Firmy v kategorii Kosmetické služby (105)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



DOTLAČILOVÁ DANA - ID 91942440 - NÁHLED ZÁZNAMU

Malebná 897/59, Praha, 149 00 

V našem pražském kadeřnictví se specializujeme na prodloužení zahuštění vlasů. Používáme výhradně vlasy evropské, které mají kvalitnější strukturu a jsou lehčí než vlasy indické nebo asijské. Navíc se dají evropské vlasy dále upravovat - barvit, žehlit či foukat.

Hajkrová Jitka - ID 89464789 - NÁHLED ZÁZNAMU

Přemyslovice 207, Přemyslovice, 798 51 

Nabízím dámské, pánské i dětské kadeřnické služby. Dále provádím barvení vlasů, melírování, společenské i svatební účesy.

STUDIO BERENIKA - ID 95009288 - NÁHLED ZÁZNAMU

Olbrachtova 1063/60, Praha, 140 00 

Jsme tu pro Vás již od roku 1999. Našim cílem bylo vytvořit příjemné prostředí rodinného typu. Vybudovat studio, které se stane Vašim místem pro krásu a relaxaci.

V současné době nabízíme služby v oblasti kadeřnictví, kosmetiky, manikúry a pedikúry, modeláže nehtů, masáží, prodlužování řas a permanentního make-up.

Přijďte si k nám odpočinout, relaxovat nebo zkrášlit svůj vzhled. Tak jako o Vás se postaráme i o Vaše blízké, kterým budete chtít udělat radost a zakoupíte jim u nás dárkové poukázky na jakoukoliv naši službu.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

COLLADO s.r.o. - ID 93033079 - NÁHLED ZÁZNAMU

Ponětovická 1429/2, Brno, 627 00 

Collado spol. s r.o. je výrobcem a dodavatelem kolagenu určeného pro další aplikaci a zpracování v potravinářském, farmaceutickém, zdravotnickém a kosmetickém průmyslu.

Od roku 2016 společnost vyvinula své vlastní technologické postupy pro výrobu kolagenu typu I. z pěti různých zdrojů – BOVINNÍ – RYBÍ – DRŮBEŽÍ  – KOŇSKÝ – VEPŘOVÝ a ve třech formách – NATIVNÍ – HYDROLYZOVANÝ.

Kolagen vyrábíme ve formě koncentrované kolagenní hmoty, kolagenního gelu a lyofilizovaného kolagenu ve formě prášku. Vyráběné produkty jsou testovány na cytotoxicitu, biokompatibilitu a senzibilizaci. Kolagen je tak připravený pro další aplikaci v potravinářském, farmaceutickém, zdravotnickém a kosmetickém průmyslu.

Erotické masáže Praha - ID 98651540 - NÁHLED ZÁZNAMU

Koubkova 1726/8, Praha 2, 12000 

Erotické masáže Praha.

PROVOZVNY:

EROTICKÉ MASÁŽE LUXURY - Lužická 29, 120 00 Praha

EROTIC MASSAGE INFINITY - Koubkova 1726 / 8, 120 00 Praha

Masáže Fialka - ID 97745339 - NÁHLED ZÁZNAMU

U soudu 388/1, Hradec Králové, 50003 

Profesionální masážní studio v Hradci Králové.

Vyberete si z řady mnoha masáží, nebo se nechte ošetřit dornovou metodou či kineziotapingem. Kineziotaping je vhodný nejen pro sportovce, ale i pro aktivní lidi nebo pro rekonvalescenci.

 

Rabinská Miluše - salon Angelina - ID 97306011 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jurečkova 2561/39, Opava, 746 01 

Salon Angelina nabízí profesionální kosmetické a kadeřnické služby. Specializujeme se na manikúru, depilaci, permanentní make-up, body piercing, léčbu celulitidy a řadu dalších služeb. Používáme velmi šetrné a kvalitní kosmetické přípravky.

Můžete u nás také zakoupit široké množství vlasové kosmetiky. 

DENTIX s.r.o. - ID 93242196 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tišnovská 1518/152, Brno - Černá Pole, 61400 

Vytváříme úsměvy od roku 1998. Od roku 2013  spolupracujeme s frézovacím centrem a zubní laboratoří JS Lab. Sdílíme společné prostory, know-how i některé zubní techniky.

