Firmy v kategorii Finance, banky, pojišťovny (80)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



NĚMEC & PARTNERS, a.s. - ID 96826970 - NÁHLED ZÁZNAMU

Modřínová 600/1, Třebíč, 674 01 

Společnost Němec & partners, a.s. se specializuje na pojišťování průmyslových a podnikatelských rizik, což vyžaduje nejen profesionální přístup, vysokou úroveň odborných znalostí a dlouholeté zkušenosti v oblasti pojišťovnictví u všech zainteresovaných spolupracovníků, ale také detailní znalost českého pojistného trhu umožňující využití jeho potenciálu v maximální možné míře a s efektem zajištění optimálních podmínek, v souladu s požadavky a potřebami zastupovaného klienta.  Komplexnost spektra nabízených služeb doplňují produkty určené pro občanský sektor (např. pojištění rodinných a bytových domů, pojištění rekreačních budov, pojištění domácností, životní pojištění, cestovní a úrazové pojištění, stavební spoření).

POBOČKY:

NĚMEC & PARTNERS Brno - Srbská 3073/53b, Královo Pole, Brno
NĚMEC & PARTNERS Jihlava - Komenského 1321/1, Jihlava
NĚMEC & PARTNERS Moravské Budějovice - nám. Míru 2, Moravské Budějovice
NĚMEC & PARTNERS Pardubice - Jana Palacha 1552, Zelené Předměstí, Pardubice
NĚMEC & PARTNERS Tábor - Vančurova 2904, Tábor
NĚMEC & PARTNERS Velké Meziříčí - Hornoměstská 357/25, Velké Meziříčí
NĚMEC & PARTNERS Vyškov - Dvořákova 507/11, Vyškov-Předměstí, Vyškov

KAL-HA s.r.o. - ID 92062413 - NÁHLED ZÁZNAMU

nám. Přemysla Otakara II. 90 , Vysoké Mýto, 566 01 

Poskytujeme dotační poradenství především v rámci Operačního programu podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK).

Potřebujete investovat do nového výrobního zařízení, rekonstrukce výrobních prostor nebo zvýšení energetické účinnosti? Neváhejte nás kontaktovat.

Naším cílem není jen schválení žádosti o dotaci, ale její finální proplacení žadateli na účet.

LANDMARK PROFIT s.r.o. - ID 92469479 - NÁHLED ZÁZNAMU

U háje 507/26, Praha, 147 00 

Společnost LANDMARK PROFIT s.r.o. je součástí holdingu LANDMARK HOLDING a.s. a specializuje se na oblast mezd, revize pracovněprávní dokumentace, pracovních procesů a personalistiky. V této oblasti se zaměřuje zejména na audity pracovněprávní dokumentace a pracovních procesů. Svou činnost vykonávala společnost LANDMARK PROFIT s.r.o. od roku 2008 jako divize společnosti LANDMARK GRANT s.r.o. a od roku 2012 jako samostatná právnická osoba.

V současné době činí náš tým více než 30 odborníků. Byť disponujeme živnostenskými oprávněními na daňové poradenství, činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, nečekejte od nás klasické vedení účetnictví či odklady daňových přiznání.

K současnému dni jsme poskytli naše služby více než 800 klientům a stále poskytujeme více než 100 stálým klientům, jejichž počet se k naší radosti stále rozrůstá.

Většina našich řešení vyžaduje nadstandardní přístup, avšak přináší rovněž nadstandardní výsledky. V důsledku tak ve většině případů převýší finanční přínos pro vaši společnost cenu našich služeb. Neplatíte nás za rady, ale za výsledky.

Každý náš krok, každá naše činnost je vedena tak, aby byla v souladu s naším posláním - přinášet klientům vyšší zisk.

