Firmy v kategorii Sport (282)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



SPORTKLUB OXYGEN - ID 90405167 - NÁHLED ZÁZNAMU

Školní 148, Příbram, 261 01 

Přijďte načerpat energii do našeho klubu, který Vám nabízí širokou nabídku fitness i relaxace.

Věříme, že náš přístup ke klientům, profesionální služby a vždy to nejmodernější vybavení je tím pravým důvodem spokojenosti našich klientů.

U nás nezáleží na tom zda jste profesionální sportovec, cvičit začínáte či jen rádi pečujete o své tělo. V našem klubu naleznete každý tu správnou cestu za vysněným cílem a získáte energii do každého dne.

Nacházíme se ve středu města, přesto obklopeni krásnou přírodou. Našim klientům je umožněn výhled do zeleně starého anglického parku.

TJ LOKOMOTIVA Mariánské Lázně, z.s. - ID 98212233 - NÁHLED ZÁZNAMU

Plzeňská 705/9, Mariánské Lázně, 353 01 

Okolí Mariánských Lázní svojí krajinou přímo vybízí v létě i zimě k souboji sil Vašich nohou či paží proti nástrahám přírody, vyplatí se investovat trochu energie a ztratit několik kalorií, neboť odměnou Vám budou krásné výhledy a malebná zákoutí lesů a parků. Zařízení TJ Lokomotivy je připraveno posloužit širokému spektru návštěvníků, ubytovna je vhodná pro turisty a sportovní oddíly, které zde najdou příjemné a zdravé prostředí v každém ročním období pro svá sportovní soustředění i víkendové  pobyty.

PENZION HARMONIE - ID 89526722 - NÁHLED ZÁZNAMU

Žižkov 540, Žlutice, 364 52  

Penzion Harmonie, to není jen krásné ubytování, ale hlavně odpočinek, zábava a krásná příroda a řada kulturních památek v okolí.

Penzion Harmonie nabízí ubytování ve Žluticích v karlovarském regionu, jen  30 km od Karlových Varů, 50 km od Mariánských Lázní a od Plzně. 2 typy ubytování: penzion a bungalovy. Jsme ideálním místem nejen pro mladší i starší páry, ale i pro rodinnou dlouhodobější dovolenou v našich bungalovech. První školící místnost s kapacitou 35 osob a 2 školící místnost je vhodná pro firemní akce a školení. Naší restauraci využijete pro svatby, rodinné oslavy, přátelská setkání, třídní srazy, pro dámské i pánské jízdy. Navštivte také naše sportoviště: virtuální bowling, golfový trenažér (fotbal, hokej, basketbal, baseball), střelecký trenažér, SQUASH a PING PONG.

Pension Modrý bod - ID 89039672 - NÁHLED ZÁZNAMU

Benešova 169, Kolín, 280 02 

Pension Modrý bod je klidný a útulný pension v blízkosti centra (historické náměstí, synagoga, chrám sv. Bartoloměje).

Nabízíme kvalitní a levné ubytování v Kolíně. Nedaleko je několik restaurací, obchodních center, stanice MHD a plavecký stadion Vodní svět.

UBYTOVÁNÍ: dvou a třílůžkové pokoje, každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV, SAT, lednice, varná konvice, Wi-Fi zdarma, parkování v objektu pensionu.

Okolí Kolína nabízí cyklistům příjemné projížďky rovinatým Polabím. Přes blízký Kmochův ostrov a lávku přes Labe je snadné napojení na sportovní areály v lesoparku Borky. Cyklotrasy zde navazují směrem na Slavníkovské hradiště v Libici nad Cidlinou, lázně Poděbrady, Nymburk a okolí. Příznivcům historie doporučujeme návštěvu nedaleké Kutné Hory, zámku Kačina, Chlumce nad Cidlinou, zámku Žleby u Čáslavi, hradu Lichnice a mnoho dalších. V letních měsících se v Kolíně koná každoročně festival dechové hudby Kmochův Kolín (rodák František Kmoch, kapelník a skladatel) a festival pantomimy (v r.1796 se zde narodil nejznámější mim J:B.G.Deburau). Jeho postava Pierota je na obraze ve vstupní části pensionu.

