
Popis společnosti
Naše začátky byly úsměvné, ale stálo to za to. Koktejlový a hamburgerový bar Pablo EscoBar už funguje pár let, jenže hamburgery nejsou jen o perfektním mase. Najít pro bar dodavatele housek, který by splňoval naše standardy a zároveň peče bez chemie a používá opravdové máslo, byl nadlidský úkol.
A tehdy se zrodila odvážná myšlenka - upečeme si to sami a po svém! Začátky byly hlavně o improvizaci a metodě pokus omyl. První várky jsme pekli ve třech troubách značky Mora (ano, to je ta, co v ní naše babičky ještě dělají cukroví) a to po 10 kusech za 20 minut. Brzy jsme pořídili pravou pekařskou pec a mysleli si, že máme vyhráno.
Opak byl ale pravdou. Téměř tři měsíce a více než 6000 kusů pečiva jsme museli obětovat, než jsme přišli na to, jak správně upéct větší množství housek. Profesionální pekaři, které jsme si pozvali, aby nám poradili, nám řekli, že bez chemie náš vytoužený produkt nejspíš neupečeme. Naštěstí se mýlili a po lehké úpravě receptury a sladění technologie výroby se nám podařilo dosáhnout svého! Dnes už dokážeme housek a toastových chlebů upéct několik tisíc za den.
Klíčová slova
Kategorie
Kontaktní údaje
Humenná 468/20, Brno, 625 00
Web
www.unclebaker.cz
Kontaktní osoba
Lukáš Filípek – jednatel
Tomáš Bulíček – zástupce
Telefonický kontakt
775 684 066
777 308 238
baker@unclebaker.cz
Sociální sítě
.
Otevírací doba
Dle telefonické domluvy.