Firmy v kategorii Textil (148)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



BATOHYATAŠKY.CZ - ID 97276224 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hubertova 949/28, Slezská Ostrava, 710 00 

Náš internetový obchod se zabývá prodejem dámských a pánských batohů, tašek na notebook, aktovek, dětských aktovek, dámských psaníček ale i lékařských kufříků, cestovních kufrů a dodatečně šperkovnicemi. Naleznete zde zboží značkové i neznačkové, vyrobené převážně u zahraničních výrobců např. Daag, Delune, WuKaDor, VOOC, Galskór, McKlein, BarellyBags, Brodrene, Cholewiński, Davidts, YeepSport, Farbotka, Dielle, Vera Pelle, Solier, David Jones a další..

Zboží je vyrobeno z kvalitních materiálů, propracovaně šité, za přijatelné ceny. Odráží poslední módní trendy jak v oblasti materiálů a barev, tak i módních tvarů.

Z naší nabídky si můžete vybrat zboží z pravé kůže, imitace kůže i textilie.

SALON JK ŠUMPERK - ID 95572272 - NÁHLED ZÁZNAMU

Slovanská 7A, Šumperk, 78701 

Ve svatebním salonu JK Vám nabízíme svatební šaty nejrůznějších střihů, materiálů a velikostí. Sledujeme nejnovější trendy a poradíme Vám, které šaty se nejlépe hodí k Vaší postavě a vzhledu. Najdete u nás šaty elegantní, bohaté střihem, romantické, ale i jednoduché, všechny jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Vybereme k šatům vhodné doplňky a upravíme šaty tak, abyste se v nich cítily co nejlépe. Všechny společenské šaty nabízíme v široké škále stylů, barev a velikostí. Máme šaty z různých materiálů – tylu, krajky, organzy, taftu či šifónu. Najdete u nás také šaty s flitry anebo s ručně našívanými kamínky. Snažíme se plnit Vaše přání, a proto vhodně šaty doplňujeme tak, abychom uspokojili i ty nejnáročnější zákazníky. Najdete u nás tedy dlouhé večerní róby, ale i šaty jednoduché, splývavé, romantické či extravagantní.

Svatební salon T&M - ID 92025433 - NÁHLED ZÁZNAMU

Bedřicha Smetany 140/3, Plzeň, 301 00 

Modní svatební salon T&M

Výhradní zástupce v ČR evropské značky svatebních a společenských šatů

T&M je maloobchodní a velkoobchodní modní svatební salon. Na českém trhu působíme krátkou dobu, ale i tak, už spolupracujeme se světovou známou značkou, která vám nabízí velmi kvalitní, ručně šité svatební šaty a veškerou společenskou módu. Naše šaty jsou nejlepší v poměru cena výkon. Náš salon Vám toho může poskytnout mnohem více, jelikož prodáváme a pronajímáme veškeré dekorace a doplňky. Nebojte se nás kontaktovat, můžeme se domluvit na čemkoliv, a když tak Vám doobjednat některé doplňky nebo zařídit fotokoutky na míru, fotografa a mnoho dalšího.

Naše společnost se ještě zabývá velkoobchodní činností, kde vám můžeme poskytnou nejnižší ceny se zaručenou kvalitou našich výrobků. Držíme krok s módou a při vytváření našich kolekcí se řídíme světovými trendy. Rádi uvítáme nové partnery a těšíme se na vzájemnou spolupráci.

Jsme výhradním zástupcem v ČR evropské značky svatebních a společenských šatů. Náš mladý a ambiciózní tým se skládá z profesionálů ve svém oboru, našim posláním je vytvářet mistrovská díla úžasné fantazie. Všichni jsme spojeni upřímnou láskou k naší práci a usilujeme o dokonalost ve všech fázích tvorby produktu. Mnoho značek dělá dobré šaty, ale my vytváříme umění …

DOKONALÉ SVATBY Kaznějov - Svatební salon u Plzně - ID 92124060 - NÁHLED ZÁZNAMU

Ke Škále 220, Kaznějov, 331 51 

Na ploše téměř 150 m² jsou pro Vás připraveny stovky svatebních a společenských šatů (plesových, maturitních, do divadla, na promoci, do tanečních), mnoho pánských obleků a ostatních souvisejících doplňků. Nabízíme také služby svatební agentury – svatební oznámení, snubní prstýnky, dorty, svatební vozy, ohňostroje, svatební květiny, výzdoba a dekorace. V našem studiu krásy nabízíme svatební a společenské česání a líčení, rolletic, kavitace, lymfatické masáže, ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí, ošetření pleti galvanickou žehličkou na tělo a obličej, ošetření vlasů ultrazvukovou žehličkou na vlasy, prodej kosmetiky Ryor a dekorační kosmetiky Golden Rose.

POBOČKA PRAHA: Pitterova 2855/7, 130 00 Praha 3

Svatební centrum Tina Havířov - ID 93459306 - NÁHLED ZÁZNAMU

Frýdecká 1/477, Havířov-Bludovice, 73601 

Svatební centrum Tina Havířov

Vydejte se s námi na kouzelnou cestu do krajiny nádherných svatebních šatů Agnes.

AGENDA - Dovoz oblečení a AAA Ubytovna - ID 92392797 - NÁHLED ZÁZNAMU

Protifašistických bojovníků 133/16, Soběslav, 39201 

Dovoz použitého oblečení a ubytování pro firmy i jednotlivce.

