Firmy v kategorii Papír (44)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



KNIHAŘSTVÍ ČÁP s.r.o. - ID 94094372 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Žateckých 1078/24, Praha, 14000 

KNIHAŘSTVÍ ČÁP

Pokud hledáte knihařství, které provádí knihařské práce na míru, obraťte se na firmu Knihařství Čáp z Prahy, která již od roku 1988 provádí veškeré knihařské práce, jako jsou práce s kůží, opravy starých knih, vazby časopisů či vazby diplomek.

V&W EUROPACK s.r.o. - ID 98163484 - NÁHLED ZÁZNAMU

Brtev 95, Lázně Bělohrad, 507 81 

Dodáváme dvouvrstvou vlnitou lepenkutřívrstvou a pětivrstvou lepenku, jinak také známou jako vlnitý karton. Tento recyklovatelný materiál slouží k ochraně hran i balení celých výrobků. Lepenka je také výchozím materiálem při výrobě krabic, které v naší nabídce samozřejmě najdete. Vlnitá lepenka účinně brání mechanickému poškození během manipulace s produkty a při jejich přepravě. Lepenku nabízíme v rolích od 150 mm do 2400 mm a návinech od 50 bm do 500 bm nebo individuální dohodou u dvouvrstvých lepenek. U třívrstvých lepenek pak nejčastěji zákazníci poptávají gramáže v rozmezí 300 až 600 g/m2 a od 660 do 1420 g/m2 u pětivrstvé lepenky. Klopové krabice z třívrstvé lepenky najdete i v našem e-shopu.

Papírové hrany

Hrany z papíru jsou ideálním pomocníkem při fixaci uskladněných nebo přepravovaných výrobků. Jejich použití zvyšuje pevnost skupinového balení, lze je proto pomocí papírových hran snáze stohovat například do palet. Nabízíme Vám i variantu se samolepícím páskem a potiskem dle přání zákazníka.

Vázací pásky a spony

Nepostradatelnou součásti dokonalého zabalení jsou také plastové a ocelové vázací pásky a spony. Oceníte je při konečné fixaci zboží na paletách. Využití pásek a spon je ale mnohem rozmanitější. Nabízíme několik druhů materiálu vázacích pásek, různé náviny a průměry dutinek, na něž jsou navíjeny.

Lepící pásky

Lepicí pásky, tzv. izolepy, netřeba nikomu dlouze představovat. Izolepy od nás rozlišujeme především podle typu lepidla, které je výchozím faktorem pro možnosti použití každé z lepících pásek. Nejoblíbenější typ izolepy obsahuje akrylátové lepidlo. Toto jsou lepicí pásky vhodné pro lepení na suché materiály při normální či mírně zvýšené teplotě. Při práci v chladném prostředí lépe využijete izolepu s hotmeltovým lepidlem. A pro vlhké či mastné povrchy doporučujeme lepící pásky se solventním lepidlem. Na přání dodáváme barevné i s potiskem. Nabídnout můžeme také odvíječe lepících pásek.

Fólie

Kromě balicích materiálů z vlnitého papíru dodáváme také různé typy fólií. Každý už určitě někdy například bublinkovou fólii potřeboval. Je ideální k balení výrobků, které se snadno odřou nebo jinak mechanicky znehodnotí. Bublinkovou fólií se vyplňují také obálky určené pro křehké zásilky. Můžete si zvolit bublinkovou fólii s různým osazením a hustotou bublin, v rolích nebo formou proložek. Jsme schopni Vám dodat i fólie HDPE a teplem smrštitelné LDPE fólie. Ty mohou být opatřené potiskem, ve formě hadic, polohadic i polotovarů sáčků a přířezů.

Mirelon

Ideální alternativa obalových materiálů typu fólie. Mirelon je vlastně fólie pěnová, která si velmi dobře zachovává svou pružnost i při častém ohýbání, účinně chrání povrch a tepelně izoluje obalené materiály. Mirelon dodáváme ve formě rolí, pytlů, výseků, ochranných rohů a v tloušťkách od 0,8 mm do 5 mm.

