
Popis společnosti
Maso Here není jen eshop. Je to naše vlastní značka, pod kterou vyrábíme sušené maso typu biltong. A to už od roku 2011. Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso (hovězí, jelení, lamí, zebří), špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g syrového masa. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. Pokračovat
VŠECHNO SUŠENÉ MASO NENÍ JERKY
My v Maso Here dáváme přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Obvykle se připravuje z plátků syrového masa nakrájených na pruhy podél nebo napříč svalovinou. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí a výrobním procesem. Biltong nikdy nemá například sladkou příchuť a díky přidanému octu (který není v mase ale vůbec cítit) má zcela odlišnou strukturu masa, než jakou nabízí jerky, a během sušení díky této úpravě přichází o vetší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.
POBOČKA:
MASO HERE s.r.o. - Dukelských hrdinů 4, 170 00 Praha-Holešovice
Klíčová slova
Kategorie
Kontaktní údaje
U Fotochemy 1732/1a, Hradec Králové, 500 02
Web
www.masohere.cz
Kontaktní osoba
Jakub Plas
Ondřej Plas
Telefonický kontakt
737 899 189
737 899 187
info@masohere.cz
objednavky@masohere.cz
marketing@masohere.cz
Sociální sítě
www.facebook.com/masohere
www.instagram.com/masohere
Otevírací doba
HRADEC KRÁLOVÉ:
PO 08:00 - 16:00 hod.
ÚT 08:00 - 16:00 hod.
ST 08:00 - 16:00 hod.
ČT 08:00 - 16:00 hod.
PÁ 08:00 - 16:00 hod.
PRAHA:
PO 11:00 - 19:00 hod.
ÚT 11:00 - 19:00 hod.
ST 11:00 - 19:00 hod.
ČT 11:00 - 19:00 hod.
PÁ 11:00 - 19:00 hod.