Firmy v kategorii Bezpečnost, ochrana (114)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



HPN Projekt, s.r.o. - ID 91163741 - NÁHLED ZÁZNAMU

Obrataň 93, Obrataň, 39412 

Dopravní značení, uzavírky, pasporty komunikací

VYTVOŘÍME VÁM PASPORT NA MÍRU

Zpracujeme pro vaši obec kvalitní pasport komunikací nebo pasport a projekt dopravního značení. V pasportech jsme specialisté!

ZAJISTÍME DOPRAVNÍ ZNAČENÍ

Zajistíme také dopravní značení pro turistické cíle, cyklostezky, orientační systém a jiné orientační prvky a i jejich instalaci.

POSKYTUJEME KOMPLEXNÍ SLUŽBY

Zpracujeme vše rychle, kvalitně, přehledně, v souladu s aktuálně platnými předpisy a dle moderních trendů v oblasti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.

EURO SECURITY LABELS AND PACKAGING s.r.o. - ID 92960959 - NÁHLED ZÁZNAMU

Minická 635, Kralupy nad Vltavou, 287 01 

Nabízíme bezpečné značení, identifikaci, plombování, pečetění, balení. Jsme technologickým leaderem v oblasti tzv. brand protection, ochrany značky, ochrany obalů a ochrany distribuce zboží. Umíme vyrobit různá speciální řešení pro strojírenství, elektrotechniku, sklářský, potravinářský, farmaceutický průmysl, ale i zábavní a marketingový průmysl. Vyrábíme technicky velmi vyspělé produkty a poskytujeme poradenství včetně logistiky. Naše výrobky mohou chránit a označovat firemní a národní zájmy v celé řadě lidských činností. Ochráníme dokumenty, jízdenky, výrobky, zboží, potraviny, satelitní přijímače, počítače, pokladny, automobily i lokomotivy. Nabízíme kompletní specializovanou polygrafickou výrobu. Jsme specialisté na ochranné prvky, pečetě, plomby, hologramy, etikety a samolepky. Vyrábíme zabezpečené certifikáty včetně COA a COC. Ochráníme vstupenky, karty, losy a soutěže, aplikujeme certifikované stírací pole. Vyrábíme technické štítky, vysoce odolné i pro použití do mrazu.

JCA STAVEBNÍ s.r.o. - ID 91026851 - NÁHLED ZÁZNAMU

V zahradách 110, Mariánské Radčice, 435 32 

Česká firma JCA byla založena v roce 1993 a jako společnost s ručením omezeným, registrována dne 07.04.1994.

Díky materiálně-technickému zázemí a dlouholetým zkušenostem našich zaměstnanců jsme schopni rychle a pružně řešit jakékoliv potřeby našich obchodních partnerů v celém spektru poskytovaných služeb.

Za dobu svého působení jsme již prováděli služby v oblasti BOZP a PO pro řadu významných firem na území celé České republiky. V současné době naše společnost zajišťuje služby v oblasti BOZP a PO pro více než 100 firem po celé České Republice. Reference společnosti jsou dostupné na stránkách www.jca-bezpecnost.cz.

Pro účinné řízení firmy a poskytování služeb disponujeme potřebnými softwarovými nástroji a programovým vybavením, na zakázku jsme schopni zajistit i zprostředkování dalších činností či produktů.

Tradice, kvalita služeb a snaha maximálně uspokojit zákazníka. Takto lze zhodnotit činnost společnosti, která v roce 2018 oslavila své pětadvacáté výročí od založení. Za tuto dobu se dostala společnost do povědomí mnoha významných firem, známých na celém území České republiky.

Rozsah našich služeb v oblasti předmětu podnikání je omezen pouze požadavky obchodních partnerů, jelikož společnost je schopna kreativně přizpůsobit poskytované služby dle specifických nároků toho kterého zákazníka.

Naše společnost je pravidelně certifikována na systém managementu kvality splňující požadavky ČSN EN ISO 9001 v oboru bezpečnostně technické služby v oblasti bezpečnosti práce a technicko – organizační činnost v oblasti požární ochrany.

POBOČKA:

  • JCA-BEZPEČNOST PRÁCE A POŽÁRNÍ OCHRANA - V zahradách 110, 435 32 Mariánské Radčice

ZÁMEČNICKÉ A VODOINSTALATÉRSKÉ SLUŽBY - ID 88955239 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kravařova 187/8, Prostějov, 79601 

Naše firma je zde pro Vás již 30 let. Tato práce je pro nás koníčkem. Provádíme otvírání zaklapnutých dveří, drobné vodoinstalatérské opravy, opravy vodovodní baterie, WC, opravy průtokových ohřívačů vody, karmy, PO-35, 370, 371.

Specializujeme se na kompletní zámečnické služby, drobné opravy vodoinstalace a plynařské práce. Zaměřujeme se na výměny vodovodních baterií, opravu vodovodů a potrubí, výměny zámků, zabudování bezpečnostních zámků do bytů a garáží.