Balicí papír

Všestranně použitelný prostředek pro balení výrobků. U nás si můžete balicí papír objednat v rolích až do 150 cm. Balicí papír dodáváme navinutý na papírových dutinkách v požadované délce i hmotnosti.
Dodáváme kvalitní materiály, které jsou plně recyklovatelné a šetrné k životnímu prostředí.

Svoboda Press s.r.o. - ID 90488835 - NÁHLED ZÁZNAMU

Sazečská 560/8, Praha 10 − Malešice, 108 25 

Největší heat-setová vysokonákladová rotační tiskárna v České republice specializovaná na výrobu celobarevných časopisů, katalogů, a dalších reklamních tiskovin – prospektů, letáků pro český i zahraniční tisk.

Konečnými výrobky jsou tiskoviny složené nebo kontinuálně řezané, šité nebo lepené či zavěšené do obálky. V současnosti tiskárna disponuje pěti velkokapacitními rotačními stroji, včetně nejnovější rotačky Lithoman IV 64, která byla uvedena do provozu v srpnu 2008.

Díky tomu může Svoboda Press s.r.o. nabídnout svým zákazníkům komplexní servis v rotačním ofsetovém tisku – od předtiskové přípravy přes tisk až po dokončující zpracování, personalizaci a balení až po včasnou dopravu na místo určení.

KORONA CZ s.r.o. - ID 95799524 - NÁHLED ZÁZNAMU

Obora 20, Lochovice, 267 23 

Největší výběr kancelářských pořadačů a školních potřeb!

PAPÍRNICTVÍ, HRAČKY - VONDRÁKOVÁ KVĚTA - ID 93485144 - NÁHLED ZÁZNAMU

V. P. Čkalova 449/10, Praha 6, 160 00 

Prodej kancelářských potřeb, papíru a hraček.

KNIHKUPECTVÍ TŘINEC - ID 93016066 - NÁHLED ZÁZNAMU

nám.T.G.Masaryka 387, Třinec, 739 61 

Knihy, dárky, hry v knihkupectvích i na internetu.

TOYS ŠERÝ - ID 89188946 - NÁHLED ZÁZNAMU

Štefánikova 220/24, Kopřivnice, 742 21 

V roce 1990 založil pan Jaroslav Šerý firmu TOYS ŠERÝ, která začala provozovat svou činnost ve skromných podmínkách a s nízkým sortimentem zboží. Dnes se však tato firma řadí mezi největší velkoobchody hraček v celé České republice s nabídkou více jak 8 000 položek a spolupracuje s významnými firmami v Číně, Hong-Kongu, Taiwanu, ale i v evropských zemích jako je Itálie, Španělsko, Německo a Polsko . Svoje velkoobchodní i maloobchodní odběratele má po celé České republice, na Slovensku i v sousedním Polsku.

Nabízeným sortimentem už nejsou jen hračky, ale i papírenský sortiment, sportovní potřeby pro děti, společenské hry a pyrotechnika. Nedílnou součástí nabídky je i obalový – balící a veškerý papírenský sortiment, psací potřeby a vybavení do školy.

Nezapomínáme ani na výrobce tradičních českých hraček, které zaujímají v naší kolekci stálé místo.

KARTON s.r.o. - ID 90560037 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Chobotě 315, Dolní Bukovsko, 373 65 

Vyrábíme obaly z vlnité lepenky, krabice na zakázku. Nabízíme klopové krabice, krabice s víkem, skládané či zasouvací obaly.