Manelo Beauty Salon - ID 92475788 - NÁHLED ZÁZNAMU

Zelný trh 292/11, Brno, 602 00 

Nabízím klasickou, kombinovanou i přístrojovou pedikúru.

UNIQ COSMETICS CZECH s.r.o. - ID 94030350 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jankovcova 1569/2c, Praha, 170 00 

Náš příběh

Vlastní výrobu parfémů jsme měli již několik let. Parfémy jsme vyráběli převážně reklamní či jsme pomáhali tvořit nové značky. Myšlenka vlastní obchodní značky, která produkty nabízí přes distributory vznikla neuvěřitelně spontánně. Jeli jsme na návštěvu za novým klientem kvůli výrobě reklamních parfémů. Při povídání s ním jsme narazili na společnou minulost v oblasti prodeje parfémů přes vzorkovníky. Čím více jsme o tom mluvili, tím více pozitivní emoce a naladění stoupalo. Byli jsme úplně nadšení, přímo vzrušení z těch všech nových myšlenek a návalů emocí, když jsme si uvědomovali, že vše co umíme, naše know how, zkušenosti, pozitivita a radost pomáhat jiným lidem, to vše můžeme skloubit do jednoho, do naší nové obchodní značky UNIQ COSMETICS. Když budeme mít skvělé parfémy a úžasné spolupracovníky v řadách distributorů a leaderů, budeme ti kdo určují nové trendy.

Pojďte do toho s námi. Připojte se k nám a zažijte parádní jízdu plnou dobré nálady, poznávání skvělých lidí, dobrodružství a finanční nezávislosti!

AplusD s.r.o. - ID 95110092 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hlavní 813, Kamenice, 251 68 

ADAMS FAMILY GYM

Rodinné fitko kousek od Prahy s velkými činy a úspěchy, pro všechny kteří chtějí být zdraví, veselí a naplnění energií.

THE SIGNATURE CLINIC - ID 90738739 - NÁHLED ZÁZNAMU

Odborů 289/10, Praha, 120 00 

The Signature Clinic je klinika estetické medicíny pro všechny ženy, které si chtějí dopřát veškerou péči o sebe samotnou na jednom jediném místě, a to v krásném prostoru v samém centru Prahy.

Tvoříme místo , kde je o ženy postaráno s pomocí uznávaných lékařů a kde se každá žena cítí dobře a přirozeně. To byla moje hlavní vize, když jsem vytvářela koncept této kliniky.

 

BENDI s.r.o. - ID 92155318 - NÁHLED ZÁZNAMU

zemědělský areál, Kamenný Most, 273 26  

Potřebujete vědět, že...

... nakoupíte výhodně kvalitní a cenově dostupné zboží?
... vám zboží zdarma dovezeme na místo, které si sami určíte?
... vaši objednávku vyřídíme rychle?
... si vás vážíme jako svých zákazníků?

Pak jste správně u rodinné firmy Bendi s.r.o.

V naší nabídce najdete široký sortiment drogerie, kartáčnického zboží, úklidových pomůcek a prostředků, sušenek, oplatek, čokolád a dalších sladkých dobrůtek. Podrobné popisy najdete v jednotlivých odkazech. Naši nabídku neustále obměňujeme a hledáme pro vás nové zajímavé zboží. Abysme podpořili vaše možnosti prodeje, chystáme pro vás pravidelné akční nabídky za velmi výhodné ceny. Naše zboží můžete objednat prostřednictvím osobní návštěvy našeho obchodního zástupce, telefonicky, e-mailem, přímým nákupem v našem skladu nebo navštivte náš e-shop. 

DETECHA, CHEMICKÉ VÝROBNÍ DRUŽSTVO - ID 92867634 - NÁHLED ZÁZNAMU

Krátká 471, Krčín, 549 01  

Detecha, chemické výrobní družstvo

Detecha, chemické výrobní družstvo si trvale buduje pevnou pozici na trhu. Má svou historii, tradici a zkušenosti v oborech činnosti se počítají na desetiletí. Spolupracuje se špičkovými odborníky a renomovanými výzkumnými pracovišti. Každý rok přichází na trh s řadou zajímavých novinek. Díky přesnému a promyšlenému plánování finančních zdrojů si může dovolit zachovávat příznivé ceny a přitom udržovat vysokou kvalitu produktů. Kvalita patří mezi hlavní priority společnosti.