Ridlová Jitka- SPORTOVNÍ CENTRUM OTROKOVICE - ID 89689479 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

J.Jabůrkové 1819, Otrokovice, 765 02 

Naše sportovní centrum nabízí squashové kurty, bowlingové dráhy, alpinning, power plate, masáže. Nekuřácká restaurace s dětským koutkem.

BOBOVÁ DRÁHA JANOV s.r.o. - ID 94973388 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hraničná 602, Janov nad Nisou, 468 11 

V roce 2004 jsme měli první myšlenku zrealizovat stavbu bobové dráhy.  Po všech úředních peripetiích a zajištění financování jsme v roce 2006 založili firmu Bobová dráha Janov s.r.o. a v dubnu téhož roku začali s výstavbou.  Náročná stavba,ve velice drsném a skalnatém terénu, se podařila dokončit po 5ti měsících a 16.září jsme slavnostně otevřeli pro veřejnost.  

Náš areál se snažíme každým rokem vylepšovat a zajistit tak šťastné a nezapomenutelné zážitky pro naše klienty.

Plavecký bazén Liberec - ID 92625131 - NÁHLED ZÁZNAMU

nám. Tržní 1338, Liberec, 460 01 

Provozujeme bazén, dětský výukový bazén, brouzdaliště s hříbkem a vířivkou pro děti, skluzavkami a párou. Nabízíme sportovně relaxační aktivity jako je fitness, wellness, spinning a další. Bazén disponuje potápěčskou věží hlubokou 8.5 metru.

MOTOPARK OSTRAVA s.r.o. - ID 97129987 - NÁHLED ZÁZNAMU

Opavská 5637, Třebovice, Ostrava, 72200 

Jsme Motopark Ostrava největší motorkářské centrum na Moravě. Záruka komplexních služeb, spokojenosti a zábavy. Našim cílem je poskytnout zákazníkům maximální péči a vše na jednom místě.

Zastupujeme dvě nejsilnější moto značky na trhu. Autorizovaná dealerství a servisy Honda, Yamaha, Kuberg. Disponujeme 1000 m2 prodejní plochy s moto oblečením, doplňky a motorkářským příslušenstvím. Jsme největší distributoři značek RST, Modeka, X-lite, Nolan, Agv na Severní – Moravě.

Cinema bowling - ID 91578469 - NÁHLED ZÁZNAMU

Zahradní 705, Dobřany, 334 41 

Víceúčelové sportovní zařízení se nachází v budově bývalého městského kina, které jako kino sloužilo několik desetiletí. Při rekonstrukci bylo naším cílem zachovat ráz budovy a najít pro ni podobné využití, tedy využití budovy pro veřejnost především pro zábavu a volný čas. Proto jsme se od čistě kulturního charakteru přesunuli k charakteru rovněž zábavnímu, zaměřenému ale spíše na sportovní aktivity včetně nezbytného zázemí.

EXPERT - CYKLOCENTRUM s.r.o. - ID 94908832 - NÁHLED ZÁZNAMU

Botičská 419/2, Praha 2, 12800 

Cyklocentrum je specializovaná síť prodejen jízdních kol Author. A jak již název napovídá, poskytneme vám (respektive vašemu dvoukolému miláčkovi) kompletní servis, údržbu, přestavbu, vylepšení, zkrátka co si budete přát. Díky našim dlouholetým zkušenostem a profesionálním prodejcům vám poradíme, jaké kolo bude nejlepší pro vaši postavu, druh a frekcenci jezdění. Ať se potřebujete dostat do práce, nebo řádit na horách, naše jízdní kola vám splní vaše sportovní sny.

Pobočky prodejen: 

  • Vodní 13a, 602 00 Brno
  • Fr. Ondříčka 417/52, 370 11 České Budějovice
  • Dolní 141, 580 01 Havlíčkův Brod
  • Laurinova 529, 293 01 Mladá Boleslav
  • 17. Listopadu 947, 530 02 Pardubice
  • Bubenské nábřeží 306, 170 00 Praha (Holešovická tržnice hala č. 19)

BIKESPORT - ID 89902429 - NÁHLED ZÁZNAMU

V Tejnecku 543, Chrudim, 537 01 

JSME Z DOBY KAMENNÉ.