Při výrobě obalů používáme katalog FEFCO, který vyvinula Evropská federace výrobců vlnité lepenky. Cílem katalogu je zjednodušení rozlišení druhů konstrukcí kartonážních výrobků pomocí jednoduchých mezinárodních symbol

PRESCO GROUP, a.s. - ID 97176415 - NÁHLED ZÁZNAMU

U Pekařky 484/1a , Praha 8, 180 00  

PRESCO GROUP

Společnost PRESCO GROUP nabízí originální kalendáře, diáře, školní potřeby, dětské knihy, společenské hry a dárky.
Produkty z naší široké nabídky sami navrhujeme, vyrábíme a dodáváme do rozsáhlé distribuční sítě a největších maloobchodních řetězců v České republice i zahraničí.
 
V našich kolekcích najdete nástěnné a stolní kalendáře známých autorů a fotografů, atraktivní licenční tituly a tematické tituly nejrůznějších zaměření. Nabízíme též atraktivní denní, týdenní a kapesní diáře v mnoha oblíbených a moderních designech.

PRESCO GROUP, a.s. - Do Čertous 2760/10, Horní Počernice, Praha  (Pobočka)

 

 

KP PAPÍR - ID 93340541 - NÁHLED ZÁZNAMU

Hvězdná 878/1 , Jablonec nad Nisou 1, 466 01  

Ukládejte kredit z Vašich nákupů sleva 1,8%. Nabízíme i individuální množstevní slevy, použijte službu "Mám dotaz". Nebo dotaz u konkrétní položky.       

DOPRAVA ZDARMA

Platí pro nákupy nad 3 500 Kč nebo u vybraných akčních položek.

ZÁSILKOVNA

Zboží lze doručit na libovolnou pobočku služby zasilkovna.cz.

MNOŽSTEVNÍ SLEVY

Na vybrané položky z naší nabídky poskytujeme množstevní slevy.

KAMENNÁ PRODEJNA

Možnost osobního odběru na prodejně v Jablonci n.N. Po - Pá 7,30 - 17,00

V-PAPÍR DĚČÍN - ID 95211608 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jezdecká 393/15, Děčín, 405 02 

Poskytujeme tzv. náhradní plnění, tj. zákonnou povinnost zaměstnavatelů s více než 25 zaměstnanci dle zákona 435/2004 Sb., o zaměstnanosti.

Doprava zdarma do vzdálenosti 50 km. Větší vzdálenosti po dohodě se zákazníkem.

PANET s.r.o. - ID 99210227 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

U Cihelny 634 , Náchod 1, 547 01 

Školní potřeby, školní obaly a kancelářské potřeby - firma PANET s.r.o. je distributorem největšího a nejširšího sortimentu školních obalů jak z PVC tak z POLYPROPYLENU. V naší nabídce jsou i univerzální obaly, na které Vám stačí znát výšku učebnice. Firma byla založena v roce 1991 v Náchodě. Od začátku se specializuje na celostátní zásilkový prodej papírenského zboží. Dále prodáváme školní potřebykancelářské potřebypotřeby pro domácnostpro děti (papírové draky a lampiony), dovážíme tatrafán, celofán, kompletní sortiment GASTRO a máme pravidelně akční nabídku vánočního a velikonočního zboží.
 

Zboží je zákazníkům dodáváno službou Geis případně PPL. Při odběru nad 2500,- bez DPH (3025,- s DPH) je doprava ZDARMA. Zboží dodáváme do 24 hod.


Ceny v tomto e-shopu jsou určeny pro koncového zákazníka ale i pro obchody a firmy viz Zákaznické slevy. Ceny pro obchody se nastaví po zaregistrování správcem e-shopu.

Podmínky dodávky zboží: - První dodávka u nového zákazníka na dobírku nebo platbou předem na účet. Pokud zákazník není firma – zásilka vždy na dobírku nebo platba předem na účet. Při neproplacení faktury v termínu – další dodávka na dobírku.

U stálých zákazníků - obchody a velkoobchody - je možný odběr a platba na fakturu.

V našem obchodě mohou nakupovat jak registrovaní, tak i neregistrovaní zákazníci.

