Firmy v kategorii E-shopy (752)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



TOMR.CZ - ID 97617471 - NÁHLED ZÁZNAMU

Štramberská 2871/47, Ostrava 3, 703 00  

Na úplném počátku jeden mladý kluk snil, že se brzy postaví na vlastní nohy.  V osmnácti letech se rozhlížel, co by mohl dělat. Uchvátil jej internet. Cítil tam příležitost objevovat spoustu nového a zajímavého. Psal se rok 2009. Ten kluk jménem Ondra zjistil, že právě díky internetu může usnadnit nakupování spoustě lidí.

 

Přes různé malé e-shopy, pokusy a omyly, vznikl internetový obchod rajkovani.cz. Obchod se díky poctivé práci a 100% orientaci na lidi brzy stal internetovou jedničkou v segmentu dveřního příslušenství. Díky zapojení rodiny, mamky i taťky, se ty nejlepší vlastnosti šířily na všechny lidi v týmu, a tím pádem i na zákazníky. Do současnosti jsme dokázali společnými silami obsloužit přes 10 000 českých domácností či firem.

 

V průběhu let se Ondra spojil se skvělými nadšenými lidmi - Hankou, Jirkou, Luckou, Marcelem, Ivčou, Sašou, Filipem, Verčou, Ksushou a většina z nich je s ním i nyní, již však v pozici profesionálů. Zažili jsme úspěchy, pády, hádky i veselé chvíle!

 

Dnes určitě stojíme před největší výzvou. Po 7 letech zdokonalování, dřiny, spousty učení, nalézání vhodných lidí a spojení s přáteli hledíme ještě dále. Rádi bychom pomohli statisícům českých rodin vytvořit pravý domov.

 

Na začátku naší cesty připravujeme právě e-shop TOMR.cz. Věříme však, že pouze u něj to nekončí. Sledujeme vývoj 3D aplikací, virtuální reality, chceme budovat komunitu lidí, kteří chtějí mít šťastný život.

 

No je toho ještě hodně, co nás čeká… a rádi na tom budeme pracovat! :-)

 

Co je však důležité: i nadále nás nejvíce zajímáte Vy, a proto budeme nadšeni, když s námi budete komunikovat a spolupodílet se na dalším směřování TOMRu.

GAZU.CZ - ID 97984537 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Nová Čtvrť 950 , Nivnice, 687 51  

Dlouhý vlas plyšového koberce, sametový vzhled, nepřeberná škála barev, množství rozměrů a mnoho dalších skvělých vlastností, které charakterizují skvělé plyšové koberce, které se hodí do každé místnosti ve vaší moderní domácnosti. Zelený, červený nebo jiný pestrý plyšový koberec ocení především děti v dětském pokojíčku, naproti tomu méně výrazné barvy (šedá, krémová, světle béžová), jenž působí minimalističtějším dojmem, který je dnes tak vyhledáván, ocení zákazníci především v obývacím pokoji, ložnici nebo v pokoji pro hosty. Celou nabídku plyšových koberců za skvělou cenu si můžete projít v kategorii Plyšové koberce.

RADOST 1992 - ID 98330774 - NÁHLED ZÁZNAMU

Bělehradská 234/120 , Praha 2, 120 00  

Máme radost! Udělejte také Radost - sobě, ostatním i planetě!

V létě roku 1992 přišel na svět obchod Radost. V začátcích jsme obchod hýčkali hudbou a filmy, které nebyly před revolucí na českém trhu k dostání. K prodeji vinylů a videopůjčovně postupně přibyly knihy, jejichž výběr nebyl ani zdaleka náhodný a tak je tomu dodnes.

V roce 2006 jsme postupně začali objevovat kouzlo designu. Od té doby už bylo jen otázkou chvíle, kdy mu zcela podlehneme v jeho nejlepší podobě, takové, která nám dává smysl. Proto u nás dnes můžete vybírat mezi produkty značek, u nichž krom krásného zevnějšku hraje stejně velkou roli jejich poselství. Můžete si vybrat mezi značkami, které poctivě recyklují, věnují se slow fashion, podporují charitativní projekty po celém světě a pomáhají především.

Navštívit nás můžete v Bělehradské ulici 234/120 na Praze 2 hned vedle klubu a restaurace Radost – co by kamenem dohodil od I. P. Pavlova.

PO-PÁ 10:00-19:00 • SO 11:00-16:00 • NE zavřeno

Pokud budete mít jakékoli dotazy, můžete nám zavolat na číslo +420 224 252 741  nebo poslat e-mail na adresu 234radost@gmail.com.

Nakupujte Radost, sobě i ostatním.

ORIGO AUTOSKLO s.r.o. - ID 93475923 - NÁHLED ZÁZNAMU

Chomutov 5726 , Chomutov, 430 01  

Společnost ORIGO AUTOSKLO s.r.o. dodává a montuje autoskla na většinu u nás provozovaných osobních a užitkových vozidel, včetně autobusů a nákladních automobilů všech typů. Od začátku své činnosti nakupuje autoskla výhradně od výrobců autoskel dodávajících do prvovýroby, přímo automobilkám tedy originální autoskla. Jsou to například: SAINT-GOBAIN SEKURIT, PILKINGTON a AGC jejichž výrobky splňují nejpřísnější kvalitativní i bezpečnostní parametry. To platí i o kompletní nabídce originálních chemických prostředků a pomůcek nejvyšší kvality pro přímé zasklívání autoskel LOCTITE a TEROSON. Dále pomocné komponenty a přípravky PMA TOOLS. Autosklo vám také můžeme opravit technologií ORIGO VISION.

 

ORIGO AUTOSKLO s.r.o. - Zahradní 3322, Most  (Ústředí)

KP PAPÍR - ID 93340541 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hvězdná 878/1 , Jablonec nad Nisou 1, 466 01  

Ukládejte kredit z Vašich nákupů sleva 1,8%. Nabízíme i individuální množstevní slevy, použijte službu "Mám dotaz". Nebo dotaz u konkrétní položky.       

DOPRAVA ZDARMA

Platí pro nákupy nad 3 500 Kč nebo u vybraných akčních položek.

ZÁSILKOVNA

Zboží lze doručit na libovolnou pobočku služby zasilkovna.cz.

MNOŽSTEVNÍ SLEVY

Na vybrané položky z naší nabídky poskytujeme množstevní slevy.

KAMENNÁ PRODEJNA

Možnost osobního odběru na prodejně v Jablonci n.N. Po - Pá 7,30 - 17,00

BONALOKA s.r.o. - ID 95529223 - NÁHLED ZÁZNAMU

Velké Kunratické 1570/3a, Praha, 148 00 

Nabízíme doplňky stravy a kosmetické produkty s obsahem 100% přírodního astaxanthinu. Objevte sílu jednoho z nejsilnějších antioxidantů. Nakupujte online s dopravou zdarma. Výroba v České republice. Prémiové české doplňky stravy, kosmetika a sportovní výživa pro celkovou vitalitu a krásu s obsahem jednoho z nejsilnějších přírodních antioxidantů.

SKOŘUPA JAKUB - ID 95086978 - NÁHLED ZÁZNAMU

Ludvíka Podéště 1887/15 , Ostrava 8, 708 00  

V našem obchodě naleznete široký sortiment nářadíelektrického nářadípneumatického nářadíaku nářadístrojůnástrojůpříslušenství pro Vaši dílnu či firmu. Nabízíme Vám aku nářadíelektrické nářadí, pneumatické nářadíelektrocentrálykompresorydílenské vybavení a také příslušenství. Naším cílem je také dodávat Vám zboží za velmi výhodné ceny a zajistit rychlý a levný způsob dopravy. Naší filozofií je rychle, levně, kvalitně. A kvalitu si udržujeme díky prověřenému nářadí značek: AIRTECAIRCRAFTFARRIVETECGESIPAMAKITABOSCHNAREXMETABODEWALTMILWAUKEEHONDAOPTIMUMSCHNEIDER a dalších. Věříme, že Vás naše široká nabídka nářadí zaujme a vyberete si přesně to, co hledáte. Kdyby jste snad potřebovali něco specifickéhého, co u nás nemůžete najít neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám zboží zajistíme.