GOLD BANKING s.r.o. - ID 89453361 - NÁHLED ZÁZNAMU

Husovo náměstí 74, Český Brod, 282 01 

Jsme společností, která se zabývá financováním a půjčováním osobních automobilů, nákladních automobilů, pracovních strojů, mobilních domů, včetně financování protiúčtem. Poskytujeme zápůjčky firmám a podnikatelům (OSVČ). Využijte naší zajímavé nabídky financování Vašeho podnikatelského záměru a nechte své podnikání růst. Naší předností je individuální a férový přístup k zákazníkovi. Najdeme řešení financování na míru pro každého tak, aby Vás a Vaši rodinu splátky co nejméně zatěžovaly.

Máte problém získat financování na vůz, bagr, jeřáb, mobilheim, který jste si vyhlídli? Oslovte nás a náš tým profesionálních poradců Vám vytvoří takovou nabídku, abyste dosáhli svých cílů a snů.

Nemáte na akontaci? Nevadí. Přivezte své staré vozidlo a peníze získané protiúčtem můžete použít na akontaci nebo financování Vašeho vybraného nového vozu. Odkoupíme Vaše vozidlo za co nejlepší možnou cenu.

Jsme spolehlivá firma v oblasti finančních produktů.

ZPROSTŘEDKOVÁVÁME POVINNÉ RUČENÍ A HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ.

Působíme po celé ČR.

Ing. Dagmar Minaříková - ID 96390958 - NÁHLED ZÁZNAMU

Týnská 1053/19, Praha - Staré Město, 11000 

Služby kanceláře jsou koncipovány tak, aby zcela nahradily mzdovou účtárnu a v některých činnostech také personální oddělení.
Cílem je poskytnout vždy a každému klientovi komplexní službu na vysoké profesionální úrovni.

Rozsah služeb:

PETR KRAJCIGR - ID 98205808 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dolní 132, Havlíčkův Brod, 580 01 

Radím jak správně nastavit investice, správně využít dobrého dluhu úvěru a neplatit moc peněz za zajištění příjmu. Specializuji se na investování a tvoření portfolia pro Finanční nezávislost. Pomáhám budovat majetek klientů a ochraňovat ho.

Finanční plán je cesta vedoucí k finanční nezávislosti.

Také se zabývám zajištěním rizik zejména osobních financí rodin, fyzických osob. Mými klienty jsou v současné době zejména manažeři, majitelé menších i větších firem. Mou nejdůležitější rolí je být efektivním průvodcem na cestě k finanční nezávislosti.

Své zkušenosti v tomto oboru sbírám již více než 20 let a díky tomu obhospodařuji majetek klientů v investicích celkové výši více jak 300 mil Kč. Každý rok se výše majetku pod správou navýší cca o 100 mil Kč. Pomohl jsem již více jak 5000 klientům zabezpečit jejich příjem, investovat peníze nebo zajistit bydlení. Jsem správce majetku cca 150 rodin.

Pomáhám v investiční skupině DRFG a.s., která zhodnocuje kapitál zejména prostřednictvím nemovitostní, telekomunikační a finanční divize.

TOMMI Realitní s.r.o. - ID 98019449 - NÁHLED ZÁZNAMU

Betlémské náměstí 251/2, Praha, 110 00 

Společnost TOMMI realitní, s.r.o., jenž je součástí TOMMI- holding spol. s r. o., pokrývá z větší části segment jednotek, které má svěřené ve správě. Zároveň působíme v celé oblasti Prahy a ČR.

Provádíme jak samotný prodej nemovitostí či zprostředkování pronájmu, tak i následnou péči o nemovitost. Vzhledem k tomu, že disponujeme svou vlastní divizí údržby a úklidu, dokážeme ihned reagovat i na požadované opravy. Skloubili jsme tedy tuto komplexní činnost, ve které při zachování dobrého stavu nemovitosti šetříme majitelům čas a zároveň garantujeme pravidelný měsíční příjem i při neobsazené nemovitosti. Nabízíme tak možnost pronájmu naší společností, která za vás prověří a najde vhodného podnájemníka.