DITIPO, a.s. - ID 97727666 - NÁHLED ZÁZNAMU

Mariánské nám. 14, Uherský Brod, 688 01  

Historie firmy DITIPO se začala psát v roce 1991, kdy ji založili tři bratři Kunčarovi. Od počátku DITIPO podniká v oblasti papírnického zboží, které podporuje komunikaci mezi lidi. Velmi záhy Ditipo přineslo na český a slovenský trh know-how a designy největšího světového producenta blahopřání, firmy American Greetings, která je dodnes jeho hlavním licenčním partnerem.

VYDAVATELSTVÍ BLINKR - ID 97385021 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jižní 1844/17, Česká Lípa, 470 01 

BLINKR s.r.o. je velmi malé nezávislé vydavatelství rodinného typu, má skromné možnosti a na rok 2020 si mohl dovolit ohlásit závazně jen tři novinky. K vydání na podzim. Všechny odložil vzhledem k situaci v koronavirové atmosféře do elektronické podoby na jaře 2021. Tou první byl román Felixe Booma pod názvem BOŽÍ VNUK. Je volným pokračováním úspěšného románu Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, který vyšel roku 2010, jenž byl příběhem návratu Ježíše Krista na Zem do reálného světa ve 21. století. Bude vydán elektronicky  na jaře 2021. Tento žánr se obvykle nazývá slipstream nebo soft fantasy. Nový příběh Boží vnuk uvádí do reálného světa skutečného syna Ježíše Krista, narozeného po jeho další vraždě v Praze v roce 2010. V roce 2015 byl román Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon přeložen i do angličtiny pro americký trh a v roce 2020 se dostal i na trh v tištěné podobě a těší se zatím pozornosti anglicky hovořících čtenářů.

Druhý titul je memoárový pod pracovním titulem "Tohle už nezažijete, ale můžete něco uvařit". Knížka je unikátním výběrem osobních zážitků autora Felixe Booma, jenž mj. i díky svému občanskému povolání sportovního novináře pod vlastním jménem Pavel Skramlík procestoval všechny kontinenty (s výjimkou Antarktidy) od počátku 70. let až po druhou dekádu 21. století, zúčastnil se jako publicista desítek olympiád a mistrovství světa a Evropy v různých sportech, jiných mimořádných sportovních soutěží. Autor je živoucí encyklopedií mnoha "tuctových" i méně známých destinací, poznal osobně řadu významných osobností, zejména ze světa sportu. Je mj. posledním aktivním publicistou, který se zúčastnil legendárního "panenkovského" ME ve fotbale v roce 1976, v němž získal tým Československa zlaté medaile. Na všech cestách jej 50 let provázely tlusté poznámkové bloky s tvrdými deskami a ulámanými rohy, do nichž si zapisoval jako zanícený milovník vaření recepty na zajímavá jídla ze všech regionů, které navštívil. Tím pádem vznikla velmi osobní knížka, syntetizující unikátní osobní, cestovatelské, sportovní a také kulinářské poznatky. V každé kapitole jsou ojedinělé kuchařské recepty. Kniha je také svědectvím o tom, jak fungovaly vztahy mezi novináři (potažmo veřejností) s výjimečnými sportovními osobnostmi od 70. let do současnosti, čili od osobních přátelství k izolaci, mj. jak se vyvíjela žurnalistika po technické stránce, jaké pikantní zážiky s tím byly spojeny. Bude to doslova "nálož" krásných zážitků.

Dosud poslední vydaná "papírová" publikace vydavatelství BLINKR pod názvem ŠPATNÝ PRINCIP STÁTU, s podtitulem Rozkradený ráj demokracie, je pochopitelně zařazena i v nabídce našeho e-shopu a pořídili jsme i videoprezentaci (viz uprostřed této strany). Po koronavirové kampani vydavatelství BLINKR s.r.o. znovu ožívá.