JDEME ALE S DOBOU!

JE TO TAK. HÝČKÁME SI VELKÝ A VÝBORNĚ ZÁSOBENÝ OBCHOD. UŽ 25 LET.

HERVIS Sport a móda, s.r.o. - ID 91728758 - NÁHLED ZÁZNAMU

Želivského 5050/2, Rýnovice, 466 05 

Hervis je rakouský obchodní řetězec, který prodává sportovní vybavení, mateřská společnost je Spar Österreichische Warenhandels-AG. Hervis působí v sedmi zemích, konkrétně v Rakousku, Česku, Slovinsku, Maďarsku a dalších evropských zemích.

V Hervisu vám nabídneme vše, co pro sport na jakékoliv úrovni potřebujete. Ve spolupráci se předními světovými značkami vás připravujeme na vaše sportovní zážitky už více než 17 let.

S námi tak můžete být milovník procházek, nadšený běžec nebo rekreační lyžař, expert nebo začátečník, dítě nebo dospělí. Díky kombinaci eshopu a prodejen po celé zemi vám můžeme vždy nabídnout maximální servis za skvělé ceny i v pohodlí vašeho domova.

V České republice provozujeme 19 prodejen s prodejní plochou od 200 m² až do 2 500 m² a vlastní internetový obchod Hervis.cz.

To vše je Hervis Sport, obchod kde nejsou doma jen značky, ale i vy naši zákazníci.

Sportovní areál Harrachov a.s. - ID 93590537 - NÁHLED ZÁZNAMU

Harrachov č. 225, Harrachov, 512 46 

Sportovní areál Harrachov - Krkonoše

Harrachov patří mezi nejoblíbenější horská střediska v České republice. Celoročně splňuje atributy sportu, relaxace a zábavy. Pohodová dovolená bez nudy v turistické destinaci obklopené nádhernou krkonošskou přírodou.

 

TURISTICKÉ TRASY A CYKLOTRASY, CYKLOSTEZKY, NORDIC WALKING HARRACHOV Harrachov a jeho okolí patří k místům s největším počtem značených cyklotras v České republice. Cyklotrasy a cyklostezky jsou lákavé díky možnosti propojení s cyklotrasami v Jizerských horách a v Polsku kolem Sklarszké Poreby. Ideálním startem pro hřebenové túry a cyklovýlety je lanová dráha Harrachov, která vás vyveze z centra Harrachova na vrchol Čertovy hory. Naše webové stránky vám poskytnou mnoho informací o cyklotrasách a turisticky zajímavých místech Harrachova a jeho okolí. Každý si může vybrat trasu podle požadované náročnosti.

HARRACHOV JE MÍSTO S NEKONEČNÝMI VOLNOČASOVÝMI AKTIVITAMI Zažijte dovolenou plnou neopakovatelných zážitků v největším středisku programů pro volný čas. Kde? V Harrachově! Zde si najde svou volnočasovou aktivitu každý - ať jste senior, rodina, mladý pár či studenti... Naleznete zde například programy v lanovém centru, adrenalinovou zábavu ve Vertical parku, bobovou dráhu s Monkey parkem, bowling, čtyřkolky, geocaching, golfové hřiště i simulátor, indoor tenisové hřiště, koloběžky, koupaliště s minigolfem, multifunkční hřiště, rafty a vodácké aktivity, squash, tandemové létání a paragliding, tenis - antuka, tenisové hřiště s umělým osvětlením, relaxační a wellness centra s bazény, ....

Těšíme se na Vaši návštěvu!

CHALK, spol. s r.o. - ID 96161651 - NÁHLED ZÁZNAMU

Suchodol 20, Suchodol, 261 01 

Český výrobce magnézia pro sportovní účely.

Proč si vybrat magnézium od firmy Chalk spol. s r.o.

