Firmy v kategorii Bazény (33)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



Oldřich Mojka - ID 89478058 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Dítětova 217/6, Plzeň, 312 00 
Věnujeme se výstavbě bytových a rodinných domů. Provádíme rekonstrukce objektů, výstavbu betonových bazénů, venkovních i vnitřních.

Autodoprava a zemní práce Miroslav Vaněček - ID 96691003 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mšec 341, Mšec, 27064 

Působíme od roku 2006 převážně ve Středočeském kraji. Pro zemní práce používáme osvědčené stroje značky Tatra,Komatsu a Bobcat.
Stroje se vyznačují vysokou produktivitou, spolehlivostí a možností nasazením v těžkém terénu.
Naše stroje řídí vyškolená obsluha s několikatiletou praxi v zemních pracech. Všichni naši pracovníci prošli ŠKOLENÍM O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI ( PŘEDPIS SŽDC Op 16 ) 
Každý bagr je vybaven širokým příslušenstvím pro zemní práce, např. velký výběr podkopových lžic různých šířek.
Zemní a výkopové práce provádíme s traktorbagr Komatsu, otočný bagr Komatsu 180 a Bobcat.

V naší nabídce najdete

  • výkop základových pásů
  • výkopové práce pro inženýrské sítě                                                                  
  • svahování a úprava terénu, těžba zeminy
  • terénní úpravy rovinných i svažitých terénů
  • hloubení základů rodinných domů
  • realizace zahrad-modulace terénu
  • skrývku zeminy při archeologických průzkumech
  • úklid sněhu, ploch, parkovišť, soukromých objektů, nakládání sněhu apod.              
  • manipulace s materiálem, paletizační vidle
  • zajišťujeme složení, nakládku a přepravu různého materiálu včetně paletového zboží.
  • demoliční a bourací práce
  • bourání asfaltů, podkladových betonů a železobetonů, demolice objektů. Nabízíme také odvoz a likvidaci suťového materiálu.
  • zařídíme také odvoz zeminy, dovoz kamene a písku, převoz stavebních materiálů a zeminy po stavbě. Nosnost našich vozidel je Tatra 815 S3 11 t, Tatra Phoenix 158 S3 13 t.

USSPA, s.r.o. - ID 99128159 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dolní Dobrouč č. 384, Dolní Dobrouč, 561 02 

Za našimi produkty je vidět srdce a kus poctivé práce. Nejsme velkovýrobnou, nevyrábíme naše vířivky jako na běžícím pásu. Jdeme cestou individuálního přístupu a zakázkové výroby.

Naši zákazníci jsou osobnosti a pro ně tvoříme spa, které vyhovují vysokým požadavkům a nárokům na technologiidesign i komfort. Rozdíl poznáte na první pohled.

POBOČKY:

  • USSPA, s.r.o. - Hněvkovského 679/81b, 617 00 Brno-Komárov
  • USSPA, s.r.o. - Šlitrova 762, 250 91 Zeleneč

ZEMNÍ PRÁCE KOLBY - ID 97563436 - NÁHLED ZÁZNAMU

Štědrá 8, Kynšperk nad Ohří, 357 51 

Výkopové práce s 2t bagrem KUBOTA KX19-04 = lžíce 20 cm, 30 cm, 40 cm a hydraulická svahovací lžíce 100 cm nebo s 4,5t bagrem CAT 304D CR = lžíce 30 cm, 40 cm, 50 cm a hydraulická svahovací lžíce 140 cm.

Hlavní činnosti :

  • Zakládání staveb
  • Výstavba inženýrských sítí
  • Kopání rybníků, kompletní úprava terénů včetně odstraňování porostů i s pařezy
  • Příprava pro bazény, jímky, ploty atd.
  • Pokládka zámkové dlažby
  • kácení stromů vč. rizikového! 