Třetí ohlášenou novinkou v knižní podobě byl román PŘEVRAT o imaginárním vojenském převratu v Bělorusku, jenž svrhl režim diktátora Alexandra Lukašenka s vyýznamnou účastí českých poradců. Měl vyjít v tištěné podobě v listopadu 2020, jenže zabránila tomu ekonomická situace na knižním trhu. Věříme, že podoba e-kniha románu bude významným podnětem zakoupit si i tištěnou knihu, jakmile to ekonomická situace dovolí. Její povaha je podpořena důkladným studiem situace v zemi, která nám není příliš geograficky vzdálena, ale ideologická poloha je odlišná tak propastně, že se nestačíme divit. Ruský vliv se v ní projevuje velmi nebezpečně. Převrat uskutečnili důstojníci, kteří vystudovali na americkém West Pointu a vybrali si za klíčové poradce Čechy jako velmi zasvěcené rádce pro oblast všech nebezpečí, která mohou ohrozit nové pořádky v tradičně totalitní zemi.

KOH-I-NOOR HARDTMUTH TRADE Moravská Třebová - ID 97591766 - NÁHLED ZÁZNAMU

Cihlářova 169/8, Moravská Třebová, 571 01 

Věříme v úžasnou sílu kreativity, přinášející do života radost a zábavu. Skrze naše kvalitní a dostupné výrobky inspirujeme malé i velké, motivujeme je k rozvoji, děláme jejich život zábavnější a barevnější.

Ať hledáte kvalitní výtvarné potřeby pro nadšence i profesionály, kreativní pomůcky pro děti, vybavení do kanceláří nebo zajímavé dárky pro své blízké, KOH-I-NOOR HARDTMUTH Vám již čtvrté století v řadě přináší širokou paletu prověřených produktů.

KVALITA OD ROKU 1790

Dvorní knížecí architekt Joseph Hardtmuth položil roku 1790 základy podnikání, ze kterého jeho potomci, zejména syn Carl a vnuk Franz, vybudovali jednu z největších světových společností ve svém oboru.

Z továrny KOH-I-NOOR HARDTMUTH pochází řada významných inovací na poli vývoje psacích prostředků. Například samotná výroba grafitové tuhy z grafitu a jílu, patentovaná již v roce 1802, princip strojové výroby tužek či členění grafitových tužek podle tvrdosti tuhy do jednotlivých gradací 8B-10H, které brzy převzali ostatní výrobci jako celosvětový standard.

Za výrobky KOH-I-NOOR HARDTMUTH stojí také řada úspěchů. Roku 1900 získala ikonická žlutá tužka 1500 prestižní ocenění na Grand Prix v Paříži a stala se nejznámější tužkou na světě.

ČESKÁ FIRMA, ČESKÉ VÝROBKY

Již od roku 1848 funguje továrna v Českých Budějovicích, která dodnes zajišťuje největší objem výroby KOH-I-NOOR HARDTMUTH. Z jihočeské metropole je také celá společnost řízena a organizována.

S dalšími závody v Městci Králové, Broumově či Milevsku lze většinu produkce označit za české výrobky. Výjimku tvoří divize popisovačů vyráběných v Bulharsku. K českým zákazníkům se výrobky nejlépe dostanou skrze síť téměř 100 vlastních prodejen dceřiné společnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH TRADE.

Odnože mateřské firmy KOH-I-NOOR HARDTMUTH najdete také v zahraničí, konkrétně na Slovensku, v Německu, Polsku, Itálii, Rumunsku a Bulharsku. Mezi další významné partnery patří USA, Rusko, Ukrajina či Benelux. Celkově společnost vyváží své výrobky do více jak 90 zemí světa.

Češi stojí taktéž ve vedení společnosti. Původním majitelům z rodiny Hardtmuthů již sice podnik nepatří, nicméně KOH-I-NOOR HARDTMUTH i nadále zůstává rodinnou firmou v soukromém vlastnictví rodiny Břízů s generálním ředitelem Vlastislavem Břízou st. v čele.

Formálně KOH-I-NOOR HARDTMUTH spadá do skupiny KOH-I-NOOR holding, která vedle spotřebního průmyslu pokrývá i divize zdravotnictví, energetiky, automotive & strojírenství, horeca a nemovitostí.