  • Všechny naše výrobky i vstupní suroviny mají původ v EU
  • naše magnézium není chemikálie, ale kosmetický produkt.
  • Máme notifikaci na Ministerstvu zdravotnictví a ATEST od Státního zdravotního ústavu
  • 100% zdravotně nezávadné
  • technologie výroby je bezodpadová
  • EKO-produkt
  • můžeme vyrobit magnézium dle požadavku zákazníků

GOLF ARES - ID 91087681 - NÁHLED ZÁZNAMU

Těšetice 29, Prosiměřice, 671 61 

Golfový sportovní areál Královská vinice se nachází v malé vesničce Těšetice vzdálené 10 km od Znojma směrem na Moravský Krumlov.

Firma ARES 96 s.r.o. začala v roce 2003 provozovat golfovou AKADEMII. V červenci r. 2004 byl otevřen nový DRIVING RANGE (délka 280 m, šířka 100 m) s 10 odpališti, PG, CHG a cvičnými bankry. Od roku 2013 znormovaná devítka - par 70.

Příjezd: ze Znojma směr Mor. Krumlov, v Těšeticích na hlavní křižovatce doleva do slepé ulice, na jejímž konci se nachází parkoviště, recepce i klubovna.

 

SKI SERVIS PROFI - ID 94395491 - NÁHLED ZÁZNAMU

Stará Lhota 19, Nýrsko, 340 22  

Provádíme montáže a servis sjezdových lyží, běžeckých lyží a snowboardů.

 

POBOČKY:

  • Luby č. 262, Klatovy
  • Mikulášská 296/2, Východní Předměstí, Plzeň
  • Tylova 315/3, Jižní Předměstí, Plzeň 
  • Stará Lhota č. 19, Nýrsko 

FC ZBROJOVKA BRNO, a.s. - ID 99286087 - NÁHLED ZÁZNAMU

Srbská 2838/47a, Brno, 612 00 

Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno patří mezi nejúspěšnější české (československé) kluby. Největší slávu zažil brněnský celek ještě před rozdělením Československa, kdy získal ligový titul (1977/78) nebo vítězství v národním poháru (1959/60). V samostatné české lize se mužstvo z největšího moravského města mohlo pyšnit každoroční účastí v nejvyšší soutěži až do roku 2011, kdy tým sestoupil do druhé ligy. Hned následující ročník se ale Zbrojovka vrátila mezi elitu.

Dlouhou řadu let minulého století odehrál brněnský fotbalový klub na slavném stadionu Za Lužánkami. V 60. – 70. letech se stadion stal dokonce největším v republice. Vešlo se na něj přes 50 000 diváků. Dodnes drží návštěvnostní rekordy, na utkání se Slavii v roce 1996 dorazilo 44 120 diváků. V průběhu let se bohužel přestalo adekvátně investovat do oprav či investic stadionu a kdysi fotbalový chrám nyní připomíná zříceninu. V roce 2001 se tak Zbrojovka stěhovala na městský stadion Srbská.

Během dlouholeté historie klubu, která se začala psát již v roce 1913, prošlo klubem mnoho úspěšných fotbalistů. Ať už šlo o Vlastimila Bubníka, Oldřicha Rulce nebo Karla Kroupu, v týmu Zbrojovky jsme za téměř jedno století mohli vidět mnoho talentů, kteří nezůstanou zapomenutí v síni slávy brněnského fotbalu.