SPORT RECOVERY s.r.o. - ID 91094653 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pod vinicí 1458/12, Praha 412, 143 00  

Společnost Sport Recovery byla založena roku 2019. Naším hlavním cílem je rozšířit povědomí o regeneraci jako takové, o regeneračních pomůckách, nových trendech v regeneraci a zajistit stejné možnosti regenerace jako mají v USA a ostatních zemích světa.

Protože jsme sami sportovci na reprezentační úrovni, víme, že regenerace je velice důležitá součást sportovního procesu, a že bez kvalitní regenerace se nebudou sportovní výkony zlepšovat. 

Během naší existence jsme navázali spolupráci s Českou fotbalovou reprezentací, s Českou ženskou hokejovou reprezentací, s  SK Dynamo České Budějovice, s CrossFit závodnicí Soňou Karáskovou, s MMA zápasnicí Terezou Bledou, s běžkyní a olympioničkou Terezou Hrochovou, s osobními trenéry Martinem Schmiedlem, Dominikem Luksem a Viktorem Pšeničkou, s fyzioterapeuty PhDr. Michalem Rukavičkou, Vladislavem Prokůpkem, Radkem Šťastným a Jakubem Voglem, s zápasníkem a raperem Otakarem "Marpo" Petřinou, zápasníkem Muay Thai a K1 Ladislavem Krištůfkem a s bývalým zápasníkem, reprezentačním trenérem Martinem Zavoralem a zápasníkem Martinem Hauserem. Jsme také hlavním partnerem VII. ročníku Big Summer Games a CEO Golf Tour.

Naším cílem do budoucna je vytvořit regenerační centrum pro všechny sportovce, kteří nemají ve svém klubu takové možnosti regenerace.

DRAGOTEK s.r.o. - ID 99925728 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Pěšinách 759, Libiš , 277 11 

Poznejte kvalitu rodinné firmy Dragotek!

Firma se zaměřuje na aktivní přístup k zákazníkovi, kdy jsme schopni konkrétní problematiku pracovišť a příslušenství konzultovat nejen v naší kanceláři, ale taktéž jsme schopni zákazníka osobně navštívit a tuto problematiku řešit přímo na místě nezávazně a zdarma.

Naše společnost se zabývá výrobou pracovišť pro malé a velké firmy tak i pro jednotlivce. Jedná se o speciální zakázky zaobírajíce se konkrétní problematikou se specifickými požadavky zákazníka. K těmto pracovištím nabízíme speciální sofistikovaný drátěný a trubkový systém dělaný přesně na míru pro danou aplikaci. Dále širokou škálu příslušenství pro jednotlivá pracoviště dle přání zákazníka s možností využití internetového obchodu. Dále nabízíme výrobní a montážní činnost pro kabelovou konfekci.

MINCEAZLATO.CZ s.r.o. - ID 93393655 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pastviny 398 , Mníšek u Liberce, 463 22  

Zlato a mince, investiční kovy, pamětní mince ČNB

Investiční zlato, zlaté a stříbrné slitky, pamětní medaile, mince  a zlato

V našem internetovém obchodě Minceazlato.cz nabízíme investiční nástroje, které vám pomohou ochránit hodnotu vašeho majetku. Zaměřujeme se prodej pamětních mincí ČNB a investičních medailí, mincí a dukátů z České mincovny. V našem portfoliu najdete také investiční zlato v podobě zlatých slitků a cihel všech hmotností, stříbro, platinu, sady oběžných mincí. Sběratelské sady investičních mincí, zlaté a stříbrné medaile. Česká mincovna zlaté slitky, medaile, mince - vše v naší nabídce. Nakupujte investiční zlato a stříbro na Minceazlato.cz.

Investiční zlato - aktuální vývoj cen, zpravodajství vše na jednom místě, zlaté mince, zlato a stříbro

RIGALLI s.r.o. - ID 90297270 - NÁHLED ZÁZNAMU

Horecká 507 , Železný Brod, 468 22 

Na poli prodeje sladkostí nejsme žádnými nováčky. Dobroty vám dodáváme již od roku 2011 a naši nabídku neustále rozšiřujeme. Vybírejte podle své chuti z čokoládsladkostíbonboniérmáslových sušenek. Při výjimečných chvílích si dopřejte višně v čokoládě nebo pravé belgické pralinky

Na e-shopu můžete udělat radost nejen sobě, ale i svým blízkým. Milovníky sladkého nadchne jako dárek třeba kvalitní čokoláda. Pro ty, u nichž si nejste jisti oblibou sladkostí, můžete sáhnout po dárkových kazetách s čaji

Firmy a velkoobchodníky potěšíme možností odběru čokolád a jiných cukrovinek pro další prodej. Firmy u nás mohou nakoupit dárky pro své zaměstnance nebo obchodní partnery. 

DCK HOLOUBKOV BOHEMIA a.s. - ID 92388054 - NÁHLED ZÁZNAMU

Holoubkov 336 , Holoubkov, 338 01  

Společnost byla založena 23. února roku 1953 vyčleněním z Družstva cementářů Praha a byla zaměřena na výrobu betonových výrobků. V průběhu šedesátých let byla ve firmě vyvinuta výroba betonových rozváděčů NN z tenkostěnného betonu, která tvořila nosný výrobní program.

V období let 1991-1995 dochází u hlavních odběratelů, zejména energetických distribučních společností jednotlivých krajů, k požadavku změny materiálu u rozvaděčů NN z betonu na plasty. V návaznosti na tyto požadavky byly firmou zadány výroby forem pro vstřikování plastových skříní rozvaděčů při použití nového materiálu – polykarbonát. V roce 1998 získala společnost certifikát jakosti dle ČSN EN ISO 9001. V roce 2001 je dokončen projekt pro získání certifikace dle ČSN EN ISO 14001 a následně dle ČSN OHSAS 18001. Rozsah IMS se vztahuje na provoz: DCK Holoubkov Bohemia a.s. , Holoubkov 336, 338 01 okres Rokycany, Česká republika a platí pro procesy: “Návrh, výroba a prodej elektrorozvaděčů, distribučních skříní pro specifické účely a souvisejících betonových výrobků”. Ve stejném roce jsou zároveň nakoupeny formy pro výrobu plastových rozvaděčů z SMC materiálů. Tímto výrobním programem rozšiřuje společnost svoji nabídku výroby rozvaděčů několika technologiemi, které jsou představovány:
– betonovými rozváděči
– plastovými rozváděči z PC
– plastovými rozváděči z SMC

Pro udržení konkurenceschopnosti společnosti byly postupně vybudovány a vybaveny dvě vlastní lisovny pro výrobu rozváděčů vstřikováním z materiálu polykarbonát a hydraulickým lisováním z materiálu SMC.
Ve vztahu k charakteru společnosti byla změněna k 01.06. 2002 právní forma “výrobní družstvo” na akciovou společnost. Majoritními akcionáři společnosti byli 3 fyzické osoby s rovnocenným podílem ve společnosti, který představoval jednotlivě 33%.
Od 17.1.2020 se stal většinovým akcionářem DCK Holoubkov Bohemia a.s. investiční fond BHS Fund II. – Private Equity, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s., který představuje finančně silného partnera, jehož strategií a plánem je dlouhodobý rozvoj výrobních a prodejních aktivit podniku.

Hlavními odběrateli výrobků společnosti jsou především energetické společnosti ČR a velkoobchodní organizace zaměřené na elektroinstalační materiál. Veškeré výrobky jsou certifikovány EZÚ Praha a jsou vyráběny na srovnatelné světové úrovni. Několik technických provedení výrobků společnosti je chráněno užitnými vzory a patenty.

TOMŠEJOVI s.r.o. - ID 93388295 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Školky 415/1, Rohatec, 696 01  

Začněme tím, že si povíme něco o Rohatci. Je důležitý.