Středem zájmu výrobního družstva Detecha je zákazník. Zákazníkem jsou prodejní organizace, velkoobchody nebo maloobchodní prodejny, kterým vychází maximálně vstříc. Hlavním zákazníkem pro výrobní družstvo je však konečný spotřebitel. Ten, který výrobky používá. A jemu je podřízeno veškeré počínání.

Současný výrobní program navazuje na tradici a především na bohaté dlouholeté zkušenosti. Hlavními výrobními obory jsou nátěrové hmoty značky DETECHA, JELENÍ LŮJ, dekorativní kosmetika REGINA a zdravotní kosmetika REGINA.

Produkty výrobního družstva Detecha odpovídají svým provedením, kvalitou a cenou požadavkům zákazníka. Při vývoji a modernizaci našich výrobků máme vždy na mysli základní podmínku - nepoškozovat životní prostředí! Logo nátěrových hmot Detecha symbolizuje zájem o zákazníka a šetrnost vůči životnímu prostředí.

MAXI HIT - ID 97797854 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pivovarská 95/13 , Vimperk, 385 01  

Obchod MAXI HIT - prodej oblečení (pánské, dámské, dětské), široký sortiment drogerie, kosmetiky, obuv a domácích potřeb. 

ALTAYKA s.r.o. - ID 89245742 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kadečkové 774/10, Praha , 199 00  

Altayka je most, který vede tvé spěchem rozbolavělé tělo a roztěkanou mysl ke klidu a harmonii přírody. Je to most, na kterém je tvému znavenému tělu a duši dodána síla a energie.

 

Společnost Altayka je první a největší podnik v České republice, která se zabývá prodejem dřevěných masážních pomůcek a strojků, dřevěných hřebenů a dalších předmětů vyrobených z břízy. Společnost Altayka je úspěšná nejen v České republice, ale i na zahraničních trzích.

Naše masážní pomůcky a strojky se vyznačují výbornými vlastnostmi a jejich unikátní konstrukce, která vychází z tradičních metod dávných tibetských mnichů, je prověřena mnohými staletími.

Příchuť historie v každém okamžiku

Struktura a unikátní provedení masážních pomůcek a strojků umožňuje provádět jak klasickou, tak reflexní masáž v hlubších vrstvách pokožky i svalů. Kvalitní masáž zejména zlepšuje krevní oběh v tkáních lidského těla, odstraňuje otoky a únavu, harmonizuje nervový systém, posiluje imunitu a udržuje pokožku zdravou a elastickou. Provádění masáže je jednoduché a příjemné, navíc se při ní také protáhnete.

Kadeřnictví Na Kajetánce - ID 98604937 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Petynce 132/31, Praha, Břevnov, 16900 

Kadeřnictví na Kajetánce

Provozujeme dámské, pánské a dětské kadeřnictví, dále provádíme manikúru a pedikúru.

Dagmar Firlová - ID 95074640 - NÁHLED ZÁZNAMU

Gorkého 381/2, Město, Havířov 1, 73601 

Vše pro Vaši spokojenost. Více na webových stránkách.

Pasta EPILL BODY - ID 92220110 - NÁHLED ZÁZNAMU

Korunní 723/14, Praha, 120 00 

Depilace cukrovou pastou je starodávnou, tradiční a dodnes nejrozšířenější metodou depilace. Cukrová pasta se pro své vyjímečné vlastnosti stává stále oblibenější po celém světě. Jde o nejšetrnější způsob depilace.

Tradiční perská receptura  - bez chemických přísad, parfemace či barviv.

Pasta EPILL BODY je schválená a testovaná Státním zdravotním ústavem v Praze.

Cukrová pasta Epill Body nedráždí pokožku přítomností chemikálíí, vše v pastě obsažené je čistě přírodní produkt.

Cukrová pasta přilne k chloupkům a odumřelým kožním buňkám, a proto nehrozí poranění pokožky a take je minimalizováno riziko vzniku zarudlých zanícených pupínku.

Depilační cukrová pasta EPILL BODY je hmota s velmi zvláštními fyzikálními vlastnostmi, je velice lepivá, ale zároveň soudržná, proto ji při správném zacházení lze velice snadno a v celku odstranit z jakéhokoliv povrchu.

