Firmy v kategorii Zdravotnictví, sociální péče (404)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



Domov pro osoby se zdravotním postižením "PRAMEN" v Mnichově - ID 95643044 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mnichov 142, Mnichov, 353 01 

Posláním Domova Pramen je poskytovat ubytování, stravování a další pomoc lidem patřícím do cílové skupiny zařízení, kteří nemají možnost bydlet v přirozeném domácím prostředí.

Služba klade důraz na začleňování klientů do běžné společnosti.

NEMOCNICE NYMBURK s.r.o. - ID 90332437 - NÁHLED ZÁZNAMU

Boleslavská třída 425/9, Nymburk, 288 02 

Naše nemocnice Vám slouží již od roku 1881 a snaží se nabídnout odbornou ambulantní i lůžkovou zdravotní péči všem, kteří ji potřebují. Věříme, že zde najdete všechny potřebné informace, které hledáte a že v případě, pokud jste našimi klienty, budete od nás odcházet zdraví a s vědomím, že stojíme při Vás.

Naším cílem je být stabilním, efektivním, kvalitním a na pacienta orientovaným zdravotnickým zařízením.

  • Poskytovat zdravotní péči – ambulantní i lůžkovou na moderní světové úrovni.
  • Zajistit dostupnost takové zdravotní péče pro pacientskou veřejnost
  • Poskytovat pacientům vysoce profesionální péči, respektovat jejich individualitu a přistupovat citlivě k jejich potřebám.
  • Docílit maximální efektivity využití finančních zdrojů pro poskytování kvalitní zdravotní péče.

 

POLIKLINIKA SÍDLIŠTĚ - Okružní 2160, 288 02 Nymburk

DOMOV BEZ HRANIC RUMBURK - ID 89301800 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lobendava 105, Rumburk, 407 84 

Posláním domova pro osoby se zdravotním postižením je poskytování sociálních služeb, které podporují běžný způsob života u osob s mentálním či kombinovaným postižením, které mají sníženou soběstačnost z důvodu tohoto postižení a vyžadují stálou a pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Poskytovat těmto lidem individuální pomoc a podporu při zvládání každodenních činností a pomáhat jim při začleňování do společnosti.

Cíle :

  • posílení samostatnosti a soběstačnosti klientů s ohledem na jejich individuální potřeby a s respektováním jejich svobodné volby
  • zprostředkování činností potřebných k aktivizaci klientů, které vedou ke kvalitnímu naplňování času a přiměřenému zapojení do běžné společnosti
  • rozvíjení sociálních kontaktů
  • zapojení do života v komunitě
  • vytvoření prostředí pro klienty, které bude co nejvíce připomínat prostředí domácnosti v běžné společnosti

HELPING HOME s.r.o. - ID 92009384 - NÁHLED ZÁZNAMU

Šedesátá 7015, Zlín, 763 14 

Jsme vzdělávací agentura s více než desetiletou praxí.

Nabízíme kurzy pro širokou veřejnost formou seminářů s tématy ošetřovatelství, psychologie a zdravý životní styl.

Nabízíme akreditované kurzy MPSV pro pomáhající profesionály, sociální pracovníky, pracovníky v sociálních službách.

Jsme registrované lektorky v systému Akris MPSV a působíme po celé České republice.

Naše společnost HELPING HOME, s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení, které získalo na zdravotním odboru Krajského úřadu Zlínského kraje registraci k poskytování komplexní péče o pacienta ve vlastním domácím prostředí. Cílem naší domácí zdravotní péče je udržení a podpora zdraví, rozvoj a udržení soběstačnosti, prevence zdraví.

VO-DENT DOMAŽLICE, spol. s r.o. - ID 99699125 - NÁHLED ZÁZNAMU

Chrastavice č. 113, Chrastavice, 344 01 

Provozujeme stomatologickou laboratoř VO-DENT Domažlice.