 

Jde o vesnici s cca tři a půl tisíci obyvateli (mrkněte na ofiko web), která se nachází v Jihomoravském kraji, na dohled od města Hodonín. Rohatec pro náhodného kolemjedoucího nijak nevybočuje z dlouhého seznamu podobných obcí na mapě Česka. Ale to PRRR. V Rohatci se v 21. století žije sice moderně, ale stále velmi komunitně a hlavně se dbá na dodržování tradic.

 

Tomšejovi · Tomšejovi: Chleba jako umělecké dílo

V Rohatci stále kvete lidové umění, hody patří mezi největší události roku a slaví se ve velkém včetně krojů, zábav a průvodů, pořádá se Fašank, Zabíjačky, důsledně se dodržují velikonoční tradice atd. A přesně do tohoto prostředí se jako druhá ze čtyř sester narodila Miroslava Tomšejová. Holka jako víno (pro tento kraj dokonalý příměr), která se svou sestrou a mamkou od sedmi let trávila čas nejraději v kuchyni a pekla koláče.

Čtěte: Slovácké svatební koláčky Miroslavy Tomšejové si zamilovali i v Americe
Zdroj: Denik.cz

Peklo se hlavně pro účely svateb, a proto se také našim koláčům, které si však naši klienti hojně dávají k snídani, obědu jako zákusek nebo klidně večeři, říká svatební. To se vždycky jednou za čas sešly babky z Rohatce, dcery a vnučky a „šůlaly“ se koláčky. „Šůlat“ v překladu do srozumitelné češtiny znamená, že se poctivé kynuté těsto připravovalo ručně. A připravuje dodnes. Chce to cvik a hodně síly, ale chuť pak stojí za to.

 

Strojová příprava těsta se nikdy neosvědčila a dokonce ani moderní stroje nedokáží šikovné ruce zkušené cukrářky nahradit. Miroslava Tomšejová pekla pro kamarády a známé koláče při svém hlavním zaměstnání v Kovomatu ve sklepě rodinného domu až do roku 1993. Právě tedy se rozhodla dát své pečící vášni průchod naplno a otevřela si cukrářkou živnost. Její životní láska se konečně stala jejím povoláním.

Od té doby se toho hodně změnilo, až na produkty samotné. Všechny koláče od Tomšejů jsou připravované s láskou a péčí podle rodinného receptu starého víc než 80 let, a to z nejlepších, většinou lokálních surovin. Na ničem nám nezáleží víc než kvalitě a dokonalé chuti koláče, který se doslova rozplývá na jazyku. Ostatně, přečtěte si tento článek a dozvíte se trochu víc o tom, jak to děláme a proč jsou naše koláče oblíbené třeba až v Americe. 

Rok 2021: Přidáváme řemeslné pečivo

Rok 2021 není jen dalším rokem s Covidem všude kolem, ale rokem inovací. Tedy alespoň pro nás. Po delší době testování totiž vypouštíme z naší řemeslné dílny do světa důležité novinky. Vedle poctivých kynutých koláčů nebo závinu pro vás nově pečeme poctivý řemeslný chléb a lahodný toustový chléb s máslem a mlékem. A věřte, že pouze u nich nezůstane. I v roce 2021 platí, že vámi objednané dobroty vám dovezeme naší žlutou střelou až domů. 

ALKFIL BOHEMIA s.r.o. - ID 95430798 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Oldřichovice 869, Třinec 1, 739 61 

Potěšte sebe, vyberte dárek pro své přátelé či obchodní partnery, nebo si vyberte něco speciálního a nevšedního do své restaurace, baru, kavárny. Pozvěte si nás na svůj večírek, oslavu, svatbu,  kde Vám rádi připravíme degustaci s výkladem a také poskytneme profesionální barmanské služby "bar catering".

PROFICOMMS s.r.o. - ID 95774527 - NÁHLED ZÁZNAMU

Olomoucká 1273/91, Brno 27, 627 00 

Společnost PROFIcomms je distributor aktivních prvků, specializující se na oblasti podnikových, metropolitních, telekomunikačních sítí a kamerových systémů.

Součástí služeb poskytovaných našim partnerům je nadstandardní  technická, aplikační a obchodní podpora při návrhu a realizaci projektů.

MALCHAR & MICHALČÍK s.r.o. - ID 95455794 - NÁHLED ZÁZNAMU

Ostrožná 245/25 Město Opava 746 01 Opava 1, Ostrožná 245/25 Město Opava 746 01 Opava 1, Ostrožná 245/25 Město Opava 746 01 Opava 1 

Služby

Zakázková výroba

Přejete-li si zhotovit unikátní šperk jen pro Vás nebo Vaše nejmilejší, bude naším potěšením splnit dle našich možností Vaše představy. Při zakázkové výrobě šperků využíváme ruční výrobu spojenou s moderními technologiemi. Vyrábíme šperky ze žlutého, bílého i červeného zlata, které dodáme v ryzosti 585/1000, popřípadě ze zlomkového zlata, které si zákazník dodá sám.Výrobky je možno také vybrat z naší předlohy šperků. Pokud se jedná o šperky s přírodními kameny, jsme schopni zajistit téměř všechny druhy od nejdrahžích brilantů přes smaragdy, rubíny, safíry až k ametystům, topazům, olivínům, růženínům, měsíčím kamenům atd., různých kvalit, barev, tvarů , velikostí a brusu.
Spolupracujeme s několika zahraničními dodavateli diamantů, drahých kamenů a perel,  kteří jsou certifikovanými odborníky ve svém oboru. Kvalitu kamenů doprovázíme příslušnými certifikáty.
Pro naši firmu není problém vyrobit také šperky s mořskými (japonské perly Akoya ,tmavé tahitské perly) nebo říčními perlami.

Firemní šperk

Věnujeme se také výrobě firemních šperků, jako jsou například odznaky, přívěsky na klíče a jiné šperky na míru.

DŘEVO-OBCHOD LIŠKA - ID 97474349 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lužná 247, Valašská Polanka, 756 11  

Firma Dřevoobchod Liška byla založena v roce 2007.

Hledáte dřevozpracující firmu, která snoubí vysokou kvalitu produktů s nízkými cenami? Pak jste tady správně. Naše společnost má ve svém portfoliu produktů lištyobkladové a podlahové palubky nejrůznějších rozměrů a v neposlední řadě si u nás zakoupíte i plošný materiál OSB deskyDurélis desky či spárovku, které využijete při konstrukcích a výrobě nábytku. Dále máme široký sortiment masivních dveří a oken. Nově máme také v nabídce tepelné izolace. Izolace můžete zakoupit na prodejně v Lužné (Vsetín) i ve Zlíně Loukách

Dřevomateriál vyrábíme z kvalitního českého dřeva. Vždy máme na výběr několik variant produktů v úpravě ze smrku, borovice, modřínu a dalších dřevin.

Zabýváme se výrobou a prodejem:

Veškerý materiál Vám rádi dovezeme, nebo pošleme po celé ČR a SR! Kontaktujte nás.

DŘEVO-OBCHOD LIŠKA - Záhumení V 329, Louky, Zlín  (Pobočka)

 

PRESCO GROUP, a.s. - ID 97176415 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Pekařky 484/1a , Praha 8, 180 00  

PRESCO GROUP

Společnost PRESCO GROUP nabízí originální kalendáře, diáře, školní potřeby, dětské knihy, společenské hry a dárky.
Produkty z naší široké nabídky sami navrhujeme, vyrábíme a dodáváme do rozsáhlé distribuční sítě a největších maloobchodních řetězců v České republice i zahraničí.
 
V našich kolekcích najdete nástěnné a stolní kalendáře známých autorů a fotografů, atraktivní licenční tituly a tematické tituly nejrůznějších zaměření. Nabízíme též atraktivní denní, týdenní a kapesní diáře v mnoha oblíbených a moderních designech.