BONALOKA s.r.o. - ID 95529223 - NÁHLED ZÁZNAMU

Velké Kunratické 1570/3a, Praha, 148 00 

Nabízíme doplňky stravy a kosmetické produkty s obsahem 100% přírodního astaxanthinu. Objevte sílu jednoho z nejsilnějších antioxidantů. Nakupujte online s dopravou zdarma. Výroba v České republice. Prémiové české doplňky stravy, kosmetika a sportovní výživa pro celkovou vitalitu a krásu s obsahem jednoho z nejsilnějších přírodních antioxidantů.

PROKRÁSUVLASŮ.CZ - ID 93880457 - NÁHLED ZÁZNAMU

Husova 16, Slavkov u Brna, 684 01 

V našem internetovém obchodu prokrasuvlasu.cz najdete pomůcky k úpravě vlasů, produkty vlasové a tělové kosmetiky Davines, Canneff, Flow Cosmetics, E+46 a Natura Siberica. Nechceme být další e-shop s desítkami značek, soustředíme se pouze na špičkové a v praxi osobně vyzkoušené produkty. Nákupem u nás získáváte záruku spolehlivosti, rychlého vyřízení objednávky, slušného jednání a možnost odborné konzultace k nabízeným produktům.

E-shop má svoji základnu v Salonu Kamila Mrázková ve Slavkově u Brna, kde si můžete vyzvednout objednávky a kde Vám rádi poradíme s výběrem zboží.

TEREZIA COMPANY s.r.o. - ID 92861650 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na návrší 997/14, Praha, 141 00 

1990

ZALOŽENÍ SPOLEČNOSTI

Zakladatelka paní Svátová se začíná zabývat zahraničním obchodem

2004

PRVNÍ HLÍVA ÚSTŘIČNÁ NA TRHU

Jako první jsme uvedli na trh doplněk stravy Hlívu ústřičnou v kapslích

2009

LÉČIVÉ ROSTLINY V NAŠICH PRODUKTECH

Na trh uvádíme produkty, které obsahují zázračný rakytník řešetlákový a další léčivé rostliny

2016

VLASTNÍ CERTIFIKOVANÁ VÝROBA

Otevřeli jsme vlastní výrobu s certifikací HACCP pro výrobu kapslí

2020

ROZŠÍŘENÍ VÝROBY

Dokončená druhá etapa výstavby certifikované výroby

1994

KOŘENÍCÍ SMĚSI VEGI

Začínáme vyrábět poctivé zeleninové ochucovací kořenící směsi bez glutamanu sodného a konzervačních látek

2006

LÉKÁRNY ČR A SK

Naše produkty jsou k dostání již ve většině lékáren v České republice a na Slovensku

2011

RAKYTNÍČEK ŽELATINKY

První doplněk stravy ve formě želatinových bonbonů s rakytníkem na trhu

2018

EXPORTUJEME JIŽ DO 15 ZEMÍ SVĚTA

Díky účasti na desítkách zahraničních výstav jsou naše produkty v určitých formách a inovací dostupné již v 15 zemích světa

MARIONNAUD České Budějovice - ID 88911648 - NÁHLED ZÁZNAMU

Krajinská 35/1, České Budějovice, 370 01 

Parfumerie Marionnaud nabízejí to nejlepší pro Vaši krásu – luxusní značky, exkluzivní řady i vlastní značky za skvělé ceny. Nakupujte online na Marionnaud.cz, kde můžete využít naše speciální slevy, objevit nové produkty prostřednictvím bezplatných vzorků a nasbírat ještě více věrnostních bodů a odměn.

V Marionnaud jsme pyšní na produkty a služby, které nabízíme. Do našich parfumerií se dostanou pouze ty nejkvalitnější výrobky, které navíc sami důkladně prověřujeme. Protože je nabídka opravdu široká, jsme připraveni pomoci každému vybrat právě ty produkty, které mu nejvíce vyhovují. Neprodáváme jen výrobky za skvělé ceny, ale také ukazujeme nejlepší způsob, jak je používat. Naším cílem je pomoci zákazníkům, aby naplno využili svou krásu, dodat jim sebedůvěru, aby se sami cítili krásní.

Postřehy, tipy, triky, recenze produktů, názory zákazníků i odborníků – díky tomu všemu jsme skutečnými experty ve svém oboru. Jsme zdrojem inspirace a odborných znalostí, místem pro ženy i muže, kde mohou získat cenné rady. Marionnaud je místem neustálého objevování, zkoumání a inspirace.