Pobočka:

ŠKOLÁČEK-DĚTSKÁ A KOJENECKÁ MÓDA - ID 95311769 - NÁHLED ZÁZNAMU

Karlovo náměstí 90, Kolín, 280 02 

Hledáte kvalitní a originální oblečení a doplňky pro Vaše nejmenší?

Nabízíme široký sortiment dívčího, chlapeckého a kojeneckého zboží.

Dodáváme textil od předních českých výrobců - RDX, HIPPOKIDS, PLEAS, VEJNAR, BABY SERVIS a ze zahraničních značek od CORNETTE, GT, ATUT, TOPO, WOLF, KUGO, JAPITEX, AJS a dalších.

 Máte-li zájem, přijďte přímo do naší prodejny ŠKOLÁČEK na Karlově náměstí čp.90, v pasáži U ZLATÉHO LVA - těšíme se na Vás :-)

BERGER SAFETY s.r.o. - ID 92553765 - NÁHLED ZÁZNAMU

Svatoplukova 2771/1, Ostrava, 703 00 

S námi budete v bezpečí...

NABÍZÍME moderní produkty, prověřenou kvalitu a vstřícný přístup!

  • nové produkty na trhu, i prověřené zahraniční a tuzemské značky
  • možnost zakázkové výroby oděvů včetně logování (potisk, výšivka aj.)
  • pomoc s výběrem správného produktu
  • možnost fakturace přes náhradní plnění

Ponožky Tlapka - ID 89977831 - NÁHLED ZÁZNAMU

Zemědělská 972/4, Hradec Králové, 50003 

Specialista na ponožky, podkolenky a spodní prádlo.

Specializovaný prodejce ponožek a spodního prádla. Zakázková výroba.

 

MINI BUTIČEK - ID 94759924 - NÁHLED ZÁZNAMU

Buchlovská 331, Velehrad, 687 06 

Vítejte v internetovém obchodě Minibutiček a nakupte si originální kousky oblečení pro Vás a Vaše nejbližší a jedinečné doplňky do Vaší domácnosti. 

A co znamená výrobce Monika? To je přímo moje maličkost, pokud není uvedeno jinak tak se jedná jen o jeden originální kus, pokud chcete více kusů například pro dvojčátka nebo sourozence, napište určitě se domluvíme. 

Pokud nenajdete co hledáte, neváhejte a pište a určite se domluvíme. 

Oblečení pro nejmenší děti je šité z materiálů, které mají certifikát pro děti do 3 let.

U věcí šitých na přání - na objednávku je doba dodání většinou cca 2-3 týdny, pokud by měla být z nějakého důvodu větší tak napíši a domluvíme se.

CLIA s.r.o. - ID 97579692 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dolní Loučky 189, Dolní Loučky, 594 55 

Firma CLIA  byla založena roku 1994, kdy se převážně zabývala výrobou gumotextilních popruhů pro firmu IKEA a její výrobu nábytku v ČR.

V roce 2000 byla transformována na společnost s ručením omezeným a rozšířila svůj výrobní sortiment o produkty se širokým spektrem použití, od brašnářských přes žakárové, zužované, tlumiče pádu až k pevnostním popruhům pro výrobu upínacích prostředků, které rovněž šijeme v různých typech a provedeních.

Firma disponuje širokým strojovým zařízením od švýcarské firmy Müeller.

V současné době jsme schopni vyvinout a vyrobit širokou škálu popruhů, které se využívají ve firmách po celém světě.

KLUBÍČKA SNŮ - ID 94639306 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vladislav 296, Vladislav, 675 01 

Háčkujete? Pletete? Chcete mít originální a neokoukaný svršek nebo doplněk ve svém šatníku? Ozdobte se elegancí z klubíček snů!

Vyrábíme jako první v České republice vlastní Klubíčka snů, jejichž nabídka je postupně rozšiřována. Nadále však také dovážíme zboží z Německa či Rakouska.

Příze jsou vhodné především na pletené a háčkované šátky a plédy různých vzorů a velikostí, stejně tak se ale hodí na vzdušné letní modely v podobě tunik, topů, ponč, šatů, bolerek... Ve vícenitných variantách je možné je použít na lehoučké deky, svetříky, čepice i ponožky...

Na léto můžete vybírat z bavlněné směsi (bavlna/polyakryl), na zimu se můžete zachumlat do výrobků z velmi příjemného 100% merina nebo 100% akrylu.

V případě, že máte nějaké otázky nebo potřebujete poradit, přečtěte si tento článek. Pokud v něm nenajdete odpověď na své otázky, obraťte se na nás prostřednictvím on-line chatu, který naleznete v dolním pravém rohu našich stránek, nebo nám napište přes náš kontaktní formulář.

Než začnete s nákupem, pečlivě si pročtěte stránku „Jak nakupovat“ – nejsme klasický e-shop, proto se seznamte s postupem nákupu.

Děkujeme a těšíme se na Váš nákup.

Ráj deštníků - PROMORAIN s.r.o. - ID 98125900 - NÁHLED ZÁZNAMU

Čepí 90, Čepí, 533 32 

Ráj deštníků - dámské, pánské, dětské a fulton deštníky

Kromě klasických deštníků pro vás máme také šikovnější pomocníky. Deštník s automatickým otevíráním vám pomůže při nečekaném dešti, před prudkým větrem vás pak ochrání speciální deštník do větru. Naše nabídka je široká, takže si můžete vybrat kvalitní deštník přesně podle své libosti. Průběžně sortiment doplňujeme a obměňujeme, proto sledujte naše novinky i nabídku deštníků v akci. A pokud byste se v našem sortimentu náhodou ztratili, neváhejte se nám ozvat – rádi vám s výběrem deštníku poradíme.