PRESCO GROUP, a.s. - Do Čertous 2760/10, Horní Počernice, Praha  (Pobočka)

 

 

MASO HERE s.r.o. - ID 91512084 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Fotochemy 1732/1a, Hradec Králové, 500 02 

Maso Here není jen eshop. Je to naše vlastní značka, pod kterou vyrábíme sušené maso typu biltong. A to už od roku 2011. Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso (hovězí, jelení, lamí, zebří), špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g syrového masa. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. Pokračovat

VŠECHNO SUŠENÉ MASO NENÍ JERKY

My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.

POBOČKA:

MASO HERE s.r.o. - Dukelských hrdinů 4, 170 00 Praha-Holešovice

DOGTOWN s.r.o. - ID 95720544 - NÁHLED ZÁZNAMU

Letenské náměstí 156/1, Praha, 170 00 

V Dogtownu chce být každý psem!

Dogtown je takové psí městečko na pražské Letné, ve kterém najdou Vaši čtyřnozí kamarádi vše od stylové kamenné prodejny s kvalitním zbožím pro psy, přes kadeřníka či lázně, až po psí pekárnu s denně čerstvými domácími pamlsky. Pro pohodlné nakupování mohou pejskové pořídit vybraný sortiment i online, v našem eshopu. Rozmazlujte svého pejska v psím městečku Dogtown.

1) Kdy pekárna vznikla a jak se vlastně vzal nápad na její založení?

Obchod a salón pro psy Dogtown je na Letné od roku 2011. Pekárna se pak stala jeho součástí o dva roky později. K jejímu založení nás inspirovali naši zákazníci, kteří podobné služby znali ze zahraničí. Poté stačilo pár odborných kurzů a mnoho přečtených knih na téma zdravé výživy psa. Na základě toho jsme si vymysleli vlastní originální recepty. Inspiruje nás to, co máme rádi sami a to je dobré jídlo a zdravý životní styl, které rádi dopřáváme i našim psům.

2) Kolik druhů pečiva nabízíte?

Nabízíme pečené produkty z různých druhů masa. V nabídce máme muffiny, plněné koláčky, perníčky, narozeninové dorty a velmi oblíbené vánoční nebo velikonoční cukroví. Zdobíme je zeleninovými krémy a různými semínky. Dále nabízíme sušená masa a vnitřnosti, které jsou určené pro lidskou spotřebu. Sušíme si je sami, bez konzervantů, barviv či dochucovadel.

3) O co je mezi pejsky největší zájem?

To se jednoznačně nedá říct, každý pes je jiný a má specifické chutě. Obecně je velmi oblíbená drůbež. Např. sušené krůtí maso na tyčce z bůvolí kůže patří mezi naše stálice a žádného psa tím neurazíte.

4) Nabídli jste v poslední době nějaké novinky, inovujete?

Stále se snažíme inovovat a rozšiřovat náš sortiment. Nyní uvádíme do prodeje vlastní krmné směsi z masa, zeleniny a bylin ve verzích „raw“ pro barfisty a semi-cooked. Minulý týden jsme experimentovali s vepřovými vnitřnostmi a vzniklo z toho pár povedených pamlsků. Stále vylepšujeme zdobení našich pečených výrobků, a přestože nepoužíváme cukr ani barviva, vypadají jako ty pro lidi. Musíme se hodně snažit, protože kupující páníček dá na vzhled a cenu produktu, pes především na jeho chuť a vůni a my se musíme zavděčit oběma.

PROFI BEAUTY s.r.o. - ID 98989551 - NÁHLED ZÁZNAMU

Korunní 860/20, Praha, 120 00 

Toužíte po krásných dlouhých vlasech?

Ale vaše vlasy nerostou a nerostou…?
Mnoho žen touží po dlouhých, lesklých a zdravě vypadajících vlasech, ale málokterá má to štěstí. Většině se prostě takříkajíc vlasy zastaví na jednom bodu a přes tu délku se ne a ne dostat. Říká se, že se mají vlasy prostříhat a pak budou rychleji růst, ale to opravdu není pravda. Samozřejmě jim ulevíte, jestliže jsou na koncích již zesláblé a roztřepené, ale jinak jejich růst nezrychlíte. A co změna stravy a životosprávy, domácí vlasové masky…? Nic? Už jste vyzkoušela několik babských rad a vlasy stejně nejsou podle vašich představ? Právě pro vás tak nabízíme službu prodlužování vlasů. Prakticky ze dne na den se z krátkovlásky můžete stát okouzlující dlouhovláska. V našem salonu k prodlužování používáme zásadně lidské vlasy nikoliv umělé vlasy, neboť jedině s nimi docílíme přirozeného vzhledu. Náš team je speciálně proškolen na prodlužování vlasů, nemusíte se tak bát, že by došlo k poškození vašich vlastních vlasů. Samozřejmostí před vaší první návštěvou je i odborná konzultace, která je pro vás zcela ZDARMA. Pomůžeme vám vybrat adekvátní odstín vlasů, druh vlasů i metodu, kterou vám budou vlasy aplikovány. Zodpovíme vám rovněž všechny otázky, které s sebou prodloužování vlasů nese a poradíme, jak se o vlasy následně starat. V našem salonu provozujeme prodlužování vlasů levně (cena za každou metodu k nahlédnutí zde), kvalitně a s láskou. Levné prodlužování vlasů pod sebou vždy neskrývá pouze špatně odvedenou práci, stejně tak jako drahé služby s sebou nenesou záruku kvality. Ale o tom se můžete přesvědčit sami, ať už náhledem do naší fotogalerie, přečtení si recenzí našich zákazníků nebo sama na vlastní kůži. Krásné vlasy, husté vlasy, zdravé vlasy – přesně takové budou vaše vlasy po návštěvě našeho salonu!

V našem salonu ProfiBeauty nabízíme ty nejmodernější a nejšetrnější metody prodlužování:

  • vlasové pásky – nejšetrnější metoda prodlužování vlasů, pásky jsou ploché a lehké, nebudete o nich ani vědět
  • ExtendMagic – metoda tzv. prodlužování vlasů za studena, je vhodná i k zahušťování vlasů na problémových místech
  • keratin za studena – prodlužování keratinem je velmi oblíbená metoda, navíc vlasy nezatěžuje vysokou teplotou
  • keratin za tepla – tato metoda patří stále mezi nejoblíbenější a také mezi nejlevnější v našem salonu

Co se skrývá pod pojmem prodlužování vlasů?
Jak je již z názvu patrné, jedná se o kadeřnickou službu, při níž vaše vlasy budou prodlouženy do vámi požadované délky. Prodloužit vlasy si můžete dle vašeho přání v rozpětí 5 až 100 cm. Aplikace probíhá tak, že k vašim vlasům jsou speciální metodou (vybrat si můžete z metod výše) připěvněny vlasové prameny určené k prodloužení vlasů. Výsledkem jsou perfektně splývající dlouhé vlasy, které vypadají zcela přirozeně. Přechod mezi vašimi vlasy a vlasy prodlouženými bude neviditelný, stejně tak jako budou neviditelné spoje.

ELIM spol. s r.o. - ID 89110975 - NÁHLED ZÁZNAMU

Luční 515, Volary, 384 51 

Společnost ELIM® spol. s r. o. vznikla ke dni 9. září 1993. Na začátku svojí existence se zabývala hlavně výrobou elektronických zařízení a sériovou i kusovou výrobou zařízení pro elektrotechnický průmysl. Firma je od počátku budována jako společnost s ryze českým kapitálem.

Naše společnost v roce 2004 jako jedna z prvních firem v ČR zareagovala na technologický boom v oblasti LED technologií a započala s vlastním vývojem světelných zdrojů a svítidel vyráběných z LED komponent. Byl vytvořen vývojový tým a v roce 2005 se dostaly na český trh první certifikované výrobky – žárovky LEDKOVKY® se závitem E27. Při výrobě jsou používány nejnovější technologie, velký důraz se klade na kvalitu. Také proto jsou naše výrobky uváděny na trh až s desetiletou zárukou. V současné době mezi nejoblíbenější české výrobky patří orientační svítidla v designu ABB, výtahová svítidla PS-K a hvězdné nebe.

