Popis společnosti
Řeznictví a uzenářství ve Studenci provozujeme od roku 1992. Se vstupem do EU jsme vybudovali nové provozy (jatka, bourárnu, výrobnu masných výrobků a prodejnu) tak, aby odpovídaly veterinárním a hygienickým předpisům. Veškerá činnost je pod stálým veterinárním dozorem. Řeznictví a uzenářství Miroslav Nosek ve Studenci nakupuje jateční zvířata výhradně od českých chovatelů. Zvířata jsou porážena na vlastních nově zbudovaných jatkách. Nabízené maso je proto vždy čerstvé a masné výrobky jsou připravovány z čerstvých kvalitních surovin bez separátů, kůžových emulzí, lepku a dalších masových náhražek.
Otevírací doba:
PO 08:00-17:00 hod.
ÚT 08:00-17:00 hod.
ST 08:00-17:00 hod.
ČT 08:00-17:00 hod.
PÁ 08:00-17:00 hod.
SO 07:00-11:30 hod.
Klíčová slova
Řeznictví Nosek, jatka, porážka, porážka i na objednávku, uzeniny, maso, výroba, uzenářské výrobky, výkup, jatečná zvířata, Studenec u Horek
Kategorie
Kontaktní údaje
Adresa
Studenec 306, Studenec u Horek, 512 33
Web
www.reznictvistudenec.cz
Kontaktní osoba
Miroslav Nosek - jednatel
Telefonický kontakt
603 263 211
E-mail
reznictvi.nosek@tiscali.cz
Sociální sítě
Studenec 306, Studenec u Horek, 512 33
Web
www.reznictvistudenec.cz
Kontaktní osoba
Miroslav Nosek - jednatel
Telefonický kontakt
603 263 211
reznictvi.nosek@tiscali.cz
Sociální sítě