PRAKTIK HOME s.r.o. - ID 97767412 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Lánech 30, Litomyšl, 570 01 

Společnost Praktik Home s.r.o. je textilní firma pokračující v dlouholeté činnosti textilní rodiny Baierů. Minulost textilní tradice tohoto rodu se datuje již od roku 1880.

Všechny generace této rodiny, prošly textilní výrobou ve všech stupních tohoto průmyslu, a to od budování textilních továren až po vlastní výrobu a distribuci rozmanitých textilních produktů - zejména potom textilního odvětví bytového a průmyslového textilu, výrobou metráží a jiných produktů. A to nejen v bývalém Československu, ale také například v Jugoslávii, Bulharsku, Rumunsku, Švýcarsku, Polsku atd.

Za výsledky pana Jaroslava Baiera z Pecky v Podkrkonoší byla právem vydaná nemalá ocenění, a to jak na účasti při výrobě nebo výuce dělníků v textilních továrnách po celém světě, ale také v zlepšování a vývoje tkalcovských strojů a jejich vylepšování pro průmyslovou výrobu.

V současné době působí pokračovatelé tohoto rodu dál v tradici své rodiny. Renata Samková, (Baierová) se svým manželem Martinem Samkem převzali toto žezlo od pana Jiřího Baiera, který v roce 2005 společnost PRAKTIK založil. V roce 2015 si společnost zaregistrovala značku Praktik Home, pod kterou dodává své výrobky do široké obchodní sítě.

Naše firma se společně se svým výrobním partnerem specializuje na výrobu rozmanitých výrobků kusového bytového textilu a metráží značky Praktik Home zejména pak na froté a vaflové textilní produkty.
Našimi zákazníky jsou: maloobchody a velkoobchody s bytovým textilem, chráněné dílny, hotely, penziony, ubytovny, restaurace, školy, mateřské školy, jídelny, nemocnice, léčebny, domovy seniorů, kadeřnické salony, relaxační centra, zásilkové obchody, internetové obchody, obchodní řetězce.

Firma Praktik Home s.r.o. prodává kvalitní výrobky a ctí tradiční prodej českých výrobců textilu.

FrenchDoggieDog - ID 98692637 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Jičínky 443/2, Nový Jičín, 741 01 

Originální produkty s Francouzskými buldočky

Jsme mladý pár, který miluje svého čtyřnohého mazlíka a tím je nikdo jiný, než francouzský buldok Hugo. Spolu tvoříme tým již druhým rokem a právě zde se zrodil nápad. Nápad založit si značku s motivy buldočků, které přesně odrážejí jejich různorodou osobnost. 

Během dvou let společného soužití jsme poznali, že vlastnit buldočka neznamená pouze radost. Jsou to starosti, nemalé náklady na jejich péči. Spousta buldočků pochází z tzv. množíren, trpí zdravotními problémy, což s sebou nese vysoké náklady. 

Netrvalo dlouho a rozhodli jsme se podporovat buldočky v nouzi, to znamená různé nadace a útulky. Jak ? Z každého zakoupeného trička, část výdělku, budeme posílat na vybraný útulek, nadaci či chovnou stanici.  

Buldočči jsou náladoví, hraví, veselí a věrní parťáci. Stejně jako naše trička s motivem buldočků Vám budou dělat společnost a radost během dne, než se k jednomu ze svých mazlíků vrátíte 

FARAON SANDALS, s.r.o. - ID 89324507 - NÁHLED ZÁZNAMU

Smržov 75, Třeboň, 379 01 

Ručně šité dámské a pánské kožené sandály

FARAON SANDALS jsou jediné ručně šité kožené sandály svého druhu na českém trhu. Tyto sandály totiž nevycházejí z výrobních linek, ale zpod jehly vedené lidskou rukou. Každý model sandálů je svým způsobem originál, který jinde neseženete. Žádné sériově vyráběné boty nemohou naše modely kožených sandálů nikdy napodobit.

FARAON SANDALS jsou výjimečné nejen svým jednoduchým a vkusným designem, ale i kvalitní kůží, ze které jsou zhotoveny. Kožené sandály vaši nohu po celý den chrání a zároveň umožňují volné proudění vzduchu kolem ní. 100% přírodní kůže umožňuje dokonalé odvádění potu a v horkých dnech působí dokonce chladivě. Spolupracujeme s předními výrobci, ale i dodavateli kvalitních materiálů, což také garantuje kvalitu a dlouholetou životnost našich výrobků.

Hanouskova prádelna, s.r.o. - ID 93670560 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hornická Čtvrť 61, Chvaletice, 53312 

Jsme rodinná prádelna, která dokáže svými službami uspokojit, jak soukromé osoby, tak i restaurace, penziony, ubytovny a další firmy. Naší snahou je, aby vaše prádlo bylo nejen čisté, ale i voňavé. Vyperte u nás a přesvědčte se.

Nejvíce zakázek zpracováváme pro restaurace, penziony a firmy z okolí Chvaletic, Přelouče, Pardubic, Kutné Hory a Čáslavi.

REX MARKET - ID 98449724 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dr. E. Beneše 126/29, Bruntál, 792 01 

Prodej textilu látky, galanterie, kusový textil, oděvy pánské a dámské čepice, klobouky kancelářské a školní potřeby, papírnické zboží domácí potřeby, rybářské potřeby, hračky, sportovní potřeby, nábytek, koberce, podlahové krytiny.

Značková prodejna TESCOMA.