Naše společnost mimo vlastní výroby zajišťuje zákazníkům pečlivě vybrané a ověřené zboží z dovozu. Konkrétně jsme schopni nabídnout LED světelné zdroje, LED pásky včetně příslušenství, LED svítidla a další sortiment.

SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK JIHOČESKÉHO KRAJE 2018

Dne 5.12.2018 Naše firma získala toto prestižní ocenění.

Ocenění vyjadřuje, že firma, která ho získala, trvale poskytuje služby v oboru svého podnikání v souladu s očekáváním spotřebitele. Předpokládá se tedy, že naplňuje nejen požadavky dané obecně závaznými platnými právními předpisy, ale že při poskytování služeb či při uvádění výrobků na trh splňuje i další podmínky, např.: má dostatečně srozumitelně deklarovánu jakost a spolehlivost, „nadstandardně“ poskytuje své služby s odpovídající odbornou úrovní prodejce, poskytuje potřebné informace spotřebitelům, např. o zajištění odborného servisu, a podobně.
Při udělení ceny je regionálními „Odbornými komisemi pro ochranu spotřebitele“ přihlédnuto i k tomu, jaký image firma má, jak mezi spotřebiteli, tak i u místní a podnikatelské samosprávy.

IFORESTER.CZ - ID 99921183 - NÁHLED ZÁZNAMU

V křížkách 629, Praha, 107 00 

www.iforester.cz - internetový obchod s příslušenstvím pro lov a sportovní střelbu

ALŽÍRSKÁ VÍNA - ID 94341520 - NÁHLED ZÁZNAMU

Světova 523/1, Praha, 180 00 

Jsme malá začínající firma, která se rozhodla jako první dovézt víno Grands Cruis exkluzivní kvality z Alžíru.

Povedlo se, a tak můžete vybírat luxusní vína, která nezklamou chutí ani vůní a znovu a znovu se budete obracet na tento luxusní zážitek chutí. Naším přáním je vyjít všem zákazníkům vstříc a postupně rozšiřovat náš sortiment o další skvělá vína, která potěší na srdci i na jazyku.

Potěší nás dobré rady i připomínky, co můžemě zlepšovat a posunou nás blíž k perfektnímu e-shopu.

TURBÍNY CZ s.r.o. - ID 93478615 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kolbenova 159/5, Praha, 190 00 

TURBÍNY CZ s.r.o. je dodavatelem rozsáhlého sortimentu turbodmychadel pro veškerá osobní užitková vozidla.  Specializujeme se na kompletní opravy turbodmychadel včetně repase turbodmychala, které provádíme obratem výměnou za staré poškozené turbo. Zajišťujeme také prodej nových turbodmychadel od světových výrobců jako jsou GarretMitsubishiHolsetSchwitzerToyotaBorg WarnerTurbo SystemTurbodmychadla pro běžné značky vozidel držíme skladem v dostatečném množství, takže jsme schopni expedici turbodmychadel provést obratem do 24 hod.

Jako zavedená a solidní česká rodinná společnost s 20 letou tradicí nabízíme řadu výhod jak pro koncové zákazníky, tak i pro autodílny autoservisySpolečnost vedeme na poctivých základech. Na této stránce zjistíte, co se nám už podařilo vybudovat a tak Vám dát dobré důvody, proč spolupracovat právě s námi.

STRAKOŠ nábytek s.r.o. - ID 89037833 - NÁHLED ZÁZNAMU

Novoveská 1264/9, Ostrava, 709 00 

Výroba, velkoobchodní i maloobchodní prodej bytového nábytku.

Nábytek dodáváme firmám, hotelům, restauracím, obecním úřadům, do kulturních domů, ale také i do běžných domácností.

Nabízíme Vám tyto produkty:

  • židle (jídelní židle, barové židle, zahradní židle)
  • jídelní sety, jídelní stoly, kuchyňské sestavy
  • ložnice, postele, noční stolky, skříně, komody, psací stoly
  • zahradní nábytek, psí boudy

Firma STRAKOŠ se zaměřuje především na zátěžové židle moderního i klasického stylu vyrobené z masivu přírodního dřeva.

Zaručíme Vám nízkou cenu, vysokou kvalitu a profesionální přístup.

ESHOPEIFFEL.CZ - ID 92029020 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pod Stárkou 1462/33 , Praha, 140 00 

Vyberte si z nabídky optiky, elektro, parfémů, knihy, hračky či potřeby pro vaše domácí mazlíčky.

Každý den akce a slevy.

POBOČKA:

EIFFEL OPTIC, a.s. - Ječná 507/6, Nové Město, Praha

SETOS spol. s r.o. - ID 94486337 - NÁHLED ZÁZNAMU

Náchodská 2396/21, Praha, 193 00 

Společnost Setos spol. s r.o. je významný specializovaný distributor působící na českém trhu již od roku 1992.

Setos je významným distributorem a prodejcem mobilních telefonů, příslušenství, fototechniky a spotřební elektroniky s 21% podílem na trhu mobilních telefonů v České republice. V rámci velkoobchodních aktivit společnost dodává nejvýznamnějším retailovým a e-tailovým firmám a dalším obchodním partnerům v ČR a na Slovensku. Setos provozuje největší nezávislou síť maloobchodních prodejen mobilních telefonů v ČR pod značkou Space (31 prodejen), 7 oficiálních značkových prodejen Samsung a e-shopy ispace.czisetos.czrozbalenovraceno.cz.

Hlavní důraz je kladen především na služby s vysokou přidanou hodnotou, dlouhodobou spolupráci a rozvoj vztahů s obchodními partnery. Díky sledování nových trendů v mobilních technologiích a neustálým hledáním nových obchodních příležitostí, přináší Setos svým zákazníkům dlouhodobě udržitelnou obchodní strategii a záruku dalšího úspěšného rozvoje.

POBOČKY:

  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Erbenova 2906, Česká Lípa
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - České Vrbné 2327, České Budějovice
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Ústecká 1905/8, Děčín 
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Konečná 441/25, Držovice
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Farského 4732, Chomutov
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Chotíkov č. 385, Chotíkov
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Komenského 5320/18, Jablonec nad Nisou
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Brněnská 4971/74, Jihlava
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Chebská 370/81a, Karlovy Vary 
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Kpt. Jaroše 375/31, Karlovy Vary 
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Americká 2777, Kladno
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Domažlická 909, Klatovy
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - V Kasárnách 1019, Kolín
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Sousedská 600, Liberec
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - tř. Václava Klementa 1459, Mladá Boleslav
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Radniční 3400, Most 
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Rudolická 1706/4, Most
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Kafkova 1223/8, Olomouc 
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - U Fortny 49/10, Opava
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Spojovací 326, Ostrava
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Rokycanská 1385/130, Plzeň 
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - U Letiště 1074/2, Plzeň
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - U Slavie 1527/3, Praha 
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Čechova 3491/26, Přerov
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Žežická 598, Příbram 
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - náměstí Svobody 3316, Teplice
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Tyršova 869, Trmice 
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Bílinská 3490/6, Ústí nad Labem
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - Brněnská 514/13c, Vyškov
  • MOBILNÍ TELEFONY SPACE - náměstí Míru 174, Zlín 
  • SAMSUNG - Ve Vaňkovce 462/1, Trnitá, Brno 
  • SAMSUNG - Brněnská 1825/23a, Hradec Králové
  • SAMSUNG - Jantarová 3344/4, Ostrava
  • SAMSUNG - Písecká 972/1, Plzeň 
  • SAMSUNG - náměstí Republiky 1078/1, Praha
  • SAMSUNG - Plzeňská 233/8, Praha
  • SAMSUNG - Roztylská 2321/19, Praha

WEGO LUBRICANTS s.r.o. - ID 89642833 - NÁHLED ZÁZNAMU

Františka Diviše 1275/1a, Praha, 104 00 

Značka WEGO, známá na sekundárním trhu náhradních dílů v zemích SNS a Pobaltí od roku 2002, si v relativně krátké době dokázala získat uznání mnoha specialistů na automobilový průmysl. Především díky technické způsobilosti, trvale vysoké kvalitě vyráběných produktů a pověsti spolehlivého obchodního partnera. Rozhodnutí stáhnout WEGO mimo Českou republiku bylo přijato v rámci koncepce rozvoje prodeje automobilových komponentů na sekundárním trhu ve střední a východní Evropě. Atraktivita trhů SNS a pobaltských zemí je dána rychlým rozvojem automobilového průmyslu, růstem vozového parku a vysokou poptávkou po kvalitních produktech. V roce 2010 společnost otevřela nový směr – maziva. K dnešnímu dni byly vytvořeny hlavní strategické směry rozvoje společnosti v tomto segmentu:

  • Moderní motorové oleje splňující nejběžnější normy API (USA), ACEA (Evropská unie) a také OEM specifikace (Volvo, MAN, MB, KAMAZ, YaMZ a další)
  • Celá řada "jednoduchých GOST" olejů, které jsou tradičně žádané mezi ruským spotřebitelem, zejména v oblasti nákladních automobilů a speciálních vozidel;
  • Převodové oleje
  • Hydraulické a průmyslové oleje;
  • Oleje na řetězy;
  • Kompresorové, chladicí a vakuové kapaliny
  • Chladicí kapaliny a kapaliny na mytí skla;
  • Plastová maziva.