4TAN s.r.o. - ID 92683266 - NÁHLED ZÁZNAMU

Rooseveltova 2431/25, Chomutov, 430 03 

Pro zákazníky máme k dispozici tři solária - 2 horizontální, 1 vertikální, která zajistí Vaší pokožce kvalitní opálení.

Solární studio, které se nachází vedle hotelu Chicago Vám garantuje pravidelnou výměnu trubic a nabízí pestrou a kvalitní kosmetiku.

PURUS-MEDA, s.r.o. - ID 98489661 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Skalice nad Svitavou 198, Skalice nad Svitavou, 679 01 

Jsme česká rodinná firma s vlastní výrobou

Už přes 20 let se zabýváme vývojem, testováním a výrobou speciálních produktů a kosmetických přípravků. Jejich součástí jsou nejen kvalitní extrakty z bylin a zdravotních hub, ale také standardizovaný propolis s ochrannou známkou Propolis Moravia PM®, který je výsledkem více než 10letého výzkumu naší společnosti a Farmaceutické fakulty Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.

Začínali jsme jako ryze čeká firma a tou jsme dodnes. Vyrábíme produkty, které pomáhají lidem být spokojenější a vést zdravější, aktivnější život. Pokud nevíte, jaký přípravek je pro vás nejvhodnější, nebojte se na nás obrátit. Ochotně vám poradíme.

LANG TECHNOLOGIES, s.r.o. - ID 96444361 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Nová 13, Hýskov, 267 06 

Co si u nás můžete objednat?

  • Osobní stimulátory
  • Stimulaci firem – projekt TETRAKTYS ® ™
  • Další aktivované produkty (Nanožky® ™, Langův aktivovaný krém, Hajánky – stimulátory ve formě hraček nebo polštářků pro dobrý spánek, čočky a samolepky na telefon a počítač v rámci předběžné opatrnosti, eliminující následky případného škodlivého elektromagnetického záření, aktivované přívěsky na krk, vitalizační náplasti…)

PROFI BEAUTY s.r.o. - ID 98989551 - NÁHLED ZÁZNAMU

Korunní 860/20, Praha, 120 00 

Toužíte po krásných dlouhých vlasech?

Ale vaše vlasy nerostou a nerostou…?
Mnoho žen touží po dlouhých, lesklých a zdravě vypadajících vlasech, ale málokterá má to štěstí. Většině se prostě takříkajíc vlasy zastaví na jednom bodu a přes tu délku se ne a ne dostat. Říká se, že se mají vlasy prostříhat a pak budou rychleji růst, ale to opravdu není pravda. Samozřejmě jim ulevíte, jestliže jsou na koncích již zesláblé a roztřepené, ale jinak jejich růst nezrychlíte. A co změna stravy a životosprávy, domácí vlasové masky…? Nic? Už jste vyzkoušela několik babských rad a vlasy stejně nejsou podle vašich představ? Právě pro vás tak nabízíme službu prodlužování vlasů. Prakticky ze dne na den se z krátkovlásky můžete stát okouzlující dlouhovláska. V našem salonu k prodlužování používáme zásadně lidské vlasy nikoliv umělé vlasy, neboť jedině s nimi docílíme přirozeného vzhledu. Náš team je speciálně proškolen na prodlužování vlasů, nemusíte se tak bát, že by došlo k poškození vašich vlastních vlasů. Samozřejmostí před vaší první návštěvou je i odborná konzultace, která je pro vás zcela ZDARMA. Pomůžeme vám vybrat adekvátní odstín vlasů, druh vlasů i metodu, kterou vám budou vlasy aplikovány. Zodpovíme vám rovněž všechny otázky, které s sebou prodloužování vlasů nese a poradíme, jak se o vlasy následně starat. V našem salonu provozujeme prodlužování vlasů levně (cena za každou metodu k nahlédnutí zde), kvalitně a s láskou. Levné prodlužování vlasů pod sebou vždy neskrývá pouze špatně odvedenou práci, stejně tak jako drahé služby s sebou nenesou záruku kvality. Ale o tom se můžete přesvědčit sami, ať už náhledem do naší fotogalerie, přečtení si recenzí našich zákazníků nebo sama na vlastní kůži. Krásné vlasy, husté vlasy, zdravé vlasy – přesně takové budou vaše vlasy po návštěvě našeho salonu!