Našim hlavním cílem je uspokojit potřeby a přání klientů a proto své služby provádíme v nejvyšší kvalitě.

Zámečnictví Kastelán, zámečníci NONSTOP - ID 96898576 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hodonínská 6/1239, Praha, 10100 

Zámečnická pohotovost nonstop

Zajišťujeme v Praze a okolí nonstop zámečnickou pohotovost. 

Naši zámečníci dorazí do 15 - 30 minut. Otevřeme Vaše zabouchnuté dveře a zamčené dveře u bytu, domu, auta nebo trezoru. EXPRESNÍ OPRAVY PO VLOUPÁNÍ.

POBOČKY:

  • Pobočka Senohraby: K Ostrůvku 412, 251 66 Senohraby
  • Pobočka Praha 2-  Vinohrady: Korunní 764/21, 120 00 Praha 

Jiří Karásek - ID 99310531 - NÁHLED ZÁZNAMU

Smetanova 616, Hronov, 54931 

Nabízím poradenství v oblasti požární ochrany a revize hasících přístrojů. 

Brož Lakosilová s.r.o. - ID 96837916 - NÁHLED ZÁZNAMU

Zenklova 139/224, Praha, 18200 

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany.

Svou činnost vykonáváme v rámci celé České republiky, nejčastěji však v Praze a Středočeském kraji. Našim cílem je zabezpečovat požadavky kladené na firmy dle příslušného zákona v oblastech BOZP a PO. Našimi klienty jsou firmy, SVJ, bytová družstva, soukromé bytové domy, OSVČ, státní instituce, hotely, školy a zdravotnická zařízení nevyjímaje.

Našim cílem je vytvořit úzkou a dlouhodobou spolupráci s klienty. Není naší ambicí poskytovat korporátní způsob práce, ale zůstáváme firmou s osobním přístupem ke klientovi. Požární ochrana a bezpečnost je našim koníčkem, děláme vše, abychom své partnery ochránili před pracovními úrazy, nemocemi z povolání, jakýmikoliv újmami na zdraví či škodách na věcech.

Samozřejmostí je zastupování klientů při kontrolách státních orgánů zdarma, protože si umíme vždy svoji práci obhájit.

Jsme osoby odborně způsobilé dle Zákona č. 133/1985 o požární ochraně, v oblasti prevenci rizik (BOZP) dle Zákona č. 309/2006 Sb. Zpracujeme veškerou dokumentaci dle platné legislativy, následná aktualizace je poskytovaná zdarma. Školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců je samozřejmostí.

Součástí služeb je i zabezpečení všech zákonných revizí, jako například hasící přístroje, hydrantové systémy, klapky, ucpávky či elektrické zařízení a elektrickou instalaci budov.

Pravidelně navštěvujeme pracoviště klientů, kde provádíme kontrolu, vyhodnocujeme stav a s klientem spolupracujeme na odstranění nedostatků.

BTS-BOZP A POŽÁRNÍ OCHRANA SEMERÁK - ID 89802449 - NÁHLED ZÁZNAMU

Starý Bydžov 202, Bydžov, 503 57 

BTS - Bezpečnostně technická služba

Firma zahájila svoji činnost v roce 1995. V oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany a havarijního plánování působíme již od poloviny devadesátých let

Ověřené reference aktivních klientů – Služby BOZP, PO a HP poskytujeme v rámci dlouhodobých vztahů s klienty. Většina našich zákazníků je s námi již více než 5-10 let. Dokážeme zajistit kvalitní služby širokému spektru klientů od nejmenších administrativních firem až po největší průmyslové závody se složitou problematikou bezpečnosti práce.

Standard dodávky služeb pro firmy všech velikostí a sektorů – Naše služby BOZP, PO a HP dodáváme ve formě standardizovaného systému. Systém je neustále rozvíjen a garantuje maximální kvalitu služeb bezpečnosti práce a požární ochrany.

Naše řady tvoří pracovníci, kteří se již dříve zabývali profesionálně problematikou řízení v oblasti bezpečnosti a hygieny práce, požární ochrany a pracovní personalistiky.

Všechny činnosti jsou zajišťování s maximální odborností a v plném souladu s legislativními požadavky pro uvedené oblasti.

Ve své škole řidičů motorových manipulačních vozíků zajišťuje komplexní přípravu žadatelů a jejich přezkoušení.

Pomoc a radu nabízíme i v oblasti osobní personalistiky. 

NADACE PRO PODPORU HASIČSKÉHO HNUTÍ V ČR - ID 96156707 - NÁHLED ZÁZNAMU

Husova 300, Přibyslav, 582 22 

Specializujeme se na zachovávání tradic, poskytování příspěvků na projekty osvěty a výchovy mládeže a v neposlední řadě i na podporu hasičských muzeí. Ale nejen příspěvky se chceme věnovat. Rádi bychom také prostřednictvím našich stránek propagovali projekty nadšenců, kteří se dobrovolně a mnohdy s nasazením vlastních finančních a časových prostředků, snaží hasičinu propagovat a posouvat stále dál.