DOMOV PRO SENIORY PODBOŘANY - ID 97042246 - NÁHLED ZÁZNAMU

Nádražní 933, Podbořany, 441 01 

DOMOV PRO SENIORY

Poskytujeme pobytové, stravovací, sociální a zdravotní služby pro seniory v nepříznivé sociální situaci, kteří mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku (od 65 let) a zdravotního stavu, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné osoby a lze jiřešit pomocí aktuální nabídky služeb.

DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM

Domov se zvláštním režimem je určen seniorům od 60 let v nepříznivé sociální situaci, kteří trpí stařeckou, Alzheimerovou a ostatními typy demencí, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc, případně dohled jiné osoby a lze ji řešit pomocí aktuální nabídky služeb.

ODLEHČOVACÍ SLUŽBA

Odlehčovací služba je určena osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění, zdravotního postižení nebo nevyléčitelného onemocnění, a v jejich přirozeném sociálním prostředí o ně pečuje blízká nebo jiná fyzická osoba.

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ČESKÉ LÍPY - ID 99382285 - NÁHLED ZÁZNAMU

Školní 2213, Česká Lípa, 47 01 

Sociální služby města České Lípy, příspěvková organizace

Organizace je zřízená městem Česká Lípa a zajišťuje poskytování sociálních služeb Azylové domy, Pečovatelská služba a Domovy pro seniory. Provozuje Klub důchodců, komunitní centrum a spravuje byty zvláštního určení a pořádá různé akce pro seniory. Snažíme se o to, aby si lidé každého věku i s handicapem mohli svůj život užívat a v nepříznivé situaci nebyli sami.

 

PROVOZOVNY:

DOMOV PRO SENIORY ČESKÁ LÍPA - Na Blatech 3211, Česká Lípa 
DŮM HUMANITY - Dubická 931/43, Česká Lípa
DŮM RYCHLÉ POMOCI - Svatopluka Čecha 2852, Česká Lípa 
DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU ČESKÁ LÍPA - Ústecká 2855, Česká Lípa
KLUB DŮCHODCŮ - Školní 2213, Česká Lípa
PENZION S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU ČESKÁ LÍPA - Na Blatech 3211, Česká Lípa

CHIRANEX s.r.o. - ID 95513855 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Strži 800/6, Ostrava-Heřmanice, 713 00 

Naše společnost Chiranex, s.r.o. vznikla v roce 2017. Hlavní činností je pronájem pečovatelských lůžek a ostatních kompenzačních pomůcek do domácností.

Dodávky provádíme v rámci celého Moravskoslezského, Olomouckého i Zlínského kraje.

Svou nabídku rozšiřujeme podle poptávky.

V současné době připravujeme sekci prodeje zdravotnických a pečovatelských potřeb.

Zvoneček Bylany, poskytovatel sociálních služeb - ID 88999836 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pod Malým vrchem 1378, Český Brod, 28201 

Provozujeme domov pro osoby se zdravotním postižením, stacionář (denní, týdenní), chráněné bydlení a odlehčovací službu.

DŮM SENIORŮ MLADÁ BOLESLAV - ID 98057364 - NÁHLED ZÁZNAMU

Olbrachtova 1390, Mladá Boleslav, 293 01 

Posláním Domu seniorů Mladá Boleslav je zabezpečení podpory lidem, kteří nemohou žít vzhledem ke snížené soběstačnosti, zdraví a věku sami ve svém domácím prostředí.

Pomáháme jim prožívat spokojený, důstojný a klidný život s podporou zkušeného a laskavého personálu.

Cílem je poskytování kvalitní sociální služby s respektem a úctou k člověku v důležité etapě jeho života a vytváření příjemného a důstojného prostředí pro uživatele.

Základním cílem služby je dodržování lidských práv a respektování osobní svobody a potřeb uživatelů.

ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a.s. - ID 90997005 - NÁHLED ZÁZNAMU

Nové sady 996/25, Brno, 602 00 

S přibližně 450 pobočkami, které představují cca 15% všech tuzemských veřejných lékáren, jsou lékárny Dr. Max největší lékárenskou sítí v ČR. V roce 2018 jsme otevřeli 18 lékáren. Sesterská společnost Dr.Max Pharma se ve stejném roce stala největším tuzemským výrobcem lékárenského sortimentu ve volném prodeji.