ALFA TACTICAL - ID 95667324 - NÁHLED ZÁZNAMU

Družby 1014/19 , Plzeň , 312 00  

Jsme obchod, který se zaměřuje na prodej zbraní, střeliva, obranných a sebeobranných prostředků, outdoor oblečení, army oblečení a vybavení, které je schopné snést i extrémní podmínky. Nejsme jen klasický armyshop, protože naše portfolio zákazníků je opravdu široké. Jsou mezi nimi policisté, vojáci, hasiči, záchranáři, sportovci, střelci, lovci nebo lidé, kteří se zabývají přežitím v extrémních podmínkách i lidé, kteří mají jen specifické koníčky. Také nám leží na srdci bezpečnost a tak u nás najdete i smysluplně sestavený funkční sortiment pro obranu a sebeobranu.
Je celkem jedno, ze které výše vyjmenované zákaznické kategorie jste. Jsme totiž přesvědčeni, že kdokoliv do našeho obchodu přijde, hledá něco co mu pomůže dělat nejlépe to, co ho baví, co je jeho posláním, na co tak tvrdě trénuje nebo je to jen prostředek k vydělání peněz. Víme totiž, že jen díky kvalitní výbavě totiž můžete být dobří v tom co děláte, předejít zranění a usnadnit si každodenní činnost nebo dokonce zachraňovat životy. Proto jsme tu pro vás právě my, abychom vám nabídli produkty, které máme sami odzkoušené nebo je před zařazením do prodeje podrobně kontrolujeme, abychom vám je mohli s klidným srdcem doporučit. Samozřejmě také víme, že každému z vás vyhovuje něco jiného a proto se snažíme ke každému zákazníkovi přistupovat individuálně a naši nabídku udržet co nejširší ve všech oblastech, právě pro splnění potřeb jednotlivce.

 

Naší nabídku dynamicky obměňujeme a snažíme se zařazovat vysoce funkční nebo využitelné produkty. Podrobnou kontrolu nabídky děláme zejména proto, abychom si udrželi nejen přehled o světě outdooru a zbraní, ale abychom byli stále dobře informováni a mohli tak v případě potřeby poradit našim zákazníkům v jakékoliv oblasti.
Každý člen našeho týmu se zaměřuje na různé oblasti army a outdoor prostředí, prostředí sportovního střelectví nebo profesionálních policistů či vojáků. Díky tomu zůstává náš rozhled velmi široký a dostáváme tak do našeho podvědomí problematiky, novinky a úskalí těchto jednotlivých zaměření.

Každý rok se účastníme nespočtu střeleckých i taktických soutěží, výstav a různých kulturně vzdělávacích akcí jako jsou Bahna, Slavnosti svobody nebo největší výstava v naší oblasti zaměření IWA OUTDOOR. Jsme také aktivní na sociálních sítích jako je Facebook a Instagram, kde každý den zveřejňujeme novinky, zajímavosti nebo rady.

Samozřejmostí je pro nás příjemný zákaznický servis s řadou výhod jako jsou věrnostní slevy, poradenství a zajímavé slevové akce na vybrané produkty.

Ať už jste v oboru ostřílený profík nebo jste touto oblastí nepolíben jste u nás vždy vítán a budeme se na vás těšit.

Tým Alfa Tactical

SKI ANNABERG - ID 95528590 - NÁHLED ZÁZNAMU

Andělská Hora 143, Andělská Hora, 364 71 

Ve skiareálu Annaberg v Andělské Hoře se nacházejí tři  sjezdovky. Dvě z nich jsou situovány na jih, tzn. že prakticky po celý den je zde příjemné teplotní klima, protože na ně svítí slunce.

V skiareálu se nachází půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení . Pro letošní lyžařskou sezónu 2018/2019 byla půjčovna dovybavena novými lyžařskými a snowboardovými sety. 

SPRÁVA SPORTOVNÍCH A REKREAČNÍCH ZAŘÍZENÍ - ID 93387234 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

U Hřiště ul., Havířov, 735 64 

Správa sportovních a rekreačních zařízení Havířov (SSRZ Havířov) je nástupnickou organizací Správy Víceúčelové haly.

Lenka Miklicová - oční optik - ID 97281039 - NÁHLED ZÁZNAMU

náměstí T. G. Masaryka 729/7, Břeclav, 690 02 

Provádíme služby v oblasti oční optiky a nabízíme sortiment brýlí dioptrických a slunečních i také sportovních.