PRINTSERVICES – VILDMAN MIROSLAV - ID 96669688 - NÁHLED ZÁZNAMU

Chaloupky 7, Komárov u Hořovic, 267 62 

Vítejte ve specializovaném e-shopu pro kalendáře a diáře pro rok 2022. Katalog obsahuje bohatý výběr nástěnných obrázkových kalendářů, klasických ale i pracovních stolních kalendářů. Nabídka je průběžně aktualizována a doplňována o nový zajímavý sortiment. Kalendáře či diáře profesionálně potiskneme z dodaných dat, nebo Vám zdarma pomůžeme s grafickým designem. 

Baví nás to, rozumíme tomu, co děláme. Proto jsme skvělí... Těšíme se na vás!

PAPÍR A TISK s.r.o. - ID 97059602 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kolískova 15, Brno, 60200 

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

VELKOOBCHOD - PTT GLOBAL, s.r.o. - ID 99356636 - NÁHLED ZÁZNAMU

Libušská 319/126, Praha, 142 00 

Provozujeme velkoobchodní e-shop s drogerií.

O našich produktech Nabízíme domácí potřeby, svíčky, produkty pro péči o vlasy, školní a kancelářské potřeby, osvěžovače vzduchu, úklidové přípravky, deodoranty, sprchové gely, kuchyňské potřeby, produkty pro péči o pleť a tělovou kosmetiku.

VELKOOBCHOD HEVA, spol. s r.o. - ID 99946679 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Žižkova 2609/102, Jihlava, 586 01 
Prodej kancelářských potřeb, hraček, výtvarného sortimentu, obalů, drogérie, potřeb pro domácnost, sezonního zboží apod. Nabídka papíru, psacích, potřeb, obalů, školních pomůcek, výtvarného sortimentu, diářů, kalendářů a dalšího zboží. Zakoupíte zde autokosmetiku, prací prostředky, krémy, prostředky na nádobí, ručníky, úklidové a ochranné pomůcky. Otevírací doba Pondělí 7:00 - 15:00 Úterý 7:00 - 15:00 Středa 7:00 - 15:00 Čtvrtek 7:00 - 15:00 Pátek 7:00 - 12:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno

NEJLEPŠÍ PAPÍRNICTVÍ - ID 95563786 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Masarykovo nám. 85, Třeboň, 379 01 
NEJLEPŠÍ PAPÍRNICTVÍ - prodej školních a kancelářských pomůcek, dárkových a upomínkových předmětů a dalších. Otevírací doba: PO 09:00-17:30 hod. ÚT 09:00-17:30 hod. ST 09:00-17:30 hod. ČT 09:00-17:30 hod. PÁ 09:00-17:30 hod. SO 08:00-12:00 hod.

Papír - Ostroh Rostislav Očenášek - ID 97504409 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Blatnická 394 , Uherský Ostroh, 687 24 
Na telefonu jsme pro Vás k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 17:00 hodin. Rostislav Očenášek obchoduje od roku 1997. Velkoobchod s papírovou hygienou pro obchod, školy a podniky. Náš sortiment : Toaletní papír, toaletní papír Jumbo, ručníky ZZ, ručníky midi a maxi, ubrousky, vata dámské vložky, cukrářské košíčky, alobal, pečící papír, tácky, pytle na odpad, plastové kelímky a příbory.

PROBOŠT KAREL - SBĚRNA - ID 95644312 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Jinonická , Stodůlky - Praha , 158 00  

Vykupujeme a třídíme kovový odpad, barevné kovy a sběrový papír.

Pobočka: PROBOŠT KAREL - K Ládví ul., Praha 8, Praha 

Udržal Radek - ID 96887364 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Na Hrádku 2575, Pardubice , 530 02 
Výroba entomologických pomůcek (špendlíků, rámečků, holí, pinzet aj.).