AngloTex s.r.o. - ID 94335905 - NÁHLED ZÁZNAMU

nábřeží Dr. Kafky 75, Volyně, 387 01 

Veškerý sortiment je dodávaný z Velké Británie viz. sekce cenová nabídka. Jsme výhradní a dlouholetí dodavatelé bývalé firmy Brit Tex a budeme rádi, když Vás i nadále ujistíme o kvalitě i kvantitě našeho zboží, právě pod značkou AngloTex, spol. s r.o.

Nabízíme veškeré možnosti výběru zboží pro Vaše obchody. Zvolte si pro Vás nejvhodnější způsob nákupu. Originální složení dětský, nebo dospělý mix je v několika kategoriích: letní / zimní sortiment, doplňkový sortiment - hračky, obuv, kabelky, domácí textil.

VELVETA a.s. - ID 91393411 - NÁHLED ZÁZNAMU

Palackého 2760, Varnsdorf, 407 47  

Vyrábíme oděvní a dekorační bavlnářské tkaniny pro volnočasové oděvy, sportovní módu, pracovní oblečení, bytový textil, divadelní kostýmy a dekorace.

Formou kooperace nabízíme tisk, finální úpravy a barvení tkanin dodaných zákazníky.

HÜSLER, s.r.o. - ID 96406260 - NÁHLED ZÁZNAMU

Nádražní 1691, Dubňany, 696 03 

Výroba kojeneckých oděvů, Velkoobchod prodej řezací techniky:
Nádražní 1691, Dubňany, 696 03
 

Maloobchodní prodej bytových doplňků světových značek Home Design:
Masarykovo náměstí 122/19, Hodonín, 695 01
721 405 901 - obchod
homedesignshope@seznam.cz
homedesignshop.cz

AVANTI FLOORS s.r.o. - ID 94528759 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Sadech 246, Jinočany, 252 25 

Naši kolegové na prodejnách či obchodní zástupci Vám rádi citlivě poradí s finálním výběrem Vaší nové podlahové krytiny dle Vašich představ ohledně typu podlahové krytiny, dekoru, místě určení apod.

WWW.EKOPLENY.CZ - ID 93094882 - NÁHLED ZÁZNAMU

Sobělice 53, Rataje u Kroměříže, 768 12 

Prodej látkových plen, svrchních kalhotek, potřeb k přebalování, oblečení pro děti a miminka, ekologické drogerie a ekotašek.

DARRÉ NÁCHOD - ID 92031270 - NÁHLED ZÁZNAMU

Smiřických 1120, Náchod, 547 01 

Český výrobce kvalitního ložního prádla. Povlečení vyrábíme v materiálech bavlna, krep, flanel a satén. Prodloužená záruka 5 let.

Zabýváme se výrobou ložního povlečení a nabízíme ho v těchto materiálech - bavlněné, krepové, flanelové a bavlněný satén. Ložní povlečení vyrábíme pouze ze 100% bavlny a v naší nabídce máme klasické i atypické rozměry (prodloužené a francouzské).

Lovely girl - ID 92888699 - NÁHLED ZÁZNAMU

Masarykova 1106, Zlín, 76302 

Velkoobchodní prodej spodního prádla pro ženy, muže, dívky a chlapce. Do našeho sortimentu patří dámské košilky, dárkové prádlo a další.

HEDVA ČESKÝ BROKÁT, s.r.o. - ID 95773967 - NÁHLED ZÁZNAMU

Opavská 463/23, Rýmařov, 795 01 

Tradiční český výrobce žakarských tkanin už od roku 1890. Hlavními produkty jsou historické, krojové a církevní brokáty, bytové a dekorační tkaniny. Velkou tradoci mají také kravaty, motýlky a ostatní módní doplňky. Mezi modernější programy patří stínící a krycí technika. Tkaniny i kusové výrobky si sami navrhujeme, tkáme i šijeme. Kromě vlastních kolekcí jsme schopni v našem dezinatérském studiu vytvářet vzory dle předloh zákazníků.

POBOČKY:

  • HEDVA ČESKÝ BROKÁT, s.r.o. - Orlí 481/17, Brno-město
  • HEDVA ČESKÝ BROKÁT, s.r.o. - nám. T. G. Masaryka 28/37, Moravská Třebová
  • HEDVA ČESKÝ BROKÁT, s.r.o. - Solní 278/4, Plzeň-Vnitřní Město
  • HEDVA ČESKÝ BROKÁT, s.r.o. - Na příkopě 856/16, Praha 1

Krásná práce s.r.o - ID 90869842 - NÁHLED ZÁZNAMU

Opavská 10, Velké Hoštice, 74731 

Rodinná firma – Krásná práce s.r.o. byla založena v lednu 2010 a sídlí v městě Opavě. Územně spolupracujeme od samého počátku s klienty, dodavateli, subdodavateli a obchodní partnery nejen v Severomoravském a Olomouckém kraji, ale prakticky neomezeně, v celé České republice.

Naším oborem je velkoobchodní a maloobchodní činnost, zpracování technických a grafických návrhů, reklamní činnost, marketing a mediální zastoupení. V jejich rámci se zabýváme zejména:

  • Výrobní a obchodní činností v oblasti pracovních oděvů a ochranných pomůcek, přednostně zastoupením firem Snickers, Industrial Starter, Canis, Adler, Ardon Safety a dalších značek, dle konkrétních požadavků našich klientů
  • Výrobou a prodejem propagačních a reklamních předmětů a reklamních kapesníků, bannerů, vlajek.
  • Výrobou a prodejem dárkových předmětů s logy našich klientů.
  • Výrobou a prodejem dárkových, zejména potravinových balíčků, pro obchodní partnery a zaměstnance našich klientů dle jejich individuálních požadavků
  • Používané technologie brandingu: výšivky na textil, sublimace, řezaná reklama, sítotisk, transferový tisk, tampontisk, gravírování, laser.
  • Reklamní výzdobou komerčních prodejních prostorů.

