Firmy v kategorii Kancelářské stroje, potřeby (32)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



Aleš Kadeřábek - kancelářská technika - ID 94749635 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na vyhlídce 377, Poříčany, 28914 

Zajišťujeme prodej a servis kancelářské techniky. 

VILFORD, s.r.o. - ID 95406962 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vendryně č. 215, Vendryně, 73994 

Aktuálně se specializujeme na maloobchodní, okrajově i velkoobchodní prodej kompletních tiskových řešení a služeb. V této oblasti zajišťujeme vše pro Vaši domácnost, kancelář, či prodejnu a to od dodávky velmi spolehlivého alternativního spotřebního materiálu, přes poradenství a prodej kancelářského a IT zařízení, až po například výhodné dlouhodobé pronájmy tiskových řešení, či poskytování kvalitních servisních služeb.

Zajišťujeme a nabízíme zejména:

  • Jsme silní v individuálním přístupu – rychle a kreativně zvládáme i nestandardní požadavky
  • Pomůžeme se snížením celkových nákladů za Váš tisk – analýza a návrh Vašich potřeb
  • Řešíme zabezpečení a automatické aktualizace Vašich elektronických dat
  • Zaštítíme poradenství a realizaci kamerových systémů - preventivně bezpečnostní monitoring
  • Pomůžeme s šifrováním Vaší elektronické komunikace
  • Obnovíme  - zachráníme Vaše poškozené elektronické data ze všech medií
  • Servisní zázemí (servis a pozáruční opravy tiskáren, PC, NTB a některých typů SmartPhone)
  • Zajišťujeme formu náhradního plnění s minimálním navýšením

SOLITÉR BRNO, spol. s r.o. - ID 95236549 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dornych 54/47, Brno, 617 00 

Firma Solitér Brno, spol. s r.o. působí na českém trhu již od roku 1994 jako obchodní a výrobní společnost zabývající se zejména dodávkami regálových systémů a obchodního zařízení.

Za dobu své existence si firma postupně vypracovala pověst seriózního dodavatele, a to nejen u menších firem, ale rovněž u takových společností jako například Albert, Siemens, Ferrero a dalších.

Hlavní sortiment naší společnosti tvoří všechny typy regálů, tedy od prodejních a policových regálů, přes paletové a konzolové regály, až po speciální regálové systémy. Jelikož lpíme na vysoké kvalitě a funkčnosti našich produktů, tak jsme již přes 20 let dodavateli kvalitních italských regálových systémů firem ROSSS a TORRI. Kromě dodavatelské činnosti se také zabýváme návrhy a výrobou vlastních prodejních či pečivových regálů a stojanů. Máme navíc léta zkušeností s atypickou zámečnickou a stolařskou výrobou a jako jedni z mála na českém trhu se věnujeme i zakázkové výrobě interiérů pro zahradní centra, kde se můžeme pochlubit již řadou úspěšných realizací.

Naše nabídka je dále doplněna o široký sortiment obchodního vybavení, ze kterého stojí za zmínku především trezory, bezpečnostní parabolická zrcadla MIRAC dánského výrobce Daresco nebo různé nákupní vozíky a košíky, stohovací koše, turnikety a další obchodní sortiment značky Wanzl.

Samozřejmostí u naší firmy je pak i servis námi dodávaných regálových systémů v podobě pravidelných technických kontrol a případných oprav poškozených komponentů. Díky vlastnímu skladu navíc můžeme většinu komponentů dodat bez zbytečného čekání.

Cílem naší společnosti je neustále se zdokonalovat a rozvíjet, ovšem při udržení vysoké kvality námi nabízených produktů, přijatelné ceny a osobního přístupu ke každému zákazníkovi. Naši zkušení pracovníci jsou tedy připraveni poskytnout vám profesionální přístup v oblasti regálových systémů a obchodního zařízení, a to od návrhu, přes dodání až po instalaci naší vlastní montážní skupinou. Ať už jste tedy drobný podnikatel nebo nadnárodní společnost, vždy se budeme snažit najít pro vás to nejlepší možné řešení na míru.