JAN KUNEŠ fontány - ID 93852613 - NÁHLED ZÁZNAMU

Šlikova 287/20, Praha, Břevnov, 16900 

Chcete vašim zákazníkům, hostům či občanům vytvořit svěží a uklidňující prostředí? Dodat vašemu hotelu, obci nebo projektu nezapomenutelnou atmosféru? Propojte váš interiér či exteriér více s přírodou a zapojte do něj blahodárné účinky vody, která může zurčet, bublat či tryskat. Fontány, kašny a vodotrysky jsou příjemným řešením pro osvěžující atmosféru v každém exteriéru i interiéru.

Blahodárné účinky vodních ploch a prvků

Přítomnost vodní plochy dokáže přitáhnout, zabavit a vytvořit pozitivní emoce u každého člověka. Voda totiž lidstvo fascinuje již od pradávna. Dává život, má mnoho chutí, barev a dokáže vytvářet nádherné kompozice. K vytváření takových kompozic jí napomáhají právě fontány, kašny a vodotrysky různých tvarů a velikostí.

Jen si vzpomeňte – co spojovalo vaše klidné posezení na náměstí v parku či v zahradách, kde vám bylo dobře, a cítili jste se plni energie? Na všech těchto místech byla pravděpodobně umístěna fontána, kašna nebo vodotrysk. S těmi se však dnes můžete setkat i v moderních pasážích nákupních center i interiérů, ve vnějších prostorách hotelů či na volných prostranstvích. Fontány, kašny i vodotrysky zkrátka dodávají správnou atmosféru plnou pohody a klidu.

Fontány, kašny a vodotrysky nemusí být jen snem

Uvažujete o pořízení fontány, kašny či vodotrysku? Dnes už jejich pořízení nemusí být jen snem! Díky pokroku v technologii vám můžeme nabídnout tisíc řešení od nejmenších až po největší za velmi dostupné ceny. Rádi vám poskytneme veškeré poradenství, zpracujeme návrhy i realizaci.

V našem sortimentu najdete statické či dynamické, keramické, kamenné, plovoucí fontány, zahradní jezírka nebo hudební fontány a vodní show. Pro vodotrysky máme k dispozici rozmanité typy trysek, které vytvářejí uchvacující efekty. Prohlédněte si kompletní galerii referenčních zakázek!

Václav Gracias – Zastřešení kruhových bazénů - ID 96723606 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Pískách 4118/6, Hodonín, 69501 

Výrobní a montážní firma, která vyrábí a dodává atypické zastřešení na kulaté a kuhové bazény.

Václav Růžička - ID 96239647 - NÁHLED ZÁZNAMU

Antonína Dvořáka 123, Tursko, 25265 

Provádíme veškeré zemní a výkopové práce včetně výkopu základů pro rodinné domy, bazény, úpravy okolí stavby a zahrad. Veškeré úpravy zajistíme v okolí Prahy, po dohodě celá ČR.

KTS-AME s.r.o. - ID 91304713 - NÁHLED ZÁZNAMU

Karla Čapka 60/13, Hradec Králové, 500 02 

Vodní technologie a prodej elektroniky

Firma KTS-AME s.r.o. byla založena v roce 1991. Projektujeme, dodáváme a montujeme úpravny vody pro nejrůznější průmyslové i domácí aplikace, provádíme komplexní dodávky technologií pro plavecké bazény, koupaliště a aquaparky. Zabýváme se projekcí a výstavbou fontán, okrasných a koupacích jezírek.

Dlouhodobě spolupracujeme s památkáři při rekonstrukcích historických kašen. Firma je držitelem certifikátů ISO-9001 a ISO-14001.

Veškeré dodávky provádíme ve vysoké kvalitě a to od zpracování projektové dokumentace až po samotnou realizaci díla a jeho uvedení do provozu. Samozřejmostí je zaškolení obsluhujícího personálu a záruční i pozáruční servis.

Firma zajišťuje zákazníkům komplexní služby od projekce, přes dodávku, montáž, zaškolení obsluhy, zpracování provozních řádů, záruční i pozáruční servis. V roce 1994 bylo vybudováno nové sídlo společnosti v Hradci Králové. Přístavba skladů a montážních hal se uskutečnila v polovině roku 1998. Naše firma má vysoce kvalifikovaný tým pracovníků, disponuje dostatečnými skladovými a montážními prostory pro přípravu zakázek i nutným kancelářským a dalším technickým vybavením pro poskytování kompletních dodávek na klíč.