SOUVISÍ:

BISOUS s.r.o. - Františka Diviše 1275/1a, Praha-Uhříněves

PREXIM-MEGAPEX, spol. s r.o. - ID 94225114 - NÁHLED ZÁZNAMU

Schoellerova 203/52, Praha, 196 00 

PREXIM-MEGAPEX s.r.o. působí na našem trhu úspěšně již několik let, firma vznikla sloučením dvou firem , PREXIM a MEGAPEX. V začátcích, tj. v roce 1992, jsme se soustředili na dovoz autopotahů a krytů kol. Postupem času, jak jsme se rozvíjely, rozšiřoval se i sortiment. Na českém trhu zastupujeme několik výrobců a obchodních značek, mezi které patří:

4CAR – standardní řada autodoplňků:

lana, plastové kanystry, autolekárny, trojúhelník, trychtýře, stěrače, koncovka výfuku, rámečky pod spz, gumičky stěračů, zrcátko, autoantény, klaksony, sirény, držáky mobilních telefonů, potahy na volant, rukojetě řadící páky, zápisníky, zámky volantů, hasicí přístroje, bezpečnostní vesty, zapalovače, pojistky, rozdvojky, zástrčky, adaptéry napětí, zástrčky a zásuvky na vleky, pracovní lampy, majáky, svítilny, autobaterie, hustoměry, svorky akumulátoru, sluneční clony, ventilátory, chladící boxy, folie na okna, startovací kabely, vyhřívané podložky, sněhové řetězy, autostěrky /škrabky/, průtokové kartáče, stěrky na okno, autoleštička, autovysavač, autokosmetika, klíče na olejový filtr, olejové filtry, palivové filtry, vzduchové filtry, hydraulické zvedáky, nůžkový zvedák, klíče na kola, klíče na svíčky, nářadí, desky na doklady, hustilky, kompresory, tlakoměry, pryžové úchyty, upínací pásy, autosedačky dětské, podsedáky, osvěžovače vzduchu / vůně do auta / atd.

AVISA - samolepící dekory a 3D tuning:

info samolepky, design automobilu, dekorační pásy, sportovní samolepky, truck samolepky, protisluneční clony, tetování na okno, samolepky se zvířaty, samolepky sexy dívky, prahové lišty, rámečky pod spz, nálepky na dvířka palivové nádrže, nálepky nad koncovku výfuku, hliníkové dekory a samolepky.

FROGUM - gumové autokoberce a autodoplňky:
gumové autokoberce, zástěrky a lapače nečistot, gumové vaničky, antistatický pásek.

ERJOT : autotrička, textilní autokoberce, autopotahy velur E, autopotahy tuning, autopotahy profil, autopotahy E line.

DISNEY- sluneční clony, autosedačky, podsedáky, autodoplňky, cyklodoplňky

HAMHAM.CZ s.r.o. - ID 91346216 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vysoká nad Labem 160, Vysoká nad Labem, 503 31 

Vaříme lidem

Rádi vaříme a rádi vaříme pro ostatní. Zejména pro ty, kteří nemají dostatek času či umu si uvařit klasické hotové jídlo. Omáčky s poctivým cibulovým základem, ručně válené knedlíky, pomalu dušené maso nebo silný vývar potřebují kromě kvalitních ingrediencí také zkušenost a čas.  

Tajemství naší kuchyně

Tajemstvím naší kuchyně je unikátní způsob vaření a balení, které chlazeným jídlům prodluže záruku až o 60 dnů. A to bez konzervantů, sterilizace a zbytečných Éček. Kombinujeme vakuování, pasterizaci a šokové zchlazení.

Naservírování takového jídla Vám pak nezabere více než 10 minut.

Naše jídla od domácích nerozeznáte

Vaříme z ingrediencí, které byste vybrali Vy sami. Každé naše jídlo má poctivý základ z ingrediencí, které vybírají profíci z oboru gastronomie. Nepřidáváme žádné konzervanty ani dochucovadla. Vaříme v gastronomické kuchyni, kterou čekáte v každé dobré restauraci. Jen jídla pak naservírujeme na talíř.

Zabalíme jídla do HAMpytlíků a pošleme je k Vám domů. 

HAMpytlík, co to je?

Jídla balíme do speciálních varných sáčků - HAMpytlíků. Tento obal přidává jídlům další užitné vlastnosti - trvanlivost, skladnost a rychlý ohřev. Více si o HAMpytlíku můžete přečíst zde

HAMpytlík - minimalistický obal s praktickými vlastnostmi. 

Pasta EPILL BODY - ID 92220110 - NÁHLED ZÁZNAMU

Korunní 723/14, Praha, 120 00 

Depilace cukrovou pastou je starodávnou, tradiční a dodnes nejrozšířenější metodou depilace. Cukrová pasta se pro své vyjímečné vlastnosti stává stále oblibenější po celém světě. Jde o nejšetrnější způsob depilace.

Tradiční perská receptura  - bez chemických přísad, parfemace či barviv.

Pasta EPILL BODY je schválená a testovaná Státním zdravotním ústavem v Praze.

Cukrová pasta Epill Body nedráždí pokožku přítomností chemikálíí, vše v pastě obsažené je čistě přírodní produkt.

Cukrová pasta přilne k chloupkům a odumřelým kožním buňkám, a proto nehrozí poranění pokožky a take je minimalizováno riziko vzniku zarudlých zanícených pupínku.

Depilační cukrová pasta EPILL BODY je hmota s velmi zvláštními fyzikálními vlastnostmi, je velice lepivá, ale zároveň soudržná, proto ji při správném zacházení lze velice snadno a v celku odstranit z jakéhokoliv povrchu.

CYKLOSPECIALITY s.r.o. - ID 95485860 - NÁHLED ZÁZNAMU

Svatopetrská 35/7, Brno, 617 00 

Cyklistické speciality aneb co jinde nenajdete - Stylová městská retrokola, skládací kola, ultralehká dětská kola, elektrokolo, koloběžky. Navštivte naši prodejnu v Brně a přijďte se přesvědčit o kvalitách našich kol na živo. Vše vám ukážeme, můžete si vyzkoušet.

Zabýváme se prodejem dětských kol prémiových značek, skládacích kol, městských kol a mnoho dalšího. Nabízíme stylová městská kola převážně z Anglie, kde je záměrem zachovávat tradici a serióznost kvalitní ruční práce.

POBOČKA:

  • U Plynárny 333/85, 101 00 Praha 10-Michle

DOMEO KOUPELNY s.r.o. - ID 90563815 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pod Chodovem 1267/7, Praha, 149 00 

Jsme mladá a úspěšně se rozvíjející společnost. Na českém trhu působíme od roku 2010.

Jsme tým odborníků, kteří se tomuto odvětví věnují 10 let a více.

Jsme prodejci koupelnového vybavení tuzemských i zahraničních výrobců.

Jsme držiteli statusu LAUFEN a ROCA studia.

