešení v oblasti správy, uložení, třídění a archivace dokumentů, včetně jejich zákonné skartace. Klademe důraz na maximální kvalitu poskytovaných služeb. Naše společnost poskytuje komplexní služby „pod jednou střechou“. Je zpracován plán rozvoje společnosti na úložnou kapacitu 2 000 000 běžných metrů dokumentů, výhradně ve vlastních prostorách areálu Kácov.Systematic a.s. nabízí profesionální servis, vysokou kvalitu služeb a zejména individuální řešení firemních potřeb. Naše služby vycházejí z mnohaleté zkušenosti na českém trhu a mezi naše klienty patří dlouhodobě společnosti a organizace rozličných velikostí, od těch malých až po velké nadnárodní subjekty.Jako první na českém trhu jsme zařadili do nabídky služeb webovou databázovou aplikaci, která slouží uživatelům k evidenci a vyhledávání dokumentů.Vzhledem k individuálnímu přístupu ke každému klientovi, nabízíme vždy nákladově efektivní řešení jeho potřeb. Součástí našeho řešení jsou i poradenské a konzultační služby. Naši pracovníci jsou pravidelně proškolováni v oblastech nakládání s dokumenty vztahujícími se i ke strukturálním fondům EU.

POBOČKY:

  • SYSTEMATIC a.s. - Kácov č. 72, 285 09 Kácov
  • SYSTEMATIC a.s. - Jesenická 513, Dolní Jirčany, 252 44 Psáry

SONO PLUS, s.r.o. - ID 90961071 - NÁHLED ZÁZNAMU

Želechovice 48, Lovosice, 410 02 

Skládka odpadů "SONO", jejímž vlastníkem je Sdružení obcí pro nakládání s odpady (SONO) a provozovatelem dceřinná společnost Sdružení SONO PLUS, s.r.o. slouží k ukládání povolených odpadů z převážné většiny území okresu Litoměřice a z části přilehlých okresů.

Nově provozuje SONO PLUS, s.r.o. také kompostárnu, kam je možné přijímat odpad s obsahem přirozených organických látek, jako jsou odpady ze zeleně, dřevní štěpky, kůra, zbytky ovoce a zeleniny a některé další odpady z potravinářské výroby a zemědělské produkce.

Dalším nově otevřeným provozem je zařízení k recyklaci stavebních a demoličních odpadů. Recyklovaný materiál bude certifikován a následně prodáván např. stavebním firmám nebo jiným subjektům k dalšímu využití, převážně ve stavebnictví.

Dále společnost vlastní nákladní kontejnerový automobil DAEWOO AVIA s kontejnery různých velikostí a nabízí možnost odvozu sutí a komunálních odpadů nebo přepravu materiálů.

NEXT-ON GROUP a.s. - ID 94124212 - NÁHLED ZÁZNAMU

Štefánikova 264/20e, Kopřivnice, 742 21 

NEXT-ON Group a.s., je česká společnost se zaměřením na podporu výrobních závodů a jejich výrobních a logistických procesů v zajištění čistoty vratného balení, a to jak v automobilovém průmyslu, tak i mimo něj.

Zaměřujeme se na průmyslové mytí a doplňkové čištění vratného balení – obalů, které jsou běžně v závodech používány pro uskladnění výrobků po interních procesech, pro balení finálních výrobků jdoucích k zákazníkům nebo pro balení zasílaných k dodavatelům.

Jediné zařízení v České Republice a na Slovensku pro MAXI velikosti balení:

Naší výhodou je schopnost průmyslového mytí MAXI plastových boxů o rozměrech (1200x1000x XXXX mm), plastových palet, krytů palet, KTP boxů ale také flexibilita v mytí ostatních boxů středních a malých velikostí jako jsou boxy KLT, blistry, aj. Dále v poskytování doplňkových služeb pro čistotu balení.

Protože si uvědomujeme že čisté balení je nepostradatelnou součástí pro čisté, profesionální výrobní prostory a jejich potřeby např. pro výrobu a dodávky elektronických dílů, optických dílů, plastových výlisků, lisovaných plechových výlisků určených pro povrchové úpravy a všech výrobků a dílů vyžadující čisté balení pro následné výrobní procesy, přinášíme toto profesionální řešení k uspokojení potřeb i těch nejnáročnějších zákazníků, dvojité mytí – dvojité sušení – následné ochranné balení.

RACIO MOST-ODPADY - ID 89724262 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Patokryje 162 , Most , 434 01  

Společnost byla založena v roce 1997 pod názvem Josef Kopřiva Racio. Svým profesionálním přístupem a stále větší poptávkou po našich službách se rozvinula v roce 2008 na středně velkou firmu s názvem RACIO MOST s.r.o., působící nejen v ústeckém regionu, ale i v regionech celé republiky. 

VESCO, spol. s r.o. - ID 99757447 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Sokolská 114 , Veselí nad Lužnicí , 391 81  
Výroba kompletního sortimentu mlýnských pšeničných výrobků, všechny druhy pekařských a těstárenských mouk včetně mouk pro domácí použití. Provozní doba: www.mlyn-veseli.cz

SRB DEPO-VEŘEJNÉ SKLADY KLECANY - ID 97276136 - NÁHLED ZÁZNAMU

Nám. Třebízského 61, Klecany, 250 67  

Poskytujeme pronájem skladových prostor a služby s tím spojené.