Seznam všech lékáren sítě Dr. Max je dostupný z domovské stránky www.drmax.cz. Víc než polovina z nich se nachází v objektech obchodních center. Odpovídá to životním zvyklostem obyvatel, kteří chtějí uspokojit víc potřeb na jednom místě. Vstříc jim jdeme i otvírací dobou – v obchodních centrech 7 dní v týdnu od 8 do 20 hodin. Lékárny Dr. Max v některých oblastech suplují roli chybějící lékárenské pohotovosti. V Praze a v Brně fungují lékárny Dr. Max s nepřetržitou službou.

V portfoliu Dr. Max jsou v těchto městech i historické lékárny.  Ta pražská, U zlatého hada na Národní třídě, je vybavena nejstarším lékárenským mobiliářem v metropoli, brněnská lékárna U červeného raka je jednou z nejstarších ve střední Evropě.  

Od léta 2014 mají lékárny Dr. Max, ale i další odběratelé k dispozici novou vlastní laboratoř v Nučicích u Prahy, nejmodernější svého druhu v ČR, v roce 2017 byla v Brně otevřena druhá centrální laboratoř pro individuální přípravu léčiv.

Společnost ČLH jako provozovatel lékáren Dr. Max vystupuje zásadně jako odpůrce jevů, které poškozují české lékárenství a pacienty. Staví se tak aktivně zejména proti ilegálním distribučním praktikám jako je například výdej léčiv lékaři v ordinacích a reexportům, které způsobují výpadky citlivých léků na českém trhu.

ČLH je zakládajícím členem Asociace provozovatelů lékárenských sítí (APLS), jejíž ambicí je přispívat k vytváření optimálních podmínek pro rozvoj lékárenství v České republice a hájení zájmů lékárníků - zaměstnanců. Zprostředkovaně je tak ČLH členem i Evropské federace lékárenských sítí (EFPC).

POBOČKY:

LÉKÁRNA Dr.MAX Aš - Chebská 2934, 352 01 Aš  
LÉKÁRNA Dr.MAX Benešov - Červené Vršky 2217, 256 01 Benešov 
LÉKÁRNA Dr.MAX Beroun - Obchodní 250, 266 01 Beroun 
LÉKÁRNA Dr.MAX Beroun - Plzeňská 162,  266 01 Beroun  
LÉKÁRNA Dr.MAX Bílovec - Slezské náměstí 13/38, 743 01 Bílovec 
LÉKÁRNA Dr.MAX Blansko - Na Řadech 2360/3, 678 01 Blansko
LÉKÁRNA Dr.MAX Blansko - Seifertova 1683/6a, 678 01 Blansko
LÉKÁRNA Dr.MAX Blatná - tř. J. P. Koubka 110, 388 01 Blatná 
LÉKÁRNA Dr.MAX Bohumín - 9. května 1197, 735 81 Bohumín
LÉKÁRNA Dr.MAX Bor - Přimdská 501, 348 02 Bor  

ÚSTAV PREVENCE A LÉČBY ZÁVISLOSTÍ A KLUBY BRNO z. ú. - ID 94262769 - NÁHLED ZÁZNAMU

Křenová 224/67, Brno, 602 00 

Ústav pro prevenci a léčbu závislostí A Kluby Brno, z.ú je nestátní nezisková organizace poskytující bezplatnou ambulantní pomoc dospělým lidem, kteří se potýkají s problémovým užíváním nebo závislostí na alkoholu, lécích, drogách či hazardním hraním, včetně pomoci jejich rodinám a blízkým. Naše služby jsou založeny na principu respektu vůči jednotlivci a jeho potřebám.