G.FOX SECURITY SERVICES s.r.o. - ID 96961906 - NÁHLED ZÁZNAMU

gen. Klapálka 1539 , Kladno , 272 01  

Bezpečnostní agentura G.FOX security services s.r.o. provádí fyzické střežení objektů, doprovody a přepravy peněz, ochranu motorových vozidel proti krádeži, zajištění veřejného pořádku a další.

 

POBOČKY:

  • Na Větrníku 1208, 537 01 Chrudim
  • Kollárova 1790, 547 01 Náchod

ICAS CS s.r.o. - ID 96223506 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Vyšehradská 2005/8, Praha , 128 00 

Firma ICAS CS s.r.o. je dceřinnou společností norské firmy ICAS AS. Od roku 1989 je hlavním předmětem naší činnosti vývoj a výroba hlásičů (detektorů) kouře. Ty jsou určeny především pro použití ve vnitřních obytných prostorách jako jsou domácnosti, kanceláře, úřady, hotely, případně i nenáročné průmyslové provozy. Hlásiče pracují na ionizačním nebo optickém principu. Nabízené hlásiče jsou kompletně vyvíjeny, vyráběny a testovány v České republice a jsou schváleny podle všech požadovaných předpisů pro prodej v Evropské unii.

POBOČKA:

výrobní závod Rakovník - Sportovní 99, 269 01 Rakovník 

 

PORTABELL, s.r.o. - ID 95862645 - NÁHLED ZÁZNAMU

Bednářova 644/1a, Brno, 619 00 

Společnost PORTABELL, s.r.o., působí v oblasti zabezpečovací a další slaboproudé techniky od roku 1995. Základním programem naší firmy je montáž systémů pro ochranu majetku a osob pro malé, střední a velké objekty spojenou s pravidelným servisem. Nedílnou součástí těchto systémů jsou montáže dalších slaboproudých zařízení spojené s návrhy a projekcí.  Navržení nejvhodnějšího technického řešení a optimální cenové nabídky je naším i Vaším společným cílem. Jeho dosažení je předmětem individuálního přístupu ke každému zákazníkovi. Průběžně zajišťovaná vysoká odbornost našich pracovníků společně s jejich dlouholetou zkušeností je pak zárukou perfektního provedení a servisu.

STA SERVIS Petr Kabát s.r.o. - ID 93796809 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Řempa 895/14, Karlovy Vary, 360 17 

Společnost STA SERVIS Petr Kabát s.r.o. vznikla transformací fyzické osoby Petr Kabát, která působí na trhu od roku 1991. Pro zákazníky je společnost silným partnerem v oboru slaboproudých systémů. Jejím největším zaměřením je montážní a servisní činnost systémů pro hotely v Západních Čechách. Dále jsou našimi zákazníky stavební firmy, bytové správy SVJ i soukromý sektor.

SPOJMONT BRNO, spol. s r.o. - ID 95419923 - NÁHLED ZÁZNAMU

Křenová 210/64, Brno, 602 00 

Měníme způsob, jakým lidé komunikují…

 

Společnost SPOJMONT Brno je na trhu od roku 1991.

Svým partnerům pomáháme využívat nejmodernější komunikační technologie.

Orientujeme se nejen na úřady státní správy, ale také na významné společnosti v soukromém sektoru. Od roku 1991 podnikáme v oblasti instalací telekomunikačních zařízení a slaboproudých rozvodů.

Od svého založení máme stovky instalací s kladnými ohlasy spokojených zákazníků.

V roce 2011 jsme mezi prvními rozšířili své aktivity o oblast digital signage.

Jaroslav Gruber - ID 96883626 - NÁHLED ZÁZNAMU

Sámova 1476/1, Praha, 101 00 

Nabízíme prodej, instalci a následný certifikovaný servis komunikačních systémů Siemens, AASTRA, konferenčních zařízení Polycom, náhlavních souprav JABRA.

ZVVZ a.s. - ID 91896752 - NÁHLED ZÁZNAMU

Sažinova 888, Milevsko , 399 01 

Součástí holdingu ZVVZ je šest akciových společností, kdy každá z těchto společností operuje individuálně, jsou na sebe ovšem navázány a využívají tak synergického efektu při tvorbě a realizaci řešení pro klienty.

Mezi klíčovou obchodní činnost patří vývojvýroba a servis řešení v oblasti čištění spalindodávek pro jaderné elektrárny, výroba ventilátorůpřepravníků a služby s tímto oborem související. 

Nabízíme zakázkovou výrobu polotovarů i celků dle požadavku zákazníka.

Svoji výrobní, projektovou a servisní činnost doplňuje o regionální aktivity v oblasti distribuce tepelné energie a pronájem nemovitostí, vlastněných v rámci skupiny ZVVZ GROUP.

LVL Services s.r.o. - ID 98907538 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na poříčí 1041/12, Praha, 11000 

Nabízíme ostrahu a údržbu majetku, recepční služby, úklidové služby, požární ochranu a bezpečnost a ochranu zdraví při práci, bezpečnostní poradenství, detektivní služby, vyšetřování a ochrana proti odposlechům.