Zároveň nabízíme také možnost vyřešit financování Vašeho nového bydlení. Vyberte si službu našeho Hypotečního poradce a získejte tak nejúspornější úvěr na bydlení bez zbytečného papírování. Hypoteční specialista připraví podklady, zajistí odhad nemovitosti i veškerou komunikaci s bankou a Katastrálním úřadem.

EVIDEND s.r.o. - ID 92532463 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jiráskova 381/3, Říčany u Prahy, 251 01 

Jsme menší rodinná firma, která byla založena teprve v roce 2017, ale navazujeme na více jak 20ti letou činnost a zkušenost v oblasti vedení účetnictví a daňového poradenství.
V týmu cca 10 zkušených zaměstnanců se zabýváme kompletním zpracováním účetnictví, daní a ekonomického poradenství, včetně zastupování firem na úřadech. Současně zajišťujeme kvalitní služby v oblasti zpracování mezd, auditu a daňového poradenství formou spolupráce s kvalitními odborníky v jednotlivých oblastech.
Naší předností je zcela individuální přístup k jednotlivým klientům. Rozsah služeb je na míru přizpůsoben potřebám a požadavkům klienta, čímž jsou zároveň i minimalizovány jeho náklady spojené s povinnostmi v oblasti účetnictví a daní. Pro všechny případy má naše společnost sjednáno povinné pojištění odpovědnosti za finanční škodu, která by mohla zákazníkovi vzniknout v souvislosti s vedením účetnictví.

TAXBOX COMPANY s.r.o. - ID 89439802 - NÁHLED ZÁZNAMU

Sladová 2794/7 , Plzeň , 326 00 

Jsme moderní účetní firma, která nestojí podnikání v cestě. Účetní, mzdové, a daňové služby poskytujeme spokojeným klientům od roku 2016. Ozvěte se nám a rádi probereme i Vaši situaci.

PRO SVJ s.r.o. - ID 96277241 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jansova 650, Praha, 198 00 

Společnost PRO SVJ s.r.o. byla založena v roce 2011. Vedením účetnictví se zabýváme od roku 1993 a správou nemovitostí od roku 1995, dříve pod hlavičkou fyzické osoby. Základy společnosti jsou postaveny na dlouholetých zkušenostech členů týmu v oborech ekonomie, účetnictví, daní a správy nemovitostí. Jsme týmem dobře sehraným a máme jedno společné. Čistou myšlenku dělat svojí práci poctivě pro dlouhodobou spokojenost klientů, tj. živnostníků, společností, jednotlivců, vlastníků a nájemníků bytů, konkrétních lidí, kteří nám platí za službu.

Společnost PRO SVJ s.r.o. má za cíl svým klientům poskytovat profesionální služby a účinně pomáhat v oblastech, kde je potřeba vysoce odborných znalostí a profesionality. Jsme si plně vědomi, že vaše podnikání má pro vás ohromnou hodnotu a snažíme se pomáhat vám tuto hodnotu trvale zvyšovat. Do vašeho podnikání nijak nezasahujeme, ale často umíme poradit např. se změnou firemní strategie, výběrem partnerů, způsobem inzerce, vnitními předpisy apod. V některých případech se nám podařilo klienty se souvisejícími zájmy seznámit a navázat nová obchodní partnerství.

V případě správy nemovitostí máme opravdu cenné zkušenosti a umíme převzít starost o dům. Máme řadu dlouholetých partnerů v oblastech stavebnictví, energetiky, požární ochrany, úklidu, zahradnictví, pojišťovnictví, revizí a mnohé další. Pravděpodobně neexistuje služba, kterou bychom nebyli schopni vám poskytnout nebo zajistit prostřednitvím ověřeného dodavatele. Vzhledem k dlouholeté spolupráci s našimi partnery jsme schopni zajistit kvalitní služby za velmi přijatelné ceny.