Přístup k užívání návykových látek úzce souvisí s celkovým životním stylem. Potíže při zvládání každodenního života mohou vykrystalizovat jako důsledek nestřídmé konzumace návykových látek. Také v nich člověk mohl hledat úlevu, povzbuzení, únik nebo zaplnění prázdných míst v nevyhovujících životních podmínkách. Při překonávání a předcházení závislosti nebo jejího znovuvzplanutí se proto nezaměřujeme pouze na problematický vztah k návykové látce a jeho zdravotní dopady. S našimi klienty a jejich blízkými vždy hledáme cestu, jak ze stávajících životních podmínek vystavět to nejlepší, co je v jejich momentálních možnostech a silách.

Někdy je třeba začít stavět od samotných základů – víme, kam se obrátit o střechu nad hlavou a jídlo pro dnešní den. Mohly se nakupit nevyřízené úřední, právní či finanční záležitosti – neplatné doklady, nesplněné závazky vůči rodině či institucím, střety se zákonem nebo společenskými normami, vymahatelné nároky a práva. Při hledání východiska z těchto situací jednáme s ohledem na klientovo bezpečí, v souladu s právním řádem a podporujeme taková řešení, která předchází vzniku dalších škod.

Po stabilizaci nutného existenčního minima přichází čas myslet na seberealizaci, uplatnění či rozvoj osobitých schopností, dovedností a zájmů. Pro někoho to může znamenat poohlédnutí po nové práci, rekvalifikaci či doplnění vzdělání; pro jiného obohacení volného času o aktivity přinášející do života více radosti a sdílení s druhými. Pokud to naši klienti potřebují, poskytujeme jim podporu při hledání dostupných možností ve všech těchto oblastech.

Už samotná péče o uvedené potřeby může člověka uvolnit a otevřít k uspokojivějšímu soužití s druhými. Dlouhodobější spolupráce s našimi terapeuty může napomoci také k odstranění hlubších překážek při navazování a udržování dobrých vztahů s rodinou, partnery, přáteli i širším společenským okolím. Nadto nabízíme zprostředkování poradenských služeb pro klienty, kteří se necítí jisti ve své rodičovské roli a chtěli by se lépe naladit na potřeby svých dětí.

Nesoudíme, spíše se snažíme spolu s klientem porozumět, jakou funkci v té které oblasti jeho potřeb plní návyková látka a co do ní přináší abstinence. Konečné kroky a odpovědnost za vlastní rozhodnutí přitom ponecháváme v rukou klienta.

Pomáháme už více než 28 let. Věříme, že změna je možná.

REHAMEDICA ŽACLÉŘ - ID 91013555 - NÁHLED ZÁZNAMU

J. E. Purkyně 229, Žacléř, 542 01 

Rehamedica Žacléř, a. s.

Poskytujeme lůžkovou dlouhodobě ošetřovatelskou péči. Nabízíme nad rámec zákonem vymezené ošetřovatelské péče i rehabilitační péči. Délka pobytu je závislá na zdravotním stavu pacienta.

Poskytujeme ambulantní rehabilitační služby pro širokou veřejnost s úhradou zdravotními pojišťovnami.

K návštěvě rehabilitačního lékaře není potřeba doporučení.

Procedury můžete navštěvovat v individuálním čase, dle Vašich potřeb.

Domov pro seniory Hvízdal České Budějovice - ID 98521930 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Hvízdala 1327/6, České Budějovice, 370 11 

Domov pro seniory Hvízdal České Budějovice je příspěvkovou organizací zřízenou statutárním městem České Budějovice.

Naše činnost je finančně podporována statutárním městem České Budějovice a Jihočeským krajem.

DOMOVINKA NĚMČIČKY o.p.s. - ID 96099109 - NÁHLED ZÁZNAMU

Němčičky 96, Němčičky, 691 07 

Domovinka Němčičky o. p. s. vznikla 23. října 2012 za účelem poskytovat sociální služby seniorům a zdravotně postiženým. Zakladatelem společnosti je Obec Němčičky.

Naše společnost poskytuje pomoc seniorům a zdravotně postiženým. Služba je poskytována v zařízení Domovinky. Domovinka se nachází v malebné obci Němčičky v prostorách bývalé fary. Faru obec zrekonstruovala v roce 2009. Vybudovala zde zařízení pro 10 – 12 lidí. Všichni uživatelé zde mají k dispozici společenskou místnost, jídelnu, WC a koupelnu. Uživatelé pobytové odlehčovací služby mají k dispozici 2 pokoje po 3 lůžkách a 3 pokoje po 2 lůžkách. Budovali jsme malé zařízení úmyslně, aby naši uživatelé měli pocit domácího prostředí.