FRY RELAX CENTRUM - ID 89276748 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Fryčovice 628, Fryčovice, 739 45  
Již 12.rok poskytuje naše FRY Relax Centrum široké spektrum služeb. Pro svou téměř rodinnou atmosféru se postupem času stalo oblíbeným místem relaxace a odpočinku pro všechny věkové kategorie našich spoluobčanů.Vedle relaxačního koupelového bazénu se dvěma protiproudy,chrličem a perličkou, a vířivou vanou s hydromasážními tryskami , zde najdete velmi moderní squashový kurt s prosklenou zadní stěnou a příjemným diváckým zázemím. Malá gymnastická tělocvična slouží především žákům zdejší školy, ale badmintonový kurt, který je součástí tělocvičny, dává možnost využít tyto prostory i široké veřejnosti. Horkovzdušná sauna je vybavena nerezovými elektrickými kamny. Saunová kabina i s vybavením je vyrobena z českého topolu. Provozní doba - www.fryrelaxcentrum.cz

SPORTOVNÍ HALA Ostrava-Přívoz, s.r.o. - ID 98023420 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Hrušovská 2953/15 , Ostrava , 702 00  
Společnost Sportovní a rekreační zařízení města Ostravy, s.r.o. byla založena v roce 1997. Cílem bylo zajistit veřejnosti města a jejího okolí kvalitní zázemí pro sportovní a rekreační aktivity. Zakladatelem a jediným vlastníkem je statutární město Ostrava. V roce založení (1997) byla společnost tvořena pouze třemi areály (Zimní stadion, Letní koupaliště a Krytý bazén). Ty jsou dodnes znázorněny v logu společnosti. Postupně se k nim přidávaly areály další a tak jejich počet došel až k číslu 11. Od ledna 2016 společnost SAREZA již neprovozuje Sportovní areál Volgogradská a tak se číslo areálů zakulatilo na 10. Logo obsahuje také slovo SAREZA, které je zkratkou názvu Sportovní A REkreační ZAřízení města Ostravy, s.r.o. a toto slovo se stalo synonem všech deseti areálů. Jak šel čas: 1997 – Zimní stadion Ostrava – Poruba, Letní koupaliště Ostrava – Poruba, Krytý bazén Ostrava – Poruba 2000 – přibyla Sportovní hala Ostrava – Přívoz (zprovoznění velké haly po rekonstrukci v únoru 2001) 2001 – přibyl Hotel Sport Club*** a Sportovní areál Poruba 2003 – přibyly Lázně Moravská Ostrava (dnes známe jako Vodní svět!!!) 2006 – přibyl Vodní areál Jih 2007 – přibyl Sportovní areál Volgogradská 2008 – přibylo Ozdravné centrum Ještěrka 2014 – přibyl Sportovní areál U Cementárny (In-line Park) 2015 – Hotel Sport Club*** přejmenován na SAREZA HOTEL***, hala č. I Zimního stadionu Ostrava-Poruba přejmenována na RT TORAX ARENA 2016 – Sportovní areál Volgogradská od ledna společnost SAREZA neprovozuje Zlomové události: V roce 1998 byl Zimní stadion Ostrava – Poruba vyhlášen stavbou roku. Na konání ME ve volejbale si v roce 2001 pořadatelé vybrali areály Zimní stadion Ostrava – Poruba a Sportovní halu v Ostravě – Přívoze. Pro ubytování využili služeb našeho Hotelu Sport Club***, který je se zimním stadionem propojen. Druhá ledová plocha zimního stadionu umožňovala bruslení pod širým nebem. Tento provoz byl pouze sezónní, což se změnilo zastřešením této ledové plochy v roce 2003 a umožňuje tak celoroční provoz. Zároveň došlo i k dostavbě hotelu. Na ME v hokeji v roce 2004, které probíhalo v Ostravě, jsme přivítali hráče a diváky opět na Zimním stadionu a také v Hotelu Sport Club***. V roce 2011 jsme pořádali pilotní ročník projektu Vánoční kluziště!!!, který nabízí v předvánočním období přímo v centru města na Masarykově náměstí zábavný program, možnost bruslení i výhry v soutěžích a to ZDARMA díky podpoře statutárního města Ostrava, obvodu Moravská Ostrava a Přívoz a také díky řadě sponzorů. Z projektu se stala krásná tradice, na kterou se veřejnost těší každý rok. Provozní doba - www.sareza.cz

Lukostřelecký klub ARCUS Plzeň - ID 92597853 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Daimlerova 1168/1 , Plzeň, 301 00 
Náš sportovní lukostřelecký klub funguje od roku 1996. Lukostřelbě se u nás můžete věnovat na té nejvyšší sportovní úrovni nebo je pro zábavu a rekreaci či aktivní odpočinek. Tento zajímavý sport je určen pro všechny bez rozdílu pohlaví a věku. Najdete u nás přátelský kolektiv a příjemnou atmosféru i novou partu přátel a kamarádů. Neváhejte a navštivte nás! Provozní doba: dle telefonické domluvy.