KNIHKUPECTVÍ TŘINEC - ID 93016066 - NÁHLED ZÁZNAMU

nám.T.G.Masaryka 387, Třinec, 739 61 

Knihy, dárky, hry v knihkupectvích i na internetu.

JAST-CZ - KOVOVÝ NÁBYTEK - ID 95690611 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kvítkovická 1386, Napajedla, 763 61 

Prodej dílenského kancelářského nábytku

Firma JAST-CZ spol. s r.o. působí na českém trhu od roku 1995. Sídlíme v průmyslové zóně Napajedla, v areálu Agropodniku, kde máme naši kontaktní kancelář a skladové prostory.

KANCELÁŘSKÝ, DÍLENSKÝ A KOVOVÝ NÁBYTEK

Nabízíme kovový nábytek pro vybavení kanceláří, zdravotnických a školních zařízení, archivů, skladů a šaten: kartotéka, lístkovnice, výkresové skříně, archivační skříně, spisové, registrační skříně, trezory, plechové šatní skříně, lavičky do šaten.

Dodáme dílenský nábytek: pevné a poctivé pracovní dílenské stoly – ponky s odolnými pracovními deskami a k nim i komponety jako dílenské skříně, policové a zásuvkové kontejnery na nářadí, skladové regály.

KOVOVÉ REGÁLY - VARIABILNÍ POMOCNÍK

Klasické kovové regály jsou nejpraktičtějším úložným prostorem. Regály z kvalitní oceli využijete kdekoliv ve sklepě, v dílně, ve spíži, ale i ve skladu výrobní firmy, regály dobře slouží i v archivu či knihovně. Kovové regály s dostatečnou nosností, variabilitou a trvanlivou povrchovou úpravou, stejně jako další příbuzné doplňky naleznete rovněž v naší nabídce.

KŘESLA, ŽIDLE

Jsme přímými dovozci sedacího nábytku KODRETA a díky tomu Vám můžeme nabídnout rovněž křesla, dvoukřesla, lavice, židle, barové židle, taburety, jídelní stoly, konferenční stolky s kovovými konstrukcemi, dále podnože stolů, věšáky a jiné doplňky. Vše samozřejmě ve vynikající kvalitě.

Rádi zajistíme i výrobu tohoto nábytku ve vlastní látce, případně náhradní díly, jen čalounění nebo jen podnože.

C SERVIS LIBEREC, s.r.o. - ID 96595400 - NÁHLED ZÁZNAMU

nám. Poštovní 24/7, Liberec, 46006 

Jsme specializovaný internetový obchod s inkousty, tonery, tiskárnami a příslušenstvím - vše originál Brother. Máme vlastní sklad s originálními inkoustovými náplněmi a tonery Brother, který je průběžně doplňován. V našem skladu najdete i laserové a inkoustové tiskárny, popisovače štítků a originál pásky do popisovačů Brother různých barev a šířek. Naše firma je také autorizovaným servisním partnerem firmy Brother. Kvalitní med a jiné včelí produkty.

RELIMEX spol. s r.o. - ID 97492308 - NÁHLED ZÁZNAMU

Martinov 285, Kostelec nad Labem, 277 13 

Firma byla založena v roce 1995 a po celou dobu své činnosti se zabývá podnikáním v oblasti odpadového hospodářství. RELIMEX sídlí v Praze, ale veškeré činnosti jsou od vzniku firmy provozovány v areálu provozovny v Martinově - Zárybech asi 3 km od Brandýsa nad Labem. Areál se nachází na pozemcích, které jsou ve vlastnictví firmy stejně jako všechny stavby na těchto pozemcích. RELIMEX má cca 15 zaměstnanců. Hlavními předměty činnosti firmy je sběr, výkup, třídění, úprava, doprava a prodej druhotných surovin včetně skartace archiválií. Výrazná je zejména orientace na sběrový papír a další druhy papíru a plastů. Nakládání s nebezpečnými odpady je pouze doplňkovou činností a množství nebezpečného odpadu tvoří minimální podíl z celkového množství odpadů.
RELIMEX spol. s.r.o