Zázemí a historie

Máme vlastní maloobchodní prodejnu a působíme i jako velkoobchod specializovaných dílů a komponentů pro bazénové a fontánové technologie a dodáváme i chemii potřebnou pro provoz všech námi dodávaných zařízení.
Koncem roku 2003 proběhlo sloučení firem KTS s.r.o. a AME s.r.o. v jednu firmu, KTS-AME s.r.o. Nová firma plně zachovává činnosti obou původních firem.

Rozšíření činnosti přineslo firmě větší stabilitu a výrazně rozšířilo okruh služeb poskytovaných našim zákazníkům. Po roční přípravě naše firma získala v roce 2007 certifikáty ISO 9001 a ISO 14001. To vše nám umožňuje být spolehlivým obchodním partnerem pro tuzemské i zahraniční odběratele a dodavatele. Děkujeme Vám za Vaši návštěvu, přejeme Vám příjemný den a těšíme se na obchodní spolupráci s Vámi.

VIPEIZOL s.r.o. - ID 94616291 - NÁHLED ZÁZNAMU

Sokolská 30, Litvínov, 43601 

Zajišťujeme kompletní služby týkajících se izolace bazénu, hydroizolace, opravy a izolace střech a klempířské práce.

ATLAS GYM FITNESS - ID 96522319 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Klostermannova 1253/20, Hořovice, 268 01 

Samoobslužná klubová posilovna s příjemným prostředím, ve které si skvěle zacvičíte.

Fitness je vybaveno kvalitní kardio zónou, posilovací zónou i činkovou zónou. Na fitness baru můžete také využít sportovní a výživové doplňky.

HYDROSERVIS, spol. s r.o. - ID 97281226 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Mánesova 2608/11, Brno, 612 00 

Firma Hydroservis, spol s.r.o.

již od roku 1993 slouží, pomáhá a radí všem zájemcům o výstavbu a provozování rodinných bazénů nebo saun. Za tuto dobu se našimi spokojenými zákazníky stalo již přes tisíc soukromých osob i organizací. Naší filozofií je odpovědný a individuální přístup ke každému zákazníkovi a podporovaný obrovským zázemím zkušeností našeho zahraničního dodavatele.

Hydroservis Brno je výhradním zástupcem pro Českou republiku rakouské firmy Cranpool - A. Grabner KG ze štýrského Kraubathu. V roce 1967 byl pracovníky této firmy postaven první bazén, který dodnes slouží k plné spokojenosti svého majitele.

Tento bazén spolu s dalšími asi deseti tisíci obdobných je zárukou tvrzení o trvanlivosti a funkčnosti montovaných bazénů. Tento typ a technologie výstavby bazénu umožňuje i výstavbu luxusních obdélníkových bazénů z recyklovaných polyuretanů nebo žárově pozinkovaného plechu metodou ztraceného bednění. Vedle montovaných bazénů nabízíme i bazény ze styroporových tvárnic, které jsou rovněž stavěny metodou ztraceného bednění a jsou určeny k částečně svépomocné výstavbě.

Firma Hydroservis je připravena uspokojit i zákazníky, kterým nevyhovuje žádný ze standardně dodávaných rozměrů ocelových bazénů nebo bazénů z tvárnic, a to dodávkou plastového bazénu z polypropylénu svařovaného na míru. Pro zvýšení užitné hodnoty bazénu nabízíme kromě základního vybavení veškeré další bazénové příslušenství a doplňky, jako jsou protiproudá zařízení, která umožňují plavání bez omezení velikostí bazénu, osvětlení bazénu pro zvýšení estetického působení, různé typy zastřešení bazénů, které prodlouží Vaši plaveckou sezónu od dubna do října a ve spojení s některým z našich typů ohřevů bazénové vody i na celý rok.