Orel jednota Kolín - ID 99842556 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Brankovická 1040 , Kolín, 280 02 
Křesťanská sportovní organizace Kolín. Provozní doba: dle telefonické domluvy.

SKI KLUB HLUČÍN - ID 99113338 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Okrajová 1677/36 , Hlučín, 748 01 
Založení klubu se datuje na rok 1993. U zrodu klubu byli p. Zátopek Zdenek, p. Osmančík Leo, p. Křižák František, p.Stoček Roman, pí. Křižáková Věra a další nadšenci tohoto sportu. Nejprve se lyžovalo za člunem, časem se zprovoznil vlek vodního lyžování. Zásluhou p. Leoše Osmančíka a p. Zdenka Zátopka se vlek rozjel a začalo se lyžovat i závodně. První kroky na poli závodním dělali Osmančík Aleš, Duda Daniel, Duda Tomáš, Zátopek Pavel, Osmančík Leo ml., Michálaková Andrea, Osmančíková Zuzana. To se psal rok 1995. V dalších letech rozšířili řady závodníků Paluzga Aleš, Miketa Jan, Tvarůžka Lukaš, Kolarčíková Michaela, Osmančíková Ester, Mučková Kristýna atd. Provozní doba - www.skihlucin.cz

SQUASH-HAŠTAL - ID 99243955 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Haštalská 731/20, Staré Město, 110 00 
SQUASH-HAŠTAL byl zhotoven v roce 1989 firmou In-Tec pod vedením Ing. Ladislava Krpálka. Nejprve byly postaveny 3 squashové kurty v prvním patře centra. Následně po spuštění provozu byl založen klub Squash Stará Praha ve správě Petra Rolla.

RUGBY CLUB Zlín, z.s. - ID 98576185 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Hradská 854 , Zlín, 760 01 
Ragby dochází ve Zlíně stále větší obliby. Provozní doba: dle telefonické domluvy.

TJ SOKOL LUBNÁ - ID 91171093 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Lubná 186 , Kroměříž , 767 01 
K historicky první sezoně nastoupila TJ Sokol Lubná v roce 1959 v tehdejší III. třídě. Provozní doba: dle telefonické domluvy.

SK BESKYD ČELADNÁ - ID 93479554 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Čeladná 725 , Čeladná, 739 12  
Klub SK Čeladná je občanským sdružením. Vzniklo v roce 2004, sloučením FK Čeladná a FC Vítkovická nemocnice Blahoslavené Marie Antoníny 1853. Provozní doba: dle telefonické domluvy.

Mgr. Okáčová Martina - ID 89904660 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Práčata 431/33, Brno, 642 00 

Sportovně zaměřená, soukromá mateřská škola.

Sportovní školka Praha 4 - ID 89324110 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Hornomlýnská 1231, Praha 4, 148 00 

V naší nově otevřené soukromé mateřské školce a jeslích usilujeme o profesionálně vedený komplexní rozumový i pohybový rozvoj dětí, a to s podporou přirozené dětské hravosti a zvídavosti, ucelené kognitivní i sportovní průpravy a správné stravy. Ve sportovní školce a jeslích PlayWisely® vycházíme z vědecky podložené metodiky renomovaného programu PlayWisely® a naším cílem je všestranně připravit děti pro budoucí život, aby jednou mohly zrealizovat své sny!

Dům dětí a mládeže Jirkov - ID 96882496 - NÁHLED ZÁZNAMU

Školní 1725, Jirkov, 431 11 

Dům dětí a mládeže Jirkov.


1 2 3 4 5


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)