Působí v Praze a Středočeském kraji, ale prostřednictvím svých smluvních partnerů působí na celém území České republiky i v zahraničí, je členem odvětvového svazu firem v odpadovém hospodářství SPDS – APOREKO a ČESMAD Bohemia.
Se zabývá prodejem papírových a hygienických výrobků; jejími smluvními partnery jsou významní producenti papírových výrobků v České republice i v zahraničí.
Vlastní potřebnou svozovou, manipulační, třídící a lisovací techniku pro nakládání s odpady. Technická zařízení jsou moderní a v dobrém technickém stavu. Mezi nejvýznamnější zařízení patří moderní třídící linka tvořená třídírnou, drtičem a lisem.
Se díky pořízení nové skartační technologie stala největším subjektem na českém trhu v oblasti skartace archiválií.
Má úzkou vazbu na místo podnikání a udržuje dobré vztahy s obcí Záryby – Martinov, firma se podílí na společenských, kulturních a sportovních aktivitách obce, především formou sponzoringu. Dobrá spolupráce s vedením obce se projevuje i v oblasti nakládání s odpady, např. formou poskytnutí techniky při jarních úklidech.

RELIMEX má zaveden integrovaný systém managementu, který je certifikován v souladu s požadavky normy ČSN EN ISO 9001 – systém managementu kvality a pro provoz Záryby také ČSN EN ISO 14001 - systém environmentálního managementu. Náš provoz v Zárybech je navíc zapsán v evropském registru systému EMAS dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1221/2009 o systému EMAS.

Hlavními předměty činností firmy jsou:

  • sběr odpadu
  • výkup odpadu
  • třídění odpadu
  • zpracování a doprava separovaných složek odpadů a prodej druhotných surovin,zejména papíru, plastů a směsných obalů (Tetrapack)
  • skartace dokumentů, likvidace dat dle platné legislativy
  • odvoz a skartace archivních dokumentů po uplynutí zákonných lhůt pro jejich úschovu
  • přistavení bezpečnostních kontejnerů
  • archivace dokumentů a ukládání písemností
  • skartace dokumentů

JOMA, spol. s r.o. - ID 92554270 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kazínská 12/4, Praha, 15900 

Naše firma se zaměřuje především na dodávky a montáže vzduchotechnického a klimatizačního zařízení administrativních budov, průmyslových hal, obchodů, ale také rodinných domů. Jsme schopni zabezpečit kompletní technické zařízení budov, jehož součástí je měření a regulace, chlazení, ústřední vytápění a elektroinstalace.

Nabízíme hlavně vysoce kvalitní chladivové klimatizační zařízení od renomovaných značek jako je Mitsubishi electricDaikin a Toshiba, v jejichž sortimentu nechybí velice úsporná tepelná čerpadla.

Jsme připraveni vyhovět Vašemu přání a pomoci Vám s technickým řešením Vašeho požadavku od projektu, nabídky až po realizaci.

TVOŘENÍ PRO RADOST - ID 95746141 - NÁHLED ZÁZNAMU

Svatá Anna 8, Vlčeves-Svatá Anna, 39201 

Moje záliba tvoření mě dovedla až ke koupi e-shopu s hobby potřebami.

TISKÁRNA POSPÍŠIL - ID 94054265 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lipnice 541/22, Velké Meziříčí, 594 01 

Nabízíme široký sortiment hospodářských tiskopisů, účetní knihy a doklady, faktury, příjmové a výdajové doklady, paragony, účtenky, skladové doklady a karty, bankovní doklady, objednací listy, dodací listy, tiskopisy pro personální a osobní oddělení, stavební deníky, celní tiskopisy, obálky atd.

