Firmy v kategorii Kosmetika, kadeřnictví (30)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii



STUDIO ZDRAVÍ LADA - ID 89237591 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Jateční 99/13, Přerov, 750 02 

Pečlivě s Vámi projdeme všechny Vaše obtíže. Najdeme skutečné příčiny Vašich problémů.
Na základě moderní přístrojové diagnostiky, spojené s tisíciletými poznatky tradiční medicíny, Vám podrobně poradíme, co vše můžete udělat pro zlepšení svého zdraví i vzhledu. Dále nabízíme programy regenerační, k tvarování postavy, celulitidní, přírodní a bylinné produkty a další.

Protože se soustřeďujeme nejen na projevy obtíží, ale i na jejich příčiny, poskytneme Vám prostředky a zázemí, na jejichž základě můžete docílit trvalého zlepšení Vašeho zdraví i vzhledu.

Již 15 let nás navštěvují noví klienti, kteří hledají úlevu od svých problémů, ale i ti, kteří se k nám vracejí, aby upevnili své zdraví a kondici.

POBOČKA:

  • Veselíčko 197, 751 25 Veselíčko

Masáže a lymfodrenáže Turnov - ID 92956694 - NÁHLED ZÁZNAMU

Károvsko 2056, Turnov, 51101 

Nabízím Vám řadu služeb na uvolnění a regeneraci celého těla. Můžete si vybrat z nabízených masáží, ať už klasickou na uvolnění svalů, sportovní, thajskou, relaxační, nebo masáž baňkami.

Mým klientům se snažím přinést nejen úlevu od bolesti, ale též relaxaci, pocit uvolnění a svěžesti, za kterými se ke mně následně rádi vrací.

PROFI BEAUTY s.r.o. - ID 98989551 - NÁHLED ZÁZNAMU

Korunní 860/20, Praha, 120 00 

Toužíte po krásných dlouhých vlasech?

Ale vaše vlasy nerostou a nerostou…?
Mnoho žen touží po dlouhých, lesklých a zdravě vypadajících vlasech, ale málokterá má to štěstí. Většině se prostě takříkajíc vlasy zastaví na jednom bodu a přes tu délku se ne a ne dostat. Říká se, že se mají vlasy prostříhat a pak budou rychleji růst, ale to opravdu není pravda. Samozřejmě jim ulevíte, jestliže jsou na koncích již zesláblé a roztřepené, ale jinak jejich růst nezrychlíte. A co změna stravy a životosprávy, domácí vlasové masky…? Nic? Už jste vyzkoušela několik babských rad a vlasy stejně nejsou podle vašich představ? Právě pro vás tak nabízíme službu prodlužování vlasů. Prakticky ze dne na den se z krátkovlásky můžete stát okouzlující dlouhovláska. V našem salonu k prodlužování používáme zásadně lidské vlasy nikoliv umělé vlasy, neboť jedině s nimi docílíme přirozeného vzhledu. Náš team je speciálně proškolen na prodlužování vlasů, nemusíte se tak bát, že by došlo k poškození vašich vlastních vlasů. Samozřejmostí před vaší první návštěvou je i odborná konzultace, která je pro vás zcela ZDARMA. Pomůžeme vám vybrat adekvátní odstín vlasů, druh vlasů i metodu, kterou vám budou vlasy aplikovány. Zodpovíme vám rovněž všechny otázky, které s sebou prodloužování vlasů nese a poradíme, jak se o vlasy následně starat. V našem salonu provozujeme prodlužování vlasů levně (cena za každou metodu k nahlédnutí zde), kvalitně a s láskou. Levné prodlužování vlasů pod sebou vždy neskrývá pouze špatně odvedenou práci, stejně tak jako drahé služby s sebou nenesou záruku kvality. Ale o tom se můžete přesvědčit sami, ať už náhledem do naší fotogalerie, přečtení si recenzí našich zákazníků nebo sama na vlastní kůži. Krásné vlasy, husté vlasy, zdravé vlasy – přesně takové budou vaše vlasy po návštěvě našeho salonu!