V našem salonu ProfiBeauty nabízíme ty nejmodernější a nejšetrnější metody prodlužování:

  • vlasové pásky – nejšetrnější metoda prodlužování vlasů, pásky jsou ploché a lehké, nebudete o nich ani vědět
  • ExtendMagic – metoda tzv. prodlužování vlasů za studena, je vhodná i k zahušťování vlasů na problémových místech
  • keratin za studena – prodlužování keratinem je velmi oblíbená metoda, navíc vlasy nezatěžuje vysokou teplotou
  • keratin za tepla – tato metoda patří stále mezi nejoblíbenější a také mezi nejlevnější v našem salonu

Co se skrývá pod pojmem prodlužování vlasů?
Jak je již z názvu patrné, jedná se o kadeřnickou službu, při níž vaše vlasy budou prodlouženy do vámi požadované délky. Prodloužit vlasy si můžete dle vašeho přání v rozpětí 5 až 100 cm. Aplikace probíhá tak, že k vašim vlasům jsou speciální metodou (vybrat si můžete z metod výše) připěvněny vlasové prameny určené k prodloužení vlasů. Výsledkem jsou perfektně splývající dlouhé vlasy, které vypadají zcela přirozeně. Přechod mezi vašimi vlasy a vlasy prodlouženými bude neviditelný, stejně tak jako budou neviditelné spoje.

AVEFLOR, a.s. - ID 90371226 - NÁHLED ZÁZNAMU

Budčeves 26, Budčeves, 507 32 

Společnost AVEFLOR je rodinná firma vlastněná ryze českým kapitálem. Sídlí na hranici Českého ráje cca 65 km od Prahy v malebné obci Budčeves (okres Jičín).

AVEFLOR je výrobní a prodejní společnost, která již více jak dvacet let působí na českém a zahraničním trhu. Zaměřuje se na prodej a výrobu zdravotnických prostředků, léčiv (veterinárních i humánních), kosmetiky a v omezené míře i technických výrobků. Jde především o výrobu, plnění aerosolových přípravků (sprejů), emulzí, gelů vše v nesterilní formě.

Výrobky jsou plněny do různých obalových forem: spreje, BOV spreje, tuby, airless dispensery, skleničky, plastové lahvičky, pera a další.

Z kraje roku 2021 byla naše společnosti zapsána do registru rodinných podniků vedeném Asociací malých a středních podniků a živnostníků v ČR. Získali jsme osvědčení, potvrzující splnění požadavků Definice rodinného podnikání, schválené Usnesením vlády č. 330 ze dne 13. 5. 2019, a pro zápis do Registru rodinných podniků ČR, vedeném Asociací malých a středních podniků 

Kosmetika salon Trisha - ID 89130512 - NÁHLED ZÁZNAMU

Lidická 336/28, Praha, 15000 

Pracuji s láskou. Dovolte mi tedy, abych svou lásku ke kosmetice i respekt k přirozené kráse mohla uplatnit v péči o Vaši pleť.

Jednoduše krásná můžete být nejen díky přírodní kosmetice, ale i moderním přístrojovým technologiím. Je na Vás, která cesta je Vám bližší.

Kosmetický a kadeřnický salon Vlaďka - ID 99719482 - NÁHLED ZÁZNAMU

Slavíkova 1608/15 (200 m od metra Jiřího z Poděbrad, vchod z ulice Krkonošská), Praha, 12000 

Široká nabídka kosmetických a kadeřnických služeb.

Profesionální personál, dostupné ceny.

Bezplatné poradenství a prodej kosmetiky BES, MARY KAY a JUST.

HENNA s.r.o. - ID 94502975 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jiráskova 1295/2, Nový Jičín, 741 01 

Společnost Henna s.r.o. Vám přináší přírodní kosmetiku zaměřenou na péči o vlasy.

Základem všech našich výrobků je bylina Henna (Lawsonia inermis). Díky svým jedinečným vlastnostem je Henna skvělá nejen pro barvení, ale také pro regeneraci vlasů a je velmi vhodná při alergiích kůže a nemocech vlasů.

Vynikající přírodní vlastnosti Henny jsou díky spolupráci se špičkovými odborníky v oboru vlasové kosmetiky využity v celé řadě přípravků, jež jsou v současné době k dostání na českém a slovenském trhu.

Naším hlavním cílem je nabízet kvalitní přírodní produkty vlasové kosmetiky za přijatelnou cenu.