KOH-I-NOOR HARDTMUTH TRADE Moravská Třebová - ID 97591766 - NÁHLED ZÁZNAMU

Cihlářova 169/8, Moravská Třebová, 571 01 

Věříme v úžasnou sílu kreativity, přinášející do života radost a zábavu. Skrze naše kvalitní a dostupné výrobky inspirujeme malé i velké, motivujeme je k rozvoji, děláme jejich život zábavnější a barevnější.

Ať hledáte kvalitní výtvarné potřeby pro nadšence i profesionály, kreativní pomůcky pro děti, vybavení do kanceláří nebo zajímavé dárky pro své blízké, KOH-I-NOOR HARDTMUTH Vám již čtvrté století v řadě přináší širokou paletu prověřených produktů.

KVALITA OD ROKU 1790

Dvorní knížecí architekt Joseph Hardtmuth položil roku 1790 základy podnikání, ze kterého jeho potomci, zejména syn Carl a vnuk Franz, vybudovali jednu z největších světových společností ve svém oboru.

Z továrny KOH-I-NOOR HARDTMUTH pochází řada významných inovací na poli vývoje psacích prostředků. Například samotná výroba grafitové tuhy z grafitu a jílu, patentovaná již v roce 1802, princip strojové výroby tužek či členění grafitových tužek podle tvrdosti tuhy do jednotlivých gradací 8B-10H, které brzy převzali ostatní výrobci jako celosvětový standard.

Za výrobky KOH-I-NOOR HARDTMUTH stojí také řada úspěchů. Roku 1900 získala ikonická žlutá tužka 1500 prestižní ocenění na Grand Prix v Paříži a stala se nejznámější tužkou na světě.

ČESKÁ FIRMA, ČESKÉ VÝROBKY

Již od roku 1848 funguje továrna v Českých Budějovicích, která dodnes zajišťuje největší objem výroby KOH-I-NOOR HARDTMUTH. Z jihočeské metropole je také celá společnost řízena a organizována.

S dalšími závody v Městci Králové, Broumově či Milevsku lze většinu produkce označit za české výrobky. Výjimku tvoří divize popisovačů vyráběných v Bulharsku. K českým zákazníkům se výrobky nejlépe dostanou skrze síť téměř 100 vlastních prodejen dceřiné společnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH TRADE.

Odnože mateřské firmy KOH-I-NOOR HARDTMUTH najdete také v zahraničí, konkrétně na Slovensku, v Německu, Polsku, Itálii, Rumunsku a Bulharsku. Mezi další významné partnery patří USA, Rusko, Ukrajina či Benelux. Celkově společnost vyváží své výrobky do více jak 90 zemí světa.

Češi stojí taktéž ve vedení společnosti. Původním majitelům z rodiny Hardtmuthů již sice podnik nepatří, nicméně KOH-I-NOOR HARDTMUTH i nadále zůstává rodinnou firmou v soukromém vlastnictví rodiny Břízů s generálním ředitelem Vlastislavem Břízou st. v čele.

Formálně KOH-I-NOOR HARDTMUTH spadá do skupiny KOH-I-NOOR holding, která vedle spotřebního průmyslu pokrývá i divize zdravotnictví, energetiky, automotive & strojírenství, horeca a nemovitostí.

VMS VISION, s.r.o. - ID 91169924 - NÁHLED ZÁZNAMU

Chrudichromská 2292/13, Boskovice, 680 01 

Jsme česká rodinná výrobní firma, založená v roce 1993. Vyrábíme prostředky vizuální komunikace. Naše tabule, nástěnky, vitríny a ostatní výrobky pro vizuální komunikaci sami vyvíjíme, konstruujeme a vyrábíme. Zákazníkům také zajišťujeme dodávku, autorizovanou montáž a servis. Dodáváme do škol, vzdělávacích institucí, kanceláří a průmyslových provozů i domácností.

JAKÉ JE POSLÁNÍ FIRMY VMS VISION?

Umožnujeme lidem lehce, přesně a radostně komunikovat. Zvyšujeme porozumění mezi lidmi a tím zlepšujeme každodenní život nás všech.