Sídlo: Vrchní 86/30, 747 05 Opava-Kateřinky (v přízemí budovy, dveře č. 1)

WARRIOR DOG s.r.o. - ID 91974246 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jar. Šály 890, Slavičín, 76321 

Warrior Dog - česká ruční výroba

Jsme společnost zabývající se zakázkovým šitím a vyšíváním od roku 2015. Díky dlouholetým zkušenostem nabízíme našim zákaznikům kvalitní služby a vlastní výrobu. Jsme schopni nabídnout pomoc s realizací vlastních projektů od návrhu prototypu až po samotnou výrobu.

KOIME CZ - ID 97511375 - NÁHLED ZÁZNAMU

Pod letištěm 2131/4, Praha, 143 00 

PŘÍBĚH KOIME

Společně s narozením vlastních dětí a dětí kamarádek přišlo hledání praktických kousků oblečení pro kojící maminky, kterého bylo na trhu nedostatek. Vše tedy začalo myšlenkou sester Kamily & Kristýny - přinést na trh kojící módu, která bude vynikat mezi ostatními. Která bude stylovánadčasová a minimalistická. Značka snadno rozpoznatelná svými barvami, stylem i kvalitou. Móda, ve které se budete cítit svá & chic, ale zároveň Vám bude pomocníkem v tomto krásném období, i po něm.

Za každým modelem jsou hodiny skic, vybírání látek a jejich barev, ladění detailů, šití a kompletování. Dlouhé čekání na takovou látku, která bude odpovídat našim představám se ale vyplatilo. Většinu látek tak tvoří biobavlna (až 95%) a jsou přírodně barveny. Našim cílem je však v budoucnu nahradit i zbylá procenta syntetiky za 100% organickou výrobu.

Každý model má zapošité zipy, které jsou velmi decentní. Dbali jsme také na detaily v podobě nášivek, výšivek i zlatých cvočků. Věříme, že právě tyto detaily naše kousky dělají vyjímečnými a doplňuji tak minimalistický vzhled celé kolekce.

Abychom zásilku dotáhli do dokonalosti, přijde Vám v praktickém ziplocku, který dále můžete využívat. Balíček dorazí v biologicky rozložitelném potištěném pytlíku.

Pozitivní reakce dotázaných maminek a první prodané kousky nám dělají velkou radost a dávají pocit, že celoroční práce na projektu, kterou jsme odvedli na úkor volného času, své vlastní práce i bezesných nocí, se vyplatila! :)

Děkujeme, že jste nedílnou součástí tohoto projektu.

OK-MÓDA.CZ - ID 89428464 - NÁHLED ZÁZNAMU

Masarykovo náměstí 1098/3a, Letovice, 679 61 

OK-Móda je maloobchodní prodejce zaměřený na prodej nejen sportovního oblečení a doplňků. Aktuálně můžete u nás koupit oblečení českého výrobce LITEX, a české značky ALPINE PRO, RELAX,NORTHFINDER, značky KILPI a nebo LOAP a několik dalších značek.Prodáváme také značkový reklamní textil ADLER. Pro doplnění sortimentu zde máme také čistící a impregnační prostředky NIKWAX. Na dalším rozšíření o žádané značky pracujeme . Už z toho jaké značky tu jsou, je jasné, že většina sortimentu je zaměřená na sportovní a outdoorové aktivity. Najdete tu tedy vše, od plavek, přes oblečení na aerobic a fitness, vybavení na cyklistiku až po zimní vybavení pro nejnáročnější. Bundy z funkčních materiálů i pro méně náročné, kalhoty ze softshellu i širokou nabídku mikin, triček a dalšího oblečení nejen pro sport, ale i pro volný čas. Provozovatelem e-shopu i prodejen je firma SOLEDO s.r.o.

POBOČKA:

OK-MÓDA.CZ - 17. listopadu 2185/19, Boskovice

PRACOVNIOBCHOD.CZ - ID 90799830 - NÁHLED ZÁZNAMU

Vyžlovka 39, Kostelec nad Černými Lesy, 281 63 

Společnost New Malpra s.r.o. vznikla jako nástupnická organizace Pracovních oděvů Vyžlovka, která se již od 90. let zabývala výrobou a prodejem pracovních oděvů a ochranných pracovních pomůcek. Společnost je tradičním českým výrobcem používající kvalitní materiály. Zakládáme si na precizním zpracování všech našich produktů a řadíme se mezi největší výrobce ochranných pomůcek a pracovních oděvů v České republice.

Na www.pracovniobchod.cz naleznete kompletní sortiment potřebný pro ochranu pracovníků v jakémkoliv oboru. Zkušení a kvalifikovaní zaměstnanci profesionálně poradí zákazníkům při výběru zboží, případně nabídnout adekvátní náhradu. Pokud budete potřebovat poradit, obracejte se na tel.: +420 608 244 267 nebo ne e-mail info@pracovniobchod.cz. Na www.pracovniobchod.cz můžete vybírat více jak z 1300 produktů v 6500 variantách

Není pro nás cizí ani individualizace zboží -jsem schopni například vyrobit nestandardní velikosti pracovních oděvů nebo disponujeme rovněž nadměrnými velikostmi obuvi.