K novému životnímu stylu patří masážní vířivé bazény, které slouží pro relaxaci ducha i těla. Pro naše zákazníky je připravena celá škála barev, tvarů a velikostí. Vítanou formou relaxace a zároveň i otužování jsou rodinné sauny. Stavebnicové uspořádání umožňuje nabídku velkého množství modelů a typů saunových kabin včetně veškerých doplňků a příslušenství dle přání zákazníka.

Dodáváme rovněž veškeré bazénové příslušenství (filtrace, skimmery, trysky, osvětlení, protiproudy, ohřevy vody, bazénovou chemii, vysavače, teploměry, síťky), jakož i potřebný vodoinstalační materiál (hadice, trubky, tvarovky, kolena, ventily, spojky apod.).

ALBIXON Brno - ID 99265371 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tuřanka 1519/115a , Brno , 627 00 

Zákazníkům dodáváme také bazénové příslušenství a své výrobky vyvážíme do 70 zemí světa.

Vlastníme práškovou lakovnu s linkou DECORAL, která je jednou z největších svého druhu v Evropě. Navíc díky vlastnímu vývojovému centru, které neustále sleduje nejmodernější trendy v oblasti techniky, designu, bezpečnosti a ochrany životního prostředí, přináší značka ALBIXON na trh kvalitní, inovované a technicky promyšlené výrobky.

ÚDRŽBA KOMUNIKACÍ KUČERA FRANTIŠEK - ID 93375800 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kozovazy 31, Mochov, 250 87 

NAŠE SLUŽBY

Odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, čerpání sklepů, bazénů, lapolů a jiného.

VYBAVENÍ

Fekální vůz Liaz s objemem cisterny 8m3, ve výbavě máme 35 metrů hadic.

CENA A ČAS

Cena je vždy předmětem vzájemné dohody a vychází z konkrétní situace. Na vyžádání vám rádi vypracujeme cenovou nabídku.

HYDROIZOLACE M & R - ID 97279326 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kelendrov 41, Prštice, 664 46 

Provádíme kompletní i částečné rekonstrukce střešních plášťů, teras, balkónů s možností vypracování nabídky vhodných hydroizolačních a tepelných materiálů, skladeb souvrství a samozřejmě realizaci provedení se 100% funkčnosti.

Tomáš Janušík - VÝROBA PLASTOVÝCH NÁDRŽÍ - ID 97343482 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Paskovská 264/311, Ostrava, 720 00 

Provádíme výrobu plastových nádrží. 

RICHTER PAVEL-STAVEBNINY PODĚBRADY - ID 99437741 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

U Garáží 601/2 , Poděbrady, 290 01  

Stavebniny Poděbrady-prodej stavebního materiálu a stavební práce. 

AUTOCAMPING HLUBOKÝ - ID 89441221 - NÁHLED ZÁZNAMU

Podlesí 89, Holice v Čechách, 534 01 

Autocamping Hluboký se nachází v blízkosti silnice E35, cesta z Hradce Králové - Brno, méně než 3km od Holic centru města. Výhodná poloha na okraji rozsáhlých lesů v blízkosti rybníku Hluboký, nabízí příjemné místo pro váš odpočinek. Pro ubytování je 33 chatek se 4 lůžky a 10 chatek s 3 lůžky, které jsou vždy připravené k Vaší návštěvě. Všechny chaty jsou jednoduše vybavené, vytápěné pomocí akomulačních elektrických ohřívačů. Kromě toho, je možné ubytování v 19 sudech pro dvě osoby a jednom multidomku. K dispozici jsou mobilní domy s vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou vybavenou mikrovlnou troubou, vařičem, rychlovarnou konvicí a nádobím.

Dostatečný prostor je vyhrazen pro vlastní stany a karavany, který je připraven pro 40 připojení. Sociální zařízení s teplou vodou a společná kuchyňka jsou k dispozici.

Rybník Hluboký má písčitou a  částečně travnatou pláž, bazén naplněný pitnou vodou pro děti, volejbalové hřiště a minigolf. Vše je součástí kempu. 
Lesy z Hradce Králové do Třebechovic nabízejí větší prostor pro houbaření a procházku.