Co společnost PRO SVJ s.r.o. svým klientům naopak nenabízí? Nenabízíme rozhodnutí, která přísluší výhradně podnikatelům, firmám a vlastníkům nemovitostí.

Kdo je cílový klient našich služeb? Našimi klienty jsou živnostníci a společnosti, pro něž není efektivní zaměstnávat vlastní účetní nebo pro které je outsourcing těchto služeb efektivnější. Našimi klienty jsou dále družstva a společenství vlastníků.

Cílovým klientem pro vybraný rozsah služeb jsou dále správcovské společnosti zaměřené na technický chod objektů, které nemají kapacity nebo znalosti v oblasti ekonomické, účetnictví, rozpočtové a rozúčtovací.

ZLATÉ MINCE - ID 93488716 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mostecká 364, Vsetín, 755 01 

Představujeme Vám v Čechách zcela ojedinělé zlatnictví specializované na prodej investičního zlata a drahých kovů vysoké ryzosti. Naše prodejny naleznete v Praze, ve Vsetíně a v Bratislavě.
Věnujeme se prodeji vzácných a hodnotných mincí z ryzího zlata a stříbra. Jsou vyhledávané nejen sběrateli ale taky investory a především lidmi kteří chtějí originálním darem udělat radost svým blízkým či obchodním partnerům.
Od r. 2003 prodáváme i zlaté investiční mince a švýcarské zlaté slitky. Zboží odebíráme přímo od Vídeňské mincovny, Mincovny USA, Pražské mincovny i České mincovny, Slovenské mincovny, České a Slovenské národní banky  a rafinérů zlatých slitků. Mince z nových emisí a švýcarské zlaté slitky jsou doplněny certifikátem udávajícím jejich parametry. Ryzost prodávaných mincí je zaručena emitujícím státem.
Významnou je i naše vlastní emisní činnost. Razíme medaile především z drahých kovů jako je zlato, stříbro a platina. Každá medaile je razena pouze v omezeném počtu kusů, které jsou úředně puncovány a dodávají se s certifikátem. Nejvzácnější ražby jsou navíc číslovány na hraně. Mimořádný důraz klademe na výtvarné zpracování našich medailí, umělecké provedení a precizní práci rytců při přípravě razidel. Spolupracujeme s nejvýznamnějšími sochaři a malíři. Patří mezi ně zejména akademický sochař pan Vladimír Oppl, akademický sochař Zbyněk Fojtů, a mnoho dalších.
Děláme vše pro spokojenost zákazníka. Garantujeme původ zboží i nízké ceny. Nabízené zboží expedujeme obratem. Všechny operace provádíme bezpečně a diskrétně. Jsme držitelé značky kvality programu Česká kvalita.

SMART CREDIT s.r.o. - ID 98870933 - NÁHLED ZÁZNAMU

Technická 2935/23 Královo Pole Brno 616 00 Brno 16, Brno, 616 00 

Poskytujeme financování malým a středním firmám. Nečekejte až vám odběratel zaplatí. Využijte rychlý a snadný factoring od SMART CREDIT.

ZFP GOLD, a.s. - ID 91910206 - NÁHLED ZÁZNAMU

náměstí T. G. Masaryka 3048/10a, Břeclav, 690 02 

PROČ INVESTOVAT DO ZLATA ČI STŘÍBRA

  • Zlato i stříbro je dlouhodobým uchovatelem hodnoty.
  • Zlato či stříbro nepodléhá inflaci, odolává krizím a měnovým výkyvům.
  • Cenné kovy dlouhodobě udržují stabilní kupní sílu.
  • Zlato je osvobozeno od DPH.
  • Zlato i stříbro je možné snadno zpeněžit.
  • Výnos ze zpětného odprodeje nepodléhá dani z příjmů.
  • Zlato je přenositelná univerzální měna, obchodovatelná po celém světě.
  • Zlato nelze uměle vyrobit, jeho množství je omezené.