Zajišťuje krátkodobou pobytovou péči pro poskytnutí času na odpočinek, oddych a vyřešení neodkladných osobních záležitostí pečující osoby. Klade důraz na dostupnost pro všechny, kdo doma pečují o seniora nebo osobu se zdravotním postižením a potřebují čas na regeneraci a načerpání fyzických a psychických sil.

BD SENSORS s.r.o. - ID 91824336 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hradišťská 817, Buchlovice, 687 08 

SVĚTOVÁ ŠPIČKA v tlakoměrné technice

Spolehlivé měření tlaku a výšky hladiny - Společnost BD SENSORS je v tomto ohledu jedním z významných dodavatelů elektronické tlakoměrné techniky, od elektronických měřicích přístrojů až po nejpřesnější vyhodnocovací a zobrazovací technologie pro sběr dat. 

Produkty BD SENSORS lze využít v mnoha průmyslových odvětvích, to jen zdůrazňuje naši dlouhodobou vizi při vývoji produktů. 

BD SENSORS - technologie pro přesné měření tlaku a výšky hladiny.

CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ KRAJE VYSOČINA Jihlava o.p.s. - ID 92903214 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Vrchlického 2497/57, Jihlava, 586 01 

Posláním Centra pro zdravotně postižené kraje Vysočina (v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči nebo ve Žďáře nad Sázavou) je prostřednictvím sociálního poradenství zvyšovat informovanost osob se zdravotním postižením, podporovat jejich nezávislost a samostatnost a napomáhat jim ke zvýšení či udržení kvality života.

 

POBOČKY:

CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ KRAJE VYSOČINA Havlíčkův Brod o.p.s. - Dobrovského 2915, 580 01 Havlíčkův Brod
CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ KRAJE VYSOČINA Pelhřimov - Příkopy 209, 393 01 Pelhřimov 
CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ KRAJE VYSOČINA Třebíč - Komenského nám. 370/12, Stařečka, 674 01 Třebíč
CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ KRAJE VYSOČINA Žďár nad Sázavou - Komenského 1190/1, 591 01 Žďár nad Sázavou 

MVDr. Havlíček Jiří - ID 95742360 - NÁHLED ZÁZNAMU

Husova 347, Konice, 798 52 

Jsem absolventem fakulty všeobecného veterinárního lékařství Vysoké školy veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Studium jsem ukončil v roce 1994. Absolventskou praxi jsem absolvoval v Horažďovicích (velká zvířata) a v Českém Těšíně (malá zvířata).

Provádím veterinární preventivní a léčebnou činnost v několika chovech skotu a koní. Dále provozuji základní ošetření malých zvířat v ordinaci v Konici.

Veterinární ordinace MVDr. Blanka Tešnarová - ID 90911198 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dobrovského 1125, Roudnice nad Labem, 41301 

Veterinární ordinace pro malá zvířata Roudnice nad Labem.

VETERINÁRNÍ KLINIKA LOUNY - ID 92014962 - NÁHLED ZÁZNAMU

Karlova 614, Louny, 44001 

Naše veterinární klinika je v severočeském městě Louny a zajistí kompletní péči o malá i velká zvířata.

Dr. KAREL - ID 90410445 - NÁHLED ZÁZNAMU

Českobratrská 931/26, Teplice, 41501 

Provádím psychologické a psychoterapeutické služby.

Rehabilitace Johanusová s.r.o. - ID 96131573 - NÁHLED ZÁZNAMU

Masarykova 977, Hluboká nad Vltavou, 373 41 

Poskytujeme rehabilitační ambulantní péči. Zajišťujeme odborné komplexní fyzioterapeutické ošetření. Specializujeme se na elektroléčbu, klasické i reflexní masáže, ruční i přístrojové lymfodrenáže. Provádíme léčbu kyslíkem, slatinu a terapii rázovou vlnou i manuální fyzioterapeutickou korekci.