V našem salonu ProfiBeauty nabízíme ty nejmodernější a nejšetrnější metody prodlužování:

  • vlasové pásky – nejšetrnější metoda prodlužování vlasů, pásky jsou ploché a lehké, nebudete o nich ani vědět
  • ExtendMagic – metoda tzv. prodlužování vlasů za studena, je vhodná i k zahušťování vlasů na problémových místech
  • keratin za studena – prodlužování keratinem je velmi oblíbená metoda, navíc vlasy nezatěžuje vysokou teplotou
  • keratin za tepla – tato metoda patří stále mezi nejoblíbenější a také mezi nejlevnější v našem salonu

Co se skrývá pod pojmem prodlužování vlasů?
Jak je již z názvu patrné, jedná se o kadeřnickou službu, při níž vaše vlasy budou prodlouženy do vámi požadované délky. Prodloužit vlasy si můžete dle vašeho přání v rozpětí 5 až 100 cm. Aplikace probíhá tak, že k vašim vlasům jsou speciální metodou (vybrat si můžete z metod výše) připěvněny vlasové prameny určené k prodloužení vlasů. Výsledkem jsou perfektně splývající dlouhé vlasy, které vypadají zcela přirozeně. Přechod mezi vašimi vlasy a vlasy prodlouženými bude neviditelný, stejně tak jako budou neviditelné spoje.

Pasta EPILL BODY - ID 92220110 - NÁHLED ZÁZNAMU

Korunní 723/14, Praha, 120 00 

Depilace cukrovou pastou je starodávnou, tradiční a dodnes nejrozšířenější metodou depilace. Cukrová pasta se pro své vyjímečné vlastnosti stává stále oblibenější po celém světě. Jde o nejšetrnější způsob depilace.

Tradiční perská receptura  - bez chemických přísad, parfemace či barviv.

Pasta EPILL BODY je schválená a testovaná Státním zdravotním ústavem v Praze.

Cukrová pasta Epill Body nedráždí pokožku přítomností chemikálíí, vše v pastě obsažené je čistě přírodní produkt.

Cukrová pasta přilne k chloupkům a odumřelým kožním buňkám, a proto nehrozí poranění pokožky a take je minimalizováno riziko vzniku zarudlých zanícených pupínku.

Depilační cukrová pasta EPILL BODY je hmota s velmi zvláštními fyzikálními vlastnostmi, je velice lepivá, ale zároveň soudržná, proto ji při správném zacházení lze velice snadno a v celku odstranit z jakéhokoliv povrchu.

NANOSTRIBRO PLUS s.r.o. - ID 90072120 - NÁHLED ZÁZNAMU

Prameny 601/14, Karviná, 734 01 

Nanostříbro se pomalu stává nedílnou součástí řady odvětví. Zejména zdravotnictví a kosmetika využívají nano stříbro pro jeho vynikající vlastnosti a antibakteriální účinek. Pozitivní vliv se projevuje při kožních potížích, hojení ran a blahodárně působí na jemnou, citlivou nebo atopickou pokožku. Nanostříbro použité v textilu působí proti bakteriím, čímž výrazně redukuje nepříjemný zápach potu. Řada studií a laboratorních testů opakovaně potvrdila prospěšnost výrobků obsahujících nanočástice stříbra. Proto výrobky obsahující nanostříbro mají celou škálu využití a pro jejich vlastnosti jsou využitelné k prospěchu lidského zdraví a jsou doporučovány kožními lékaři.

PROKRÁSUVLASŮ.CZ - ID 93880457 - NÁHLED ZÁZNAMU

Husova 16, Slavkov u Brna, 684 01 

V našem internetovém obchodu prokrasuvlasu.cz najdete pomůcky k úpravě vlasů, produkty vlasové a tělové kosmetiky Davines, Canneff, Flow Cosmetics, E+46 a Natura Siberica. Nechceme být další e-shop s desítkami značek, soustředíme se pouze na špičkové a v praxi osobně vyzkoušené produkty. Nákupem u nás získáváte záruku spolehlivosti, rychlého vyřízení objednávky, slušného jednání a možnost odborné konzultace k nabízeným produktům.

E-shop má svoji základnu v Salonu Kamila Mrázková ve Slavkově u Brna, kde si můžete vyzvednout objednávky a kde Vám rádi poradíme s výběrem zboží.

4TAN s.r.o. - ID 92683266 - NÁHLED ZÁZNAMU

Rooseveltova 2431/25, Chomutov, 430 03 

Pro zákazníky máme k dispozici tři solária - 2 horizontální, 1 vertikální, která zajistí Vaší pokožce kvalitní opálení.