ARISTONA spol. s r.o. - ID 96474127 - NÁHLED ZÁZNAMU

Šalounova 1934/16, Praha, 149 00 

Firma se zabývá velkoobchodním prodejem bytových doplňků a kuchyňských potřeb z plastu.

Mezi hlavní sortiment patří protiskluzové podložky do vany a sprchy.

Dále nabízíme plastové košíky, které mají čtvercový nebo obdélníkový tvar.

Mezi kuchyňskými potřebami oceníte plastové misky různých barev. V dílně i v bytě využijete košové regály na kolečkách, případně plastové regály nebo vynikající vteřinová lepidla.

Na úklid se dají využít smetáky s násadou.

WORKING FORTRESS CZ s.r.o. - ID 99652123 - NÁHLED ZÁZNAMU

Ruská 200, Jičín - Nové Město, 50601 

Balící služby pro Elmio, internetový obchod, sklady, dárky, zboží pro hromadné odesílání poštou, pro firmy i pro soukromé osoby.

PEBACO BRNO s.r.o. - ID 93244816 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hodonínská 629/5, Brno, 617 00 

Mezi základní podnikatelské činnosti společnosti PEBACO Brno, s.r.o. patří:

  • poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví- aplikace SmartFresh
  • zprostředkování služeb
  • koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
  • inženýrská činnost v investiční výstavbě
  • výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely
  • balicí činnost
  • skladování zboží a manipulace s nákladem
  • pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti
  • reklamní činnost a marketing
  • činnost organizačních a ekonomických poradců
  • realitní činnost

Provádíme projekci a inženýring v následujících oblastech:

  • projektová činnost ve výstavbě
  • provádění staveb, jejich změn a odstraňování

ARTEX ART SERVICES s.r.o. - ID 96579635 - NÁHLED ZÁZNAMU

Bělomlýnská 57/13, Praha - Čakovice, 19600 

ARTEX je úzce specializovaná společnost, která nabízí komplexní řešení v oblasti transportu a uskladnění uměleckých děl. Naše služby staví na dlouhodobých zkušenostech a vyznačují se vysokou profesionalitou, kompetentností a flexibilitou. Díky členství v prestižním profesním sdružení ICEFAT se ARTEX Praha zapojil do celosvětové logistické sítě certifikovaných dopravců umění.

ARTEX nabízí:

  • Přepravu uměleckých děl po celém světě
  • Profesionální balení a manipulaci prováděnou pouze odbornými pravidelně školenými pracovníky
  • Vyřizování celních formalit
  • Pojištění
  • Úschovu a skladování uměleckých děl

KELIB FINANCIAL GROUP, s.r.o. - ID 99533732 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pačesova 599/13, Liberec, 46007 

Výkup kovů železa, mědi, hliníku - keliB Financial Group, s.r.o.

Společnost KELIB FINANCIAL GROUP, s r.o. je obchodní společností zabývající se nákupem, přepracováním a prodejem kovového i nekovového odpadu.

Společnost KELIB FINANCIAL GROUP, s r.o. působí na trhu s kovovými i nekovovými odpady bezmála 18 let. Zákazníkům nabízí profesionální servis a nadstandartní cenové a platební podmínky. 

Obchodujeme se všemi druhy odpadů a to nejen s železnými a neželeznými kovy, s papírem, ale také s odpadem plastovým.

V současné době jsme schopni Váš odpad převzít na našich 10 pobočkách v České republice,

M.P.A.-SERVICOS DE LIMPEZAS, s.r.o. - ID 93600867 - NÁHLED ZÁZNAMU

Divadelní 413/5, Ořechov, 66444 

Naše toalety se používají na stavbách i na volnočasových akcích.

Zabezpečíme Vám veškerou potřebnou sanitu na festivaly, slavnosti, párty a jiné akce pod širým nebem.

Nabízíme samozřejmě i možnost dlouhodobého pronájmu, takže výhody mobilních toalet oceníte i ve Vašich zahradách, na koupalištích či hřištích.

Náš spolehlivý tým Vám zajistí servis toalet dle Vašich požadavků.

KIMM INVEST s.r.o. - ID 97233981 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hořátev 104, Zvěřínek, 289 13 

Již přes patnáct let vlastníme a spravujeme areál Technologického Parku Hořátev. Našim nájemcům poskytujeme prostor pro podnikání a dodáváme jim všechny služby, které pro své provozy a výroby potřebují. V tomto prostředí probíhá bezproblémová a plynulá výroba tak náročných odvětví, jako je farmacie, přesná technologie zpracování nerezu a další, které v areálu jsou.

DOLÁK TRANSPORT - ID 96388788 - NÁHLED ZÁZNAMU

Za drahou 4372/3, Prostějov, 796 01 

Specializujeme se na mezinárodní a vnitrostátní přepravu zboží od 1 - 26000 kg vlastním vozovým parkem. Možnost kontejnerové a expresní přepravy i přepravy mrazicími boxy. Zajišťujeme veškeré celní formality včetně zaclení a vyclení zboží při vývozu a dovozu.


1


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)