VETORDINACE - ID 90693002 - NÁHLED ZÁZNAMU

Sadová 636, Hořejší Předměstí, Domažlice, 34401 

Provozuji veterinární ordinaci pro malá zvířata v Domažlicích. Zaměřuji se na zejména na prevenci, ale také léčbu nemocí psů, koček, drobných savců, ptáků a plazů chovaných v zájmových chovech.

Snažím se propojit postupy klasické západní medicíny s alternativními způsoby léčby, vždy tak aby to bylo v první řadě ku prospěchu pacienta a zvýšení jeho kvality života.

Dělám poradenství v oblasti výchovy, výživy, reprodukce, tak aby Vaše společné soužití bylo co nejpohodovější.

Snažím se sledovat nové trendy, ale nebráním se ani tradičním, osvědčeným metodám.

Nebojte se na cokoliv zeptat, ráda Vám poradím. 

Veterina u Kryšpína - ID 91917666 - NÁHLED ZÁZNAMU

Rváčovská 868, Hlinsko v Čechách, 53901 

Specializovaná ordinace pro malá zvířata v Hlinsku.

Ordinace byla založena s myšlenkou vnést do oblasti veterinární medicíny tohoto kraje svěží proud v podobě novodobých trendů, s nimiž jsme se setkaly na předchozích pracovištích. To nám umožňují moderní diagnostické a terapeutické přístroje, spolupráce s odborníky z jiných klinik, s SVÚ Jihlava, humánní laboratoří a poliklinikou.

Při preventivních prohlídkách, zejména v rámci vakcinace, provádíme důkladné klinické vyšetření. Mnohdy jsou tak odhalena opomíjená onemocnění kardiovaskulárního systému či dutiny ústní spojená s tvorbou zubního kamene.

V ordinaci se na Vás těší MVDr. Petra Korábová, MVDr. Veronika Plšková a nepostradatelný kočičí pomocník Kryšpín.

VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. MICHAEL MAZOCH - ID 98849313 - NÁHLED ZÁZNAMU

Čechova 99/5, Olomouc, 77900 

Nabízíme komplexní veterinární služby od počátku roku 1992. V naší databázi je evidováno již přes 18.255 majitelů zvířat. V roce 2017 jsme oslavili 25 let viz fotogalerie. V roce 2015 došlo k významnému rozšíření pracoviště a jeho generální rekonstrukci s modernizací.

V roce 2003 jsme se stali součástí Integrovaného záchranného systému Olomouckého kraje. Poskytujeme veterinární asistenci Městské policii Olomouc a Litovel a ostatním obcím v regionu.

Pečujeme o služební psy Vězeňské služby v Olomouci. 

Klinika je vybavena diagnostickými přístroji pro interní medicínu a chirurgii např.: Biochemický a hematologický analyzátor k lab. vyš. krve s výsledky do 20 minut,  RTG, ULTRASONOGRAF, EKG, INHALAČNÍ ANESTEZIE, přístroji pro monitoring životních funkcí, ale i stomatologickým vybavením. K dispozici je hospitalizační část se 7 hospitalizačními boxy.

Provádíme chirurgické zákroky včetně postnarkotizační hospitalizace. Rekonstrukce operačního sálu v říjnu 2020.

Laboratorní diagnostiku nám zajišťují akreditovaná pracoviště v Olomouci, Brně, Hradci Králové aj.

Jsme certifikované pracoviště pro aplikaci mikročipů a vydávání EUROPASŮ pro psy, kočky a fretky, včetně veterinárních potvrzení pro cesty do zahraničí.

Zakoupíte u nás VETERINÁRNÍ DIETY a krmiva renomovaných světových značek. Postaráme se o zdravý vývoj Vašich mláďat výběrem kvalitních krmiv, na vakcinace Vás včas pozveme e-mailem, sms, či písemně poštou. Myslíme i na starší jedince prováděním preventivních prohlídek.