Zlato nebylo nikdy tak dostupné! Prodej zlata na základě pravidelného investování patří k nejčastějšímu způsobu nákupu zlata. Náš unikátní Zlatý Finanční Program v sobě spojuje pravidelnou investici a veškeré další výhody investování do zlata. Pravidelné investování do slitků prostřednictvím našeho Zlatého Finančního Programu Vám dává výhodu optimalizace ceny slitku díky průměrování cen v dlouhodobém horizontu.
Podle Vašich potřeb a finančních možností si vyberte z široké nabídky zlatých slitků různých gramáží.

ZLATÁ REZERVA s.r.o. - ID 89419498 - NÁHLED ZÁZNAMU

náměstí Práce 2512 , Zlín 1, 760 01  

Investiční zlato a stříbro jsou finanční aktiva, která mohou být zcela soukromá, nemusí být součástí finančního systému. I nemovitost potřebuje finanční systém, aby mohl být převeden nárok na tuto nemovitost. Jsou jedinými z mála finančních aktiv, která nejsou současně pasivem nějakého jiného subjektu. Akcie, dluhopisy, deriváty jako termínované obchody a ETF vyžadují výkon vlády, která je vydává, aby měly hodnotu. Pokud vláda selhává, selhává i měna. Investiční zlato a stříbro nikdy.

ITEAD a.s. - ID 92494185 - NÁHLED ZÁZNAMU

Masarykovo náměstí 1484 , Pardubice 2, 530 02  

ITEAD a.s. je pojišťovací makléř působící na pojistném trhu od roku 1990. Jsme zakládající člen Asociace českých pojišťovacích makléřů. Původním hlavním předmětem činnosti firmy bylo řešení otázek spojených se snižováním rizika průmyslové a provozní činnosti, zvyšování provozní spolehlivosti a bezpečnosti technických a technologických systémů hospodářských organizací. Dále provádění výzkumu identifikace a kvantifikace rizik včetně zpracování návrhu pojistných smluv na jejich překlenutí. Služby pojišťovacího makléře se postupně staly dominantní činností. Jsme středně velká společnost specializovaná na pojištění podnikatelských rizik. Většina klientely je tvořena obchodními společnostmi působícími ve všech oblastech podnikání, dále městy, obcemi a jimi zřizovanými organizacemi. Významnou složkou naší klientely jsou zemědělské společnosti.

Svým klientům poskytujeme odborné služby na nejvyšší úrovni. Naší prioritou není kvantita měřená objemem zprostředkovaného pojistného ani počtem pojištěných subjektů, ale spokojenost našich klientů, vysoká profesionální úroveň a kvalita všech činností. Přínosy spolupráce s námi:

  • okamžité převzetí sjednaných pojistných smluv do správy, včetně nedořešených pojistných událostí,
  • nezávislý výběr vhodného pojistitele,
  • optimalizace rozsahu pojištění,
  • nejvýhodnější cena pojištění,
  • individuální přístup k požadavkům a potřebám,
  • rychlé řešení pojistných událostí.

PK POJIŠTĚNÍ s.r.o. - ID 93774600 - NÁHLED ZÁZNAMU

Cejl 487/18 , Brno 2, 602 00 

OK HOLDING je jedinečný koncept spolupráce mezi profesionály ve svých oborech. Jedná se o uskupení majetkově propojených společností, jejichž prostřednictvím nabízíme rozmanité spektrum služeb, a to v oblasti pojišťovnictví, finančního, dotačního a ekonomického poradenství. Vlastní, léty získávané, profesní zkušenosti jsme transformovali v ucelenou nabídku služeb pro naše klienty.

PM poradenství s.r.o. - ID 96699996 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Rybná 682/14 (Burzovní Palác), Praha, 101 00 

Nabízíme vedení účetnictví a daňové evidence. Dále také personalistiku, mzdy, outsourcing, zastupování na úřadech a finanční poradenství. 