Civilní Bezpečnostní Služba-CBS s.r.o. - ID 90985397 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pod višňovkou 1903/22, Praha, 14000 

K dalekosáhlým a různorodým úkolům Černých Šerifů® patří:

  • Střežení a zajišťování masových shromáždění (jako např. veletrhů, kongresů, sportovních mítinků a koncertů).
  • Transporty peněz a cenných předmětů stejně jako doprovod kurýrů.
  • Zajišťování objektů pro soukromé i veřejné zadavatele (jako např. jaderných elektráren, výzkumných zařízení, energetických objektů, klinik, živnostenských a obchodních středisek, bank, veřejných prostředků příměstské dopravy - např. metra, letišť.
  • Stavba a servis poplašných zařízení a systémů pro kontrolu přístupu.
  • Bezpečnostní systémy pro obchod a průmysl.
  • Security Transfer a bezpečnostní konzultace na mezinárodní úrovni.
  • Executive Protection Service: Ochrana osob v národním a mezinárodním měřítku.

Nasazením CBS se můžete spolehnout že potenciální ohniska nebezpečí budou včas postřehnuta a zneškodněna. Správný "čich" pro situaci - to je rozhodující kvalifikace Černých Šerifů ®.

Aby bylo možné zaručit zákazníkovi jistotu, že pro každý úkol bude vždy k dispozici správný personál, probíhá stálý nábor spolupracovníků CBS, kteří jsou vybíráni podle přísných kritérií a optimálně interně školeni.

To zní logicky - ale v branži to ještě vůbec není samozdřejmostí. I mnoho šedých ovcí se vydává za Černé Šerify®. Trh vyžaduje kvalifikované bezpečnostní výkony. Černí Šerifové® jsou od roku 1990 také v Československu.

 

ARAGON SECURITY s.r.o. - ID 89916943 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kpt. Jaroše 50/8, Boskovice, 680 01 

Základem naší strategie je individuální přístup k zákazníkovi, nabídka reálných služeb za odpovídající ceny. Cílem naší společnosti je poskytovat komplexní bezpečnostní služby s důrazem na kvalitu, efektivitu, schopnost okamžité reakce na nepředvídané situace i na požadavky zákazníka. Vedoucí manažeři společnosti mají dlouholeté zkušenosti v oblasti bezpečnosti majetku a osob. Jedině poctivou, dlouhodobou a cílevědomou prací při výběru, řízení a kontrole našich pracovníků jsme schopni obhájit své místo na trhu a naplnit požadavky našich zákazníků.

POBOČKA:

  • ARAGON Security s.r.o. - Lobodice č. 81, Lobodice

PRACOVNIOBCHOD.CZ - ID 90799830 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vyžlovka 39, Kostelec nad Černými Lesy, 281 63 

Společnost New Malpra s.r.o. vznikla jako nástupnická organizace Pracovních oděvů Vyžlovka, která se již od 90. let zabývala výrobou a prodejem pracovních oděvů a ochranných pracovních pomůcek. Společnost je tradičním českým výrobcem používající kvalitní materiály. Zakládáme si na precizním zpracování všech našich produktů a řadíme se mezi největší výrobce ochranných pomůcek a pracovních oděvů v České republice.

Na www.pracovniobchod.cz naleznete kompletní sortiment potřebný pro ochranu pracovníků v jakémkoliv oboru. Zkušení a kvalifikovaní zaměstnanci profesionálně poradí zákazníkům při výběru zboží, případně nabídnout adekvátní náhradu. Pokud budete potřebovat poradit, obracejte se na tel.: +420 608 244 267 nebo ne e-mail info@pracovniobchod.cz. Na www.pracovniobchod.cz můžete vybírat více jak z 1300 produktů v 6500 variantách

Není pro nás cizí ani individualizace zboží -jsem schopni například vyrobit nestandardní velikosti pracovních oděvů nebo disponujeme rovněž nadměrnými velikostmi obuvi.

LUKSÍK-PROMEX s.r.o. - ID 90709491 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Nad Benzinou 601, Veltrusy, 277 46 

Společnost LUKSÍK-PROMEX s.r.o. nabízí v současné době prodej zboží v 5 segmentech svého portfolia. Nejvýznamnější jsou dva a to ochranné pracovní pomůcky a hygienické potřeby, které společnost nabízí již přes 20 let. V těchto segmentech se společnost vyprofilovala ve významného hráče na trhu, o jehož zboží je zájem od mateřských školek po významné výrobní závody. Distribuje zboží v různých relacích, jak cenových tak kvalitativních a v jejím portfoliu jsou jak "no name" značky, tak značky renomovaných společností, jež se řadí ve svých oborech mezi nejúspěšnější na světě. Široké spektrum zboží společnost distrubuje zákazníkům jako jsou různé instituce, dílny, výrobní podniky, soukromníci, skladovací haly, železnice, sportoviště, školy, restaurace, hotely a jiné.