Na českém trhu funguje společnost Henna od roku 1992, nejprve jako fyzická osoba Ing. Pavel Kytlica – Kosmetika Henna, od roku 2004 jako společnost s ručením omezeným Henna s.r.o.

Co je Henna?

Henna je známá především jako jedno z nejstarších 100% přírodních barviv na světě.

Kromě barvící schopnosti se tato bylina používá pro své léčebné vlastnosti. Tyto jsou využity v celé řadě výrobků přírodní vlasové kosmetiky Henna.

Masáže a lymfodrenáže Turnov - ID 92956694 - NÁHLED ZÁZNAMU

Károvsko 2056, Turnov, 51101 

Nabízím Vám řadu služeb na uvolnění a regeneraci celého těla. Můžete si vybrat z nabízených masáží, ať už klasickou na uvolnění svalů, sportovní, thajskou, relaxační, nebo masáž baňkami.

Mým klientům se snažím přinést nejen úlevu od bolesti, ale též relaxaci, pocit uvolnění a svěžesti, za kterými se ke mně následně rádi vrací.

TATTOO EXORCIST - ID 98813875 - NÁHLED ZÁZNAMU

S. K. Neumanna 458, Rakovník, 269 01 

Jmenuji se Jiří Netík a narodil jsem se 20. 5. 1969 v Rakovníku.

Studio mám od roku 1996, ale tetoval jsem pár let předtím doma, abych se něco naučil. Začal jsem vlastně kvůli tomu, že se mi tetování líbilo, neboť to bylo zakázané a pro mě tím pádem zajímavé.

Ke kreslení mně inspiroval H.R.Giger (stvořitel Aliena - film). Proto rád tetuji biomechaniku, za kterou mám mimo jiné několik ocenění. Též miluji portréty, černobílé i barevné, ale tetuji vše!

Tetování je můj životní styl. Tetovat jsem začal proto, že mě to lákalo a zajímalo, ne proto, abych se tím živil. Ale i to se nakonec stalo.

Po založení studia jsem začal jezdit na tattoo convention, kde jsem se zapojil do soutěží a do dnes mám 20 pohárů z české a slovenské republiky.

Piercing je další obor který ve studiu nabízím. Propichuji v podstatě vše, co se dá. Mám velký výběr šperků k tomu vyrobených a jednorázové jehly k tomu určené.

Stavona, spol. s r.o. - ID 98882185 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

České Libchavy 177, České Libchavy, 561 14 
Vyrábíme plastová okna a plastové dveře výhradně z pevných certifikovaných profilů třídy A, již v základní verzi má kování bezpečnostní uzávěr pro zvýšenou odolnost proti vypáčení. Okna a dveře STAVONA vynikají vysokou pevností, bezpečností, špičkovým designem a odolností proti stárnutí. Nabízíme také posuvné dveře a stěny kombinující účelnost a eleganci. Provozní doba: dle tel.domluvy.

Zajícová Iwona - ID 95992060 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Dolní náměstí 19, Opava, 746 01 

Nabízíme kadeřnické služby,pánské a dámské stříhání,modní barvení,první regenerační centrum.

KADEŘNICTVÍ PERFECT HAIR - ID 97764211 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Náměstí Svobody 6 , Modřice , 664 42  
Stylové kadeřnické,kosmetické a nehtové studio 10 min. autem od centra BRNA s vynikající MHD dostupností (od OC Vaňkovka) nabízí kompletní kadeřnické služby, pohodlí, komfort a práci s kvalitní vlasovou značkou INDOLA a INEBRYA . Permanentně školený personál se kompletně postará o Váš nový vzhled. Nabízíme nové trendy střihů, jak pánských, tak dámských, ale i dětských. Naší předností je příjemné,klidné prostředí a především poradenství v oblasti Vaší "image". Po návštěvě našeho kadeřnictví se budete cítit jako znovuzrození. Provozní doba: PO 10:00-18:00 hod. ÚT 10:00-18:00 hod. ST 10:00-18:00 hod. ČT 10:00-18:00 hod. PÁ 10:00-18:00 hod.

Studio REAL - ID 93122898 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Lidická 595 , Třinec, 739 61 

Kosmeticko-regenerační studio poskytuje služby v oblasti kosmetiky, permanentního líčení, dermálních výplní, epilací, modelace postavy, masáží a solária.


1 2


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)