Solární studio, které se nachází vedle hotelu Chicago Vám garantuje pravidelnou výměnu trubic a nabízí pestrou a kvalitní kosmetiku.

Tarani.cz - ID 94265697 - GARANTOVANÝ ZÁZNAM

Kollárova 528/1, Kroměříž, 767 01 

Online prodej přírodní kosmetiky Tarani. Naše produkty vyrábíme výhradně z bylinných koncentrátů a čistých esenciálních olejů, které pomáhají tělu odbourávat nakumulované toxiny a odpadové látky. Mají blahodárné účinky na celé tělo a pomáhají všem orgánům a tkáním si udržet zdraví a vitalitu.

HENNA s.r.o. - ID 94502975 - NÁHLED ZÁZNAMU

Jiráskova 1295/2, Nový Jičín, 741 01 

Společnost Henna s.r.o. Vám přináší přírodní kosmetiku zaměřenou na péči o vlasy.

Základem všech našich výrobků je bylina Henna (Lawsonia inermis). Díky svým jedinečným vlastnostem je Henna skvělá nejen pro barvení, ale také pro regeneraci vlasů a je velmi vhodná při alergiích kůže a nemocech vlasů.

Vynikající přírodní vlastnosti Henny jsou díky spolupráci se špičkovými odborníky v oboru vlasové kosmetiky využity v celé řadě přípravků, jež jsou v současné době k dostání na českém a slovenském trhu.

Naším hlavním cílem je nabízet kvalitní přírodní produkty vlasové kosmetiky za přijatelnou cenu.

Na českém trhu funguje společnost Henna od roku 1992, nejprve jako fyzická osoba Ing. Pavel Kytlica – Kosmetika Henna, od roku 2004 jako společnost s ručením omezeným Henna s.r.o.

Co je Henna?

Henna je známá především jako jedno z nejstarších 100% přírodních barviv na světě.

Kromě barvící schopnosti se tato bylina používá pro své léčebné vlastnosti. Tyto jsou využity v celé řadě výrobků přírodní vlasové kosmetiky Henna.

Kadeřnictví Na Kajetánce - ID 98604937 - NÁHLED ZÁZNAMU

Na Petynce 132/31, Praha, Břevnov, 16900 

Kadeřnictví na Kajetánce

Provozujeme dámské, pánské a dětské kadeřnictví, dále provádíme manikúru a pedikúru.

AVEFLOR, a.s. - ID 90371226 - NÁHLED ZÁZNAMU

Budčeves 26, Budčeves, 507 32 

Společnost AVEFLOR je rodinná firma vlastněná ryze českým kapitálem. Sídlí na hranici Českého ráje cca 65 km od Prahy v malebné obci Budčeves (okres Jičín).

AVEFLOR je výrobní a prodejní společnost, která již více jak dvacet let působí na českém a zahraničním trhu. Zaměřuje se na prodej a výrobu zdravotnických prostředků, léčiv (veterinárních i humánních), kosmetiky a v omezené míře i technických výrobků. Jde především o výrobu, plnění aerosolových přípravků (sprejů), emulzí, gelů vše v nesterilní formě.

Výrobky jsou plněny do různých obalových forem: spreje, BOV spreje, tuby, airless dispensery, skleničky, plastové lahvičky, pera a další.

Z kraje roku 2021 byla naše společnosti zapsána do registru rodinných podniků vedeném Asociací malých a středních podniků a živnostníků v ČR. Získali jsme osvědčení, potvrzující splnění požadavků Definice rodinného podnikání, schválené Usnesením vlády č. 330 ze dne 13. 5. 2019, a pro zápis do Registru rodinných podniků ČR, vedeném Asociací malých a středních podniků 

Kosmetický a kadeřnický salon Vlaďka - ID 99719482 - NÁHLED ZÁZNAMU

Slavíkova 1608/15 (200 m od metra Jiřího z Poděbrad, vchod z ulice Krkonošská), Praha, 12000 

Široká nabídka kosmetických a kadeřnických služeb.

Profesionální personál, dostupné ceny.

Bezplatné poradenství a prodej kosmetiky BES, MARY KAY a JUST.