TELMO a.s. - ID 93092209 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pražská 1419/96, Jablonec nad Nisou, 466 01 

SPOLEČNOST TELMO A. S. SE ZABÝVÁ PROJEKTOVÁNÍM, INSTALACÍ A NÁSLEDNOU SERVISNÍ PODPOROU BEZPEČNOSTNÍCH A INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ.

V současné době do spektra našich služeb patří: Systémová integrace bezpečnostních systémů, dodávky technologických celků, výstavba datových sítí a datových a dohledových center, výstavba a správa městských kamerových systémů, poplachové zabezpečovací systémy, realizace systémů řízeného přístupu osob a vozidel, biometrie, systémy pro ozvučení, měření a regulaci, poplachové a protipovodňové varovné systémy.

Náš kvalifikovaný tým se skládá jak ze zkušených zaměstnanců, tak i z mladé generace, která přináší nové nápady a inovace. Kromě vlastních praktických zkušeností se pravidelně účastní školení, týkajících se nových technologií a zařízení. Tato školení jsou zajišťována certifikovanými společnostmi, výrobci a autorizovanými dodavateli.

Snaha se neustále zlepšovat vedla roku 2000 k zavedení systém řízení jakosti ISO 9001 a od roku 2002 jsme vlastníkem certifikátu NBÚ. Naše společnost je také jednou z vybraných firem uvedených v centrální databázi Ministerstva obrany s možností poskytování služeb pro Armádu České republiky.

B KONTAKT SECURITY s.r.o. - ID 97538811 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

U Svitavy 1077/2 , Brno , 618 00 

Společnost B KONTAKT Security se bezpečnostní problematikou zabývá už déle než 20 let a v současné době se téměř výhradně specializujeme právě na elektronické střežení a služby PCO (pultu centrální ochrany). Zabezpečení Vaší firmy, provozovny nebo domova je záležitost nejvyšší důležitosti a při výběru poskytovatele těchto služeb je nejdůležitější jeho naprostá a dlouhodobá spolehlivost.

B KONTAKT Security disponuje nejmodernějším technickým vybavením, praxí, zkušenostmi a ucelenou koncepcí v oblasti personální, materiálové a výcvikové. Spolupracujeme s renomovanými dodavateli pokročilých technologií pro elektronické střežení a zabezpečení pro velké i malé klienty. Jsme připraveni stát se vaším spolehlivým partnerem v oblasti elektronického střežení a zabezpečení.

AXIMA, spol. s r.o. - ID 96426452 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vídeňská 204/125, Brno, 619 00 

Společnost AXIMA se orientuje na výrobkové spektrum a technologie s vysokou přidanou hodnotou. Dlouhodobě usilujeme o optimální uspokojování potřeb zákazníků a tím zajištění postavení firmy AXIMA na českém a evropském trhu.

Vlastníme certifikáty dle aktuálních norem ISO 9001 a ISO 14001. Náš integrovaný systém řízení umožňuje poskytovat výrobky a služby vysoké kvality, plnit požadavky zákazníků, zabezpečovat plnění právních, technických a environmentálních předpisů.

GLOBAL-PRO s.r.o. - ID 96041987 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Vodní 2146, Litvínov, 436 01  

​Zavádíme nejrychleji a nejkvalitněji Vámi vybraný systém managementu, máme 100% úspěšnost při certifikacích i díky dlouholeté zkušenosti s výstavbou systémů managementu a zajišťování komplexních služeb v podnikové ekologii, BOZP a PO v mnoha oborových odvětvích.

ENVIREX HOLDING, a.s. - ID 99906210 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Petrovická 861, Nové Město na Moravě, 592 31 

Skupina firem ENVIREX je budována od roku 1992 a je ryze českým obchodním subjektem. Společnost poskytuje služby v oblasti ochrany životního prostředí, zabývá se širokým spektrem činností v oblasti ekologie, geologie, hydrogeologie a likvidace odpadů a poskytuje poradenství v oblasti životního prostředí. Firma provozuje vlastní zařízení a techniku. Prioritou společnosti je zajištění spokojenosti zákazníků, dodržování právních předpisů a norem vztahujících se k jakosti poskytovaných služeb, ochraně životního prostředí a ochraně zdraví při práci.

ANTIPOKUTY.CZ - ID 94077183 - NÁHLED ZÁZNAMU

Ocelářská 891/16, Praha, 190 00 

Svěřte montáž antiradaru do rukou skutečných profesionálů. Naše úzká specializace ve spojení s intenzivní spoluprácí s dealery vozů všech renomovaných značek, bohaté zkušenosti a kvalitní technické zázemí je pro Vás zárukou 100% kvality našich služeb.

BERÁNEK PETR-ELEKTROINSTALACE - ID 97082956 - NÁHLED ZÁZNAMU

Křtiny 176, Křtiny, 679 05 

Firma se zabývá výrobou, instalací, prodejem, montáží a servisem průmyslového elektrického zařízení, telekomunikační techniky a provádí obecné elektroinstalační práce a revize, jak silno- tak slaboproudu. Dále montuje zabezpečovací zařízení, vrata a dveřní systémy.