LUKSÍK-PROMEX s.r.o. - ID 90709491 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Nad Benzinou 601, Veltrusy, 277 46 

Společnost LUKSÍK-PROMEX s.r.o. nabízí v současné době prodej zboží v 5 segmentech svého portfolia. Nejvýznamnější jsou dva a to ochranné pracovní pomůcky a hygienické potřeby, které společnost nabízí již přes 20 let. V těchto segmentech se společnost vyprofilovala ve významného hráče na trhu, o jehož zboží je zájem od mateřských školek po významné výrobní závody. Distribuje zboží v různých relacích, jak cenových tak kvalitativních a v jejím portfoliu jsou jak "no name" značky, tak značky renomovaných společností, jež se řadí ve svých oborech mezi nejúspěšnější na světě. Široké spektrum zboží společnost distrubuje zákazníkům jako jsou různé instituce, dílny, výrobní podniky, soukromníci, skladovací haly, železnice, sportoviště, školy, restaurace, hotely a jiné.

NICOL MÓDA s.r.o. - ID 90374513 - NÁHLED ZÁZNAMU

Chelčického 216, Třeboň, 379 01 

Jsme specialisté na nadměrné velikosti. Každý z nás má jinou postavu, a tak u nás můžete najít oblečení v dámských velikostech 42 - 64 a pánských velikostech 58 -72. Chceme tím uspokojit všechny zákazníky a usnadnit jim výběr celých outfitů. Již nemusíte běhat po celém městě a shánět jednotlivé kousky oblečení.

Stačí navštívit náš e shop nebo jednu z našich kamenných prodejen na adresách:

  • Jeronýmova 214/9, České Budějovice
  • Chelčického 216, Třeboň
  • OC Galerie Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9 - Libeň 

Snažíme se vycházet vstříc Vašim požadavkům, a tak stále hledáme i nové dodavatele a sortiment. Za Vaše náměty na zlepšení nebo rozšíření sortimentu, které můžete zasílat na naši e mailovou adresu nicolmodacb@gmail.com, Vám předem děkujeme.

ÚSTŘEDÍ:

NICOL MÓDA s.r.o. - Jeronýmova 214/9, České Budějovice

PEVI, s.r.o. - ID 94601095 - NÁHLED ZÁZNAMU

Dvorská 1005 , Lanškroun, 563 01  

Naše klienty a jejich zaměstnance oblékáme do pracovních oděvů od roku 1994. Nabízíme komplexní služby od pronájmu a servisu až po prodej ochranných pomůcek a pracovních oděvů. Pracujeme pro firmy všech velikostí, které oceňují naše zkušenosti i možnost úprav oděvů na míru jejich firemní identitě.

PEVI, s.r.o. - Lidická 1180, Žichlínské Předměstí, Lanškroun  (Pobočka)
 

Sassa Mode s.r.o. - ID 95554777 - NÁHLED ZÁZNAMU

Palackého 3145/41, Jablonec nad Nisou, 466 01 

Objevte okouzlující prádlo značky Sassa. Sassa nabízí prádlo pro každou příležitost, klasické, módní, funkční či velmi ženské - módní vzory a trendové barvy jsou zaručeny.

V e-shopu Sassa najdete velký výběr prádla různých kolekcí a stylů – funkční podprsenky, vyztužené podprsenky, push-up podprsenky, podprsenky z high-tech materiálu spacer (Flexicup ®), sportovní podprsenky a body. Naleznete zde různé styly kalhotek, jak kalhotky klasického střihu, tak i kalhotky módních střihů panty a string a stahovací kalhotky. Kolekce Sassa Loungwear nabízí to pravé oblečení pro uvolnění a relaxaci. Měkké a pohodlné noční košilky, domácí trika a kalhoty, lehké župany vám zaručí to největší pohodlí při odpočinku. Nechte se okouzlit svůdnými kolekcemi spodního prádla Sassa.

PRODEJNA MOTÝLEK - ID 94856894 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Sladkovského 1875 , Pardubice , 530 02  

Jsme specialisté na klobouky, čepice, paruky a prakticky všechny možné pokrývky hlavy.

Nabízíme také módní doplňky, šály, šátky, rukavice a další sortiment podobného charakteru. Veškeré námi nabízené zboží je skladem, o čemž se můžete přesvědčit i v naší kamenné prodejně Motýlek v Pardubicích.

V případě dotazu zavolejte nebo pošlete e-mail do naší prodejny Motýlek.

Rádi Vám zajistíme i specifický sortiment podle Vašeho přání.

  • vyrábíme plstěné klobouky na zakázku,
  • společenské fascinátory (ozdoby do vlasů),
  • historické klobouky a jiné,
  • krabice na klobouky (průměry krabic jsou 32 cm a 45 cm).

BILTEX s.r.o. - ID 92473841 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Gajdošova 1937/38, Brno, 615 00  

Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem krejčovských potřeb a metrového textilu. Kromě krejčovských potřeb, které jsou na skladě, je firma schopna vyřizovat speciální požadavky svých zákazníků přímo u výrobců a zajistit dodávky ve velmi krátké době. Klademe důraz na kvalitu a zároveň na příznivé ceny nabízeného zboží. Mezi naše firemní zákazníky patří přední české návrhářky, malé a střední firmy oděvního průmyslu, výrobci čalouněného nábytku, soukromé i státní instituce.