Jsme certifikovaní prodejci značky RAKO.

Jsme tým, který vám poradí, navrhne a zařídí vše, co se týká vaší krásné nové nebo redesignované koupelny.

ÚSTŘEDÍ:

DOMEO KOUPELNY s.r.o. - Makovského 1204/33, Řepy, Praha

KREATIVNI-HRACKY.COM - ID 94042830 - NÁHLED ZÁZNAMU

Luční 2002, Lysá nad Labem, 289 22 

Kreativni-hracky.com je internetový obchod především takových hraček, které podporují a rozvíjejí (dětskou) tvořivost.  

Protože kreativita hraje ve vývoji osobnosti důležitou roli, vybíráme pečlivě značky, které mají certifikovanou kvalitu a pomáhají dětem (ale i dospělým) k jejich dalšímu rozvoji.

Nechceme jen prodávat hračky, ale také být rodičům nápomocni při výběru takových hraček, které  pomáhají dětem rozvíjet jejich představivost, motoriku, fantazii a kreativitu.  

Před tím než hračku uvedeme na trh, ji sami nebo s dětmi vyzkoušíme. Budeme se i nadále snažit pro vás vybírat zajímavé hračky, z kterých budete mít kreativní požitek.

SEILER KAREL - PRACOVNÍ ODĚVY - ID 92225467 - NÁHLED ZÁZNAMU

Křížová 181, Sokolov, 356 01 

Vyrábíme a prodáváme kvalitní profesionální pracovní oděvy a prodáváme ochranné pomůcky pro Vaší bezpečnost.

Díky nejnovější technologii Vám nabízíme pracovní oděvy pro strojírenství, stavebnictví, zdravotnictví a gastronomii. Které se vyznačují především kvalitou, odolností, dlouhou životností a bezpečností. Jsou vyráběny tak, aby dokonale vyhovovaly Vašim potřebám - důraz je na pohodlný střih. Vyhovět dokážeme i specifickým požadavkům, které mají nejrůznější profese.

Pracovní oděvy určené pro venkovní použití jsou vyráběny v letním a zimním provedení. Můžete je použít i při svých mimopracovních aktivitách. Technologií výroby a kvalitou použitých materiálů se naše oděvy často shodují s výrobky renomovaných značek. Rozdíl je pouze v nižší ceně.

Součástí naší nabídky je i řada oblečení s reklamním potiskem a výšivkou. Rádi Vám navzorujeme a barevně zkombinujeme reklamní textil podle Vašich individuálních představ. Na vybrané pracovní oděvy z naší nabídky jsme schopni natisknout nebo vyšít logo Vaší společnosti nebo jiný vzor.

Na Vaše přání jsme schopni ušít v nadměrných a nestandardních velikostech.

Pokud jste se rozhodli zakoupit jakékoliv pracovní oděvy nebo ochranné pomůcky z naší nabídky, velmi rádi Vám poskytneme kvalifikovanou pomoc s jejich výběrem. Realizujeme mnoho zakázek na míru podle přání našich zákazníků a běžně plníme nejrůznější požadavky. Rádi se s Vámi podělíme o naše zkušenosti a poskytneme Vám poradenství.

Poskytujem i náhradní plnění.

Důraz dáváme na flexibilitu, slušnost.

J.STÁVEK VÍNO - ID 97341206 - NÁHLED ZÁZNAMU

Němčičky 176, Němčičky u Břeclavi, 691 07 

Je rodinným vinařstvím sídlícím v Němčičkách na č.p. 176, v prostorách VINAŘSKÉHO DVORA, statku postaveného pradědečkem Františkem Kopřivou v roce 1898.

Vinařská tradice v rodině Kopřivů měla již tehdy hlubokou historii. František Kopřiva byl ale ve dvacátých letech dvacátého století v okolí obzvlášť vyhlášeným vinařem a hostinským (také starostou a předsedou místního Sokola). Jeho vína se dodávala na stoly měšťanů pražských, ale například také do Vídně. Pradědeček František dal také základ rustikálnímu cuvée Karmazín. Hosté se ke Kopřivům sjížděli nejen za výborným vínem, ale také kvůli vynikající kuchyni prababičky Marie Kopřivové. V roce 1913 se Františkovi a Marii narodil syn Boleslav Kopřiva, který o VINAŘSKÝ DVŮR a vinaření pečoval dál. Ve stejném roce se na druhém konci obce Němčiček narodil v rodině prostého viničního dělníka Josef Stávek. Jožka STÁVEK byl malým vinařem, ale o to více společenským a veselejším člověkem. Ostatně jeho šibalsky dlouho zatajovaným receptem je cuvée Dědova večerka. Během svého života vychoval tři syny, tři dcery a dvanáct vnoučat, kteří se téměř všichni v dnešní době vinařstvím zabývají. Jožkův syn Jaroslav STÁVEK se přiženil právě do rodiny Kopřivů a vinaření na VINAŘSKÉM DVOŘE převzal. Z jeho vinaření vyplynulo cuvée Áčko, které odraží styl jeho oblíbených vín. Momentálně VINAŘSKÝ DVŮR vede čtvrtou generací Jaroslavův nejmladší syn Jan STÁVEK. V roce 2013, na stoleté výročí narození dědečka Boleslava Kopřivy a dědečka Josefa STÁVKA, se vinařství přejmenovává z názvu VINAŘSKÝ DVŮR na VÍNO J. STÁVEK.

RÉVA RAKVICE s.r.o. - ID 89845650 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Družstevní 854, Rakvice, 691 03 

Réva Rakvice s.r.o. je vinařská společnost, která sídlí v tradiční vinařské obci Rakvice. Historie vzniku firmy se začala psát v již roce 1995. Réva Rakvice hospodaří na vinicích vinařských obcí Rakvice a Hustopeče o rozloze 120 ha. Ve výsadbách jsou rovnoměrně zastoupeny zejména tradiční moravské odrůdy, které splňují předpoklad kvalitního vyzrávání hroznů pro výrobu výjimečných přívlastkových vín.

Réva Rakvice mimo jiné patří mezi přední výrobce ledového vína v České republice. Ledová vína vyrábí z odrůd Tramín červený, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský a  André z viniční tratě Růženy v katastru obce Hustopeče. Tato ledová vína jsou oceňovaná na prestižních přehlídkách doma i v zahraničí.

Kvalita produkce v objemu kolem 700 000 lahví ročně je umožněna používáním moderních technologií při obdělávání vinic v systému BIO a integrované produkce a také při vinifikaci.

Ve vinařství Réva Rakvice se snažíme tvořit vína s prvky jisté dynamičnosti a s neodmyslitelným moravským temperamentem. S víny z Révy Rakvice je možné se setkat v nejširší škále prodejních míst.

V roce 2013 jsme vybudovali moštárnu, kde zpracováváme hrozny a ovoce z jižní Moravy, které dodáváme na trh pod názvem „Tekuté ovoce“ jako 100% čisté ovocné mošty s uchovaným obsahem vitamínů a minerálů.

Od 1. 1. 2016 jsme navázali partnerství se společností Buda-mont spol. s r.o., spočívající ve výhradním zastoupení na prodej lahvových vín Réva Rakvice.

Vinařství FLAJŠINGER s.r.o. - ID 95426802 - NÁHLED ZÁZNAMU

Křepice 455, Křepice, 69165 

Firma navazuje na vinařskou tradici založenou v roce 2007. Specializujeme se na výrobu čistých přírodních vín bez výrazných technologických zásahů pro zachování odrůdového charakteru.

VINOTÉKA A VINNÝ SKLEP U SOMMELIERA - ID 93641056 - NÁHLED ZÁZNAMU

Náměstí Svobody 14, Valtice, 691 42 

Dovolte, abych Vám nabídl své služby.