VAŠÍČEK MARTIN - ID 90743803 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kociánka 10/24, Brno, 612 00 

Umíme vaše auto přizpůsobit vašemu životnímu stylu. Pracujeme se špičkovými technologiemi, máme zkušené techniky a přehled, získaný za roky práce. 

SPLNÍME VÁM PŘEDSTAVY O DOKONALÉM AUTĚ.

Nezáleží na tom, jestli máte rodinný karavan, nebo luxusní limuzínu. Záleží na vaší představě pohodlného a jedinečného vozu, který doplní váš každodenní život. Co umíme?

  • vylepšovat - děláme ze standardní výbavy "all inclusive"
  • zabezpečovat - navrhneme a instalujeme nejideálnější variantu alarmu nebo monitoringu
  • upravovat - instalujeme špičkové technologie pro váš lepší komfort
  • přizpůsobovat - monutjeme tažná zařízení a parkovací systémy
  • přestavovat - upravujeme užitkové vozy

PROČ NA TOM ZÁLEŽÍ

Nesázíme na konkurenční boj, ani na laciné varianty, ale na zkušenost a tradici. Víme, co je důležité a proto od nás můžete čekat:

  1. osobní přístup a rozvážnost
  2. profesionální práci se znalostí moderních technologií
  3. jasná pravidla a spolehlivost

KAČMAŘÍK ELEKTRO s.r.o. - ID 93569928 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Křenová 303/34, Brno, 602 00 

Domovní dorozumívací zařízení patří k základnímu vybavení staveb a jsou používána od počátků praktického využívání elektřiny, ať již se jedná o obyčejný zvonek, domovní telefon nebo v posledních letech videotelefon. Funkční domovní telefon doplněný elektrickým zámkem je nedílným základem úrovně bydlení a významně přispívá k vyšší bezpečnosti obyvatel.

Domovní telefony a vše, co s domovní komunikační technikou souvisí prodáváme od roku 1993. Na rozdíl od jiných dodavatelů, prodávajících převážně produkty jednoho výrobce nabízíme široký sortiment od různých firem, který nenajdete v žádném jiném obchodě. Jsme zaměřeni na zákazníky, kteří nejsou tak bohatí aby si mohli kupovat ty nejlacinější věci. Přesto nabízíme zboží od přijatelné ceny pro každého až po výrobky skutečně luxusní, určené pro ty nejnáročnější zákazníky. Bez ohledu na cenu však všechno, co najdete v naší nabídce má stejně dobrou technickou úroveň, rozdíl je jen v designu a variabilitě. Při konečném výběru si musí zákazník uvědomit, že každý je svého štěstí strůjcem a že kupuje vybavení, které bude jeho nemovitosti sloužit delší dobu a do jisté míry i representovat jeho vkus. Je žádoucí zvážit kromě funkčnosti i estetické hledisko a celkové zakomponování do architektury stavby. Naší snahou je prodávat zařízení nejen technicky spolehlivé, ale v mezích požadavků zákazníka i cenově nejvýhodnější. Proto vám nabízíme zpracování od návrhu řešení, technické dokumentace až po zajištění montáže. Podle přání vám pak dodáme zařízení jako komplet sestavený na míru. Protože stále sledujeme novinky v oboru, náš sortiment se mění a rozšiřuje. U informací staršího data se nezapomeňte před realisací přesvědčit, zda vám nemůžeme nabídnout něco lepšího.

Pro Vaši lepší orientaci je nabídka dělena do několika skupin. Po výběru podle tohoto rozdělení pak můžete zvolit konkrétní typ zařízení podle estetického a cenového hlediska.

Pokud v nabídce typových zapojení nenajdete to, co právě potřebujete, sdělte nám svůj požadavek a nechte to na našem technickém servisu. Nezapomeňte, že

NENÍ TECHNICKÉHO PROBLÉMU, KTERÝ BY NEBYL ŘEŠITELNÝ PODPISEM ŠEKU V PATŘIČNÉ VÝŠI.

ZABEZPEČENÍ MOHLIS - ID 90921348 - NÁHLED ZÁZNAMU

třída Generála Píky 1999/5, Brno, 613 00 

Poskytujeme služby v oblasti ostrahy, úklidu a údržby objektů, výškových prací, zabezpečení domácností, firem a vymáhání pohledávek. Zajišťujeme kompletní dodávku inteligentního domu včetně montáže a servisu.

PETEX JIHLAVA s.r.o. - ID 91751801 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

U Pivovaru 4328/13, Jihlava, 586 01  

Firma PETEX vznikla v roce 1992 a svou činností navázala na tradici ve výrobě pracovních oděvů na bývalé výrobní družstvo Vysočina. Postupně rozšířila svoji činnost o velkoobchodní a maloobchodní prodej osobních ochranných pracovních pomůcek, pracovní obuvi, trekových bot, sortimentu drogerie, barev a hospodářských potřeb.