DEKORATEX - ID 90206168 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Opařany 140, Opařany , 391 61 

Firma Dekoratex vznikla již v roce 1994 se sídlem v Opařanech. Zabýváme se velkoobchodní i maloobchodní činností v mnoha textilních oborech. Nabízíme veškerý bytový textil a doplňky, které vytváří dokonalou a útulnou atmosféru vašeho domova. Taktéž myslíme na ty nejmenší, proto v naší nabídce naleznete i dětský a kojenecký sortiment. Spolupracujeme s českými i zahraničními firmami, které jsou absolutní špičkou v oboru a díky tomu nabízíme to nejlepší i našim zákazníkům. Šíří dezénů a bohatou paletou barev uspokojíme i ty nejnáročnější klienty. Sledujeme nejnovější trendy předních světových návrhářů a přinášíme moderní i tradiční vzory v barevnostech, které by Vás inspirovaly a pomohly splnit Vaše představy o vkusně útulném domovu.

BALDININI - ID 98845538 - NÁHLED ZÁZNAMU

Havířská 581/3, Praha, 110 00 

Společnost Baldinini CZ, působí na českém trhu již 25 rok!

Když si trochu pohrajeme s čísly a násobíme rok krát dva, vyjde nám, že již 50 módních sezón máme úspěšně za sebou a právě probíhá 49 sezóna plná té nejnovější módy.

Nabízíme zákazníkům tu pravou italskou módní obuv. Kdo se rád nechá hýčkat, může v našich prodejnách uspokojit touhu po botách, které nosí svět.

Boty Baldinini se již dávno staly symbolem. Pro někoho luxusu, ale pro všechny symbolem pohodlí a elegance. Špičkový design, nevšední materiály a šikovnost italských ševců předávaná z otce na syna celých sto let – tomu se říká tradice!

Nezůstalo ale jen u bot. Kabelky, pánské aktovky, pásky a dětská obuv, šperky, brýle, kosmetika. To vše je Baldinini v Čechách a u nás Baldinini CZ, exkluzivního prodejce v České republice, si ji můžete dopřát.

Těšíme se na Vás.

CVRK Kreatif s.r.o. - ID 92814359 - NÁHLED ZÁZNAMU

Václavské náměstí 785/28, Praha, 110 00 

Jsme CVRK. Lidé s otevřenou myslí, kteří věří v jedinečnost, originalitu a talent každého z nás.  V našich kamenných obchodech a e-shopu se můžete těšit z tvorby více než 200 lokálních návrhářů a designérů, kteří se rozhodli vstoupit do světa nezávislé autorské tvorby. CVRK nabízí prostor pro kreativní lidi se šikovnýma rukama a hlavou plnou rozmanitých nápadů. Jsme přesvědčeni, že štěstí člověka začíná ve chvíli, kdy objeví svůj vlastní potenciál a nalezne to, co ho baví. S dostatečnou vášní pro věc se stává jeho život naplněným, dosahuje skvělých výsledků a šíří štěstí a radost dál.

POBOČKY:

CVRK OSTRAVA s.r.o. - Vojanova 204/2, Moravská Ostrava, Ostrava
CVRK - Korunní 2206/127, Vinohrady, Praha 
CVRK - Milady Horákové 815/42, Holešovice, Praha 

Látky - Švadlenka Ivanka Bečvaříková - ID 97802234 - NÁHLED ZÁZNAMU

Bazovského 1231/2, Praha, 163 00 

Prodej textilní galanterie a látek.

Na-telo.cz - ID 92439142 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Sokolovská 1335, Veselí nad Moravou, 698 01 

Nabízíme široký výběr dámského a pánského spodního prádla i v nadměrných velikostech, značkové prádlo. Specializujeme se i na kojící program. K dostání máme velký výběr pánských a dámských županů a pyžam. Nově v nabídce dámské i pánské oděvy.

SILK STUDIO.CZ s.r.o. - ID 95224227 - NÁHLED ZÁZNAMU

Rožnovská 326, Frenštát pod Radhoštěm, 744 01 

Společnost SILK STUDIO.cz s.r.o navázala v roce 2009 na tradice služeb i výroby pánských a dámských doplňků firmy Jan Kulhánek-VERONIKA, která byla založena v roce 1994. Tato firma měla a má vážnost na trhu nejen mezi obchodníky, ale i mezi odběrateli významných společností.

Kravaty, šátky, šály, motýlky, pašmíny společnosti SILK STUDIO.cz s.r.o.jsou navrhovány podle nejnovějších technologií v souladu s aktuálními evropskými a světovými trendy. Oblíbenost našich kravat zaručuje kvalita použitých materiálů, která je možná pouze díky spolupráci s nejlepšími výrobci tkanin, tkaných mikrovláken a hedvábí.

Kolekce nabízí klasické oblekové kravaty, šátky, šály a motýlky určené pro každodenní nošení v široké barevné škále. Jednobarevné materiály jsou často oživovány tkanou strukturou tón v tónu.
Zde je důležitá elegance a pohodlí každého zákazníka. Je možnost si vybrat provedení módní nebo vyrobíme na zakázku firemní, služební a reklamní doplněk Vaší firmy.

Logotex silk s.r.o. - ID 92787749 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Zábrdovická 827/10, Brno, 61500 

Vyrábíme a distribuujeme kravaty a šátky. Na zakázku děláme potisk, výšivky, vetkané logo Vaší firmy. Zakázková výroba je možná od jednoho kusu. Exkluzivně vyrábíme kravatové deštníky a kravatové šály a mnoho dalšího.

SEILER KAREL - PRACOVNÍ ODĚVY - ID 92225467 - NÁHLED ZÁZNAMU

Křížová 181, Sokolov, 356 01 

Vyrábíme a prodáváme kvalitní profesionální pracovní oděvy a prodáváme ochranné pomůcky pro Vaší bezpečnost.