Účel naší práce vystihuje motto firmy: „Usnadňujeme lidem sdělování myšlenek“

ACTIVA spol. s r.o. - ID 97025869 - NÁHLED ZÁZNAMU

Šlechtitelů 636/6, Olomouc, 779 00  

Společnost ACTIVA je kapitálově nejsilnější českou společností v oboru kancelářských potřeb na našem trhu, na kterém působí již od roku 1992. Za své téměř třicetileté působení si vybudovala pozici tuzemské jedničky v koncových dodávkách kancelářských potřeb všem typům subjektů včetně mezinárodních firem a státní správy.

V současné době obchoduje s více než 15 420 právními subjekty na území celé České republiky, kterým dodává na 49,5 tisíc dodacích míst na 9 432 položek kancelářského zboží včetně občerstvení a úklidových prostředků standardně následující pracovní den s roznosem po kancelářích.

Dalších cca 12 000 položek pak smluvně zajišťuje v rámci úplného servisu svým dlouhodobým zákazníkům.

Obrat v roce 2021 byl 1,585 mld. Kč.

Společnost ACTIVA:

  • patří dlouhodobě ke společnostem preferujícím elektronickou komunikaci se svými zákazníky a v posledních letech je vedoucí firmou v oboru také díky využití nejnovějších technologií.
  • má logisticky propojenou síť regionálních poboček v Praze, Ostravě, Brně, Plzni, Liberci, Hradci Králové, Olomouci, Českých Budějovicích a v Ústí nad Labem. Centrála společnosti se nachází v Praze - Letňanech, kde je z centrálního skladu o rozloze 20 500 metrů čtverečních okamžitě expedováno požadované zboží zákazníkům.
  • na Slovensku působí společnost od roku 2000 pod názvem Activa Slovakia s.r.o.
  • v roce 2005 se stala pro trh v ČR a na Slovensku partnerem společnosti Corporate Express, světové jedničky v oboru. Tato spolupráce pokračuje i nadále po fúzi této společnosti se společností Staples.
  • ACTIVA spol. s r. o. areál firmy Global autoservis, budova A 

COPYNOVA ZLÍN, spol. s r.o. - ID 89932376 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Zádveřice 388, Vizovice, 763 12 

Firma vznikla v roce 1998 jako přirozené pokračování po zaniklé společnosti.

Můžeme se tedy pochlubit hlubokými znalostmi problematiky kopírovacích strojů a kancelářské techniky. Nabízíme špičkové technologie.

EKOBAL ROŽNOV spol. s r.o. - ID 90567997 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pivovarská 42 , Rožnov pod Radhoštěm , 756 61 

Jsme tradiční rodinná firma z Valašska, naše hodnoty a vize vychází tedy z prostředí, ve kterém žijeme. Tak jako se lidé na Valašsku po generace snaží žít v souladu s přírodou a přirozeně ji chrání, tak i naše firma přejímá tyto hodnoty, protože na přírodě nám skutečně záleží.. Již od založení je naším cílém snížit závislost na plastových obalech a postupně je nahradit plně přírodní alternativou.

TARAN s.r.o. - ID 95006949 - NÁHLED ZÁZNAMU

17. listopadu 1047/10, Olomouc, 772 00 

Provádíme digitální černobílé a barevné kopírování a tisk do formátu A0+, vazby kroužkové, drátěné, násuvné a knižní. Zabezpečujeme kompletní zpracování diplomových a disertačních prací, laminování, skenování, prodej materiálů XEROX.

Jiří Slavík - ID 98562256 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Mánesova 1765 , Hořice v Podkrkonoší, 508 01  
Prodej kancelářské techniky, tonerů, inkoustů, výpočetní techniky, počítačů, notebooků, spojovacích systémů, audio video, satelitů, autopříslušenství, autodoplňků, drogerie, mobilních telefonů, nářadí, chovatelských potřeb, potravin, čajů, pochutin, hraček a dalších. provozní doba nonstop

DM SERVIS, s.r.o. - ID 94511979 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jarosl. Kociána 1685 , Kladno , 272 01  

DM SERVIS, s.r.o. - prodej a servis kávovarů SAECO, JURA, SOLAC, SCHAERER, DELONGI, elektronických a mechanických psacích strojů, kopírovacího zařízení CANON, partner firmy CANON.