Luboš Chlanda - účetní a lektorské služby, co frčí..... - ID 89728931 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Dolany 248, Dolany u Olomouce, 783 16 

Vedení účetnictví se všemi souvisejícími úkony, dle požadavků klienta, kontroly účetnictví a ostatních služeb týkajících se účetnictví. Zpracování mezd dle potřeb a požadavků klienta, včetně zabezpečení všech potřebných výstupů pro klienta, jeho zaměstnance a státní správu. Součástí zpracování mzdové agendy může být i vedení personální evidence, opět se zabezpečením všech nezbytných výstupů. Poradenství ve všech oblastech účetnictví a jejich výhodná řešení z hlediska daňové optimalizace a shody s platnou legislativou. Nedílnou součástí našich služeb je i zastupování klientů na úřadech – zejména na finančních úřadech, zdravotních pojišťovnách, státní správě sociálního zabezpečení případně na jiných úřadech. Také nabízím služby lektora v oboru účetnictví - doučování. 

Renta, spol. s r.o. - ID 94993521 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pražská 147/30, Liberec, 46001 

Naše společnost se zabývá obchodem s pohledávkami zajištěnými zástavním právem k nemovitostem, správou pohledávek a finančními službami v oblasti nemovitostí. Našimi partnery jsou banky a finanční instituce, které poskytují občanům a firmám úvěry zajištěné nemovitostmi.

Účetnictví Dvořákovi - ID 99736111 - NÁHLED ZÁZNAMU

Nová 936/28, Velké Pavlovice, 691 06 

Jsme malá rodinná firma fungující už od konce minulého tisíciletí ve Velkých Pavlovicích a nově také v Brně. Naše klienty považujeme spíše za přátele.

Zastáváme názor, že oni sami nejlépe a nejefektivněji naloží s penězi, které si vydělali. Proto se snažíme využít každé možnosti, jak jim snížit základ daně, kterou stát umožňuje.

Každý člověk, který se rozhodne podnikat, si zaslouží obdiv a veškerou podporu, kterou může dostat. Proto se neváhejte obrátit o radu. Krátká konzultace je u nás zdarma.

ALSA REAL s.r.o. - ID 89427645 - NÁHLED ZÁZNAMU

náměstí Republiky 4/3, Plzeň, 301 00 

ALSA REAL - DLOUHOLETÁ TRADICE A ZKUŠENOSTI

Jsme realitní kancelář úspěšně fungující na realitním trhu od roku 2006 v oblasti především západních, ale i středních a jižních Čech se sídlem v centru Plzně na náměstí Republiky 4/3.

Poskytujeme kompletní realitní a právní servis související s prodejem a pronájmem nemovitostí. Klademe důraz na individuální přístup ke každému klientovi, právní jistotu a bezpečný převod peněz a nemovitostí.

Marie Poštová - ID 92532548 - NÁHLED ZÁZNAMU

Babín 18, Horažďovice - Babín, 34101 

Nabízím úvěry, hypotéky, refinancování hypoték, nebankovní úvěry, americké hypotéky, půjčky pro fyzické osoby i pro firmy bez zajištění.

DIOS REALITY - ID 90440481 - NÁHLED ZÁZNAMU

1. máje 481/16, Ostrava, 709 00 

Jsme realitní kancelář, pro kterou je hlavním cílem spokojenost klienta a tomu podřizujeme veškerou naši práci. Soustředíme se na Vaši nemovitost a nabídneme jí jako skutečný domov tomu pravému zájemci v co nejkratším časeZájemci o bydlení, kteří hledáte dům, byt, prostě místo, kde se budete cítit dobře, u nás najdete nejen širokou nabídku nemovitostí, ale i doprovodných služeb, které Vám pomohou takové místo vytvořit.

Co od nás můžete očekávat?

  • Maximální úsilí a zaměření se na vaši nemovitost.
  • Jednání založené na vzájemné důvěře, spolupráci a osobním přístupu.
  • Kompletní servis a nadstandardní služby.
  • Poctivost a spolehlivost.
  • Širokou inzerci a možnost okamžitého naparování vaší nabídky s dalšími spolupracujícími RK.