Na klinice je sídlo soudního znalce v oboru veterinární medicíny se specializací na malá, drobná a zoo zvířata, veterinární péči v chovech koní.

Běžně přijímáme i bezhotovostní platby bankovními kartami. U nás je vždy konečná cena za odborné služby i zboží stejná, bez příplatků - ať využijete hotovostní nebo bezhotovostní platbu. 

MVDR. VLASTISLAV BARNET - ID 95511552 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Sila 1139, Liberec, 46311 

Provoz laboratoře klinické biochemie a hematologie a poskytování veterinární služeb.

VETERINÁRNÍ AMBULANCE ČESKÁ TŘEBOVÁ - ID 94929270 - NÁHLED ZÁZNAMU

Klácelova 79, Česká Třebová, 56002 

Naše ordinace se specializuje na ošetření malých a drobných zvířat již od roku 1989. Z toho vyplývá, že některé poznatky z léčby zvířat máme ověřeny dlouholetou praxí a zkušenostmi. Proto v odůvodněných případech upřednostňujeme základní klinické vyšetření a konzultace před drahými přístrojovými vyšetřeními se stejným výsledkem.

VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. RICHARD BAŤKA - ID 99791315 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tyršova 306/30, Přerov, 75124 

Naše veterinární pracoviště poskytuje komplexní veterinární péči pro psy a kočky a základní ošetření drobných savců 7 dní v týdnu včetně víkendů a státních svátků.

Zámeček Střelice, příspěvková organizace - ID 99177216 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tetčická 311/69, Střelice, 664 47 

Poskytujeme celoroční a týdenní péči pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením.

THE SIGNATURE CLINIC - ID 90738739 - NÁHLED ZÁZNAMU

Odborů 289/10, Praha, 120 00 

The Signature Clinic je klinika estetické medicíny pro všechny ženy, které si chtějí dopřát veškerou péči o sebe samotnou na jednom jediném místě, a to v krásném prostoru v samém centru Prahy.

Tvoříme místo , kde je o ženy postaráno s pomocí uznávaných lékařů a kde se každá žena cítí dobře a přirozeně. To byla moje hlavní vize, když jsem vytvářela koncept této kliniky.

 

DĚTSKÝ DOMOV Hodonín u Kunštátu - ID 93774076 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hodonín 48, Hodonín, 679 71 

Dětský domov v Hodoníně je státní zařízení pro výkon ústavní výchovy pro děti od 3 do 18ti let. Jsme domov rodinného typu. Kapacita domova je 24 dětí a jsou rozděleny do tří rodinných skupin. O každou skupinu se starají dva vychovatelé.  Materiální zázemí:  Dětský domov se nachází v rekonstruované vile se třemi byty, které obývají tři rodinné skupiny. Vila je obklopena velkou zahradou s tenisovým kurtem a dětským hřištěm. Průběžně se snažíme prostory domu a přilehlou zahradu vylepšovat.  Charakteristika dětí:  Důvody pro umístění dětí do dětského domova jsou zejména: zanedbání výchovy, výživy a dalších rodičovských povinností, fyzické a psychické týrání, pohlavní zneužívání. Pokud k nám do domova přijdou děti, u kterých je předpoklad, že se nebudou moci vrátit do původní rodiny nebo o ně nikdo nejeví zájem a jsou tedy právně volné, hledáme pro ně hostitelské nebo rodiny.

MEDITTERA-SEDLČANY, s.r.o. - ID 96982043 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tyršova 161, Sedlčany, 264 01 

Naším hlavním cílem je poskytovat kvalitní zdravotní péči tak, abychom našim klientům zmírnili nebo odstranili zdravotní potíže a pomohli jim tak dosáhnout úplného zdraví, případně návratu do plnohodnotného života. Naším zásadním krédem je poskytovat kvalitní péči s maximálním ohledem na zájem pacienta – našeho klienta. Naši zaměstnanci se snaží léčit, ošetřovat a uzdravovat podle nejnovějších poznatků současného zdravotnictví a ošetřovatelské péče.


1 2 3 4 5


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)