Narodil jsem se v hlavním městě vína; jak hrdě říkáme Valticím. Po vyučení fotografem jsem se zamiloval nejen do nádherných vinic, ale také do ušlechtilého nápoje, jakým je víno. Po praxi ve vinařské firmě jsem se začal věnovat řízeným degustacím v okolních sklepech, hotelích a penzionech. Své sommelierské znalosti jsem zdokonalil pod vedením Ing. Jiřího Kopečka ve valtické Vinařské akademii. Za své sommelierské vzory jsem si zvolil Libora Nazarčuka a Ivo Dvořáka. Své znalosti neustále rozšiřuji účastí na školeních, četbou odborných publikací, při hodnocení vín a samozřejmě neustálým každodenním tréninkem.

Připíjím Vám NA ZDRAVÍ !

KLUBKA IVANA - ID 93844090 - NÁHLED ZÁZNAMU

Budějovická 758, Tábor, 390 02 

KLUBKA IVANA

Nabízím příze různých druhů a všech barev. Najdete zde příze směsové i stoprocentní přírodní vlákna. Zaměřuji se zejména na ponožkové příze vysoké kvality. Jejich nabídka se neustále rozšiřuje. Nabízím rovněž vysoce kvalitní pletací jehlice, jak ponožkové, tak kruhové různých typů a délek. Nabídku neustále rozšiřuji podle vlastních zkušeností a poptávky zákazníků. Velkou většinu přízí mám skladem ve svém kamenném obchodě PLETACÍ PŘÍZE IVANA HRDLIČKOVÁBudějovická 758, Tábor. Pokud je to možné, jsem schopná vyprodaný materiál v co nejkratší době doplnit a zaslat Vám. Novinky a veškeré dění včetně krásných prací mých spokojených zákaznic můžete sledovat na facebooku.

Ráda odpovím na Vaše dotazy a pokud budu umět, ráda poradím. Neváhejte a kdykoliv mi zavolejte! Přeji Vám příjemný nákup. PLETENÍ ZDAR! Vaše Ivana

PLAVNICKÁ s.r.o. - ID 92692354 - NÁHLED ZÁZNAMU

Březí 30, České Budějovice, 370 07 

Jsme spolehlivý výrobce balíkového a granulovaného sena.

Ať živíte stádo koní, pár ovcí nebo jen malého domácího mazlíčka, máme něco pro každého.

MEDOCA, s.r.o. - ID 98149603 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vodičkova 699/28, Praha, 110 00 

Pravlastí kávy je s největší pravděpodobností Etiopie (provincie Kaffa), kde se ještě v současné době nachází divoce rostoucí keře kávovníku. Odtud byl nejspíše přenesen ve 13. a 14. století válečníky při vojenských taženích do Jemenu, kde byl vysazen na terasovitá políčka a dále kultivován.

Pěstování kávy bylo až do konce 18.století převážně výsadou obyvatelů Arabského poloostrova. Pro zdejší pěstitele a obchodníky byla káva velkým zdrojem příjmů. Vývoz zelených zrn kávy byl pod těžkými tresty zakázán a Arabové záměrně znehodnocovali kávová semena varem, aby nemohlo dojít k vypěstování keřů kávovníku mimo Arábii. Největší zásluhu na rozšíření pěstování kávy i v jiných oblastech světa mají zejména Holanďané, kteří na počátku 17.století tajně přivezli zelená kávová semena z Jemenu. Rozhodli se pro pěstování této plodiny ve svých zámořských koloniích a v krátké době počali kultivovat první keře kávovníku na Ceylonu (1658) a v Indii. Posléze se pěstování kávy rozšířilo i na Jávu (1697). Holandská Východoevropská společnost na konci 18.století v produkci kávy vytlačila arabskou konkurenci na druhé místo. Roku 1720 tajně převezl Francouz Chevalier Gabriel Mathieu de Clieu první kávovník na ostrov Martinique. Tento zřejmě krádeží získaný keříček od Holanďanů dal nejspíše základ klonu miliónů kávových keřů, rostoucích dnes ve Střední Americe a oblasti Karibiku. V období kolem roku 1730 byl vyslán Brazilským panovníkem do Francouzské Guyany poručík Francisco de Melho Palheta za účelem urovnání pohraničního sporu. Jeho pravým posláním však bylo získat a přivézt do Brazílie semena kávovníku. To se mu nakonec lstí, kdy se vetřel do přízně manželky guvernéra nakonec podařilo. Pěstování kávovníku se v Brazílii nakonec tak rozšířilo, že v současné době je největším světovým producentem kávy. O další rozšíření kávovníku do ostatních oblastí světa se následně nejvíce zasadili Angličané a Španělé, kteří zavedli pěstování kávy ve svých koloniích.

Pití kávy se na rozdíl od jejího pěstování, rozšířilo již v 15.století mimo oblast Arabského poloostrova do blízkých zemí Orientu, kde v jednotlivých městech vznikaly hojně navštěvované kavárny. V roce 1517 přivezla turecká vojenská výprava kávu z Egypta do Cařihradu. Požívání kávy se v Turecku stalo vášní a odtud se tento zvyk postupně rozšířil i do ostatních evropských zemí. Ačkoli šlo nejdříve o velká přístavní města (Benátky, Marseille, Amsterodam, Londýn, Hamburk), do konce 17. století se podávání kávy v kavárnách výrazně rozšířilo i do vnitrozemí a stalo se běžným téměř ve všech zemích Evropy. První pražská kavárna byla otevřena roku 1714 pod malostranskou Mosteckou věží a provozoval ji Arab, Georgius Hatalah z Damašku, zvaný Jiří Theodat.

ELESPO - ID 90667413 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na žertvách 881/40, Praha, 180 00 

Prodejce ručního nářadí a zahradní techniky ELESPO působí na českém trhu od roku 1990. Do roku 1995 jsme se zabývali pouze servisní činností, roku 1996 jsme zahájili i obchodní činnost formou prodeje nářadí výrobce Narex. Za více než dvacet let existence jsme se od malého servisu elektrospotřebičů propracovali mezi největší pražské prodejce ručního nářadí a zahradní techniky.

V současnosti prodáváme vrtačky, brusky, pily, kladiva, sekačky, zahradní traktory, provzdušňovače a další techniku i nářadí od více než 30 výrobců. Spolu s tím provádíme téměř 500 pozáručních oprav měsíčně. V rámci zefektivnění služeb jsme roku 2008 rozšířili skladové prostory na celkovou plochu 450 metrů čtverečních.

V prodejně je přítomen nejen odborně vyškolený personál, ale i zkušený servisní technik. Jakýkoliv dotaz na ruční nářadí a zahradní techniku vám bude díky tomu zodpovězen rychle a přesně.

Revel plus - ID 95207839 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jiráskova 1475, Neratovice, 277 11 

V současné době provádíme kompletní dodávky a montáže elektrotechnologií, včetně projektů, revizí, údržby a dalšího zajištění provozu elektrozařízení do 1000 V, nad 1000 V, hromosvodů a to v objektech třídy A i B.

Středisko montáží je rozděleno do několika montážních skupin, technického, revizního a projekčního oddělení. Veškeré námi realizované práce provádějí kvalifikovaní pracovníci pod vedením zkušených techniků. V případě zájmu zákazníka provádíme kompletní dodávky včetně stavebních prací.

V roce 2006 jsme zavedli systém managementu jakosti ve smyslu požadavku normy ISO 9001:2000.

PROKRÁSUVLASŮ.CZ - ID 93880457 - NÁHLED ZÁZNAMU

Husova 16, Slavkov u Brna, 684 01 

V našem internetovém obchodu prokrasuvlasu.cz najdete pomůcky k úpravě vlasů, produkty vlasové a tělové kosmetiky Davines, Canneff, Flow Cosmetics, E+46 a Natura Siberica. Nechceme být další e-shop s desítkami značek, soustředíme se pouze na špičkové a v praxi osobně vyzkoušené produkty. Nákupem u nás získáváte záruku spolehlivosti, rychlého vyřízení objednávky, slušného jednání a možnost odborné konzultace k nabízeným produktům.

E-shop má svoji základnu v Salonu Kamila Mrázková ve Slavkově u Brna, kde si můžete vyzvednout objednávky a kde Vám rádi poradíme s výběrem zboží.


1 2 3 4 5


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)