GIENGER Brno - ID 91179906 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tuřanka 1222/115, Brno, 627 00 

GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání, elektro a inženýrské sítě. Holding GC SKUPINA tvoří aktuálně 8 společností. Jsme profesionálním partnerem montážních firem oboru TZB a s odborným řemeslem také skutečně partnersky spolupracujeme.

Tato spolupráce a její rozvoj zaručuje společný úspěch a násobí sílu profesionality, bez které si nelze obor TZB vůbec představit. Miliony dodaných a odborně zamontovaných výrobků a spokojenost konečných spotřebitelů jsou toho svědectvím.

POBOČKY:

  • Blansko - Masarykova 404/20, Blansko
  • Bohumín - Čs. armády 360, Pudlov, Bohumín
  • Brno - Tuřanka 1222/115, Slatina, Brno
  • Brno - Zábrdovická 25/2, Zábrdovice, Brno
  • Bruntál - Krnovská 1020/16, Bruntál
  • Břeclav - Za Bankou 2, Břeclav
  • Frýdek-Místek - Příborská 1585, Místek, Frýdek-Místek
  • Havířov - U Statku 301/1, Bludovice, Havířov
  • Hodonín - Smetanova 4250/17, Hodonín
  • Holasice - Brněnská 289, Holasice

KLINSKY & Co, s.r.o. - ID 95581216 - NÁHLED ZÁZNAMU

Podměstí 70, Proseč, 53944 

Firma KLINSKY vstoupila v květnu 2010 do třetího desetiletí své působnosti jako výrobce dřevěných součástí zbraní.

Profi Scaffrent s.r.o. - ID 91564644 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lukavecká 1732, Praha - Horní Počernice, 19300 

BOZP koordinátor

B+N Czech Republic Správa Budov s.r.o. - ID 90259728 - NÁHLED ZÁZNAMU

Antala Ataška 77, Praha, 14000 

Poskytujeme našim zákazníkům efektivní řešení, ať už se jedná o technologie, lidské zdroje nebo nákup a logistiku. V každém případě jsou naše služby přizpůsobeny našim zákazníkům a poskytují nejvhodnější rámec pro plodnou spolupráci.

Miroslav Štolba - ID 98741700 - NÁHLED ZÁZNAMU

Turistická 170/18, Jablonec nad Nisou, 46606 

Nabízíme více než 15 let zkušeností se školením řidičů vysokozdvižných vozíků, obsluh pojízdných a pracovních plošin, jeřábníků a vazačů a další manipulační techniky.

Provádíme základní a opakované školení řidičů VZV skupin A, B, C, D, E, W1, W2, G, Z. Školení obsluh pracovních plošin (stožárových šplhacích plošiny, závěsných plošin, pojízdných plošin). Školení jeřábníků a vazačů.

KOMPLET ELEKTRO Michal Šporik - ID 96918289 - NÁHLED ZÁZNAMU

Trnkova 11, Olomouc, 77900 

Kompletní elektroinstalace  

Pokud hledáte spolehlivého a cenově dostupného dodavatele kompletních elektroprací, jste na správné adrese. Elektroistalace provádíme převážně v Olomouci, resp. celém Olomouckém kraji. Naší základní myšlenkou je poskytnout opravdu kompletní služby v oboru elektroprací, od instalace zásuvek a vypínačů, přes TV-SAT techniku po kamery a zabezpečovací systémy. 

Zajistíme následující: 

  • Silnoproudé elektroinstalace - Byty, rodinné domy, bytové domy 
  • Kamerové systémy
  • Alarmy Jablotron
  • TV SAT systémy
  • Revize

Ondřej Brom - ID 96330841 - NÁHLED ZÁZNAMU

K Silu 1143, Pelhřimov, 39301 

Kompletní služby v oblastech Bezpečnost, ochrana zdraví a BOZP. Také provádíme stavební dozor.

PHONE – SDRUŽENÍ PODNIKATELŮ - ID 94231931 - NÁHLED ZÁZNAMU

Špitálka 253/6, Brno, 602 00 

PHONE – sdružení podnikatelů

Zabýváme se instalací bezpečnostních, kamerových, telekomunikačních systémů a poradenské činnosti v této oblasti. Již 14 let úspěšně plníme vaše sny o bezpečí domova, rodiny, majetku i rozvíjející se firmy. Naším cílem je maximálně spokojený zákazník.

V případě Vašeho zájmu o podrobnější informace, nás kontaktujte na telefonní čísla, či e-mail uvedený v sekci kontakt.

Hudler Scorpion Security Planá s.r.o. - ID 97790426 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Nádražní 535, Planá, 34815 

Jsme bezpečnostní agentura zajišťující komplexní bezpečnostní, technické a úklidové služby. Trhu bezpečnostních agentur se věnujeme více jak 12 let.  

Provádíme i kompletní úklidové služby komerčních i soukromích prostor a údržbu a úpravu zeleně.