V kempu je k dispozici televizor, můžete také využít restauraci nebo kavárnu.

MEBYS TRUTNOV s.r.o. - ID 99654829 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Horská 5, Trutnov , 541 01  

V současné době spravujeme více než 4.500 bytových a nebytových jednotek pro více než 200 vlastníků nemovitostí. Naše služby tak využívá přes 10.000 uživatelů bytových a nebytových jednotek. Hlavním předmětem podnikání je správa a údržba nemovitostí. Našimi klienty jsou město Trutnov, společenství vlastníků jednotek, bytová družstva, podíloví spoluvlastníci, fyzické osoby, firmy a další vlastníci nemovitostí v Trutnově a jeho okolí. 

ALL WATER s.r.o. - ID 90914217 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Heršpická 813/5, Brno, 639 00 

Nabídka plastových, fóliových, nerezových bazénů a jejich zastřešení. Prodej vířivek a saun.

AQUA AD, s.r.o. - ID 99878285 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Budějovická 733, Jesenice u Prahy, 252 42 

Firma AQUA AD, s.r.o. působí v oboru již od roku 1991. Od začátku se jedná o rodinnou firmu, která se věnuje osazování studen, prodeji instalatérských potřeb, čerpadel a dalšího sortimentu pro instalatéry. Motem naší firmy je pečlivé řešení náročných potřeb našich zákazníků k jejich spokojenosti.

Plavecký bazén Liberec - ID 92625131 - NÁHLED ZÁZNAMU

nám. Tržní 1338, Liberec, 460 01 

Provozujeme bazén, dětský výukový bazén, brouzdaliště s hříbkem a vířivkou pro děti, skluzavkami a párou. Nabízíme sportovně relaxační aktivity jako je fitness, wellness, spinning a další. Bazén disponuje potápěčskou věží hlubokou 8.5 metru.

CARETTA SPA CZ s.r.o. - ID 98660248 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Krmelínská 631, Stará Ves nad Ondřejnicí, 739 23 

Ve svém oboru jsme na špici. Materiálově i technologicky, pro váš maximální zážitek.

Realizace vylepšujeme o vymoženosti moderní doby. Užít si tak můžete perličky MicroSilk, zabudovaný audio systém BlueTrans, náladové osvětlení, vzdálené ovládání pomocí mobilní aplikace přes Wi-Fi rozhraní, dotykový displej a další unikátních řešení.

Mějte svou vířivku vždy připravenou k použití, buďte vždy v obraze, vždy připojeni s Caretta Connect.

GHC INVEST, s.r.o. - ID 99026702 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Letišti 415/104 , Bochoř, 750 02 

Společnost GHC Invest, s.r.o. se na českém a slovenském trhu pohybuje již více než 20 let a za tuto dobu jsme zrealizovali mnoho větších či menších projektů v oblasti stavby či rekonstrukce veřejných bazénů a koupališť, technologie úpravy bazénové, procesní i pitné vody. Navrhli a zrealizovali jsme množství chloroven a provozů s dávkováním plynného chloru, vyprojektovali a vybudovali jsme rovněž privátní bazény, koupací jezírka a soukromá wellness studia. V této sekci stránek naleznete přehled o významných referencích GHC Invest, rozdělených do jednotlivých skupin. Jednotlivé reference obsahují základní popis realizace a fotodokumentaci finálního stavu. V neposlední řadě jsou zde i zajímavé realizace z oblasti nerezových bazénů, které budujeme ve spolupráci s firmou Zeller Bäderbau.

SOUHRADA JOSEF-BAZÉNY - ID 94089053 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Bystré 1581, Frenštát pod Radhoštěm, 744 01 

Společnost Desjoyaux - Souhrada staví výhradně bazény francouzské značky DesJoyaux. Od roku 1999 uvedla do provozu již 295 bazénů bez reklamací. Dlouholeté zkušenosti s bazény a pravidelný kontakt s výrobcem nám umožňuje nabídnout profesionální poradenské služby a kvalitní servis.


1


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)