Díky nejnovější technologii Vám nabízíme pracovní oděvy pro strojírenství, stavebnictví, zdravotnictví a gastronomii. Které se vyznačují především kvalitou, odolností, dlouhou životností a bezpečností. Jsou vyráběny tak, aby dokonale vyhovovaly Vašim potřebám - důraz je na pohodlný střih. Vyhovět dokážeme i specifickým požadavkům, které mají nejrůznější profese.

Pracovní oděvy určené pro venkovní použití jsou vyráběny v letním a zimním provedení. Můžete je použít i při svých mimopracovních aktivitách. Technologií výroby a kvalitou použitých materiálů se naše oděvy často shodují s výrobky renomovaných značek. Rozdíl je pouze v nižší ceně.

Součástí naší nabídky je i řada oblečení s reklamním potiskem a výšivkou. Rádi Vám navzorujeme a barevně zkombinujeme reklamní textil podle Vašich individuálních představ. Na vybrané pracovní oděvy z naší nabídky jsme schopni natisknout nebo vyšít logo Vaší společnosti nebo jiný vzor.

Na Vaše přání jsme schopni ušít v nadměrných a nestandardních velikostech.

Pokud jste se rozhodli zakoupit jakékoliv pracovní oděvy nebo ochranné pomůcky z naší nabídky, velmi rádi Vám poskytneme kvalifikovanou pomoc s jejich výběrem. Realizujeme mnoho zakázek na míru podle přání našich zákazníků a běžně plníme nejrůznější požadavky. Rádi se s Vámi podělíme o naše zkušenosti a poskytneme Vám poradenství.

Poskytujem i náhradní plnění.

Důraz dáváme na flexibilitu, slušnost.

PETEX JIHLAVA s.r.o. - ID 91751801 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

U Pivovaru 4328/13, Jihlava, 586 01  

Firma PETEX vznikla v roce 1992 a svou činností navázala na tradici ve výrobě pracovních oděvů na bývalé výrobní družstvo Vysočina. Postupně rozšířila svoji činnost o velkoobchodní a maloobchodní prodej osobních ochranných pracovních pomůcek, pracovní obuvi, trekových bot, sortimentu drogerie, barev a hospodářských potřeb.

KOJTEX - ID 90673569 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kundratice 42, Jilemnice, 514 01 

Kojenecké oblečení - oblečení pro miminka od Kojtex.cz

Specializujeme se na kvalitní kojenecké oblečení, oblečení pro miminka a pro děti předškolního věku.

Kojenecké oblečení pro děti a miminka prodáváme od roku 1990. Provozovali jsme velkoobchod i kamennou prodejnu. V roce 2008 jsme přesunuli své aktivity na internet. A co na nás zákazníci dlouhodobě oceňují?

Disponujeme bohatými zkušenosti a umíme vám poradit. Máme velké skladové zásoby, bohatý výběr zboží
a rychlé zásobování přímo od výrobce.

Přejeme Vám příjemný nákup kojeneckého oblečení pro svá zlatíčka na Kojtex.cz.

My jsme vám k dispozici. A vy tak můžete bez obav vybírat a nakupovat.

NOVODONIA, s.r.o. - ID 97683065 - NÁHLED ZÁZNAMU

Tovární 1333/9, Holešov, 769 01 

E-shop NOVODONIA nabízí nejširší sortiment punčochového zboží s výhradním zastoupením značek Omsa, Philippe Matignon a SiSi v České republice.

Firma NOVODONIA je zároveň výhradním distributorem a dovozcem spodního prádla, ponožek a domácího oblečení legendární značky FILA.

PRODEJNA:

NOVODONIA, s.r.o. - náměstí Republiky 656/8, 110 00 Praha 1 - Staré Město

919 CONCEPT STORE - ID 92433967 - NÁHLED ZÁZNAMU

., ., . 

Chceme Vás znát a skvěle obléknout.

Jsme partner Vašeho osobního stylu a postaráme se o to, aby Váš šatník podtrhoval to, kým jste a to, kým chcete být, za jakékoli situace.

Naše obchody jsou moderně pojatým konceptem kombinujícím skvělou světovou módu s osobním přístupem ke každému klientovi a stylovou nákupní atmosférou.

Náš personál je vždy profesionální, milý a ochotný pomoci. Reagujeme na potřeby a přání svých zákazníků. Nasloucháme a nebojíme se říci věci na rovinu, takže od nás nikdy neodejdete s něčím, co by Vám neslušelo. Jste naší nejlepší vizitkou.

Mezi naše klienty patří lidé, kteří chápou módu a oblékání jako formu sebevyjádření a chtějí nosit kvalitní oblečení, které dotváří jejich sebevědomí. Pokud nepatří mezi módní znalce, s radostí jim pomůžeme s výběrem a sladěním celého outfitu. Umíme udělat z nakupování zážitek, ale i jednoduchou, rychlou a efektivní záležitost.

Náš spolupracující obchod v Hradci Králové nabízí pečlivě vybrané dámské i pánské kolekce značek DIESELPEPE JEANSRICH&ROYALCALVIN KLEIN UNDERWEAR a MELISSA, ve kterých najdete současné trendy i nadčasové klasické kousky.

V portfoliu našich služeb najdete zákaznický benefit program, služby osobního stylisty a módního poradce a zážitkový balíček pro Pretty Woman Day. Pro naše obchodní partnery realizujeme módní přehlídky, fashion party, přednášky o oblékání a jsme partnery mnoha projektů.


1 2 3


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)