VÝŠKOVÉ PRÁCE DUŠÁNEK - ID 90486472 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Jakubská 370/8, Cheb , 350 02 

Bylo nebylo, nikoli za sedmero horami a řekami, ale přímo v Chebu… V těch dávných dobách začala dostávat jasné obrysy dnešní podoba naší firmy. Jak již název Výškové práce Dušánek napovídá, Dušánek – konkrétně Roman – byl začátkem všeho. Byl hasičem a byť to byla práce skvělá, záslužná a s přísunem adrenalinu, stále se viděl někde o trochu výš. Prostě ve výškách. A protože Roman je ten typ člověka, který když si něco usmyslí. Tak si za tím jde, tak absolvoval -Kurz práce ve výškách a nad volnou hloubkou. Přešel u hasičů do lezecké skupiny a aby mohl být ve výškách i ve svém volnu, zašel si nechat vydat živnostenský list. Jsme tam, takhle to vzniklo. A teď si představte první zakázky.

Představujete?

Tak takhle to nebylo.

Byl to Roman na modrém bicyklu, s baťohem na zádech a vesele šlapal vstříc lepším zítřkům. V baťůžku měl lano, sedák, karabiny. A objížděl zakázky jako čištění okapů, výměny tašek na střechách a byl spokojený a šťastný, že jeho práce je i jeho koníčkem. Jenže o práce ve výškách byl zájem a tak se musel porozhlédnout po spolupracovnících.

První kolegové byli z řad hasičů a s některými z nich spolupracujeme i v dnešních dnech. Stálé jádro firmy dnes už ale není pouze hasičské, objevili jsme další vhodnou skupinu spolupracovníků v řádách volnočasových lezců. Dalo by se říci, že všechny ve firmě spojuje hned několik faktorů – ať už je to adrenalinové nadšení, záliba v překonávání strachu a sama sebe, možnost vymýšlení nových způsobů jak překonat zdánlivě neřešitelné problémy nebo prostě láska k výškám…

Nejdůležitějším společným znakem je to, že všichni svou práci milujeme a jsme za ni vděční, protože nám umožňuje věnovat se našim zálibám. A je skvělé, že to co nás baví, může být Vám užitečné. Za pomoci lezecké techniky lze ušetřit větší část nákladů, které při opravách a instalacích na těžko přístupných místech bývají nutné.

TRIODON, spol. s r.o. - ID 97461909 - NÁHLED ZÁZNAMU

6. května 38, Fryšták, 763 16  

Mezi naše hlavní činnosti patří výroba:

  • kožených brašen
  • pracovních rukavic
  • pracovních oděvů
  • kožených a textilních výrobků

Nedílnou součástí je i nabídka pracovní a bezpečnostní obuvi, přičemž část kolekce
tvoří vlastní produkce.

Dále nabízíme:

  • veškerý sortiment ochranných pracovních pomůcek
  • drogistické zboží
  • kartáčnické zboží
  • úklidové nářadí
  • kancelářské potřeby

 

Jsme výrobně-obchodní firma, která úspěšně působí na tuzemském trhu od roku 1991. Máme dobré znalosti a zázemí v obchodní a poradenské sféře v oblasti ochranných pracovních pomůcek a bezpečnosti práce.

Jsme distributoři prestižních výrobců, jako např. MOLEDA, CERVA, BENNON, PRABOS, UVEX, CANIS, ARDON, PORTWEST, ZENIT, CORMEN.....

Díky vlastní šicí dílně realizujeme zakázkovou výrobu oděvů dle požadavků zákazníka v malých i velkých sériích. Provádíme značení oděvů firemními logy formou strojní výšivky, sítotisku, transferu a flocku. Rádi Vám zajistíme i speciální produkty, které jste v naší nabídce nenašli. Osobně nás můžete navštívit v našem velkoobchodním centru ve Zlíně, kde se nachází administrativní, skladovací a prodejní prostory.

Oblast naší působnosti je prakticky po celé České republice. Širokou nabídku výrobků a služeb využívají nejen velké výrobní podniky a velkoobchodní firmy, ale také drobní podnikatelé a řemeslníci k zajištění potřeb svých zaměstnanců. Na tuzemském trhu zaujímá společnost významnou pozici, kterou získala díky odbornosti, komplexní nabídce služeb a příznivým cenám.

Od 1. 1. 2006 zaměstnáváme více než 50 % osob se zdravotním postižením. Tím splňujeme podmínky pro poskytování náhradního plnění dle novely zákona o zaměstnanosti č. 435/2004 Sb. platné od 1. 1. 2005.

ČÍŽEK JIŘÍ - AUTOOPRAVNA - ID 99942407 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Sládkova 216 , Zbiroh, 338 08 
Provozujeme autoopravnu. Kvalita a rychlé dodací lhůty. Provozní doba PO 08:00-16:30 hod. ÚT 08:00-16:30 hod. ST 08:00-16:30 hod. ČT 08:00-16:30 hod. PÁ 08:00-16:30 hod.

AUTO KOMPLEX KRÁLÍK - ID 90205438 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Frymburk 139 , Frymburk, 382 79  

Odtahová služba. Provádíme opravy a tuning vozidel.


1 2


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)