Spolehněte se na nás, najdeme domov i pro Vás.

DATASERVIS - ID 93459139 - NÁHLED ZÁZNAMU

Francouzská 6021/55, Ostrava, 708 00 

Naše firma – sdružení fyzických osob vystupující pod společným názvem Ing. Jiří Závodný, DATASERVIS, začala poskytovat své služby prvnímu bytovému družstvu již v roce 1997. V současné době spravujeme zhruba 1800 bytových jednotek u téměř čtyřiceti družstev nebo společenství vlastníků. Pochopitelně máme zájem na rozšiřování okruhu své působnosti.

Za naši přednost považujeme schopnost přizpůsobit se přáním a specifickým potřebám každého zákazníka. V zásadě lze shrnout, že zajišťujeme všechny běžné činnosti spojené s provozem bytových domů. Jelikož požadavky jednotlivých vlastníků nejsou stejné, berte prosím, uváděný rozsah služeb jako vzor, který lze upravit podle Vašich návrhů.

V případě Vašeho zájmu Vám rádi předáme jakékoliv bližší informace o nás, nebo můžete kontaktovat naše smluvní partnery k získání informací o výsledcích naší práce.

Proč s námi

Klientům v naší správě nabízíme tyto výhody:

  • dostupnost služeb ve všech pracovních dnech pro všechny členy BD či SVJ
  • kvalifikované pracovníky s pravidelným proškolováním v příslušných oborech
  • bezchybné vedení účetnictví prověřené několika audity
  • vyřizování úvěrů a dotací
  • zvýhodněné pojištění domu pod rámcovou smlouvou u Kooperativy
  • minimalizaci odvodů daní, sociálního a zdravotního pojištění
  • nižší ceny vodoměrů a měřičů tepla
  • obsluhu datových schránek
  • příjemné prostředí a osobní přístup

GAAD ÚČETNICTVÍ A DANĚ s.r.o. - ID 91458280 - NÁHLED ZÁZNAMU

Konečná 844, Bakov nad Jizerou, 294 01 

Firma Gaad se zabývá zpracováním účetnictví na profesionální úrovni. Poskytujeme činnost také pod záštitou právnické osoby ve formě s.r.o. Cílem je poskytovat vysoce kvalitní a precizní služby v oblasti účetnictví a daňové evidence. Samozřejmostí proto je neustálé vzdělávání se v oboru a prohlubování potřebných znalostí, abychom mohli nabídnout to nejlepší. Ať už potřebujete pouze poradit nebo zpracovat kompletní účetnictví, jsme zde pouze pro Vás.

Naše služby:

  • vedení daňové evidence
  • vedení účetnictví
  • zpracování mezd
  • zpracování daňových přiznání
  • optimalizace daní
  • činnost účetních poradců
  • daňově poradenství

EVROPA REALITNÍ KANCELÁŘ KOLÍN - ID 99300412 - NÁHLED ZÁZNAMU

Školská 281, Kolín, 280 02 

S námi nekupujete dům, ale domov. Odvážné tvrzení? Přesvědčte se. 

EVROPA realitní kancelář je tu pro vás od roku 1997. Zabýváme se prodejem i pronájmem bytů, domů či komerčních prostor, prodejem pozemků i developerských projektů převážně v České republice a na Slovensku. Svoje zkušenosti a znalosti předáváme dál našim kolegům jednotlivých franšízových poboček pod hlavičkou EVROPA realitní kancelář. Díky více jak 40 našich poboček jsme vám stále blíž a naše služby tak máte na dosah ruky. Zakládáme si na profesionalitě, ochotě a rychlosti.