DINASTIE - ID 94761789 - NÁHLED ZÁZNAMU

Kaštanová 1338, Rosice u Brna, 665 01 

Vážení,

dovolujeme si Vám krátce představit naši společnost, která působila řadu let v Italském městě Treviso kde provozovala luxusní butik s Italskou módou V České Republice působí naše společnost od roku 2010. I za tuto krátkou dobu jsme si získaly na trhu své místo s luxusními doplňky pro ženy a muže.

Společnost Dinastie se zabývá distribucí a prodejem luxusních dámských kabelek, šperků , bižuterie a doplňků pro muže a ženy.

Velmi důležitým faktorem při výběru značek pro distribuci do ČR je výroba všech produktů výhradně v Itálii. Řada značek v nabídce společnosti Dinastie ctí staré ruční metody výroby.

Na Podzim roku 2013 společnost Dinastie spustila na svých webových stránkách e-shop pro lepší dostupnost všech svých produktů.

IREL, spol. s r.o. - pěstování a zpracování ostropestřce mariánského - ID 98040420 - NÁHLED ZÁZNAMU

Miroslavské Knínice 186, Miroslavské Knínice, 67172 

Již přes 20 let zpracováváme vlastnoručně vyšlechtěné odrůdy ostropestřce mariánského, Na tyto naše vlastní speciální odrůdy jsme dokonce získali ochrannou známku.

Dagmar Firlová - ID 95074640 - NÁHLED ZÁZNAMU

Gorkého 381/2, Město, Havířov 1, 73601 

Vše pro Vaši spokojenost. Více na webových stránkách.

Kadeřnictví Šárka Strelková profesionální kadeřnice - ID 99373982 - NÁHLED ZÁZNAMU

Orlická 2894/3, Ústí nad Labem, Severní Terasa, 40011 

Provozujeme dámské, pánské a dětské kadeřnictví. Zajišťujeme vizážistické služby, celkové proměny a focení.

Pobočka: 

  • Pivovarská 1513/1, 400 01 Ústí nad Labem-centrum (tel. 604 278 744)


1


Přehled kategorií

  Agentury (250)

  Architektura (12)

  Auto-moto (1909)

  Banky (190)

  Bazény (33)

  Bezpečnost, ochrana (114)

  Čistírny (5)

  Čištění (934)

  Divadla, kina, muzea (13)

  Doprava (1683)

  Družstva (16)

  Dřevo (1249)

  E-shopy (752)

  Elektro (1136)

  Energetika (761)

  Finance, banky, pojišťovny (80)

  Fitness centra (8)

  Herny, sázkové kanceláře (2)

  Hudební nástroje (2)

  Chemie (134)

  Chovatelství (189)

  Instalace, servis, opravy (518)

  Kancelářské stroje, potřeby (32)

  Knihovny (24)

  Kosmetické služby (105)

  Kosmetika, kadeřnictví (30)

  Kovovýroba (304)

  Kultura (1492)

  Kurzy, školení (201)

  Lékárny (4)

  Lovecké potřeby, zbraně (7)

  Malo a velkoobchod (2852)

  Nábytek (1054)

  Nářadí (666)

  Obaly (683)

  Odbory, spolky (324)

  Odpady (83)

  Okna, dveře (120)

  Papír (44)

  Pekárny (11)

  Plasty (48)

  Plavecké bazény, sauny (4)

  Počítače (1053)

  Pohřebnictví (18)

  Pojištění (778)

  Poradenství (2037)

  Potraviny, gastro (1939)

  Prodejny (194)

  Půjčovny (41)

  Reality (1173)

  Rehabilitace, masáže (11)

  Reklama (1127)

  Restaurace (616)

  Skladování (40)

  Sklo (364)

  Služby a řemesla (8131)

  Sport (282)

  Sport (9)

  Sportovní areály (21)

  Sportovní potřeby (45)

  Stavebnictví (2355)

  Strojírenství (1297)

  Telekomunikace (632)

  Textil (148)

  Tisk (524)

  Ubytování (1712)

  Úklid (25)

  Úřady, instituce (1891)

  Věda a výzkum (449)

  Veterinární ordinace (23)

  Voda, topení, plyn (221)

  Volný čas (1303)

  Výtahy (4)

  Vzdělávání (2060)

  Wellness centra (25)

  Zahrada, květiny (39)

  Zahradnictví (214)

  Zdraví (1308)

  Zdravotnictví, sociální péče (404)

  Zemědělství (967)

  Zverimex, služby pro zvířata (32)