Jana Gospošová - ID 98014952 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Opavská 116/109 , Kravaře u Hlučína, 747 21 
Domácí spotřebiče , prodej, montáž, prodej elektro zboží, Spotřební, průmyslové zboží , maloobchod prodej domácí potřeby, Kancelářské potřeby, papír, prodej papír, Antény, satelity, prodej, montáž , prodej, montáž anténní a satelitní technika, Audio, video, TV , servis, servis elektronika,skylink, prodej, montáž, servis Provozní doba PO 07:00-17:00 hod. ÚT 07:00-17:00 hod. ST 07:00-17:00 hod. ČT 07:00-17:00 hod. PÁ 07:00-17:00 hod. SO 08:00-11:00 hod.

ALFA, s.r.o. - ID 97726922 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Kojetínská 1186/1b, Kroměříž, 767 01 
Společnost Alfa, s.r.o. vznikla v roce 1992 jako velkoobchod s papírem, kancelářskými a školními potřebami a školním nábytkem. V roce 1994 získala od JIP papíren Větřní, a.s. obchodní zastoupení pro oblast Moravy v sortimentu balících papírů a papírových sáčků. Tento obchodní kontakt se úspěšně rozvíjel a stále trvá. Velkoobchod obalovým materiálem, především papírem a papírovými sáčky, se stal hlavní činností firmy. V roce 2001 společnost zakoupila stroje pro výrobu papírových sáčků a zahájila jejich výrobu. Strojový park se neustále rozšiřuje a modernizuje. Výroba papírových sáčků je nyní hlavní činností společnosti. Politikou naší firmy je vyrábět papírové sáčky v co nejvyšší kvalitě a za použití kvalitních papírů. Společnost investovala do technologie pro výrobu papírových sáčků s okénkem a taktéž výrobu papírových sáčků s vrstvou PE. V dnešní době jsme schopni dodávat papírové sáčky v šířích od 7cm do 32cm a v délkách až do 74cm. Samozřejmostí je čtyřbarevný potisk.

Rex Market - ID 99689146 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Dr. E. Beneše 126/29, Bruntál, 792 01 

Firma prodává široký sortiment domácích potřeb, kuchyňských potřeb, kusového a metrového textilu, oděvy, galanterie, papírnictví, kancelářské a školní potřeby, rybářské potřeby, hračky, sportovní potřeby, koberce, podlahové krytiny. 

Ševčík Jaroslav - papírnické zboží - ID 90344578 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Klenovice na Hané 260, Klenovice na Hané, 798 23 
Prodej školních potřeb, prodej papírnických potřeb, prodej psacích potřeb, hraček či dárkového zboží. Sortiment obsahuje tužky, propisky, zvýrazňovače všech barev, pastelky, vodové barvy, štětce, tempery, voskovky, fixy, papíry, balící papíry. Dále pohlednice, blahopřání, lepidla, obálky, tuhy, tuše, pera,výtvarné potřeby. Otevírací doba: PO-PÁ: 6:45 - 7:30 hod. Jinak dle tel. domluvy. SO-NE: Dle tel. domluvy.

Papír plus, s.r.o. - ID 96951605 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Kozlovská 4, Přerov, 750 02 
Naším oborem je nákup a prodej papíru a kancelářských potřeb. V naší bohaté nabídce najdete nejen papír a psací potřeby, ale také spotřební materiál pro výpočetní techniku, obalový materiál, židle, nápoje a mnoho dalších drobností. Otevírací doba: Pondělí 8:00 - 17:30 hod. Úterý 8:00 - 17:30 hod. Středa 8:00 - 17:30 hod. Čtvrtek 8:00 - 17:30 hod. Pátek 8:00 - 17:30 hod. Sobota 8:00 - 11:30 hod. Neděle Zavřeno

Aleš Kadeřábek - kancelářská technika - ID 94749635 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na vyhlídce 377, Poříčany, 28914 

Zajišťujeme prodej a servis kancelářské techniky. 


1


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)