  • Vznikli jsme jako ryze česká společnost bez zahraničního či úvěrového kapitálu
  • Od počátku stavíme na zkušenostech s realitním trhem v České republice, znalostech jeho specifik a místních podmínek
  • Naším cílem bylo vytvořit silnou společnost poskytující komplexní služby kupcům i prodejcům a zejména pak profesionalitu, ochotu a rychlost
  • Aktivně vám poradíme v naší bezplatné právní poradně v realitním oboru, poradna je jak pro širokou veřejnost, tak i pro soudy, správce konkurzní podstaty, média a odborné realitní časopisy apod.
  • Pro naše klienty poskytujeme zcela zdarma znalecký posudek i tržní odhad nemovitosti

Erich Dotzauer s.r.o. - ALLIANZ POJIŠŤOVNA - ID 92429051 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

5. května 111/32, Karlovy Vary, 360 01 

Nabízíme pojištění občanů, podnikatelů či průmyslu. Zprostředkováváme úvěry, penzijní pojištění, životní pojištění a stavební spoření. Provádíme finanční poradenství.

SOUČKOVÁ IVETA - ID 99141369 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Vyhlídce 808/3, Těrlicko, 735 42 

Vedení účetnictví a daňové evidence. Zprostředkování pojištění, stavebního spoření, penzijního připojištění a investic. Kompletní servis správy závazků a pohledávek. Provádíme řešení dluhů a zpracování insolvence.

ILAS - ID 97889450 - NÁHLED ZÁZNAMU

Havlíčkovo nám. 1446/21, Rudná, 252 19 

Naše firma nabízí kompletní služby v oblasti zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání, vedení personální agendy a zastupování na úřadech.

ODHADY NEMOVITOSTÍ Alena Šanovcová - ID 99652790 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jenečská 909, Hostivice , 253 01 

Provádíme odhady a oceňování nemovitostí, poradenská činnost v oblasti realit.

Věra Bernatková - ID 96289214 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Vrahovická 4443/41B, Prostějov, 796 01 
Finanční poradenství. Specializujeme se na přípravu úvěrů pro podnikatelské subjekty. Připravíme podklady k žádosti, vše vyřídíme a poradíme. Zajistíme pro vás leasing na nové stroje a zařízení. Otevírací doba: Pondělí 8:00 - 15:00 hod. Úterý 8:00 - 15:00 hod. Středa 8:00 - 15:00 hod. Čtvrtek 8:00 - 15:00 hod. Pátek 8:00 - 15:00 hod. Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Finanční poradenství. Specializujeme se na přípravu úvěrů pro podnikatelské subjekty. Připravíme podklady k žádosti, vše vyřídíme a poradíme. Zajistíme pro vás leasing na nové stroje a zařízení.

Michal Havrlant - ID 94707915 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Nádražní okruh 767/13, Opava, 746 01  
Během našeho působení na finančním trhu jsme si získali důvěru mnoha spokojených klientů, kteří se na nás neváhají opakovaně obrátit. Zkuste to i vy a využijte nabídku výhodných nebankovních půjček právě teď! Provozní doba PO 09:00-16:00 hod. ÚT 09:00-16:00 hod. ST 09:00-16:00 hod. ČT 09:00-16:00 hod. PÁ 09:00-16:00 hod.

EKONOMIA, v.o.s. - ID 99801754 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pospíšilova 14/3, Valašské Meziříčí, 757 01 

ÚČETNÍ A DAŇOVÉ EVIDENCE EKONOMIA

Sháníte spolehlivé účetní, kteří pro Vás zajistí vedení účetnictví a daňové evidence? Zajišťujeme komplexní služby v oblasti účetnictví a daní včetně služeb daňového poradce (zahrnuje odklad DP do 30. 6.) a auditu.

Účetnictví zabezpečujeme i v sídle zákazníka – Vsetínsko, Novojičínsko, Zlínský kraj, Praha a Olomouc. Poskytujeme služby formou účetní a daňové supervize.

Nabízíme zpracování účetní a mzdové evidence online.

Poskytujeme služby daňového poradce.


1 2


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)