KORUS servis, s.r.o. - ID 93162114 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

V Uličce 588/4, Ivančice, 664 91 

Nabízíme prodej a servis kancelářské techniky.

OPTYS, spol. s r.o. - ID 89656192 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Sušárny 301, Dolní Životice, 747 56  

Prosazováním nových trendů v polygrafii šetříme čas a prostředky zákazníka, usnadňujeme mu život a prostřednictvím jeho spokojenosti dáváme práci svým zaměstnancům. Garancí vlastní práce a poctivým chováním zlepšujeme kulturu podnikání.

VELKOOBCHOD - PTT GLOBAL, s.r.o. - ID 99356636 - NÁHLED ZÁZNAMU

Libušská 319/126, Praha, 142 00 

Provozujeme velkoobchodní e-shop s drogerií.

O našich produktech Nabízíme domácí potřeby, svíčky, produkty pro péči o vlasy, školní a kancelářské potřeby, osvěžovače vzduchu, úklidové přípravky, deodoranty, sprchové gely, kuchyňské potřeby, produkty pro péči o pleť a tělovou kosmetiku.

KALIA PAPER, s.r.o. - ID 97030871 - NÁHLED ZÁZNAMU

Smetanova 1199/20, Český Těšín, 737 01 

Firma byla založena v roce 2002 jako velkoobchod kancelářských, školních a výtvarných  potřeb. Zabývá se prodejem několika významných značek na českém trhu, jako jsou 3M, TESA TAPE, KORES, HENKEL apod. Taktéž byla do roku 2013 dlouholetým výhradním dovozcem značky STAEDTLER. Od ledna 2014 je výhradním dovozcem japonské značky TOMBOW.

Nabízí širokou škálu potřeb pro hobby a kreativitu ( včetně hlíny pro keramiky, glazury, modelovací hmoty apod. ) Pořádá rovněž produktová školení, výtvarné kurzy a workshopy na různých místech ČR.

 

DOČASNÁ ADRESA SKLADU: Náměstí ČSA 185/4, 737 01 Český Těšín

RAFO, s.r.o. - ID 94928159 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jaromírova 137/55, Praha, 128 00 

Disponujeme vlastní ofsetovou tiskárnou a specializovaným oddělením velkoplošné a řezané reklamy. Nabízíme široký sortiment kancelářských a školních potřeb, dále výrobu razítek, tisk vizitek, samolepek, hlavičkových papírů, formulářů, letáků a brožur, včetně jejich návrhů, kopírování, potisk triček, malonákladový digitální tisk, velkoplošný tisk, tvorbu firemních logotypů a výrobu reklam.

Vyrábíme razítka na počkání, tiskneme vizitky na počkání, děláme digitální tisk letáků na počkání, tisk samolepek, tisk na plátnopotisk triček, kopírování, laserové gravírování. Razítka si u nás můžete navrhnout online. Dále vyrábíme firemní štíty, reklamní cedulereklamní plachtyroll-upy, tiskneme plakáty již od 1 kusu. Realizujeme také polepy aut a výloh, potisk reklamních předmětů, vyrábíme fotodárky, jako např. fotoobrazy na plátně, hrnečky s fotkou, apod. Zakázky nad 1500,- bez DPH Vám po Praze* přivezeme ZDARMA.

KNIHAŘSTVÍ ČÁP s.r.o. - ID 94094372 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Žateckých 1078/24, Praha, 14000 

KNIHAŘSTVÍ ČÁP

Pokud hledáte knihařství, které provádí knihařské práce na míru, obraťte se na firmu Knihařství Čáp z Prahy, která již od roku 1988 provádí veškeré knihařské práce, jako jsou práce s kůží, opravy starých knih, vazby časopisů či vazby diplomek.


1


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)